Ja kao veliki fan PES-a, igram ga od ISS na PS1 do sada i mogu rec da je ovo katastrofa, zadnja 2 pesa su najgori nogometi koje sam vidio, 12 sam igrao nekako na silu eto jer sam fan ali ovaj ne mogu niti na silu. Igrao sam Demo 1 i vidio sam neku nadu da dolazi bolje vrijeme i da bi ovo moglo bit "to" dok ne naprave 14 sa novim engineom ali ovo je toliko smece da se ovo ne smije nazivat simulacija nogometa. Mislio sam da nikad necu rec ovo ali Fifa je definitivno miljama daleko sad pobjegla i pitanje kada ce vise PES stic tu razliku osim ako sljedece godine ne naprave cudo. Ja se pitam da li tamo u KONAMI-ju u njihovom studiju netko uopce zaigra to sta naprave, jer ako igraju ili ovo rade ljudi koji nemaju pojma o nogometu ili su totalno bez ideje. Atmosfera u igrici(navijaci) kao da je sprovod a ne utakmica, komentatori 20 godina isti komentar, znam tocno sta ce rec kod svakog suta. Strasno. Obecavaju nam svake godine cuda, a zapravo su kao i nasa vlada- lažljivci. A da ne govorim da nisu sposobni vratit(neznam zasto su ukidali, osnovno pravilo nogometa) da nakon nekog faula ostrijeg pusti se prednost akcije i naknadno dobije zuti, oni su to ukinuli iako neznam zasto. O golmanima necu trosit rijeci. Naveli su da su porpavili golmane i da su dodatno radili na njima, ako i jesu strah me pomislit kako bi to izgledalo da nisu. A da ne govorim da su ovaj i onaj prosli PES jedini kod kojih nece u ekipi bit poznatih turnira kod nekog u stanu.
Ovo apsolutno nije istina, atmosfera je fantastična jedino što ne valja u igri je što su izbacili league mod.
haha atmosfera odlicna. Barca Barca..Tako 90 min. Ovo je vise nalik sprovodu. Razocarali su me ali vjerujem u PES, moraju se jednom trgnut nadam se da je to sljedeca godina za novi početak.