Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 787.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Online radi. Moguće da je sada onaj server maintace od 8 do pol 10. Nisam zicer. Ili je to bilo ujutro.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
maintace pise od 8.00 do 10: 30 ali dali se ovo odnosi na jutros ili sada to ne znam
almir
15 godina
neaktivan

Bio je ujutro. Radi online, sada sam provjerio.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nazalost MLO je ista situacija ko Ultimate Team,barem u pocetku,likovi uzmu nekog brzanca i ajmo....

0 0 hvala 0
15 godina

kako me zivcira ovaj pes... frajeri mi zabiju u 90% slucajeva iz slobodnog udarca i ove nabace sa boka i iz kornera su tako usrali da neznam sta bi reko.... sad sam nabacio jedno 30x i nijednom nije u okvir gola pogodio, kako lose..
ako ne nekupim org necu igrat vise 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

kako me zivcira ovaj pes... frajeri mi zabiju u 90% slucajeva iz slobodnog udarca i ove nabace sa boka i iz kornera su tako usrali da neznam sta bi reko.... sad sam nabacio jedno 30x i nijednom nije u okvir gola pogodio, kako lose..

Vidis,kod mene je bas obratna situacija,igram s Ath.Bilbaom ML i ja njima trpam golove preko krila,u sredini je div Llorente,a sa strane ubacuju brzonogi Muniain,i Reus kojeg sam kupio kao i Hummelsa u obrani koji  jako dobro reaigra u skoku tako da rijetko primam iz ubacaja...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 22:55 (barcafan12).
15 godina
barcafan12 kaže...
maxy0 kaže...

Vidis,kod mene je bas obratna situacija,igram s Ath.Bilbaom ML i ja njima trpam golove preko krila,u sredini je div Llorente,a sa strane ubacuju brzonogi Muniain,i Reus kojeg sam kupio kao i Hummelsa u obrani koji  jako dobro reaigra u skoku tako da rijetko primam iz ubacaja...

uništio si ponos Baskije :)

trebali su napravit da s Bilbaom nemožeš kupovati igrače sa strane, kao u stvarnosti :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
barcafan12 kaže...

uništio si ponos Baskije :)

trebali su napravit da s Bilbaom nemožeš kupovati igrače sa strane, kao u stvarnosti :D

Neka,zato ce pod mojim vodstvom osvajati sve sto se moze osvojiti :DD

13 godina
neaktivan

ej ljjudi....da vas piram..jel mogu 2 igraca igrat online preko jednog keya ili konami id-a...kako to vec ide...i mogu li igrati istovremeno????  iii kakvo je stanje sa online igrom?  ima dovoljno igraca...kakav je mlo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 23:16 (maidkoric).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vidi ovo je zaklucak kada deinstaliram pes i opet instaliram hoce online a cim prvi put izadjem iz igre i vratim se ne moze online izbaci onu poruku i sve tako u krug, a instaliram klasicnio preko setupa i da bi pokrenuo igru disk mora biti u dvd-u.
14 godina
neaktivan

Demo2 za pc je izašao.Poslužit će dok ne kupim igru:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Pozdrav jučer sam krenuo igrati novi pes. Kad igram imam problema sa trzanjem čak ne bih to ni nazvao trzanjem uglavnom nije normalna pojava. (npr. kad dodajem loptu igraču koji je 10 metara od mene igra normalno klizi, npr. kad pošaljem dalju loptu e tu je problem dok lopta putuje dok je ''kamera'' prati u takvim djelovima mi igra ne ''klizi'' na neki način ''trza''), (nije klasično trzanje takav slučaj imam prvi puta tu u pesu). Dali netko može pomoć ili zna gdje bih se nalazio problem. Skinuo sam zadnju verziju drivera za gpu. (opis nije baš nešto nadam se da kužite problem)

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 1:43 (Armageddon 2033).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Armageddon 2033 kaže...

Pozdrav jučer sam krenuo igrati novi pes. Kad igram imam problema sa trzanjem čak ne bih to ni nazvao trzanjem uglavnom nije normalna pojava. (npr. kad dodajem loptu igraču koji je 10 metara od mene igra normalno klizi, npr. kad pošaljem dalju loptu e tu je problem dok lopta putuje dok je ''kamera'' prati u takvim djelovima mi igra ne ''klizi'' na neki način ''trza''), (nije klasično trzanje takav slučaj imam prvi puta tu u pesu). Dali netko može pomoć ili zna gdje bih se nalazio problem. Skinuo sam zadnju verziju drivera za gpu. (opis nije baš nešto nadam se da kužite problem)

Tako je i meni nekad, ostavi upaljen gpu-z i prati kak ti se non-stop tokom igre mjenjaju taktovi grafe iz 2d u 3d i obrnuto. Meni je dobro tako dugo dok nekoliko puta ne alt+tab-am.

Čitao sam o tomei  kao grafa igru ne prepozna kao 3d aplikaciju, pa zbog powerplaya mjenja taktove na niže da bi štedila struju. Uglavnom glupost. {#}

17 godina

Ovako, kod pokretanja igre dobivam ovu poruku:

" You can only play 1 VS 1 Ranking Matches in Quick Match. This is due to restriction placed on your connection by Networking devices you are using.

This issue may be solved connecting your hardware directly to the Internet or by configuring your networking device such as your router. Apply DMZ, Port mapping, NAT table configurations and other router settings to your PC system. Individual hardware system may use unique terminology."

Po ovome mogu igrati online na "Ranking Match" ali ne i "Friendly Match lobby" gdje dobijem istu poruku.

Zna li netko što moram napraviti na ruteru? Koristim T-comov Thompson ST780 ruter koji je spojen direktno na komp.

Hvala. ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da li je moguce da ti moras da podesavas ruter da bi igrao online,strasno?
15 godina

Znači ništa od league moda? Svi ti stadioni u Primeri i sve licence praktički za ništa?

0 0 hvala 0
15 godina

ja ne razumijem tko je uopće i igrao taj league mod pored master lige? nije ni čudo što su ga makli iz igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 12:18 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

PES DEMO je sto puta bolji od finalnog proizvoda, ja stvarno nez sta je KONAMI pokusao sa ovim, jer ovo je katastrofa! Po meni DEMO je strasno dobar, al kad sam zaigrao full PES, pa to je skroz druga  igra (nazalost losija). I kakve su ovo gluposti u ML sa kopackama, mislim cijeli tim BAYERNA ima crne kopacke, stvarno bezveze

hota

1 1 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...

ja ne razumijem tko je uopće i igrao taj league mod pored master lige? nije ni čudo što su ga makli iz igre.

O čemu pričamo? Zašto se ne bi igrala neka od liga offline? U čemu je problem? Na zanimaju nas sve transferi i ostale gluposti, ima nas koji želimo igrati samo utakmice u offline-u ponekad, nakon online-a. Tako igram od ISS-a i ne vidim problem zašto ne bih igrao i sada. Najgore je u svemu što nije smetao, tko ga nije htio igrati, nije morao, a itekako su ljudi ljuti zbog toga. Ne bude li došao ubrzo putem nekog dlc-a, igra ide na bubanj i good bye nogometi poa nek ju igra netko ko će igrati Master ligu u kojoj je polaklubova nelicencirano...hvala bogu, stigao je F1.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 12:23 (briatore).
15 godina

iskreno,zaboli me tko ima kakve kopačke i jel su crne ili zelene..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
briatore kaže...
antimadridista kaže...

O čemu pričamo? Zašto se ne bi igrala neka od liga offline? U čemu je problem? Na zanimaju nas sve transferi i ostale gluposti, ima nas koji želimo igrati samo utakmice u offline-u ponekad, nakon online-a. Tako igram od ISS-a i ne vidim problem zašto ne bih igrao i sada. Najgore je u svemu što nije smetao, tko ga nije htio igrati, nije morao, a itekako su ljudi ljuti zbog toga. Ne bude li došao ubrzo putem nekog dlc-a, igra ide na bubanj i good bye nogometi...hvala bogu, stigao je F1.

o čemu pričaš ti? ja govorim o Master ligi offline, koja je korist od običnog league moda kad je Master liga (offline) ista stvar samo 700 puta bolja i detaljnija?

13 godina
odjavljen
karlek10 kaže...
Armageddon 2033 kaže...

Tako je i meni nekad, ostavi upaljen gpu-z i prati kak ti se non-stop tokom igre mjenjaju taktovi grafe iz 2d u 3d i obrnuto. Meni je dobro tako dugo dok nekoliko puta ne alt+tab-am.

Čitao sam o tomei  kao grafa igru ne prepozna kao 3d aplikaciju, pa zbog powerplaya mjenja taktove na niže da bi štedila struju. Uglavnom glupost. {#}

Jel postoji neko riješenje, jer tako jednostavno ne mogu igrati zaboli me glava od takve slike. Ima li tko kakav prijedlog, jer ovako nemogu igrati sigurno ? Hvala.

15 godina
antimadridista kaže...
briatore kaže...
antimadridista kaže...

O čemu pričamo? Zašto se ne bi igrala neka od liga offline? U čemu je problem? Na zanimaju nas sve transferi i ostale gluposti, ima nas koji želimo igrati samo utakmice u offline-u ponekad, nakon online-a. Tako igram od ISS-a i ne vidim problem zašto ne bih igrao i sada. Najgore je u svemu što nije smetao, tko ga nije htio igrati, nije morao, a itekako su ljudi ljuti zbog toga. Ne bude li došao ubrzo putem nekog dlc-a, igra ide na bubanj i good bye nogometi...hvala bogu, stigao je F1.

o čemu pričaš ti? ja govorim o Master ligi offline, koja je korist od običnog league moda kad je Master liga (offline) ista stvar samo 700 puta bolja i detaljnija?

Evo ga opet...nitko ti ne brani da ju igraš, ali zašto je pobogu izbačeno nešto što nikome nije smetalo. To uopće nisu niti slična 2 moda. Liga je čisti nogomet sa postojećim sastavima, nikakvi transferi i gluposti, vjeruj mi ima dosta ljudi koji to žele igrati. Pogotovo sada kad su licencirali sve stadione u Primeri i useru motku i izbace igranje sezone offline.

100 put sam izašao sam pred golmana, niti jednom mi lob nije uspio (uvijek je lopta otišla preko gola), a AI protivnik zabije iz 2 prilike.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 12:31 (briatore).
13 godina
neaktivan

Ekipa iz Konamia prvo mora naucit pravilo da lopta nije za onu ekipu koja je ju je izbacila izvan granica igralista, vec za suprotnu.

Nakon toga mogu pocet radit na sljedecih 150 promjena koje trebaju obavit da bi se barem 10% priblizili fifi..

Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
dokis kaže...

Problem! Di god mi PES oće online zapne na establishing communications poruci i postane not responding te ga moram ručno zgasit. Ima ko kakvo riješenje?

Bump! Ako ima ko kakvu pametnu ideju.

16 godina
neaktivan

Ja kao veliki fan PES-a, igram ga od ISS na PS1 do sada i mogu rec da je ovo katastrofa, zadnja 2 pesa su najgori nogometi koje sam vidio, 12 sam igrao nekako na silu eto jer sam fan ali ovaj ne mogu niti na silu. Igrao sam Demo 1 i vidio sam neku nadu da dolazi bolje vrijeme i da bi ovo moglo bit "to" dok ne naprave 14 sa novim engineom ali ovo je toliko smece da se ovo ne smije nazivat simulacija nogometa. Mislio sam da nikad necu rec ovo ali Fifa je definitivno miljama daleko sad pobjegla i pitanje kada ce vise PES stic tu razliku osim ako sljedece godine ne naprave cudo. Ja se pitam da li tamo u KONAMI-ju u njihovom studiju netko uopce zaigra to sta naprave, jer ako igraju ili ovo rade ljudi koji nemaju pojma o nogometu ili su totalno bez ideje. Atmosfera u igrici(navijaci) kao da je sprovod a ne utakmica, komentatori 20 godina isti komentar, znam tocno sta ce rec kod svakog suta. Strasno. Obecavaju nam svake godine cuda, a zapravo su kao i nasa vlada- lažljivci. A da ne govorim da nisu sposobni vratit(neznam zasto su ukidali, osnovno pravilo nogometa) da nakon nekog faula ostrijeg pusti se prednost akcije i naknadno dobije zuti, oni su to ukinuli iako neznam zasto. O golmanima necu trosit rijeci. Naveli su da su porpavili golmane i da su dodatno radili na njima, ako i jesu strah me pomislit kako bi to izgledalo da nisu. A da ne govorim da su ovaj i onaj prosli PES jedini kod kojih nece u ekipi bit poznatih turnira kod nekog u stanu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 13:14 (PlayMaker10).

5 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja ne mogu vjerovati da je demo2 za a pc drugačiji od onoga za xbox360,probao i jedan i drugi i ista stvar kao i prošle godine.stvar je u tome da su u xboxovoj verziji navijači u bojama kluba i mašu šalovima i sve to a u pc verziji uopće nema razlike koji god klub uzeo.ja ne znam ko tu koga.inače moram pohvaliti konami jer pes je i ove godine fantastičan i odlično odrađen i sve to skupa izgleda dojmljivo.moglo je i bolje ali dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayMaker10 kaže...

Ja kao veliki fan PES-a, igram ga od ISS na PS1 do sada i mogu rec da je ovo katastrofa, zadnja 2 pesa su najgori nogometi koje sam vidio, 12 sam igrao nekako na silu eto jer sam fan ali ovaj ne mogu niti na silu. Igrao sam Demo 1 i vidio sam neku nadu da dolazi bolje vrijeme i da bi ovo moglo bit "to" dok ne naprave 14 sa novim engineom ali ovo je toliko smece da se ovo ne smije nazivat simulacija nogometa. Mislio sam da nikad necu rec ovo ali Fifa je definitivno miljama daleko sad pobjegla i pitanje kada ce vise PES stic tu razliku osim ako sljedece godine ne naprave cudo. Ja se pitam da li tamo u KONAMI-ju u njihovom studiju netko uopce zaigra to sta naprave, jer ako igraju ili ovo rade ljudi koji nemaju pojma o nogometu ili su totalno bez ideje. Atmosfera u igrici(navijaci) kao da je sprovod a ne utakmica, komentatori 20 godina isti komentar, znam tocno sta ce rec kod svakog suta. Strasno. Obecavaju nam svake godine cuda, a zapravo su kao i nasa vlada- lažljivci. A da ne govorim da nisu sposobni vratit(neznam zasto su ukidali, osnovno pravilo nogometa) da nakon nekog faula ostrijeg pusti se prednost akcije i naknadno dobije zuti, oni su to ukinuli iako neznam zasto. O golmanima necu trosit rijeci. Naveli su da su porpavili golmane i da su dodatno radili na njima, ako i jesu strah me pomislit kako bi to izgledalo da nisu. A da ne govorim da su ovaj i onaj prosli PES jedini kod kojih nece u ekipi bit poznatih turnira kod nekog u stanu.

Ovo apsolutno nije istina, atmosfera je fantastična jedino što ne valja u igri je što su izbacili league mod.

17 godina
protjeran

Jel ovo samo kod mene bug ili sudci znaju falit kod zaleđa (ne svirat ga)?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
briatore kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ovo apsolutno nije istina, atmosfera je fantastična jedino što ne valja u igri je što su izbacili league mod.

kakva atmosfera? ovdje nema atmosfere nikakve, PES je preloš što se toga tiče, publika je skroz tiha, o komentatorima da ne pričam. Zar vama zaista odgovaraju ovi komentatori u igri (isti već 6 godian zaredom)? pa kad mu čujem glas dođe mi slabo, uvijek igram PES bez zvuka.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice