Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 800.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
lovac82 kaže...
hrpu svega

Izgleda da i ti neznaš nogometna pravila. Odkad igrač mora dirati loptu da bi bio ofsajd?

Ok, pa igraj pokemone, koga boli. Poanta je bila da dolaze klinci koji nemaju apsolutno nikakve kulture komuniciranje i pokreću bezvezne svađe. Ne vidim kojom logikom si se uopće ti osjetio prozvan mojim postom, pošto nikad nisam vidio da pišeš tu do danas. 

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
lovac82 kaže...
hrpu svega

Izgleda da i ti neznaš nogometna pravila. Odkad igrač mora dirati loptu da bi bio ofsajd?

Ok, pa igraj pokemone, koga boli. Poanta je bila da dolaze klinci koji nemaju apsolutno nikakve kulture komuniciranje i pokreću bezvezne svađe. Ne vidim kojom logikom si se uopće ti osjetio prozvan mojim postom, pošto nikad nisam vidio da pišeš tu do danas. 

cak je i debilno ono kad sudac ceka da ovaj takne loptu (a zalede ocigledno)

15 godina

Tommy, lakše malo sa TD-ovima. Nećeš ih imat dosta kad za stvarno počnemo pljuvat po PES-u.

Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina

Nakon dva dana isprobavanja PES dema, odigrao sam dva meča Fife. Preporođen sam. 

Evo dečki, toliko mi je ovaj PES neigriv da vas puštam u miru i uživajte u ovoj igri koliko to možete. 

Od sad ni ne čitam ovu temu jer tu popravka nema :) FIFA FTW.

šumski put je bio ravan.
17 godina
lovac82 kaže...

Slazem se s vise manje svime u tvojem postu, ali u ovome ne..... jesi li ti uopce shvatio poantu mojeg posta? poanta je ta da je FIFA 12 imama puno bugova i glitcheva koji su naknadno popravljeni, ako se tebi nisu pojavljivali ne znaci da je on lazirao/montirao snimku lol kada se i meni tu i tamo nekada slicno dogadalo.... no, to je popravljeno u finalnoj verziji, zasto (po stoti put) mislis da ne mogu popraviti PES 13?

EDIT:

Jos bih nesto nadodao, kazes: "Volim i pogreške, krive procjene jer i to je dio igre.".... pa pogreska je i golmana onaj zgoditak s 40-50 metara, ajde probaj ponoviti taj gol, mozda obrani? tko kaze da ce uvijek biti tako?

KRAJ EDITA!

Da, ja nisam bas ljubitelj nogometa, ne pratim lige/igrace, njihove statistike itd. pa to niti ne komentiram, ne? nisam toliko "zaljubljen" u nogomet koliko sam bio u ono vrijeme (Korea/Japan) itd.... no, moj brat se u to kuzi sve i to je u biti najveci razlog sto me zanimaju nogometne igre, sto sam uopce igrao novije PES/FIFA igre jer volim tu i tamo nabaciti tekmu i sl.  Komentiram/kritiziram uglavnom fiziku, animacije i sl... za to ne trebam biti znalac u nogometu, mogao bih reci da mi je brat znalac kao i vecina vas tu na forumu... ali ja priznajem, nisam.

Pa ja sam i rekao da imamo dvije igre koje nisu savršene. Nigdje niti ne tvrdim da je fifa igra bez mane ali ovdje govrimo o pesu.  Kad dojde fifa demo reći ću kaj mi se ne sviđa.  Kada govoriš o pogreškama ne slažem se da je gol s 40 m golmanska pogreška u pesu već pravilo.  Vidimo po filmićima da svi zabijaju s 40 m. Daj mi reci da ovo vidiš u fifi ili pesu kaj bi rekao?

Takve stvari se događaju ali ako se događaju svaku tekmu onda postoji neki problem u igri...

15 godina
golovi s 40 metara se definitivno ne zabijaju svaku utakmicu, ja sam igrao već 30-ak utakmica sigurno i nisam niti jedan gol zabio niti primio ni sa 30, a kamoli sa 40 metara.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 18:21 (antimadridista).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
a jbg pretjeruješ malo, nitko nije rekao da je igra bez mane. Isto tako ne razumijem što je loše sa dodavanjima i pucanjem? Ja osobno igram na manual i dodavanja su mi i više nego dobra, izuzev nekih situacija kad igrač doda preslabu loptu, a držim duže i to se nadam da će poraviti. Šutevi su mi čisto ok, s time da je finesse bolji nego u FIFI gdje je sa finessom prelako zabiti gol i gdje se 70% online golova zabije finessom, ja neznam kakvih vi problema imate, ali meni šutevi sasvim lijepo sjedaju. U kretanju igrača ima robotizma, ali puno manje nego prije. Jedino se slažem u potpunosti za golmana i njegove animacije, ali to mi ne smeta toliko da nebi mogao igrati igru.

Obrati pozornost kod pucanja da u bilo kojoj situaciji igrač puca uvijek s unutrašnjim dijelom kopačke pa i onda kada se to kosi sa zakonima fizike. Eto, to me smeta i to se povlači iz godine u godinu...  Ne možeš s dvadeset metara opaliti bombu unutrašnjim dijelom. Što se ovih điđa oko udarca tiče, niti ih koristim niti me smetaju ali da se mene pita sve bi te glupoasti izbacio iz igre jer igru pretvaraju u cirkus.  Gledam onaj gol finessom dvije stranice prije i meni je to živi cirkus.  Prvo lopta ide cijelim šesnajstercem da je itko takne, svi samo stoje i gledaju a potom igrač umjesto da natrči i stisne punom on radi cirkuske atrakcije. Ak vas to veseli sve pet ali ja u toj situaciji stiščem po zemlji ili visoko.  Ovisi kako mi sjedne tj. kako mi je igrač pozicioniran. u odnosu na loptu...  U igri ne koristim nikakve piruete oksforde finesse i slične gluposti. Težim do gola doći brzom izmjenom paseva i stvaranjem viška a onda taj opali po golu i to je to... Možda sam konzervativan ali tako igram i tako vidim nogomet...

13 godina
neaktivan

je  izasla ta igra u prodaju ili za skinut sa interneta??

andrej

0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...
lovac82 kaže...
hrpu svega

hah iskreno, mislio sam da bas mora dodirnuti, i sto je najgore... sad cak pitao i mladeg brata, koji inace ima 10 god (sad ce 11) zna bolje od mene pravila, ostao sam sokiran (i ne, to nije onaj brat o kojem sam govorio odnosno "znalac o nogometu") {#} {#}  izgleda da sam zbilja "ostao" tamo negdje u 2002 ili gdje vec (Korea/Japan)...

Naravno, malo su si to PES-ovci previse primili k srcu.... ipak je to obicna igra jbt, nece EA/KONAMI profitirati od naseg hvaljenja igre.

movie kaže...
Pa ja sam i rekao da imamo dvije igre koje nisu savršene. Nigdje niti ne tvrdim da je fifa igra bez mane ali ovdje govrimo o pesu.  Kad dojde fifa demo reći ću kaj mi se ne sviđa.  Kada govoriš o pogreškama ne slažem se da je gol s 40 m golmanska pogreška u pesu već pravilo.  Vidimo po filmićima da svi zabijaju s 40 m. Daj mi reci da ovo vidiš u fifi ili pesu kaj bi rekao?

Takve stvari se događaju ali ako se događaju svaku tekmu onda postoji neki problem u igri...

Nije bas da se isto ne dogada u FIFI 12... pogledaj sve:

Ovo je najgore od svega....

I ne, nije Demo verzija FIFE.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan

je  ima skinut pes 2013 sa neta??

andrej
17 godina

Eo ljudi PesEdit patch 1.0 za demo... :)

http://pesedit.com/forums/showthread.php?13186-PESEdit-com-2013-Demo-Patch-1-0-Released!-22-07-12

0 0 hvala 4
17 godina
antimadridista kaže...
golovi s 40 metara se definitivno ne zabijaju svaku utakmicu, ja sam igrao već 30-ak utakmica sigurno i nisam niti jedan gol zabio niti primio ni sa 30, a kamoli sa 40 metara.

Čudno?  Od top 5 golova kaj ste postavili 4 su iz udarce od preko 30 metara dok je jedan iz nekakve akcije a i taj gol je uništio golman nerazumnim stajanjem na 5 metara što mu je izgleda u ovoj verziji igre pod normalno...

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Čudno?  Od top 5 golova kaj ste postavili 4 su iz udarce od preko 30 metara dok je jedan iz nekakve akcije a i taj gol je uništio golman nerazumnim stajanjem na 5 metara što mu je izgleda u ovoj verziji igre pod normalno...

nemožeš takve stvari zaključivati na temelju nekoga tko radi top 5 golova tjedna, on je imao veći izbor golova na raspolaganju, a možda mu se baš sviđaju golovi iz daljine i zato ih je uvrstio u top 5 golova. Takve stvari zaključi kad igraš igru doma, jeli ti se događa da svaku utakmicu zabiješ ili primiš gol sa 40 metara? ja mislim da ne.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
kule kaže...

i dobre vijesti, player id je uključen za sve igrače.
15 godina
neaktivan
kule kaže...

kako se install skinuo sam patch i file dt0d.img

hota
14 godina
neaktivan

Hmm napravio sve kako treba i pokrenem preko unlock.exe i podigne se crni ekran i tako stoji crni ekran..i stoji.. i ne dogada se nista.

Sve radi odlicno !

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 20:06 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

Nije bas da se isto ne dogada u FIFI 12... pogledaj sve:

I ne, nije Demo verzija FIFE.....

Pa gle ovako, rekli smo da ne postoji savršena igra. Ja bi ti to usporedio s auto industrijom jer mi je simpatično. Dakle, najbolje aute na svijetu radi toyota. Kažu samo deri i vozi, neuništivi su. No i toyota napravi auto koji se pokvari ili je u startu neispravan. Samo to ti izgleda ovako.  Na 1000  proizvedenih auta toyota napravi recimo 5 loših, citroen recimo 50 a fiat 100.  Zato je toyota najbolja jer napravi najmanje loših auta. Tako ti je i s ovim igrama kaj mi igramo. Na 100 smiješnih ili čudnih situacija fifi se dogodi 5 a pesu 50.  Eto, nadam se da si shvatio kaj je pisac htio reći...

14 godina
movie kaže..

Pa gle ovako, rekli smo da ne postoji savršena igra. Ja bi ti to usporedio s auto industrijom jer mi je simpatično. Dakle, najbolje aute na svijetu radi toyota. Kažu samo deri i vozi, neuništivi su. No i toyota napravi auto koji se pokvari ili je u startu neispravan. Samo to ti izgleda ovako.  Na 1000  proizvedenih auta toyota napravi recimo 5 loših, citroen recimo 50 a fiat 100.  Zato je toyota najbolja jer napravi najmanje loših auta. Tako ti je i s ovim igrama kaj mi igramo. Na 100 smiješnih ili čudnih situacija fifi se dogodi 5 a pesu 50.  Eto, nadam se da si shvatio kaj je pisac htio reći...

da si dosadan?

15 godina
neaktivan

Predobro je tek sad igrat s više klubova. Jedva čekam s Barcom počet :D

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da,odlicno je sa vise klubova igrat. :)

Samo jos da nabavim  od xboxa kontroler..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

PES 2013 is so realistic that Cristiano changes his hairstyle at half-time {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 21:02 (Logigamer).

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

nakon patcha stalno mi se rushi igra

hota

1 0 hvala 0
15 godina

Ja čekam ovo, uskoro bi trebao izaći za download, e to je patch {#}

The first version unlocks:
England League
France League
Italy League
Spain League
FC Porto
SL Benfica
Sporting CP
Olympiakos
Panathinaikos
AEK
PAOK
Ajax
AZ
Feyenoord
Twente
PSV
FC Bayern
Schalke 04
CSKA Moscow
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Celtic FC
Rangers
Motherwell
Besiktas
Fenerbahce
Galatasaray
Shakhtar Donetsk
Dynamo Kyiv

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sstrmi kaže...

da si dosadan?

Istina boli, a...?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
sstrmi kaže...

da si dosadan?

Istina boli, a...?

Stvarno si dosadan.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Ja čekam ovo, uskoro bi trebao izaći za download, e to je patch {#}

The first version unlocks:
England League
France League
Italy League
Spain League
FC Porto
SL Benfica
Sporting CP
Olympiakos
Panathinaikos
AEK
PAOK
Ajax
AZ
Feyenoord
Twente
PSV
FC Bayern
Schalke 04
CSKA Moscow
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Celtic FC
Rangers
Motherwell
Besiktas
Fenerbahce
Galatasaray
Shakhtar Donetsk
Dynamo Kyiv

A koji je to patch? ako je istina da to prave onda ga i ja jedva cekam

13 godina
neaktivan
movie kaže...
sstrmi kaže...

da si dosadan?

Istina boli, a...?

jarane ti si suvišan na ovom forumu .

13 godina
neaktivan

NESTO STE zastali sa slanjem golova??  ajde samo saljite svoje dobre golove u komentar ovog videaa!!!  novi top 5 goals of the week izlazi u ponedjeljak!...i od tada izlazi svakog ponedjeljka!!!

0 0 hvala 0
15 godina
GOONERS 4 LIFE kaže...

A koji je to patch? ako je istina da to prave onda ga i ja jedva cekam

WeHellas patch, Panos ga uploada još. Ima na evo-webu

15 godina

upravo sam pročitao ovo:

- national super cups
--- Spanish super cup (spain)
--- FA Community Shield (england)
--- Supercoppa Italiana (italia)
--- Trophée des champions (france)
--- DFL-Supercup ( PES Super cup ) (germany)
--- Johan Cruijff, Shield (netherlands)
--- Supertaça Cândido de Oliveira (portugal)

- League cups
--- Carling cup (england)
--- Coupe de la Ligue (france)
--- Taça da Liga (portugal)
 - confederation cup
 - south america leagues, copa sudamericana and recopa
 - second divisions
 - league cup (carling cup, coupe de la ligue[french], taca da liga[portugal])
 - third kit
 - Preseason tournaments

to su valjda stvari koje će biti u igri, mada nisam siguran jer pored toga nije poisalo nikakvo objašnjenje, samo ova lista. Ali inače zvuči odlično.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 22:38 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice