Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.431.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan

Pa ja neznam šta bi trebali popravit u ovom videu. Odličan je. Pogotovo pucanje. Ako pokazuju napredno i novo pucanje, naravno da golman neće to obranit. Di bi bila svrha onda takvog videa čovječe. I ove kružiće će se moć maknut ako je netko pitao.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Tommy_123 kaže...

Pa ja neznam šta bi trebali popravit u ovom videu. Odličan je. Pogotovo pucanje. Ako pokazuju napredno i novo pucanje, naravno da golman neće to obranit. Di bi bila svrha onda takvog videa čovječe. I ove kružiće će se moć maknut ako je netko pitao.

Ti kružići, linija putanje lopte kod slobodnjaka i sl gluposti uopće nebi trebali postojati kao opcija u jednoj ozbiljnoj nogometnoj igri. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Nisam uspio skužiti je li golman obranio zicer na kraju videa{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 18:49 (marcus1950).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Reakcija golmana je sasvim u redu i cak realna. Niti jedan golman kod prvog i drugog udarca nebi drugacije reagiro. U prvom udarcu naravno da je odabro stranu i bacio se. Cak je i odlican onaj potez da se nasloni na ruku i pogleda unazad. 

A drugi gol vidi se da je bio u polu cucnju da se odrazi ali lopta je bila idealna za raljone... Odlicne su animacije, svaka pohvala za to.

17 godina
SimeKZ kaže...

Reakcija golmana je sasvim u redu i cak realna. Niti jedan golman kod prvog i drugog udarca nebi drugacije reagiro. U prvom udarcu naravno da je odabro stranu i bacio se. Cak je i odlican onaj potez da se nasloni na ruku i pogleda unazad. 

A drugi gol vidi se da je bio u polu cucnju da se odrazi ali lopta je bila idealna za raljone... Odlicne su animacije, svaka pohvala za to.

Ajde da se i ja uključim. Prva reakcija mi je puno ljepša od druge ali generalno nemam zamjerke niti na jednu...

13 godina

Ljepsa je reakcija jer je drugacijeg tipa. Mada i druga mi je genijalna posto je jako realna. Jer tako golmani reagiraju kod takvih udaraca.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ljepsa je reakcija jer je drugacijeg tipa. Mada i druga mi je genijalna posto je jako realna. Jer tako golmani reagiraju kod takvih udaraca.

Prva reakcija je baš reakcija kad se nađeš u matnoj situaciji i već si se predao ali se legneš misleći, možda te pogodi... no napadač te je prevario i nije ti ništa preostalo nego ispratiti pogledom loptu oslonjen na jednu ruku jer te rastavio...

13 godina
neaktivan

Gledajuci ova dva gifa i da nije rijec o pesu, pomislio bi da se radi o pravom  nogometu...

l'architetto
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Sve sam bliže pre orderu Fife nakon ovog videa.

A što vas je to toliko razočaralo? {#}

15 godina
KODAK17 kaže...

Gledajuci ova dva gifa i da nije rijec o pesu, pomislio bi da se radi o pravom  nogometu...

Haha, loša kvaliteta gifa te fox enđinj stvarno dobrinose realnosti prikaza. Super {#}

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
15 godina
neaktivan

Samo se nadam da će prije gamescoma demo doć, nešto sam na fejsu na pesovoj str pročitao da bi prije 28 trebao doć, znači neće bit standardno u utorak kao i svaki put.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

Samo se nadam da će prije gamescoma demo doć, nešto sam na fejsu na pesovoj str pročitao da bi prije 28 trebao doć, znači neće bit standardno u utorak kao i svaki put.

U srijedu uvijek dolazi, 28.8 je srijeda.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Haha, loša kvaliteta gifa te fox enđinj stvarno dobrinose realnosti prikaza. Super {#}

Odakle si ti padobranac sletio??? Pogledaj pazljivo obe realizacije i pokrete igraca, i onda se ponovo izvoli sprdati.

l'architetto
12 godina
neaktivan

Ovaj video koji komentirate, zaustavite ga na 1:27min ... I samo pogledajte raspored igrača... Evo samo to budem reko, nit sam padobranac nit fifafan, samo sam realan... 

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
KODAK17 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Odakle si ti padobranac sletio??? Pogledaj pazljivo obe realizacije i pokrete igraca, i onda se ponovo izvoli sprdati.

Lol, pa gdje sam ja napisao da igrica izgleda loše? Lijepo udahni pa pročitaj moj post s razumijevanjem. Nije teško.

Hint: samo sam aludirao na to da lošija kvaliteta gifa daje dozu realnosti (boje nisu toliko "žive" i pikselizacija umanjuje kvalitetu video zapisa što na kraju daje sličan prikaz kao npr. lošije snimke pravih utakmica) uz dobre pokrete igrača potpomognutih animacijama proizašlih iz Fox enginea.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
13 godina
neaktivan

Sto su se ljudi ufatili ovih crta. Pa to je samo za demonstraciju. Nece toga biti u igri. I u proslom PES-u su bile neke strelice za pokrete, kada se najavljivao, pa u igri nisu bile.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
KODAK17 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Lol, pa gdje sam ja napisao da igrica izgleda loše? Lijepo udahni pa pročitaj moj post s razumijevanjem. Nije teško.

Hint: samo sam aludirao na to da lošija kvaliteta gifa daje dozu realnosti (boje nisu toliko "žive" i pikselizacija umanjuje kvalitetu video zapisa što na kraju daje sličan prikaz kao npr. lošije snimke pravih utakmica) uz dobre pokrete igrača potpomognutih animacijama proizašlih iz Fox enginea.

{#}Na trenutak sam pomislio a pokusavas biti ironican. Isprika....

l'architetto
13 godina
neaktivan
Bilal kaže...

Sto su se ljudi ufatili ovih crta. Pa to je samo za demonstraciju. Nece toga biti u igri. I u proslom PES-u su bile neke strelice za pokrete, kada se najavljivao, pa u igri nisu bile.

Mislis ove strelice ?

Griješiš, bile su u 2013-ci samo sto se drzi L2 kada ih se hoce koristiti.

13 godina
neaktivan

Što se tiče demo-a ja pretpostavljam da izlazi 21.08 u srijedu {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

I ja isto jer su drzali marker na jednom broju drugi ej bio 1

e sad 21 ili 11. 11. prosao vjerojatno 21

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
ajdin99 kaže...

Onda mora da je 21 :D

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
drakula789 kaže...
ajdin99 kaže...

Onda mora da je 21 :D

ili mozda nas iznenade pa daju 31 :)) :DDD {#}

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...
dreammaker kaže...

Sve sam bliže pre orderu Fife nakon ovog videa.

A što vas je to toliko razočaralo? {#}

ma covjek je spelao PES 2014 wrong

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 2:55 (themilition).
15 godina

Solidno to izgleda. Ništa spektakularno dobro, ali sigurno bolje od 2013. Pošto je poanta ovih filmića da se zabije gol, pretpostavljam da zato obrana ne reagira baš najsjajnije. Prvi gif bi i mogao proći kao prava tekma, ali drugi ne. Baš se vide te robotske kretnje kod Robbena kad krene slaviti gol.

First touch izgleda daleko bolje nego u FIFI gdje ipak ne možeš tako fino promijeniti smjer lopte nakon prvog dodira. Samo da kontrole budu dobro odrađene. Igranje s dvije gljive istovremeno nije nešto što se često koristi. Također, kontrole same po sebi će morati biti responzivne i precizne da baš u trenutku kad želiš možeš napraviti ono što želiš. Na tom polju jednostavno ne smiju zeznuti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

GIF

Na kraju se lopta odbije u gol.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A nadam se da su si dali malo više truda što se tiče golmana..jer u prijašnjim pes-ovima golmani su bili jedna od najslabijih karika igre..a u ovoj situaciji na kraju se vidi da su ipak nešto popravili golmane, ali još treba vidjet kako reagiraju u različitim situacijama..

13 godina

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 13:05 (KiX777).

13 2 hvala 6
15 godina
neaktivan

It keeps gettin better and better ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina

Sad čekajmo komentare kako golmani nisu ništa obranili {#}

Izgleda lijepo , moram priznati da će mi trebati malo da se priviknem nakon 2 godine FIFA-e, sve te igre sa desnim analogom , ali bitno je da sam opet PES {#}

14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Sve super izgleda,ali jedan mali detalj koji mi je upao u oko,a koji me jako zivcirao u proslim Pesovima,je trenutak na 1:15 kad igrac dobije loptu u prostor i kad je u prednosti nad obrambenim igracem i on odjednom usporava dok ga ovaj igrac skoro ne stigne...nadam se da je to cisto slucajno bilo u ovoj situaciji,inace me to jako iritiralo

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice