Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 786.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdrav svima:D

jel  zna neko koji je najnoviji patch za pes 2013 i gdje ga mogu skiniti.....unaprijed hvala

Tarkis...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Please make sure your Network setting are configured correctly

Imam ovu poruku...nisam neki strucnjak,molim pomoc.

Samo konkretnije objasnjenje molim.

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Jel mi može ko objasnit čemu služi onaj online comunity?? Kak da igram protiv nekog iz comunitya??
PES.. FM..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tarkis kaže...

jel  zna neko koji je najnoviji patch za pes 2013 i gdje ga mogu skiniti.....unaprijed hvala

http://pes2008editing.blogspot.com/2012/10/peseditcom-2013-patch-21-liga-argentina.html?sel13

De gustibus non est disputandum.
15 godina

pozz

Laptop: samsung  np300e5a-s02de(6gb,i5,graficka nvidia  520mx) i problem je sledece kad ocu u opcijama promeniti postavke(rezoluciju,detalje) nece nista javlja mi kao da je slaba graficka :S=?? nemam pojma na koju foru al nista se neda promeniti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tarkis kaže...

pozdrav svima:D

Jenkey1002's blog

15 godina
neaktivan

Imam problema dok igram becam a legend sa trzanjima samo na Bernabeu,igram na osmici sa generic driverima pa ne znam jel do drivera ili koji je klinac.

Stavio patch 1.01 i dalje trza samo na Bernabeu.

RIJEŠENO,AMD autodetectdriver

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 23:30 (muhaqeri).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uskoro planiram da kupim Pes 2013 original.

Kako da znam i da se osiguram da ce raditi online komponenta bez problema i da cu moci igrati online ?

Da ne bi uzeo original pa da mi kasnije ne radi, u najgorem slucaju....

Love is in the air :)
16 godina
neaktivan

Kupi Fifu 13 bolje.

Moj PC  
2 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kupi Fifu 13 bolje.

{#}

13 godina
neaktivan

danas sam pokrenio sigurno 4-5 partija i samo sam 1 uspio odigrat...udem sa likom sve oke..cim kad krene tekma izbaci nas i pise kao los signal...i tako non stop...jel ima ko slicnih problema??

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...{#}

Kupi Fifu 13 bolje.

{#}

16 godina
neaktivan

Diste ekipa{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 13:41 (Praetorian1).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Diste ekipa{#}

{#}

14 godina
neaktivan

reinstalira sam pc i sad idem instalirat pes opet i daje mi eror kad serial key upisujem

u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Serial code na pm ;)

13 godina
neaktivan

oce iko online

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Osvojio ligu prvaka sa Man Blueom (Manchester Cityem) :D trntrntnn...championsss...

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igram MLO, složio sam si sad solidnu ekipu. Zna netko jeftinog LB, RB a da je dobar a nije skup ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kolko jeftin? Pa imaš advanced search unutar igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
pivac kaže...

reinstalira sam pc i sad idem instalirat pes opet i daje mi eror kad serial key upisujem

u cemu je problem?

Vjerovatno nisi napravio konami id...
14 godina
neaktivan

kakav konami id?? radilo je sve ok odma cim mi pocme instalacija trazi serijski kljuc upisem ga i idem dalje sad mi to neradi

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Igram MLO, složio sam si sad solidnu ekipu. Zna netko jeftinog LB, RB a da je dobar a nije skup ?

do koliko para??

LB Sajuan

RB PISZCZEK,BÉRIA

14 godina
neaktivan

proradilo:)

13 godina
neaktivan

Kako je jak osjećaj kad igraš protiv Deportiva i vodiš i onda dođe neki lik Pizzi (inače teški maher, prema njemu su Beckham, Juninho i Pirlo totalni amateri i sigurno ste svi čuli za njega) i zabije ti 3 gola iz slobodnjaka iz isto toliko pokušaja. Daljina od gola je nebitna, taj sve pogađa.

Bravo Konami!

0 0 hvala 0
13 godina

ljudi imam jedan problem naimeigram sa dinamom evo vec 4.sezonu i sad odjedamput mi se pojavio problem!

Kad idem na load pise mi save file is corupted? sta je to a drugi save fileovi rade normalno!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zadnje 4 tekme nisam uspio odigrati jer su mi likovi DC svaku tekmu...pa ovo više nije normalno, konami pod hitno mora nešto riješit, ako se tekma prekine radi loše veze neka obojica izgube bodove....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

zadnje 4 tekme nisam uspio odigrati jer su mi likovi DC svaku tekmu...pa ovo više nije normalno, konami pod hitno mora nešto riješit, ako se tekma prekine radi loše veze neka obojica izgube bodove....

pričaj mi o tome... neznam kad sam zadnji puta pobjedio 2 tekme zaredom... zašto??? e pa zbog pretežno ruskih i talijanskih deb*la koji ne mogu podnesti da izgube koju tekmu... to je sad već koma... fakat to mora nekako konami riješiti... pošto sam već skupio dosta jaku ekipu i pretežito me i sa jačim ekipama spaja , ali kako ti likovi prekidaju i lagaju ako slučajno izgube... to je da izgubiš volju za igranjem. koma! i zato jako teško da mogu 2. zaredom pobjediti i da hoću!

13 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Kako je jak osjećaj kad igraš protiv Deportiva i vodiš i onda dođe neki lik Pizzi (inače teški maher, prema njemu su Beckham, Juninho i Pirlo totalni amateri i sigurno ste svi čuli za njega) i zabije ti 3 gola iz slobodnjaka iz isto toliko pokušaja. Daljina od gola je nebitna, taj sve pogađa.

Bravo Konami!

taj je barci u zadnjoj tekmi zabio 2 gola , jedan od njih je slobodnjak s 20 m u raslje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 11:15 (dino_pes13).
13 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...
Winchester01 kaže...

Bravo Konami!

taj je barci u zadnjoj tekmi zabio 2 gola , jedan od njih je slobodnjak s 20 m u raslje.

Haha, ma dobro, nisi shvatio poantu.

Moga bi nabrojati još najmanje 20 ovakvih primjera jer u igri i najveća budala ti dade slobodnjak.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice