Daj mi link di je ovo napisano, mada čisto sumnjam da je ovo istina gore. Da je stvarno tako, demo bi bio otkazan.
Evo, PES Serbia
Daj mi link di je ovo napisano, mada čisto sumnjam da je ovo istina gore. Da je stvarno tako, demo bi bio otkazan.
Evo, PES Serbia
Ma očito je da lik sere i piše basne.
E3 prezentacija, to nema veze s codom koji ćemo mi dobiti. Konami je i rekao da ćemo dobiti bolju i ispoliranu verziju demoa jel i sami znaju da preview ili winsor kako oćete ima problema. Netrebate se brinuti.
"Sama igra koristi dio fox engine-a a veliki dio je stari Igra koristi Cry system, Havoc Fox i we sustav U cijelom tom sklapanju je ispao mutant koji lici na PES2008 (brzina, animacije, fizika ..) Daj boze da otkazu demo i igru na neko vrijeme"
Zbog čega ovo ne bi bila istina? Izjavili su i sami da igra ne koristi FOX engine u potpunosti, što znači da mora na neki način koristiti i dijelove starog enginea. Sad je samo pitanje u kolikoj mjeri je iskorišten FOX. Logično je bilo očekivati probleme u igri. Pa i FIFA 12 je prelaskom na Impact engine (ovdje je to MASS) imala hrpu problema sa istim pa je opet bila prokleto zabavna. I ako se pokaže na kraju da je engine ipak promašaj, baš me interesira kako će to opravdati s obzirom na izjave da se na istome radi već nekoliko godina.
Otkazivanje dema je ipak drastičan korak i čak i ako igra ne bude sasvim dobra kako su očekivali, oni jednostavno moraju izbaciti kakav takav demo. A otkazivanje cijele igre kao takve bi za Konami bila apsolutna katastrofa. Ne samo da bi dio ljudi sigurno kupio FIFU jer im se neda čekati mjesec, dva, tri dulje na PES, nego bi prema tome PES izašao negdje u vrijeme kad i Next gen FIFA koja će ipak ljudima biti zanimljivija kupnja. Kakva god ispala, ipak će to biti prva prava Next gen nogometna igra. Barem tako tvrdi EA.
Zbog čega ovo ne bi bila istina? Izjavili su i sami da igra ne koristi FOX engine u potpunosti, što znači da mora na neki način koristiti i dijelove starog enginea. Sad je samo pitanje u kolikoj mjeri je iskorišten FOX. Logično je bilo očekivati probleme u igri. Pa i FIFA 12 je prelaskom na Impact engine (ovdje je to MASS) imala hrpu problema sa istim pa je opet bila prokleto zabavna. I ako se pokaže na kraju da je engine ipak promašaj, baš me interesira kako će to opravdati s obzirom na izjave da se na istome radi već nekoliko godina.
Otkazivanje dema je ipak drastičan korak i čak i ako igra ne bude sasvim dobra kako su očekivali, oni jednostavno moraju izbaciti kakav takav demo. A otkazivanje cijele igre kao takve bi za Konami bila apsolutna katastrofa. Ne samo da bi dio ljudi sigurno kupio FIFU jer im se neda čekati mjesec, dva, tri dulje na PES, nego bi prema tome PES izašao negdje u vrijeme kad i Next gen FIFA koja će ipak ljudima biti zanimljivija kupnja. Kakva god ispala, ipak će to biti prva prava Next gen nogometna igra. Barem tako tvrdi EA.
Ja se s ovim stvarima ne bih zamarao. Valjda je svakome jasno da prelazak na novi engine donosi sa sobom niz problema. Valjda je isto tako svima jasno da se ne mogu očekivati čuda u tako kratkom periodu. Osobno očekujem dobro postavljen temelj koji će se kvalitetno nadograditi u sljedećem izdanju i onom nakon njega. Ništa ne raste preko noći. Ni fifa u godinu dana nije napravila čuda. Trebale su im tri godine da svjetlo dana ugleda fifa12. Da je sve tako jednostavno, danas bi imali savršene igre, a nemamo ih. U ovom trenutku bitno je da igra ima potencijala i da se isti prepozna od strane igrača. Očito je da su bili svjesni izazova koji ih čekaju te su u startu odustali od punokrvne next gen igre koju će sasvim sigurno razvijati potiho do sljedeće godine. Bit će interesantno vidjeti što su uspjeli napraviti u ovih godinu dana i kako će to biti prihvaćeno od strane igrača.. To će biti ključ svega!
Isprika prihvaćena.
Što siluju taj Bayern u videima 
Ne mogu ja više čekat pes 14, idem snimit Pes 13 + Pes edit patch 5.0 pa malo online igrat.
Ne mogu ja više čekat pes 14, idem snimit Pes 13 + Pes edit patch 5.0 pa malo online igrat.
imas original? kakav je online na pesu ?
Trailer breakedown. Kako je kolega najavio, sutra par videa novih stiže, Can't wait 
Ajdin i ja imam. Na početku 9 mj je bio odličan, ali kako vrijeme odmiče ima sve više i više cheatera koji iskorištavaju sustav pošto pes nema nešto posebno dobar anti cheat sustav. Imaš online ranked match 1v1 i 2v2, granica bodova ti je do 0-1000 pa i sam možeš zaključit. Imaš Online Community za frendove i recimo ako igraš kakvu ligu. Match Lobije u kojim možeš s frendom odigrat ili s nekim drugim bez obveze oćeš izgubit bodove. Master ligu online nešto kao tipa ultimate team u fifi samo je fut malo napredniji.
Trailer breakedown. Kako je kolega najavio, sutra par videa novih stiže, Can't wait 
Ajdin i ja imam. Na početku 9 mj je bio odličan, ali kako vrijeme odmiče ima sve više i više cheatera koji iskorištavaju sustav pošto pes nema nešto posebno dobar anti cheat sustav. Imaš online ranked match 1v1 i 2v2, granica bodova ti je do 0-1000 pa i sam možeš zaključit. Imaš Online Community za frendove i recimo ako igraš kakvu ligu. Match Lobije u kojim možeš s frendom odigrat ili s nekim drugim bez obveze oćeš izgubit bodove. Master ligu online nešto kao tipa ultimate team u fifi samo je fut malo napredniji.
sve osim cheatera zvuci dobro, u pes 2014 se nadam da ce sa dolaskom novog engine-a doći i novi i poboljšani online mod.
OT:
Lijepa razlika
u 2013-ci mi je scoreboard bio previše monoton i sivom bojom su ga upropastili.
imas original? kakav je online na pesu ?
Da, imam original. Eto Tommy ti je sve objasnio.
Samo da srede te cheatere u Pesu 14. Baš sam odigrao jednu online s Man utd protiv Evertona, dobio sam 1 : 0. Nisam već dugo igrao Pes pa sam zahrđo, imao sam užasno puno grešakak u obrani, mogao sam izgubit 5 : 1 najmanje, al eto imao sam sreće.
Sa kojim ćete klubom prvo zaigrati kada izađe full verzija? 
| 7 | Bayern Munchen |
|---|---|
| 8 | Barcelona |
| 18 | Real Madrid |
| 5 | Manchester United |
| 13 | Drugi... |
City 
Arsenal iliti North London :D
Jako mi se svida first touch. Pucanje takoder.To ce bit prvo sta ce se lagano savladat ;]
ELS BLAUGRANES <3
Jedva čekam demo da sve to isprobam! 
Jako mi se svida first touch. Pucanje takoder.To ce bit prvo sta ce se lagano savladat ;]
u ovom videu gholamni nista ne brane
to sam bas i ja primijetio, moram priznati da me razocarao ovaj video, lopta i dalje izgleda ko da je zalijepljena za igrace dok se oni krecu ko roboti i jos neprirodno odskakuju za vrijeme trajanja tih animacija, nadam se da je ovo bilo u ranoj verziji igre..
u ovom videu gholamni nista ne brane
Ja s ovom izjavom nemam veze niti sam liku ukrao nick! Samo da se zna!
Sve sam bliže pre orderu Fife nakon ovog videa.
šumski put je bio ravan.
kad će demo?
Jel moguce da ce nam se pojavljivat ti kruzici i ostale gluposti kod udarca i ostalo ???
Toliko je tesko napraviti pravu nogometnu simulaciju/arkadu u 21. st...
Pes 2014 izgleda miljama bolje od Pes-a 2013 i dobro je vidjet da se poboljsavaju..jer Fifa 13 je objektivno bila puno bolja od Pes-a 2013
Joj vi bi kao obranili onakve udrace, to i vrhunski golmani primaju...
Odličan mi je novi video, jedva čekam demo.
kako naravno drukcije izgleda ovako,dakle po meni realno i vjerodostojno.