Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.026.522
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
Jack Sparrow kaže...

Upravo mi skinulo drugi data pack, sad je 1.01.

Dal netko zna što sve donosi?

Još neke momčadi, tranfere i lopte.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
Vodič za pucanje penala (idiot version)

Dakle -.-

Sudac fućnuo penal, lopta je na bijeloj točki. Stisneš D (ili koja ti je već tipka za pucanje), pričekaš da se igrač malo približi lopti. Držiš strelicu gore kako bi pucao u lijevo, ili strelicu prema dolje kako bi pucao desno (pošto je tako složena kamera)

Držiš strelicu desno (->) kako bi puknuo u zrak (vrlo osjetljivo, paziti treba). Pod "strelica" mislim na one s kojima kontroliraš igrače. Kužite sad il moram video radit? -.-

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: Vodič za pucanje penala (idiot version)

kada sam skino ovaj data pack s oni novim walpaperima..zasto mi se ne prikazuju..uzeo sam jedan za 100GP.

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

pa moras u settingu namjesti koji wallpaper oces

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dzelo kaže...
mad9dog kaže...

messi kosta 220 milijuna eura

To je sto barcelona trazi tolko za njeg, a ne vrijedi tolko :D

Pazi, ako ćemo o stvarnoj vrijednosti igrača, NITI JEDAN igrač ne vrijedi toliko, pa niti 50 milja, ni 30 , ni 20 pa ni 10! Smješno, to su igrači a ne otoci, koliki god on imao talent, i makar se takav rađa jednom u 2000 godina, niti jedan nogometaš nebi smio toliko vrijediti (govorim o 10 milijuna eura). 10 milja bi po meni bio plafon, tj ove vrijednosti koje su u PESu lol, pa su eto ipak pe meni normalni haha, kakve li ironije. Tako je to danas gledaju se samo pare, a jedan igrač evo npr Modrić sa TJEDNOM plačom od nekih čini mi se 65 tisuća funti (!?, pazi on dobiva preko pola milijuna kuna svaki tjedan!) uz prave investicije i ulaganja može si već u prvoj godini igranja u Premier Ligi osigurat egzistenciju sebi i svojoj obitelji. Al sad sam već duboko zabrazdio u off topic

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
dzelo kaže...
mad9dog kaže...

Pazi, ako ćemo o stvarnoj vrijednosti igrača, NITI JEDAN igrač ne vrijedi toliko, pa niti 50 milja, ni 30 , ni 20 pa ni 10! Smješno, to su igrači a ne otoci, koliki god on imao talent, i makar se takav rađa jednom u 2000 godina, niti jedan nogometaš nebi smio toliko vrijediti (govorim o 10 milijuna eura). 10 milja bi po meni bio plafon, tj ove vrijednosti koje su u PESu lol, pa su eto ipak pe meni normalni haha, kakve li ironije. Tako je to danas gledaju se samo pare, a jedan igrač evo npr Modrić sa TJEDNOM plačom od nekih čini mi se 65 tisuća funti (!?, pazi on dobiva preko pola milijuna kuna svaki tjedan!) uz prave investicije i ulaganja može si već u prvoj godini igranja u Premier Ligi osigurat egzistenciju sebi i svojoj obitelji. Al sad sam već duboko zabrazdio u off topic

Da ne vrijede toliko ne bi ih kupovali. Svi ti igrači se njima jako dobro isplate, jednostavni zakon ponude i potražnje. Pričaš gluposti.

Btw, evo jedan lijepi rezultat iz MLO, ja sam dinamo a grobar je uzeo PAOK.

Velika borba je bila, ja zabijem on izjednači i tako tri puta, dok na kraju Ximalez nije dao odlučujući gol :D

15 godina
protjeran
Ige kaže...
Kora kaže...
dzelo kaže...
mad9dog kaže...

Da ne vrijede toliko ne bi ih kupovali. Svi ti igrači se njima jako dobro isplate, jednostavni zakon ponude i potražnje. Pričaš gluposti.

Btw, evo jedan lijepi rezultat iz MLO, ja sam dinamo a grobar je uzeo PAOK.

Velika borba je bila, ja zabijem on izjednači i tako tri puta, dok na kraju Ximalez nije dao odlučujući gol :D

Uopće ja ne pričam gluposti.Ne vrijede ti igrači tolike pare, danas se nogomet vrti oko love. Kakvih 10 Milijuna godišnja plaća Ibrahimoviću?! Pa dajte ljudi, i oni su ljudska bića, jedino po čemu se razlikuju od nas ostalih je što bolje igraju nogomet od nas lol. A vrijednosti igrača rastu kao na licitaciji. Ovaj nudi ovoliko, ovaj više, pa ovaj više i cijena naraste i kub ga ne proda već iduće godine cijena bude basnoslovna! Vrjednosti igrača su astronomski precjenjene, i do 100 puta više od stvarne. Pa nebih dao za Messija šta ja znam 100 milijuna eura, radije bih kupio neki NBA klub dodao još 100 milijuna i eto mi moj vlastiti klub

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Izludit ce me ovaj BAL!

Jel se kome dogada  da ako pocne utakmicu sa klupe, ubaciga i izvadi opet u istoj minuti. I onaj statusni bar nakon svake utakmice mi je jako cudan (prvi put igram BAL mode), pretpostavljam da sta sam bolij i aktivniji u igri da cu i dobivat pluseve i dizat se na toj listi igraca koji se bore za poziciju u prvih 11. Smjesno je sta sam zadnjih par utakmica stvarno se poboljsao i dajem konstano po jedan gol i asistiram, i stvaram sanse za suigrace, ali iz nekog cudno razloga kad me trener "hvali" poslije utakmice izostavi ili gol ili asistenciju ili nesto trece i ja dobivam minuse i padam na listi...

Neznam mozda sam preivse igra my player mode u NBA-u pa se nikako naviknut na ovo, ali treba jos pokoji tweak i ovo bi bija savrsen mode.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Uopće ja ne pričam gluposti.Ne vrijede ti igrači tolike pare, danas se nogomet vrti oko love. Kakvih 10 Milijuna godišnja plaća Ibrahimoviću?! Pa dajte ljudi, i oni su ljudska bića, jedino po čemu se razlikuju od nas ostalih je što bolje igraju nogomet od nas lol. A vrijednosti igrača rastu kao na licitaciji. Ovaj nudi ovoliko, ovaj više, pa ovaj više i cijena naraste i kub ga ne proda već iduće godine cijena bude basnoslovna! Vrjednosti igrača su astronomski precjenjene, i do 100 puta više od stvarne. Pa nebih dao za Messija šta ja znam 100 milijuna eura, radije bih kupio neki NBA klub dodao još 100 milijuna i eto mi moj vlastiti klub

Ne određuješ ti koliko što vrijedi. Da im se ne isplati davat tolike pare ne bi ih davali. To su ko oni pametnjakovići što tvrde da direktor ima preveliku plaću. Odi onda ti radi taj posao jednako dobro za manju plaću.

Sve se na svijetu vrti oko love ;)

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Eto što Lauš kaže za novi pes.

Mislim da još niko nije stavio.

Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Po objašnjenjima i izgovorima nekih featuresa vidi se da lik nema pojma o čem govori, mnogi će to shvatiti, vidi se da nije specijalist za nogomet......otuda i glupi zaključak da je FIFA najbolja nogometna simulacija.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Jack Sparrow kaže...

Po objašnjenjima i izgovorima nekih featuresa vidi se da lik nema pojma o čem govori, mnogi će to shvatiti, vidi se da nije specijalist za nogomet......otuda i glupi zaključak da je FIFA najbolja nogometna simulacija.

hahhaha..pogledao sam i koliko sam cuo rekao je da je fifa najrealnija i najbolja simulacija u nogometu..haha..jel se to on zajebava ili??

15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Kora kaže...
Jack Sparrow kaže...

hahhaha..pogledao sam i koliko sam cuo rekao je da je fifa najrealnija i najbolja simulacija u nogometu..haha..jel se to on zajebava ili??

Pa vidiš da ne zna neke stvari ni izgovoriti, to je recenzirao izgleda pošto mora hahahha

Dinamo živi vječno
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

jos neko ima ovaj problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KingNothing kaže...

Izbriši kit server folder iz insatalcijskog flodera. Nakon toga ponovno sikini data pack.

Eto to je to (tako je meni uspjelo)

15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

prvo sam ja imao dok sam koristio patch i odes u kitserver i odes na manager i ono s desne strane stisni.vrati se u igru ponovi i to je to.:D

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ja ću ponovno fresh install napraviti i onda pečeve samo instalirati i dodavati nove kako dolaze, ovaj dlc mi je shebo stvar

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ja ću ponovno fresh install napraviti i onda pečeve samo instalirati i dodavati nove kako dolaze, ovaj dlc mi je shebo stvar

također..sad sam skuzio uzeto patch..i u deskripšnu piše da ima org logove itd...i udem u igru a ono sari emblemovi..to je sve zbog dlc-a..-.-""

evo ponovo na pravio fresh instalaciju i stavio patch i sve je sada lijepo sređeno..klubovi cijelokupne licence,kopacke,lopte,transferi...itd..

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 22:57 (Tommy_123).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

jel moguce zadrzat GP i stvari kupljene njima nakon reinstalacije ikako ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

nerazumim kako na ps3 Ima englesku ligu kompletnu (verzija igre je 1.00) a ovdje ih nema :/

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jel mi može netko pomoć kako da odgodim da mi t comova dzubrad restartaju server u ponoć? Sad igram competition na MLO, udjem u prvih 16 od 160 i pukne mi veza.

Pop*zdio sam

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Ige kaže...

Jel mi može netko pomoć kako da odgodim da mi t comova dzubrad restartaju server u ponoć? Sad igram competition na MLO, udjem u prvih 16 od 160 i pukne mi veza.

Pop*zdio sam

svaka 24 sata.nije bitno u ponoć ili u 9 ujutro

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Pop*zdio sam

i kako ti se čini MLO, možeš malo opisat kako sve funkcionira

jel igra vrijednja kupnje zbog tog moda?

prije izlazaka demo-a od obje igre bio sam siguran da ću kupit PES al FIFA me totalno shebala :(

0_o
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Diže li igranje pesa na lanu puno prometa,imam paket od 10 gb pa ne bi volio da mi dođe prevelik račun

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Jebt , ja imam 10 (19) udarci prema golu i vodim samo 1:0, ovaj brani lik AI nemoguće i onda ovaj jedan udarac u čitavoj utakmici i završi 1:1. To je apsolutno nevjerojatno. I tako svaka druga tekma. Dok Barca ima 9 pobjeda u 9 kola. I ima skor 27:2. Nemoguće ju je stići. Al zbilja je stupidno, AI golman brani i nemoguće dok je tvoj također brani dobro ali ni do koljena AI-ovom golmanu. Najviše me živcira što dominiram apsolutno na skoro svakoj tekmi a samo 2 ili 1 gol zabijem.

edit- evo na SS o čem pričam, totalno nerealno, nema šanse da ih stignem, ostaje mi samo da pokušam Ligu Prvaka osvojiti i Kup

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 4:17 (Kora).

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Barcelona je prošle godine prvi put izgubila u 22. kolu Primere.

Ne kažem da je ovo 100% realno, al može se dogodit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

koji je najbolji patch i moue li ko dat link za njega u pm

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ne znam jesam li normalan ili ne, vjerojatno ne, ali jesam li ja jedini koji još ne igra Master League u PES-u? Ne znam, nekako mi se neda baviti i zadovoljstvom igrača, transferima, youth timom... Više mi zabavnije igrat samo..

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako se dobivaju oni gp bodobi za kupnju onih lopti i ostalog

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
malada kaže...

koji je najbolji patch i moue li ko dat link za njega u pm

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/10/peseditcom-2011-patch-03-coming-soon.html

treba sačekat još koji dan

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice