Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 803.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Sorry za {#} ali zna li itko koji dobar live stream za gledat Dinamo-Porto?

Hvala

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013

Na temi FIFA 13  netko već stavio...
http://sportska-tv.eur.hr/

14 godina
Konami bi trebao poraditi malo na tome kome daje igru na prodaju i ostalo, jer se dogodi da je danas tjedan dana prije izlaska igre izasla piratska verzija i naravno da su neki htjeli kupiti orginal, ali kad je sad mogu dobiti za besplatno nece

0 7 hvala 0
17 godina
RedHill kaže...
Konami bi trebao poraditi malo na tome kome daje igru na prodaju i ostalo, jer se dogodi da je danas tjedan dana prije izlaska igre izasla piratska verzija i naravno da su neki htjeli kupiti orginal, ali kad je sad mogu dobiti za besplatno nece

Ti se zaj...vaš ili si ozbiljan?

15 godina
RedHill kaže...

O čemu ti? Kao da bi takvi kupili original da su, nedaj Bože, morali čekati 2 dana dulje na crack. 

14 godina
Moje misljenje, a i samo leakenje igre pokazuje koliko se Konami brine o PES-u, pa mislim stvarno...

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se cini da je u full verziji AI slabiji nego na demu cak i na superstar

0 0 hvala 0
14 godina
RedHill kaže...
Moje misljenje, a i samo leakenje igre pokazuje koliko se Konami brine o PES-u, pa mislim stvarno...

ajd ne seri,eto tako ti moram reči.Pa 99% igara dođe prije piratski nego org

14 godina
Za vece igre to bude 2-3 dana prije izlaska, pa i nije neka steta, a ne kao za PES i jos par bisera tjedan dana prije izlaska piratska verzija, pa mislim stvarno. Nemam nista protiv PES-a nego samo kazem koliko paze

0 2 hvala 0
16 godina

ja sam naručio u Cro vortexu i sutra ili u četvrtak bi trebao imat orginal {#}

PES & FM <3
14 godina
RedHill kaže...
Za vece igre to bude 2-3 dana prije izlaska, pa i nije neka steta, a ne kao za PES i jos par bisera tjedan dana prije izlaska piratska verzija, pa mislim stvarno. Nemam nista protiv PES-a nego samo kazem koliko paze

Ja neznam šta si ti zabrijao,ali pes izlazi 20.9-sutra,doduše ti si ovo govorio jučer-18.9.ZNAČI to i je TVOJA 2-3 dana majstore

16 godina
neaktivan

"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
scorpiokillah kaže...

Stavili su tog pedera u PES?...totalan big fail za PES...totalan komercijalizam...na sta je PES spao...

Origin ID za FIFU 11,12,13: ReaLazio
16 godina
scorpiokillah kaže...

Umalo sam sraćku dobio kad sam pokrenuo igru i počne ovo svirat..

If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face - forever.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 1:41 (nontryer).
15 godina
neaktivan

Ako ti ne paše sačekaj tool za stavljanje vlastite muzike, mada ove godine PES ima najbolji soundtrack do sada. 

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Messi - rating 98
Ronaldo - rating 99

lolčina.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
11 9 hvala 0
13 godina

A kao nest' su slabiji na FIFI ? Isti jarac... moraju imat takav jer su najbolji tu nema premca. Najveci gaf je bio kad je rio ferdinand imo 93-94...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
zašto bi morali biti baš toliko dobro ocijenjeni, premoćni su u igri i nemožeš ih zaustaviti što je iritantno. Ako su najbolji igrači današnjice, ne mora značiti da im treba nabiti ocjenu do kraja, kao da su savršeni.
btw. po kojim to kriterijima Ronaldo može biti bolje ocijenjen od Messija? dobio je dodatna 3-4 ratinga više samo zato što je glavna zvijezda na coveru igre, totalna glupost.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 11 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prošle godine Ronaldo(čak i ispod) u rangu Ineste, a sada kada je na coveru ispred Messija, presmiješno.

Crosimracing-James Hunt
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 5:45 (Đapa club).

1 3 hvala 0
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
zašto bi morali biti baš toliko dobro ocijenjeni, premoćni su u igri i nemožeš ih zaustaviti što je iritantno. Ako su najbolji igrači današnjice, ne mora značiti da im treba nabiti ocjenu do kraja, kao da su savršeni.
btw. po kojim to kriterijima Ronaldo može biti bolje ocijenjen od Messija? dobio je dodatna 3-4 ratinga više samo zato što je glavna zvijezda na coveru igre, totalna glupost.

Pa ti onda kupi FIFU,tamo je Messi na coveru i vjerovatno ima bolje ocjene od Ronalda.. ;)
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

volim ovakve bisere....brate ako ti smeta nemoj igrati, ili još bolje napravi si svoju verziju PESa ili fife ;)

14 godina
neaktivan

Ima tko da je vec skinuo i probao sa gusarske stranice?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 9:01 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam ski*uo i igrao sam i nevidim nista sta se razlikuje od dema... golmani su i dalje katastrofa i komentatori su prejadni, vec 10 godina slusamo iste komentare s pokojom novom rjeci... gameplay skroz dobar.. igra sam 3 tekme pa mozda jos nisam primjetio promjene... neznam dal da kupim, nisam bas fasciniran a cijena je preskupa
15 godina
Cyber_Freak kaže...

Pa ti onda kupi FIFU,tamo je Messi na coveru i vjerovatno ima bolje ocjene od Ronalda.. ;)

zašto vam je uvijek u postovima "FIFA, FIFA". Ne pričam sad o FIFI, trenutno govorim za PES o kojem također ozbiljno razmišljam o kupovini ove godine jer mi gameplay uopće nije bio loš u demu (uz neke nedostatke), nije bitno toliko ni tko je bolje ocijenjen, bitno je da nema ovakvih pretjerivanja sa ocjenama. Pa dobro sjećate li se vi vremena kad smo u PES-u 5 ili 6 sami nabijali igračima speed i ostale stvari sve do 99, čisto iz za*ebancije da budu nezaustavljivi, a sad odjednom stavljaju igračima po defaultu ocjenu 99, čisto pretjerivanje, a vama je to sitinica? mislim da niti jedan igrač nebi trebao imati preko 95 u igri. To su najbolja vremena bila kad u PES-u nije ni bilo OVR ratinga, nego samo onaj trokut sa atributima, to su bili dani :)

HDesignz kaže...

volim ovakve bisere....brate ako ti smeta nemoj igrati, ili još bolje napravi si svoju verziju PESa ili fife ;)

nije to biser, nego govorim onako kako mislim da je, ne smeta mi toliko da neću igrati zbog toga i tih glupih ocjena, samo kažem nedostatke i ono što mi se ne sviđa, što jako malo ljudi u ovoj temi radi koliko sam primjetio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 10:13 (antimadridista).
14 godina

Da li te zanima kupnja boxed verzije ili cd-key?

Ako hoces kutiju onda http://www.infomark.hr/Prednarud%C5%BEbe/826/Pro%20Evolution%20Soccer%202013%20PC#naslov jeftino i jos ti je dostava besplatna, a ako oces samo cd key onda https://www.facebook.com/basehost 229kn ili https://www.facebook.com/key4game 220kn ce biti

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 10:54 (RedHill).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ej ljudi jel mi moze ko pomoci, naravno ako zna kako. Doma imam joystick sa plejke 2 i kad ga spojim na komp windows ga prepozna samo kao usb gamepad. Problem dolazi kod tog kaj windows uopce ne vidi da ja na tom joysticku iam drugi analog stick. I sad kad npr na Pes-u ocu namjestit kontrole mogu namjestit sve osim tog drugog analog sticka jer on toboze ne postoji. Proso sam cijeli net al nisam naso rijesenje problema. Dal postoji neki driver il nes da on njega prepozna bas kao playstation joystick a ne obicni usb gamepad.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dobri stari pes.. cijela bivša obrana rome i dalje u ekipi .. koji cirkus... tamo neki tulipan dodo ima 77 ..

15 godina
chrisonowsky kaže...

ej ljudi jel mi moze ko pomoci, naravno ako zna kako. Doma imam joystick sa plejke 2 i kad ga spojim na komp windows ga prepozna samo kao usb gamepad. Problem dolazi kod tog kaj windows uopce ne vidi da ja na tom joysticku iam drugi analog stick. I sad kad npr na Pes-u ocu namjestit kontrole mogu namjestit sve osim tog drugog analog sticka jer on toboze ne postoji. Proso sam cijeli net al nisam naso rijesenje problema. Dal postoji neki driver il nes da on njega prepozna bas kao playstation joystick a ne obicni usb gamepad.

to je i meni prije bio problem kad sam imao PS2 gamepad. Skini x360ce, kopiraj ga u mapu gdje ti je igra instalirana, pokreni i on će ti sam povući sa interneta postavke i tad bi sve trebalo raditi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 12:01 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
skala kaže...

dobri stari pes.. cijela bivša obrana rome i dalje u ekipi .. koji cirkus... tamo neki tulipan dodo ima 77 ..

Na te stvari se ne treba bazirati, patchevi ce vec sve srediti!

Ne postoji vise nijedna igra koja se ne patchuje, tako da nas je Konami odavno na to navikao!{#}

Bitan je gameplay, a on je odlican!

15 godina

Ovim putem bi se zahvalio kretenima iz konamija na umetnaju a tu ćetipego pjesme u listu pjesama. Kretenizam, kud moram gledat smeće od ronalda tud moram pederske pjesmice slušat.

Thumb down konami, to je vrijeđanje ozbiljnijih i normalnih igrača. naravno da sam išao remove from all playlists.

A vi me hranite sa thumb down moji forumske kolege, ali kome je autućeiopego dobra pjesma a muško je e taj nije muško if you know what i mean.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 12:39 (fila2208).
Moj PC  
7 6 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice