Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 801.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
dreammaker kaže...

Jedini razlog zašto sam ja ovdje je da provociram. Nemam pametnijeg posla pa se eto, bavim blaćenjem PESa u slobodno vrijeme. Demo je loš i pes je definitivno ismijavanje nogometa. Tako je, igram što mi paše :)

Sad smo i ja i ti iznjeli svoja mišljenja, i to je to.. 

Je samo sta se sa tvojim misljenjem ne slaze 95% objektivnih ljudi koji su probali pes 2013, ugledaj se na antimadridistu, igra fifu al je objektivan i odusevljen je novim pesom.. odi do fifa teme i uzivaj tamo, ode si samo da skupljas tu-pove od fifa ekipa, koja se nasladjuje tragicnim prijasnjim pesovima.. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
cecenac kaže...
dreammaker kaže...

Jedini razlog zašto sam ja ovdje je da provociram. Nemam pametnijeg posla pa se eto, bavim blaćenjem PESa u slobodno vrijeme. Demo je loš i pes je definitivno ismijavanje nogometa. Tako je, igram što mi paše :)

Sad smo i ja i ti iznjeli svoja mišljenja, i to je to.. 

Je samo sta se sa tvojim misljenjem ne slaze 95% objektivnih ljudi koji su probali pes 2013, ugledaj se na antimadridistu, igra fifu al je objektivan i odusevljen je novim pesom.. odi do fifa teme i uzivaj tamo, ode si samo da skupljas tu-pove od fifa ekipa, koja se nasladjuje tragicnim prijasnjim pesovima.. 

Iskreno čudi me da antimadridisti ovo paše, ali hej, to je samo on. Zašto bi se meni svidjela igra koja se i njemu sviđa?

Nimalo se ne slažem s njim kad se zaletava i tvrdi da je ovo bolje od Fife 12, ali dečko se malo iznenadio (ne znam čime točno) i zaletio. Događa se ;)

Još ću nekoliko utakmica odigrati u nadi da vidim pozitivne strane ovog dema, jer PES kao franšizu volim (odnosno volio sam, jel?). 

Evo ti mi molim te objasni sljedeće:

Dok igrač trči s loptom, odbacuje ju od sebe a ona nakon pola metra kotrljanja staje na mjestu. U prijevodu, kako on i dalje trči lopta se lijepi za njegovu nogu.

Druga stvar, je li moguće ovdje dodati protivniku loptu slučajno? Svaki put lopta prolazi deset centimetara od protivnika i moj igrač ju uzima. 

Tactical defending? Kako bez toga?!

Šutevi? Svaki šut sjedne kao najljepši volej. 

Lopta? Nema tromost kod šuta, nema gravitacije u zraku nakon šuta :D

Faulovi? Je li uopće moguće uklizati bez faula?

Korneri mi se sviđaju.

P.S. sve odigrano je odigrano na manual postavkama naravno, i moram primjetiti da je ovo u najmanju ruku SEMI, a ne manual.

šumski put je bio ravan.
16 godina

Šta to ovaj patch pobriše timove koji su došli uz demo?

Ima kakvih najava za patcheve sa više klubova?

mmm... donuts

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probao sam igru još malo, svidjela mi se više ali ima par stvari koje me pate.

Blur - čemu to? Igra je lijepa i ima dobru grafiku taj blur mi je totalno nepotreban, ako netko zna kako da ga maknem bit ću mu zahvalan.

Golmani - ne kažem da su u FIFI savršeni, ali prelako im je zabiti gol + neprirodni pokreti. Čak i na najtežem sam par puta zabio gol sa kojim sam sam sebe iznenadio. Za neprirodne pokrete nemam što puno govoriti.

Prelagano se pogodi šut koji se ne može obranit - rašlje skoro svaki put pogodim, pometem paučinu i golmani se često puta baci u krivu stranu ne znam jer to kao zato što lopta krivuda ili što ali izgleda malo glupo. Prelagano je pogodit rašlje, ne treba ciljati nego samo napuniti šut bar sa Neymarom i gol :)

Jel postoji finesa u ovoj igri? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo jedan moj gol sa pola terena  i to na super star!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cecenac dobro si mu rekao. Sračka kad mu valja i ne valja. Strašno

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
GOONERS 4 LIFE kaže...
lovac82 kaže...

Za sve one koji pljuju po PES-u, nemojte tako jer ispadate u najmanju ruku smijesni..... i kazes da je on fanboy? (da, znas na koga se odnosi), nigdje to zapravo nsam primjetio.... nigdje nije pljuvao FIFU, samo kaze da mu je PES dobar i to je to. Zapitaj se, mozda si ti taj fanboy...  jer:

Upamtite, ovo sto pljujete je PES 13 Demo, nema niti blizu problema kakvih je imala FIFA 12 Demo i cijela verzija.... da me ne shvatite krivo, FIFA 12 najvise igram alinije istina da je to neko savrsensstvno o kakvom pricate.

ahahahahahahh  toliko o fifa 12 golmanima, i onda imaju obraza reci da su fifa golmani  bolji nego PES-ovi.

{#} koji bezvezni video. Em lik nije igrao full verziju, em nezna pravila nogometa. Po meni je on više retarded od igre.

16 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Blur - čemu to? Igra je lijepa i ima dobru grafiku taj blur mi je totalno nepotreban, ako netko zna kako da ga maknem bit ću mu zahvalan.

Golmani - ne kažem da su u FIFI savršeni, ali prelako im je zabiti gol + neprirodni pokreti. Čak i na najtežem sam par puta zabio gol sa kojim sam sam sebe iznenadio. Za neprirodne pokrete nemam što puno govoriti.

Prelagano se pogodi šut koji se ne može obranit - rašlje skoro svaki put pogodim, pometem paučinu i golmani se često puta baci u krivu stranu ne znam jer to kao zato što lopta krivuda ili što ali izgleda malo glupo. Prelagano je pogodit rašlje, ne treba ciljati nego samo napuniti šut bar sa Neymarom i gol :)

Za blur se vrati par stranica unazad imaš fix za njega.

Imaš i tweak za duže igranje utakmica

Jel postoji neka caka u ovom PES-u ili sam ja stvarno smotan što se tiče tih golova. Kako god da ošutam, golman mi svaki gol odbrani. Odigrao sam 10 utakmica i u svakoj sam imao još toliko šuteva na gol a ukupno sam dao 2-3 gola. Bez obzira koliko išla pod prečku, brani neodbranjivo.

Idu iz krajnosti u krajnost, u prošlim pesovima im nikako nije branio, u ovom sve živo {#}

mmm... donuts
14 godina
neaktivan

SKINUO DEMO od pesa .. i razocarao sam se :S iskreno nikakvih ZNATNIH poboljsanja igre ... strava i uzas .. FIFA 13 ce ponovo biti bolja kao i zadnjih  5-6 godina ;)

AmericaNNo'
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ak se fifa družina misli svađat nek si otvore lijepo novu temu i tamo blate. Samo zagađujete temu glupostima.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Za blur se vrati par stranica unazad imaš fix za njega.

Imaš i tweak za duže igranje utakmica

Jel postoji neka caka u ovom PES-u ili sam ja stvarno smotan što se tiče tih golova. Kako god da ošutam, golman mi svaki gol odbrani. Odigrao sam 10 utakmica i u svakoj sam imao još toliko šuteva na gol a ukupno sam dao 2-3 gola. Bez obzira koliko išla pod prečku, brani neodbranjivo.

Idu iz krajnosti u krajnost, u prošlim pesovima im nikako nije branio, u ovom sve živo {#}

R2 finess shot, L2 manuel shot :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Americano kaže...

SKINUO DEMO od pesa .. i razocarao sam se :S iskreno nikakvih ZNATNIH poboljsanja igre ... strava i uzas .. FIFA 13 ce ponovo biti bolja kao i zadnjih  5-6 godina ;)

Valjda zadnjih 2-3.

Tommy smiri hormone, ti si zagađivao ovu temu odkad je najavljen PES 2013.

Obrisao sam demo jer sam vidio što sam htio. Definitivno korak u pravom smjeru i veselim se full igri, ali mislim da još uvijek to neće biti to, barem što se mene tiče. Očekujem nogometnu simulaciju, a ne 3-4 gola sa 40+ metara po tekmi. Nekome je to super i zabavno i to je ok. Vjerojatno ću FIFU igrat online, a PES imat za vs sa frendovima. Možda i je bolje da FIFA ostane simulacija, a PES krene još više u arkadne vode pa će biti ponešto za svakog, a manje prepucavanje klinaca od 11 godina koji su zbog dnevnika propustili pokemone pa dođu na forum zajebavat. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 15:47 (Hexfire).
15 godina

Iskreno čudi me da antimadridisti ovo paše, ali hej, to je samo on. Zašto bi se meni svidjela igra koja se i njemu sviđa?

Nimalo se ne slažem s njim kad se zaletava i tvrdi da je ovo bolje od Fife 12, ali dečko se malo iznenadio (ne znam čime točno) i zaletio. Događa se ;)

Još ću nekoliko utakmica odigrati u nadi da vidim pozitivne strane ovog dema, jer PES kao franšizu volim (odnosno volio sam, jel?). 

Dok igrač trči s loptom, odbacuje ju od sebe a ona nakon pola metra kotrljanja staje na mjestu. U prijevodu, kako on i dalje trči lopta se lijepi za njegovu nogu.

Druga stvar, je li moguće ovdje dodati protivniku loptu slučajno? Svaki put lopta prolazi deset centimetara od protivnika i moj igrač ju uzima. 

Korneri mi se sviđaju.

P.S. sve odigrano je odigrano na manual postavkama naravno, i moram primjetiti da je ovo u najmanju ruku SEMI, a ne manual.

samo da te ispravim, nisam rekao da mi je ovo bolje od FIFE ukupno, nego samo da mi je bolje igrati protiv kompa nego na FIFI, AI je definitvno pametniji, a druge aspekte igre nisam ni mogao ocijeniti kad u demu imam mogućnost samo offline igranja.Meni se sviđa ovo što su napravili sa pesom ove godine, gameplay mi je solidan. Prednost FIFE je to što ima bolje i zabavnije online modove, a to je ono što ljude privlači. Ja sigurno kupujem FIFU i ove godine, a mislim da ću i PES jer mi se sviđa ovaj demo, a i zanima me gameplay kad se igra online.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Korneri mi se sviđaju.

samo da te ispravim, nisam rekao da mi je ovo bolje od FIFE ukupno, nego samo da mi je bolje igrati protiv kompa nego na FIFI, AI je definitvno pametniji, a druge aspekte igre nisam ni mogao ocijeniti kad u demu imam mogućnost samo offline igranja.Meni se sviđa ovo što su napravili sa pesom ove godine, gameplay mi je solidan. Prednost FIFE je to što ima bolje i zabavnije online modove, a to je ono što ljude privlači. Ja sigurno kupujem FIFU i ove godine, a mislim da ću i PES jer mi se sviđa ovaj demo, a i zanima me gameplay kad se igra online.

Oho, ozbiljno ?

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Oho, ozbiljno ?

Ne, recesija je. Nema se para za dva nogometa.

15 godina
neaktivan

Pitao sam zato jel čovjek igra fifu zadnje 2 godine pa mi je malo čudno.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

pa iskombinirat ću nekako oboje u isto vrijeme :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Tommy_123 kaže...

Jer, a ne jel.

Niš čudno, da imam para kupio bih i ja obje igre jer smatram da je s ovim Konami bar nešto napravio. Ali pošto se nema, morat ću kupit onu koja će biti najbolja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 15:54 (Hexfire).
15 godina

Uspješno unistaliran demo. Ok je, ali ne, zasad ne, ovo je neki patch za 2012 verziju. Igra je ista, skoro ista, pati od istih problema kao 12. Spora je i kretnje su nerealne. Jedina fora koja sad pali je valjda samo for i kontra napad. Bilo koji moj odigrani napad na kraju bude toliko spor da se obrana vrati još par puta. Nije spor radi mene, nego radi dodavanja i težine lopte koja je čudna, i čudna je već zadnja tri nastavka. Nikako da je pogode.

Znam da je ovo previ preview, ja sam se dosta previewivao i čekam demo v2 koji će bit praktički kako će bit igra, nadajmo se bolji. Is iskustva sa prošlim pesom znam da se prvi demo nije puno razlikovao od igre prema tome, skeptičan sam.

Dont get me wrong, kao što rekoh pes igram godinama, ali ovo što rade od njega me tjera zbilja da odustanem od nogometa na pc-u. Nadajmo se da pes13 to neće napravtii...

znate kad je pes otišao u qurac, kad je postao jadan?

Kad je uzeo godine za nastavke, prije dok je bio pes2, 3,4 5, 6 tad je bio super....sve nakon 2008 ide lagano prema dolje i to mi je žalosno...nadajmo se da 2013 će moć se vratiti na tron...nadajmo se.

lp do druge verzije demoa.

Tommy_123 kaže...

jer....

vidim ni osnovnu nisi završio, zašto si lagao kad je na forumu bilo da prihvatiš pravila a ako si mlađi od 13 da ne smiješ bit na forumu?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 16:00 (fila2208).
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

A kak mogu golmana zeznuti kad smo 1 na 1 {#}

mmm... donuts
15 godina
Hambrle kaže...
Tommy_123 kaže...

A kak mogu golmana zeznuti kad smo 1 na 1 {#}

Pokaži s rukom desno, pa pukni lijevo.

16 godina
Hexfire kaže...
GOONERS 4 LIFE kaže...
lovac82 kaže...

Za sve one koji pljuju po PES-u, nemojte tako jer ispadate u najmanju ruku smijesni..... i kazes da je on fanboy? (da, znas na koga se odnosi), nigdje to zapravo nsam primjetio.... nigdje nije pljuvao FIFU, samo kaze da mu je PES dobar i to je to. Zapitaj se, mozda si ti taj fanboy...  jer:

Upamtite, ovo sto pljujete je PES 13 Demo, nema niti blizu problema kakvih je imala FIFA 12 Demo i cijela verzija.... da me ne shvatite krivo, FIFA 12 najvise igram alinije istina da je to neko savrsensstvno o kakvom pricate.

{#}koji bezvezni video. Em lik nije igrao full verziju, em nezna pravila nogometa. Po meni je on više retarded od igre.

Tebi je ovo sljedece normalno u FIFA 12?

1.  0:11 - stoji na njemu samo tako.

2. 0:48 - 0:49 - kada je zaustavio loptu, lopta je totalno nerealno stala.

3. 0:56 - golman nema ruke i totalno je glupo postupio.

4. 0:29 - tebi je to zalede? nekoliko sekundi nakon doga imas dokaze da nije loptu niti dodirnuo i ne.... to mi se nije dogodilo samo u takvim situacijama, to se dogodi i kada trcis prema lopti (dakle udaljen si 5-10 metara - ovisno o akciji) i opet sudi zalede, a nisam dodirnuo ja loptu, a niti protivnik.

5.  2:14 - Casper!

6. 3:13 - gleda ko tele u sarena vrata, kao da loptu nije niti primjetio.

7. Nadodaj na ovo i one gugove s udovima etc..

8. Ostatak video-a mi je bezveze......

No, sto sam zelio s ovime postici? samo da  se prisjetite "rane faze" FIFE 12 i pitam se, jesi li konkretno ti uopce tada pjuvao po FIFI (ok, mozda ti jesi... jesu li ostali FIFA 12 igraci?), ima li PES 13 bas takvim bugova/glitcheva? bas i nema..... ima nedostataka i nekih novina ali nista sto se u buducnosti ne moze fixati, ako su FIFU fixali, zasto mislis da ne mogu PES 13? opet, ponavljam, vec sam naveo dosta nedostataka sto se tice PES-a 13.

Ja se samo nadam da ce popraviti barem polovicu stvari u finalnoj verziji, bas kao sto je FIFA 12 popravljena....

Hexfire kaže...
Americano kaže...

Valjda zadnjih 2-3.

Tommy smiri hormone, ti si zagađivao ovu temu odkad je najavljen PES 2013.

Obrisao sam demo jer sam vidio što sam htio. Definitivno korak u pravom smjeru i veselim se full igri, ali mislim da još uvijek to neće biti to, barem što se mene tiče. Očekujem nogometnu simulaciju, a ne 3-4 gola sa 40+ metara po tekmi. Nekome je to super i zabavno i to je ok. Vjerojatno ću FIFU igrat online, a PES imat za vs sa frendovima. Možda i je bolje da FIFA ostane simulacija, a PES krene još više u arkadne vode pa će biti ponešto za svakog, a manje prepucavanje klinaca od 11 godina koji su zbog dnevnika propustili pokemone pa dođu na forum zajebavat

Sorry, kakve ovo ima veze s icim? Pokemone igram jos uvijek (dobro si cuo, nove i stare), nista im ne fali kao i mnogim drugim igrama (nevezano koliko stara ili nova bila), a pratim seriju u biti samo zato sto igram igru.  Tako da, to sto se tice djece nema nikakvog smisla kada ih znam "gro" kojima je samo grafika bitna ili onda onu drugu skupinu koja pljuje sve ostalo samo zato sto je nesto hardverski slabo (jedni i drugi ne znaju nista o Gamingu).

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 17:04 (lovac82).
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Logigamer kaže...

To jos dobro izgleda... smao, koja je to tezina? najlakse? lol

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan

Begginer ili Amater sigurno jer vidiš da golman ne izlazi uopće na njega nego ga gleda samo lol.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 17:30 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tommy_123 kaže...

jer....

vidim ni osnovnu nisi završio, zašto si lagao kad je na forumu bilo da prihvatiš pravila a ako si mlađi od 13 da ne smiješ bit na forumu?

Dobro, mala pogrješka. Nisi smješan uopće.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Logigamer kaže...

To jos dobro izgleda... smao, koja je to tezina? najlakse? lol

igra san protiv ujaka,nismo dirali tezinu :/

17 godina
Hexfire kaže...

{#} koji bezvezni video. Em lik nije igrao full verziju, em nezna pravila nogometa. Po meni je on više retarded od igre.

Uopće je bezveze komentirati nekoga tko ne zna igrati nogomet. Lik je stavio igru na najlakše postavke i iživljava se na terenu.  Volio bih vidjeti jel bi se meni tako šetao po terenu?  U svim situacijama protivnik je daleko od njega?

Takve situacije na filmiću nikada nisam doživio u igri? No to je nebitno kao što je nebitan i taj film koji ništa ne govori o igri već o gluposti onog koji igra.  Da skratimo priče o ova dva nogometa. Imamo dvije nogometne igre koje nisu savršene. Imamo igre koje nekome odgovaraju više a nekome manje. Imamo igrače koji vole zabavu i one koji bi htjeli ozbiljan nogomet i nogometni ugođaj. Ja u pesu vidim samo zabavu a nakon dužeg igranja i frustraciju. Postavljate filmiće u kojim zabijate golove s 40m kao od šale.  Kakav je u tome gušt? Volim zabiti gol kada izigram protivničku obranu i stvorim višak igrača. Rijetko pucam iz veće udaljenosti od 16 metara.  Meni je to gušt. No dobro, svatko ima svoje veselje...

Meni su u fifi još veselje golmani koji su izvrsno animirani. Koji sliće na golmane. Je li ima veći gušt kad izletim golmanom na desetak metara u gužvu a on boksa loptu i pada preko igrača, kad stoji na prvoj stativi i povratnu loptu siječe u povaljci. Pruži ruku prema lopti i osjetim da je hvata. Krasnom paradom vadi loptu ispod prečke ili lijepim uletom u noge spašava gol. Volim i pogreške, krive procjene jer i to je dio igre.

Danas igram pes i golman mi u svim situacijama stoji na petercu. On brani na petercu? Neki put još korak naprijed neki put korak nazad. Tko još stoji na 5 metara i u paradi brani? Izgleda odvratno. Uz sve to on nema volumen niti težinu, pada kao pero.  Kao da ga vjetar nosi od točke na kojoj se odrazio? Obratite pozornost kad igrate na te nenormalne pojave. U fifi mogu loptu puknuti unutarnjom, vanjskom, punom i to se osjeti to je gušt. Danas u raznim situacijama pucam u pesu i igrač uvijek puca unutarnjom, protiv svake logike i fizike. Položaj tijela je takav da ne može puknuti unutarnjom ali ne, majstor pukne bez problema i pogodi rašlje. To je problem pesa već godinama.  Potom gol. To je nešto zbog čega se igra nogomet. Gol je u nogometu vrhunac vaše igre. U fifi zbaijem gol, čuje se šuštanje mreže, ona se njiše a lopta po njoj pada. Kakav gušt. Do prije par godina pes je to radio najbolje. Mreža i osjećaj zabijanja je bio fantastičan. Sada, katastrofa. Prvo, mrežu uopće ne vidim već neku laganu bijelu mrlju. Kad lopta pogodi mrežu, ništa. Bezveze osjećaj.  I to su uspjeli pokvariti.  Kad približim kameru na ponovljenoj snimci mreža je čoškasta, kruta.  K vragu, zašto? Netko je već danas spominjao loptu i njenu fiziku. Loše je to.  Uspoređivao sam i taj dio s fifom. Vođenje lopte više je primjereno 2000 god nego 2012 god. Dodavanja su mi umjetna i plastična.  Kako je netko rekao lopta uvijek dođe do mog igrača gotovo kroz protivničkog? Zašto?  Naravno pesoljubci se ne moraju složiti samnom, niti to očekujem. Jednostavno imaju pravo uživati u pesu. I ja bi želio uživati ali jednostavno ne ide. Danas sam malo mlatio pes demo pa fifu12.  Nažalost po pes meni je fifa 12 puno bolja igra u svim segmentima od pesa. Čak i toliko opjevana grafika u pesu nije bolja od prošlogodišnje fife.  Ovo je moje razmišljanje na koje imam pravo.  Neću više komentirati mane pesa jer vidim da nema smisla. Za vas je to igra bez mane. Zato uživajte, imate pravo na to...

15 godina
a jbg pretjeruješ malo, nitko nije rekao da je igra bez mane. Isto tako ne razumijem što je loše sa dodavanjima i pucanjem? Ja osobno igram na manual i dodavanja su mi i više nego dobra, izuzev nekih situacija kad igrač doda preslabu loptu, a držim duže i to se nadam da će poraviti. Šutevi su mi čisto ok, s time da je finesse bolji nego u FIFI gdje je sa finessom prelako zabiti gol i gdje se 70% online golova zabije finessom, ja neznam kakvih vi problema imate, ali meni šutevi sasvim lijepo sjedaju. U kretanju igrača ima robotizma, ali puno manje nego prije. Jedino se slažem u potpunosti za golmana i njegove animacije, ali to mi ne smeta toliko da nebi mogao igrati igru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 17:49 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Takve situacije na filmiću nikada nisam doživio u igri? No to je nebitno kao što je nebitan i taj film koji ništa ne govori o igri već o gluposti onog koji igra.

Slazem se s vise manje svime u tvojem postu, ali u ovome ne..... jesi li ti uopce shvatio poantu mojeg posta? poanta je ta da je FIFA 12 imama puno bugova i glitcheva koji su naknadno popravljeni, ako se tebi nisu pojavljivali ne znaci da je on lazirao/montirao snimku lol kada se i meni tu i tamo nekada slicno dogadalo.... no, to je popravljeno u finalnoj verziji, zasto (po stoti put) mislis da ne mogu popraviti PES 13?

EDIT:

Jos bih nesto nadodao, kazes: "Volim i pogreške, krive procjene jer i to je dio igre.".... pa pogreska je i golmana onaj zgoditak s 40-50 metara, ajde probaj ponoviti taj gol, mozda obrani? tko kaze da ce uvijek biti tako?

KRAJ EDITA!

Da, ja nisam bas ljubitelj nogometa, ne pratim lige/igrace, njihove statistike itd. pa to niti ne komentiram, ne? nisam toliko "zaljubljen" u nogomet koliko sam bio u ono vrijeme (Korea/Japan) itd.... no, moj brat se u to kuzi sve i to je u biti najveci razlog sto me zanimaju nogometne igre, sto sam uopce igrao novije PES/FIFA igre jer volim tu i tamo nabaciti tekmu i sl.  Komentiram/kritiziram uglavnom fiziku, animacije i sl... za to ne trebam biti znalac u nogometu, mogao bih reci da mi je brat znalac kao i vecina vas tu na forumu... ali ja priznajem, nisam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 17:52 (lovac82).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice