Pa ja neznam šta bi trebali popravit u ovom videu. Odličan je. Pogotovo pucanje. Ako pokazuju napredno i novo pucanje, naravno da golman neće to obranit. Di bi bila svrha onda takvog videa čovječe. I ove kružiće će se moć maknut ako je netko pitao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ja neznam šta bi trebali popravit u ovom videu. Odličan je. Pogotovo pucanje. Ako pokazuju napredno i novo pucanje, naravno da golman neće to obranit. Di bi bila svrha onda takvog videa čovječe. I ove kružiće će se moć maknut ako je netko pitao.
Ti kružići, linija putanje lopte kod slobodnjaka i sl gluposti uopće nebi trebali postojati kao opcija u jednoj ozbiljnoj nogometnoj igri.
Reakcija golmana je sasvim u redu i cak realna. Niti jedan golman kod prvog i drugog udarca nebi drugacije reagiro. U prvom udarcu naravno da je odabro stranu i bacio se. Cak je i odlican onaj potez da se nasloni na ruku i pogleda unazad.
A drugi gol vidi se da je bio u polu cucnju da se odrazi ali lopta je bila idealna za raljone... Odlicne su animacije, svaka pohvala za to.
Reakcija golmana je sasvim u redu i cak realna. Niti jedan golman kod prvog i drugog udarca nebi drugacije reagiro. U prvom udarcu naravno da je odabro stranu i bacio se. Cak je i odlican onaj potez da se nasloni na ruku i pogleda unazad.
A drugi gol vidi se da je bio u polu cucnju da se odrazi ali lopta je bila idealna za raljone... Odlicne su animacije, svaka pohvala za to.
Ajde da se i ja uključim. Prva reakcija mi je puno ljepša od druge ali generalno nemam zamjerke niti na jednu...
Ljepsa je reakcija jer je drugacijeg tipa. Mada i druga mi je genijalna posto je jako realna. Jer tako golmani reagiraju kod takvih udaraca.
Ljepsa je reakcija jer je drugacijeg tipa. Mada i druga mi je genijalna posto je jako realna. Jer tako golmani reagiraju kod takvih udaraca.
Prva reakcija je baš reakcija kad se nađeš u matnoj situaciji i već si se predao ali se legneš misleći, možda te pogodi... no napadač te je prevario i nije ti ništa preostalo nego ispratiti pogledom loptu oslonjen na jednu ruku jer te rastavio...
Gledajuci ova dva gifa i da nije rijec o pesu, pomislio bi da se radi o pravom nogometu...
Sve sam bliže pre orderu Fife nakon ovog videa.
A što vas je to toliko razočaralo? 
Gledajuci ova dva gifa i da nije rijec o pesu, pomislio bi da se radi o pravom nogometu...
Haha, loša kvaliteta gifa te fox enđinj stvarno dobrinose realnosti prikaza. Super 
Samo se nadam da će prije gamescoma demo doć, nešto sam na fejsu na pesovoj str pročitao da bi prije 28 trebao doć, znači neće bit standardno u utorak kao i svaki put.
Samo se nadam da će prije gamescoma demo doć, nešto sam na fejsu na pesovoj str pročitao da bi prije 28 trebao doć, znači neće bit standardno u utorak kao i svaki put.
U srijedu uvijek dolazi, 28.8 je srijeda.
Haha, loša kvaliteta gifa te fox enđinj stvarno dobrinose realnosti prikaza. Super 
Odakle si ti padobranac sletio??? Pogledaj pazljivo obe realizacije i pokrete igraca, i onda se ponovo izvoli sprdati.
Ovaj video koji komentirate, zaustavite ga na 1:27min ... I samo pogledajte raspored igrača... Evo samo to budem reko, nit sam padobranac nit fifafan, samo sam realan...
Odakle si ti padobranac sletio??? Pogledaj pazljivo obe realizacije i pokrete igraca, i onda se ponovo izvoli sprdati.
Lol, pa gdje sam ja napisao da igrica izgleda loše? Lijepo udahni pa pročitaj moj post s razumijevanjem. Nije teško.
Hint: samo sam aludirao na to da lošija kvaliteta gifa daje dozu realnosti (boje nisu toliko "žive" i pikselizacija umanjuje kvalitetu video zapisa što na kraju daje sličan prikaz kao npr. lošije snimke pravih utakmica) uz dobre pokrete igrača potpomognutih animacijama proizašlih iz Fox enginea.
Sto su se ljudi ufatili ovih crta. Pa to je samo za demonstraciju. Nece toga biti u igri. I u proslom PES-u su bile neke strelice za pokrete, kada se najavljivao, pa u igri nisu bile.
Lol, pa gdje sam ja napisao da igrica izgleda loše? Lijepo udahni pa pročitaj moj post s razumijevanjem. Nije teško.
Hint: samo sam aludirao na to da lošija kvaliteta gifa daje dozu realnosti (boje nisu toliko "žive" i pikselizacija umanjuje kvalitetu video zapisa što na kraju daje sličan prikaz kao npr. lošije snimke pravih utakmica) uz dobre pokrete igrača potpomognutih animacijama proizašlih iz Fox enginea.
Na trenutak sam pomislio a pokusavas biti ironican. Isprika....
Sto su se ljudi ufatili ovih crta. Pa to je samo za demonstraciju. Nece toga biti u igri. I u proslom PES-u su bile neke strelice za pokrete, kada se najavljivao, pa u igri nisu bile.
Mislis ove strelice ?
Griješiš, bile su u 2013-ci samo sto se drzi L2 kada ih se hoce koristiti.
Što se tiče demo-a ja pretpostavljam da izlazi 21.08 u srijedu 
I ja isto jer su drzali marker na jednom broju drugi ej bio 1
e sad 21 ili 11. 11. prosao vjerojatno 21
Onda mora da je 21 :D
Onda mora da je 21 :D
ili mozda nas iznenade pa daju 31 :)) :DDD 
Sve sam bliže pre orderu Fife nakon ovog videa.
A što vas je to toliko razočaralo? 
ma covjek je spelao PES 2014 wrong
Solidno to izgleda. Ništa spektakularno dobro, ali sigurno bolje od 2013. Pošto je poanta ovih filmića da se zabije gol, pretpostavljam da zato obrana ne reagira baš najsjajnije. Prvi gif bi i mogao proći kao prava tekma, ali drugi ne. Baš se vide te robotske kretnje kod Robbena kad krene slaviti gol.
First touch izgleda daleko bolje nego u FIFI gdje ipak ne možeš tako fino promijeniti smjer lopte nakon prvog dodira. Samo da kontrole budu dobro odrađene. Igranje s dvije gljive istovremeno nije nešto što se često koristi. Također, kontrole same po sebi će morati biti responzivne i precizne da baš u trenutku kad želiš možeš napraviti ono što želiš. Na tom polju jednostavno ne smiju zeznuti.
A nadam se da su si dali malo više truda što se tiče golmana..jer u prijašnjim pes-ovima golmani su bili jedna od najslabijih karika igre..a u ovoj situaciji na kraju se vidi da su ipak nešto popravili golmane, ali još treba vidjet kako reagiraju u različitim situacijama..
It keeps gettin better and better ;)
ELS BLAUGRANES <3
Sad čekajmo komentare kako golmani nisu ništa obranili 
Izgleda lijepo , moram priznati da će mi trebati malo da se priviknem nakon 2 godine FIFA-e, sve te igre sa desnim analogom , ali bitno je da sam opet PES 
Sve super izgleda,ali jedan mali detalj koji mi je upao u oko,a koji me jako zivcirao u proslim Pesovima,je trenutak na 1:15 kad igrac dobije loptu u prostor i kad je u prednosti nad obrambenim igracem i on odjednom usporava dok ga ovaj igrac skoro ne stigne...nadam se da je to cisto slucajno bilo u ovoj situaciji,inace me to jako iritiralo