Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 788.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Logigamer kaže...
drahic kaže...
drahic kaže...

Kako namjestit da mi na desnoj gljivi budu finte,driblinzi itd a ne pucanje,dodavanje,kao i sto su na gumbima?

Jel se to namjesti u igri ili u sett ?I kako bi trebalo izgledat to?

Anyone.. ? {#}

Skini 360 gamepad emulator,namjesti svoje tipke da odgovaraju 360 tipkama i u igri namjesti kontrole

Jel mi moze netko pomoc oko ovoga jer sam ocito idiot i neznam namjestit da mi na desnoj gljivi nisu sutevi,dodavanje itd nego hocu driblanje itd..

???

15 godina
neaktivan

Odeš u PersonalData i nađi Link Feints, Preset 1 i Enter Data. Vidiš da ima RT stick up,left, right i down. Stisneš NPR na up i staviš si neku fintu i kad ju želiš napraviti stisneš R1+ lijeva gljivica gore kao što sam rekao i naprait će. Nadam se da si skužio :)

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

PES 2013 First Demo - Unlock teams patch (beta released 07/26)

Features list for first release:
- Unlock all setting
- LOD mixer
- Replay disable (switchable)
- Blur disable (switchable)
- Beta version has only 8 teams. Other teams will be added later. 

Beta (fixed) :http://adf.ly/BAX8L

(Extract to PES2013 demo folder, play game via pes2013 - unlock.exe)

Replay configuration tips :  Open unlock.ini in "unlock" folder and edit

[replay]
   replay_foul = 0
   replay_goal = 0
   replay_offside = 0
   replay_shot = 0 

Change value = 1 if want to switch on 

Izvor:http://jenkey1002.blogspot.com/

SVE VAM TREBA IZGLEDAT KAO NA SLIKAMA!!!

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 19:15 (rookica19).

0 0 hvala 3
14 godina
Tommy_123 kaže...

Odeš u PersonalData i nađi Link Feints, Preset 1 i Enter Data. Vidiš da ima RT stick up,left, right i down. Stisneš NPR na up i staviš si neku fintu i kad ju želiš napraviti stisneš R1+ lijeva gljivica gore kao što sam rekao i naprait će. Nadam se da si skužio :)

Ma jesam,al uopce ne reagira na to. Pokusavao sam i nista. Skinuo sam i xbox emulator sta je stavio kolega na par stranica prije i nista ( neznam sta i koji X Y moram gdje namjestit)...

Ako imas TS,javi pa ako znas pomoc oko toga,mozemo se cut..

15 godina
neaktivan

Probaj otić u setting.exe i nađi controller i vidi jel ti desna gljiva uopće radi. Možda ti je krivo mapirana. Koji kontroler imaš ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ma radi desna gljiva,da ne radi,nebi mogao uopce ni dodavat sa njom,pucat,uklizivat...

Neki no name (Gigatech).. Koji sam uzeo za par ˝sto˝kuna tek tolko jos prije..Medutim s obzirom da je shitty controler,skinuo sam xbox emulator da vidim jel mi on moze pomoc,da ne dajem odmah vece pare za xbox controler pravi ili slicno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je ska*an x360 i dobit ću novi pa trenutno igram s PS1 i radi odlično. Sve radi ko beba. Slikaj mi taj settings i pošalji na PM. Probat ću skemijat nkj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Doživio i ja Superman Dive :D

Iz ovog filmića da se isčitati sva tragikomedija golmana u pesu. Kako kliže, kako lebti kako pada na junačka prsa... smiješno...

15 godina
neaktivan

sta stisnes osim kocke da udari loptu ovako

hota
15 godina
neaktivan
hota
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

@Antimadrista :D

hota
15 godina

Nego jel jedino ja nemrem opalit "bombu" po podu ili zraku.. Svaki udarac mi ide na "preciznost" cak i na manual O.o Il se nekaj promjenilo pa ja krivo stiscem lol

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nikako ne mogu udariti loptu a da ima  efeja

hota

0 0 hvala 0
15 godina
hota kaže...

nikako ne mogu udariti loptu a da ima  efeja

drži R2 iliti RT i pucaj.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 21:00 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

evo ga i prvi TOP 5 GOALS OF THE WEEK video!! saljite svoje golove!!       CESTITAM ANTIMADRISTA!!!

3 0 hvala 1
15 godina
drahic kaže...
Logigamer kaže...
drahic kaže...
drahic kaže...

Kako namjestit da mi na desnoj gljivi budu finte,driblinzi itd a ne pucanje,dodavanje,kao i sto su na gumbima?

Jel se to namjesti u igri ili u sett ?I kako bi trebalo izgledat to?

Anyone.. ? {#}

Skini 360 gamepad emulator,namjesti svoje tipke da odgovaraju 360 tipkama i u igri namjesti kontrole

Jel mi moze netko pomoc oko ovoga jer sam ocito idiot i neznam namjestit da mi na desnoj gljivi nisu sutevi,dodavanje itd nego hocu driblanje itd..

???

Upali analog

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
15 godina
neaktivan

Odigrao utakmicu demoa.. moram rec da mi se svidio. Nekako su mi kretnje i fizika bolje nego prije. VIdit cemo jos..

0 0 hvala 0
14 godina

odlični golovi,samo da je kvaliteta malo bolja

17 godina
maidkoric kaže...

evo ga i prvi TOP 5 GOALS OF THE WEEK video!! saljite svoje golove!!       CESTITAM ANTIMADRISTA!!!

Katastrofa!!!  U svih pet golova golman stoji na 5 m???   Obratite pozornost ako niste! Netko bi mu trebao objasniti da ako tako stoji svaki udarac s preko 30 m završava u golu jer nema šanse to braniti???  Kaj je to normalno i kaj to doprinosi realnosti igre? Meni niti jedan gol ovdje nije lijep niti odigran. Sve udarci s velike udaljenosti a golman loše postavljen?  Gdje je tu igrački gušt?  Sve se svodi na onu, tko nabije taj dobije! Nitko ne pokušava nešto odigrati već svi koriste katastrofu od golmana da bi zabili a ne svoju igračku umješnost

Fakat mi se na ovakav način ne igra nogomet....

15 godina
neaktivan

Čuj frajera. Opet ti s golmanima. Pa ispisao si sad već 5 stranicu majko Božja. Shvatili smo kaj oćeš reć više omg.

EDIT:PesEdit radi na peču za više klubova u igri. Samo mislim da neće biti podržani player Id-om Messi, Iniesta, Xavi i ostali.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa dobro brate sta ja tu mogu...od 12 golova ovo je 5 najboljih...a niko te netjera da igras pes i da saljes golove! SAMO VI SALJITE!

15 godina

Jbmu mater, takve skarice zakucam s Gomezom, ocu snimit s frapsom i igrica mi baci error -.-

S cim vi snimate?

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fraps :D

Kakva volej-finess sam sada zabio s Neymarom. *_*

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pes je daleko bolji od Fife, jedino sto je u Fifi dobro to je da možeš biti golman :D

6 8 hvala 1
15 godina
Don Strongtoni kaže...

Jbmu mater, takve skarice zakucam s Gomezom, ocu snimit s frapsom i igrica mi baci error -.-

S cim vi snimate?

ja sam snimio sa Frapsom, nisam imao problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

S cim vi snimate?

Fraps,i ako smijem pitati kako je na onom top 5.... slika tako losa?

stavite fraps 30FPS,full size,i file ce biti 400mb odprilike (po golu),nakon toga skinete Any Video Converter,u .mkv konvertirate (i stavite rezu 1920x1080 ili 1280x720,i one video bitrate,audio bitrate i to na max) i trebalo bi biti svega nekoliko mb u super kvaliteti,nakon toga uploadajte na neki upload servis i dajte covijeku link da on downloada i samo ih skrpa s necim u jedno i kvaliteta ce bit ok :)

15 godina
neaktivan

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

Volio bi da i konami i ea porade na terenu.zašto se teren nebi mogao pohabat ?!zašto nemogu ostajat tragovi na terenu? zašto npr kada pada kiša teren nebi bi sve gori i da to utječe na igru?! igre su u grafici napredovale i to je posve moguće.sve su to sitnice koje čine igru boljom i privlačnijom. meni iskreno već na živac ide linoleum publika.a heboteled da nemogu to malo popravit da nije nakarada.općenito grafika u oba nogoša je loša naspram drugih novih naslova. nemojte mi sad bacat prodike kako nije sve u grafici,znam ja to jako dobro ali ako se može zašto ne

pogledajte samo ovaj demo.toliko su nafilovali taj blur ili kako već se zove da prikriju nedostatke da boli glava

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 1:21 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja iskreno osjetim razliku u fizici lopte kako se kreće kada pada kiša, samo to da ostanu tragovi to bi bilo fora :D
14 godina
neaktivan

ma daj ovaj superstar level je pretežak.a ni na top player nije puno lakše.pa jbt ne možeš se s loptom sastaviti a ronaldinho me dribla ko malu bebu.a s 40 metara zabije u rašlje iz šale.

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice