Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 786.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

a to i ja govorim,fifa je ok amo nisi upoznat sa nogometom ili ako si amer.

Moj PC  
4 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013

Mogu kako za vrijeme ML promijeniti trenera (mislim onog glavnog lika)?

Da klub ne mijenjam i da ne moram ispočetka.

Do sada igram sa Ante Čačićem kao sa trenerom, ali ne vjerujem da će on biti trener nakon ove utakmice koja se sutra igra pa kako da promjenim, u novog trenera Dinama?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ljudi dali je moguce postaviti auto save na master ligi da nemozes varati???ima li netko da zna kako?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxi1985 kaže...

auto save na master ligi

Pa meni je tako automatski.

12 godina
neaktivan

Znam da je automacki na master ligi auto save..ali mene zanima,zasto na auto save mozes ponavljati utakmicu na master ligi npr.gubis i ne odgovara ti rezultat i ti prekines i ponovno te vrati na pocetak te iste utakmice..to mi je glupo na pes2012 to nije bilo tako,nisi mogao varati!!automacki je bilo 3-0 za protivnika DALI SE TO MOZE NAREDITI NA OVOM PES-u2013??mozda treba nesto skinuti ili sta vec...neznam

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

A komplikacije. Ako ćeš varat varaj, ako nećeš igraj do kraja i gotovo.. Sve je na tebi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znam da je na meni ali znas ono kad te vuce...i znas da mozes!ako netko zna nek pomogne

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra li netko na PS3,zanima me moze li sa kao i za PC skinuti neki patch da budu transferi i ostalo popravljeno??

13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Igra li netko na PS3,zanima me moze li sa kao i za PC skinuti neki patch da budu transferi i ostalo popravljeno??

ko i svake godine rade se patchevi i za ps3...skineš na usb, instaliraš i igraš :D

12 godina
neaktivan

dali se moze ili nemoze narediti auto save na master ligi da nemozes ponavljati tekmu..ocito da nemoze ali mozda netko od vas zna,ja neznam gdje ili sta treba postaviti da to uspije..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxi1985 kaže...

dali se moze ili nemoze narediti auto save na master ligi da nemozes ponavljati tekmu..ocito da nemoze ali mozda netko od vas zna,ja neznam gdje ili sta treba postaviti da to uspije..

Ne.

16 godina

da li je moguće na PC-u igrat pes u 3d? spojen mi je pc na tv hdmi kablom i tv podržava 3d

PES.. FM..
13 godina
neaktivan

hoće netko prodat novi PES 2013 za komp za nekih 120 kn i da online kod nije iskorišten? :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

hoće netko prodat novi PES 2013 za komp za nekih 120 kn i da online kod nije iskorišten? :)

I da je u dobrom vozno stanju!

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
HDesignz kaže...

I da je u dobrom vozno stanju!

čemu taj komentar i nepotrebno spammanje? informativno sam pitao ;)

15 godina

instaliram si ovu novu verziju offical patcha 1.02 i neće mi da pokrene igru! ima li tko savjet??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izasao je patch 2.4, moze li mi netko dat neki link da to skinem, osim onog s njihove stranice. (PESEDIT)
Necu do sutra onda skinuti sto trebam.

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skinuo sam patch novi 2.4 i instalirao,jucer i ulazio sam normalno se konektovao, izaso je valjda update 1.02 i kad sam uso nemogu se konektovati pise samo your version of pes is out of date,please update game to latest version!! a nemogu da uradim update nikako :( ima li tko neki savjet??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Evo ljudi nabavio sam i ja PES 2013 pa me zanimalo posto imam frenda jednog koji ima isto original pa jel mozemo mi igrati 2 v 2 ili je to moguce samo ako smo na istom kompjuteru?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma ja sam na prošlom PES-u igrao non stop 2 vs 2, a na ovom mora biti 2 igrača na jednom kompu a 2 igrača na drugom kompu. Mislim fakat nemogu vjerovat da ovi iz KONAMIA nisu napravili isto ko prošle godine da se igra 2 vs 2., btw. mogli su ove godine napravit npr. turnire i za 2 vs 2 igrače, to fakat nije neki problem za napravit, a i dodali bi i nesto novo ove godine. Ove godine što se tiče multiplayera su samo nazadovali. Fakat mi nije jasno...

12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi . evo igram ML sa Atleticom i završila prva sezona . Druga sezona pocela izbacio MAN UTD iz playoffa lige prvaka , dobio barcu 3-0 na camp nou ALI primjetio sam da su mi igrači puno sportiji nego prosle godine , jednostavno se sportije krecu neznam razlog . Jel imao neko slične probleme ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi molim vas da mi pomognete s ovim problemom.. Ovo me j*balo i u PES-u 2012, ali je nestalo kasnije odjednom. Igram ja online s frendom i odigramo mi par tekmi i ugl on isao nesto obaviti na 5 min, a ja alt tabao da malo na youtubeu pogledam sta ima i tako to. Uglavnom, on se vrati, mi idemo nastavit igrat, otvorim opet igru (ne ispocetka vec je bila minimizarana) i javi mi se prozorcic mali u igri koji je u slici dolje. Probao sam restartati igru, komp i ne znam sta sve ne.. Danas je pak normalno radilo i isao sam normalno na kup neki i isao odigrati 3 kvalifikacijske utakmice, ali nakon jedne mi se opet javilo isto sranje.. MOLIM KOGA GOD DA JE PROSAO OVO ILI ZNA KAKO SE RIJESI DA MI POMOGNE!

0 0 hvala 0
17 godina
themilition kaže...

a to i ja govorim,fifa je ok amo nisi upoznat sa nogometom ili ako si amer.

Izgleda da su europljani gluplji od amera i očito je da niti oni ne poznaju nogomet jer kako objasniti ovaj podatak?

FIFA 13     6.294 000 prodanih igri u europi na PS3 i XBOX

PES 2013     387.166 prodanih igri u europi na PS3 i XBOX

Rezultati prodaje zaključno s 29.11.2012.

15 godina

može mi netko rać u slučaju da prodam svoj PES dal mu moram dat svoj konami ID il .može komotno on napravit svoj i igrat s tim seriskim kodom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 21:45 (zaki23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imam jedan problem s PESom, pa vas molim za pomoc ako neko zna u cem je stvar.. Do sad sam uvijek igrao na monitoru i sve je super radilo, a od nedavno sam si spojio pc na led tv hdmi kablom.. I kad igram preko tv-a igram na full hd rezoluciji 1920 x 1080 onda mi igra malo zatrza (zsteka) na milisekundu kad god golman ispucava loptu.. I na djelovima igre zna se jako zamutit.. Skinuo sam game booster i d3doverrider, ali je i dalje isto.. A kad stavim na manju rezoluciju problemi nestaju.. Graficka je hd 6800 ati Hvala unaprijed
PES.. FM..
17 godina
neaktivan

Može li mi netko postaviti link od  PES 2013 2.4 patcha u kompletu, skinio sam bio onih 5 dijelova, i nije mi radilo, nemam stvarno volje skidat onako vise, 2 dana san skida.

Hvala

HITNO!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pogledaj 10-ak stranica iza...

17 godina
neaktivan
kule kaže...

pogledaj 10-ak stranica iza...

Ocito ja turski pisem kule..

15 godina
neaktivan

ekipa u cemu je  kvaka ,koristim editov patch

ugl. na povratne lopte  ,recimo iz kornera nece da mi sutira iz prve vec svaki put  moram primit loptu ,pa ako netko zna  sta da napravim da iz prve udara

znaci sta got pokusam loptu nesutiraju iz prvee

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice