Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 787.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
briatore kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ja kao veliki fan PES-a, igram ga od ISS na PS1 do sada i mogu rec da je ovo katastrofa, zadnja 2 pesa su najgori nogometi koje sam vidio, 12 sam igrao nekako na silu eto jer sam fan ali ovaj ne mogu niti na silu. Igrao sam Demo 1 i vidio sam neku nadu da dolazi bolje vrijeme i da bi ovo moglo bit "to" dok ne naprave 14 sa novim engineom ali ovo je toliko smece da se ovo ne smije nazivat simulacija nogometa. Mislio sam da nikad necu rec ovo ali Fifa je definitivno miljama daleko sad pobjegla i pitanje kada ce vise PES stic tu razliku osim ako sljedece godine ne naprave cudo. Ja se pitam da li tamo u KONAMI-ju u njihovom studiju netko uopce zaigra to sta naprave, jer ako igraju ili ovo rade ljudi koji nemaju pojma o nogometu ili su totalno bez ideje. Atmosfera u igrici(navijaci) kao da je sprovod a ne utakmica, komentatori 20 godina isti komentar, znam tocno sta ce rec kod svakog suta. Strasno. Obecavaju nam svake godine cuda, a zapravo su kao i nasa vlada- lažljivci. A da ne govorim da nisu sposobni vratit(neznam zasto su ukidali, osnovno pravilo nogometa) da nakon nekog faula ostrijeg pusti se prednost akcije i naknadno dobije zuti, oni su to ukinuli iako neznam zasto. O golmanima necu trosit rijeci. Naveli su da su porpavili golmane i da su dodatno radili na njima, ako i jesu strah me pomislit kako bi to izgledalo da nisu. A da ne govorim da su ovaj i onaj prosli PES jedini kod kojih nece u ekipi bit poznatih turnira kod nekog u stanu.

Ovo apsolutno nije istina, atmosfera je fantastična jedino što ne valja u igri je što su izbacili league mod.

haha atmosfera odlicna. Barca Barca..Tako 90 min. Ovo je vise nalik sprovodu. Razocarali su me ali vjerujem u PES, moraju se jednom trgnut nadam se da je to sljedeca godina za novi početak.

16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Jel ovo samo kod mene bug ili sudci znaju falit kod zaleđa (ne svirat ga)?

Nije samo kod tebe, tako je i u HNL-u{#}

13 godina
neaktivan

jel ima tko za peglanje online??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze li online bez originala.

0 0 hvala 0
15 godina
simo97 kaže...

Može ko što moš imat struje kad ju ne platiš.

15 godina
antimadridista kaže...
briatore kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ja kao veliki fan PES-a, igram ga od ISS na PS1 do sada i mogu rec da je ovo katastrofa, zadnja 2 pesa su najgori nogometi koje sam vidio, 12 sam igrao nekako na silu eto jer sam fan ali ovaj ne mogu niti na silu. Igrao sam Demo 1 i vidio sam neku nadu da dolazi bolje vrijeme i da bi ovo moglo bit "to" dok ne naprave 14 sa novim engineom ali ovo je toliko smece da se ovo ne smije nazivat simulacija nogometa. Mislio sam da nikad necu rec ovo ali Fifa je definitivno miljama daleko sad pobjegla i pitanje kada ce vise PES stic tu razliku osim ako sljedece godine ne naprave cudo. Ja se pitam da li tamo u KONAMI-ju u njihovom studiju netko uopce zaigra to sta naprave, jer ako igraju ili ovo rade ljudi koji nemaju pojma o nogometu ili su totalno bez ideje. Atmosfera u igrici(navijaci) kao da je sprovod a ne utakmica, komentatori 20 godina isti komentar, znam tocno sta ce rec kod svakog suta. Strasno. Obecavaju nam svake godine cuda, a zapravo su kao i nasa vlada- lažljivci. A da ne govorim da nisu sposobni vratit(neznam zasto su ukidali, osnovno pravilo nogometa) da nakon nekog faula ostrijeg pusti se prednost akcije i naknadno dobije zuti, oni su to ukinuli iako neznam zasto. O golmanima necu trosit rijeci. Naveli su da su porpavili golmane i da su dodatno radili na njima, ako i jesu strah me pomislit kako bi to izgledalo da nisu. A da ne govorim da su ovaj i onaj prosli PES jedini kod kojih nece u ekipi bit poznatih turnira kod nekog u stanu.

Ovo apsolutno nije istina, atmosfera je fantastična jedino što ne valja u igri je što su izbacili league mod.

kakva atmosfera? ovdje nema atmosfere nikakve, PES je preloš što se toga tiče, publika je skroz tiha, o komentatorima da ne pričam. Zar vama zaista odgovaraju ovi komentatori u igri (isti već 6 godian zaredom)? pa kad mu čujem glas dođe mi slabo, uvijek igram PES bez zvuka.

Pa tko te pobogu tjera da ga igraš? Ne znam, valjd aludirate da Fifa ima atmosferu? Da, kada drveće bude hodalo.

15 godina
briatore kaže...
antimadridista kaže...
briatore kaže...
PlayMaker10 kaže...

kakva atmosfera? ovdje nema atmosfere nikakve, PES je preloš što se toga tiče, publika je skroz tiha, o komentatorima da ne pričam. Zar vama zaista odgovaraju ovi komentatori u igri (isti već 6 godian zaredom)? pa kad mu čujem glas dođe mi slabo, uvijek igram PES bez zvuka.

Pa tko te pobogu tjera da ga igraš? Ne znam, valjd aludirate da Fifa ima atmosferu? Da, kada drveće bude hodalo.

???

tko me tjera da ga igram? nitko me ne tjera nego igram na svoju volju, i ti si jedan od onih koji se pretvaraju da je sve u PES-u savršeno. Nemožeš mi reći da ovaj PES ima atmosferu što se tiče publike i komentatora, nemožeš to reći jer nema veze sa istinom, ma koliko ti bio "zaljubljen" u PES. Ako jedan dio igre nije na razini, ne znači da je sve propalo i da igra ne valja, to jedino vas nekoliko ovdje mislite pa branite PES u svemu, pa čak i u golmanima, a evo sad i u atmosferi. Gameplay je dobar, atmosfera, komentatori i golmani nisu.

i naravno onda standardno spominjanje FIFE, zašto su ljudi u ovoj temi (PES fanovi) opsjednuti FIFA-om? Tko god kaže da mu se nešto ne sviđa, tjerate ga da "ide igrati FIFU", kao da imate 9 godina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 16:05 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
briatore kaže...
simo97 kaže...

Može ko što moš imat struje kad ju ne platiš.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
briatore kaže...
antimadridista kaže...
briatore kaže...
PlayMaker10 kaže...

???

tko me tjera da ga igram? nitko me ne tjera nego igram na svoju volju, i ti si jedan od onih koji se pretvaraju da je sve u PES-u savršeno. Nemožeš mi reći da ovaj PES ima atmosferu što se tiče publike i komentatora, nemožeš to reći jer nema veze sa istinom, ma koliko ti bio "zaljubljen" u PES. Ako jedan dio igre nije na razini, ne znači da je sve propalo i da igra ne valja, to jedino vas nekoliko ovdje mislite pa branite PES u svemu, pa čak i u golmanima, a evo sad i u atmosferi. Gameplay je dobar, atmosfera, komentatori i golmani nisu.

i naravno onda standardno spominjanje FIFE, zašto su ljudi u ovoj temi (PES fanovi) opsjednuti FIFA-om? Tko god kaže da mu se nešto ne sviđa, tjerate ga da "ide igrati FIFU", kao da imate 9 godina.

Mene tjera to sto sam fan te igrice ali sad me vise ni taj "ljubav" ne privlaci, bar ne ove zadnje 2 godine. Uspjeli su pokvarit nekad daleko najbolji nogomet bez kojeg nisam mogao niti jedan dan a da ne odigram bar 2 utakmice.

17 godina
antimadridista kaže...

uništio si ponos Baskije :)

trebali su napravit da s Bilbaom nemožeš kupovati igrače sa strane, kao u stvarnosti :D

Pa u stvarnosti mogu kupovati ali neće... karakter je karakter...  ako igraš s njima nemoj kupovati sa strane...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
antimadridista kaže...

uništio si ponos Baskije :)

trebali su napravit da s Bilbaom nemožeš kupovati igrače sa strane, kao u stvarnosti :D

Pa u stvarnosti mogu kupovati ali neće... karakter je karakter...  ako igraš s njima nemoj kupovati sa strane...

ma kakvi...hummels i reus bili na transfer listi,a da ih ne kupim :D

13 godina
protjeran

jel ima tko problema online?? ja nemogu igrati..Tj kaze mi : opponent not found.. wtf??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kule kaže...

Ovako, kod pokretanja igre dobivam ovu poruku:

" You can only play 1 VS 1 Ranking Matches in Quick Match. This is due to restriction placed on your connection by Networking devices you are using.

This issue may be solved connecting your hardware directly to the Internet or by configuring your networking device such as your router. Apply DMZ, Port mapping, NAT table configurations and other router settings to your PC system. Individual hardware system may use unique terminology."

Po ovome mogu igrati online na "Ranking Match" ali ne i "Friendly Match lobby" gdje dobijem istu poruku.

Zna li netko što moram napraviti na ruteru? Koristim T-comov Thompson ST780 ruter koji je spojen direktno na komp.

Hvala. ;)

Eto, nakon cjelodnevnog paćenja uspio sam riješiti problem, možda nekom pomogne:

Stvar je u tome što se na prokletom ruteru treba forwardirat port broj 5739 a zatim otići u settings.exe i pod karticim "online" maknuti kvačicu pod "Auto".  I stvar šljaka... :)

Zanima me da li netko od vas igrača koristi Optimu kao providera budući da se selim u stan pa me zanima da li se može "kopat" po njihovim ruterima?

Hvala. :)

13 godina
neaktivan

ovaj embargo na igrače je tako iritantan, ne možeš otpustit niti kupit igrače -___-"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kakvu je sad glupost Valdes napravio, ide niska spora lopta po podu i on krene na nju i samo najedamput padne pored lopte. I lopta se nastavi kotrljat prema golu i naleti protivnički igrač i zabije gol. Uninstal....

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina

To ti je danas postala normala, da moras otvarat portove, najlakse ti je otvorit od 1000 do 200000 TPC/UDP i miran si...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kakvu je sad glupost Valdes napravio, ide niska spora lopta po podu i on krene na nju i samo najedamput padne pored lopte. I lopta se nastavi kotrljat prema golu i naleti protivnički igrač i zabije gol. Uninstal....

Valdes radi gluposti i u stvarnom životu...koji klinac hoces!!!

13 godina
neaktivan

Vi ostali koji trabunjate stalno isto...hodite si igrat fifu...a nas koji uzivamo pustite da uzivamo...lijepp pozzz!

Moj PC  
6 5 hvala 0
13 godina
protjeran
KODAK17 kaže...

Vi ostali koji trabunjate stalno isto...hodite si igrat fifu...a nas koji uzivamo pustite da uzivamo...lijepp pozzz!

{#}

15 godina
neaktivan

Igral jedno 5 sati s kumom i sestrinim dečkom i boga mi još bi mogo pilit. Kolko zajebancije to nije az vjerovat. Još uz pivicu. Milina. Najbolji pes do sad ! <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Moj PC  
9 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Igral jedno 5 sati s kumom i sestrinim dečkom i boga mi još bi mogo pilit. Kolko zajebancije to nije az vjerovat. Još uz pivicu. Milina. Najbolji pes do sad ! <3

Cemu ovo... na kraju svakog tvog posta mora pisat nesto u stilu ovog... zbog takvih gluposti i dobivas td-ove..

Jos nemam svoj potpis :(
15 godina
neaktivan

Misliš da me briga ?

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
protjeran

Najbolji pes do sada.

Igrali 2na2,zakon.Jos da fifa valja......

Moj PC  
2 7 hvala 0
15 godina
themilition kaže...

Najbolji pes do sada.

Igrali 2na2,zakon.Jos da fifa valja......

zbog ovakvih kao ti mi se sve više gadi uopće i otvarati ovu temu, iako igram obje igre trenutno.

stvarno što ti to treba? u svakom tvom postu se spominje FIFA obavezno i kako ne valja igra. Da, zato i ima preko 90 ocjenu overall.

Možda se tebi ne sviđa, ali se zato sviđa gotovo svima, samo pogledaj koliko igrača na svijetu ju igra.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Tommy_123 kaže...

Cemu ovo... na kraju svakog tvog posta mora pisat nesto u stilu ovog... zbog takvih gluposti i dobivas td-ove..

E ovo! Igranje u društvu - tu mi je PES bez konkurencije.

Da je najbolji... a pa baš i nije, ali daleko od toga da je igra očajna!

Potpis.
15 godina
neaktivan

Niti meni se ne sviđa, neznam zašto imate potrebu trolat po temi. Ovdje je pes a ne fifa.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
jos da ti znas sta je fudbal i da se zamislis i prihvatis da je pes sve a najmanje fudbalska simulacija.Od pesa 6 do sada zadnja tri pesa ne zna se kojje gori tj takmice se.Boze sta ja sve danas necu cuti zaista ima nas raznih.cepali do malo pre pes 13 na burazerovoj konzoli i pokidali zivce,krenuli posle pes 6 na kompu,e to je bio ozbiljan fudbal kao i fifa 12 znaci sest sati smo drali oba fudbala.pes 6 je nam je to i deo naseg detinjstva kao nostalgija a fifa 12 kao novi izazov nesto najbolje u poslednjih 5 godina a za fifu 13 to je ipak bez premca.
13 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...
jos da ti znas sta je fudbal i da se zamislis i prihvatis da je pes sve a najmanje fudbalska simulacija.Od pesa 6 do sada zadnja tri pesa ne zna se kojje gori tj takmice se.Boze sta ja sve danas necu cuti zaista ima nas raznih.cepali do malo pre pes 13 na burazerovoj konzoli i pokidali zivce,krenuli posle pes 6 na kompu,e to je bio ozbiljan fudbal kao i fifa 12 znaci sest sati smo drali oba fudbala.pes 6 je nam je to i deo naseg detinjstva kao nostalgija a fifa 12 kao novi izazov nesto najbolje u poslednjih 5 godina a za fifu 13 to je ipak bez premca.

pes je najbolja simulacija ikad,inace bi kupio fifu da nije tako.

14 godina
neaktivan
themilition kaže...
Red_Star_Forever kaže...

pes je najbolja simulacija ikad,inace bi kupio fifu da nije tako.

i pes i fifa su daleko od simulacije...............

13 godina
neaktivan

pa uoravu si za tebe jeste najbolja. al za svet ipak nije niti ce biti.ma sta se ja rapravljam sa tobom kada vidim kakve komentare dajes da je to  vec postalo smesno.lepo ja kazem mozak je cudo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 19:25 (Red_Star_Forever).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice