Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.025.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Pro Evolution Soccer 11
Kora kaže...
Jack Sparrow kaže...

Kora imaš tamo moj edit fail i skineš si ga ubaciš u save, pa češ imati sve grbove i imena klubova u svim ligama.

Šta si sve napravio????

stavi ga pa pogledaj kaj ce ti on sad tu nabrajat 

file ima 1mb i stavi ga u save folder i napravi backup svojeg edit file-a 

i to je to

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Da, sve koji su nedostajali grbove i imena, ali nisam radi dreseve jer za to ipak treba malo više vremena. :)

Evo ti link pa skini.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 23:16 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Da, sve koji su nedostajali grbove i imena, ali nisam radi dreseve jer za to ipak treba malo više vremena. :)

Evo ti link pa skini.

Eeee, ali ja hoću i dresove........a izdržaću do 0.3, neće to još dugo, dajem rok do negdje 20-og ovog mjeseca

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jel ima ko orginal da bacimo master ligu online?

Il ste svi veliki pesovci pirati

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa kako mozes prestat pricat kad je toliko dobra...

kad mačaka nema miševi kolo vode
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo ti link pa skini.

Eeee, ali ja hoću i dresove........a izdržaću do 0.3, neće to još dugo, dajem rok do negdje 20-og ovog mjeseca

A kaj, ne koristiš PES Edit patch?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
Danny_HR kaže...
Kora kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo ti link pa skini.

A kaj, ne koristiš PES Edit patch?

Neznaju ljudi jbg...

16 godina
neaktivan

Da smo svi čekali Konami da izbaci updateane transfere i grbove gdje bi došli?Blažena moderska zajednica!!

14 godina
Pro Evolution Soccer 11

Hoće li ovaj DLC imati kakvog utjecaja na ML?

Jer nebih želio da mi prebaci neke igrače?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ćoby kaže...

Hoće li ovaj DLC imati kakvog utjecaja na ML?

Jer nebih želio da mi prebaci neke igrače?

Mislim da neće.

Ja sam UEFA CL igrao prije DLC i nakon instalacije nije mi prominio igrače.

Npr. igrao sam s barcom i ibra je ostao u barci.

16 godina
amater_2 kaže...

Mislim da neće.

Kako bi ti se rasporedili igrači kao što su transferi moraš iznova početi master ligu ili ligu prvaka.

16 godina
Jack Sparrow kaže...
amater_2 kaže...

Mislim da neće.

Kako bi ti se rasporedili igrači kao što su transferi moraš iznova početi master ligu ili ligu prvaka.

Kad kreneš u novu ligu, cup ili što već onda ti postavlja igrače po DLC-u.

Ako si počeo prije neku ligu, cup ili što već onda ti ide po postavkama prije DLC-a.

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Master liga mi je prezarazna, daću Pesu drugu priliku.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

treba se samo naviknut, i ja sam ispocetka bio rezigniran...sad mi je sve lakse i lakse i igra je sve bolja...

15 godina
protjeran
salahudin kaže...
Praetorian1 kaže...

treba se samo naviknut, i ja sam ispocetka bio rezigniran...sad mi je sve lakse i lakse i igra je sve bolja...

Nego, iako me živcira, Barca u master ligi ima samo dva poraza i to oba od mene, ostale sve pobjeđuje, ne kiksa uopće a ja ju tako nemogu stići nema šanse, jer je nemoguće imati sve pobjede.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
salahudin kaže...
Praetorian1 kaže...

Nego, iako me živcira, Barca u master ligi ima samo dva poraza i to oba od mene, ostale sve pobjeđuje, ne kiksa uopće a ja ju tako nemogu stići nema šanse, jer je nemoguće imati sve pobjede.

e jbga...prosle sezone je barca imala samo jedan poraz ili 2...u realnom svijetu mislim...Smijeh

ja igram s juventusom imam 4 pobjede, 4 remija i poraz...5.sam u prvenstvu, 7 bodova iza intera koji je prvi...i hebeno mi je to kaj se moram tak mucit...

16 godina
protjeran
salahudin kaže...

e jbga...prosle sezone je barca imala samo jedan poraz ili 2...u realnom svijetu mislim...Smijeh

ja igram s juventusom imam 4 pobjede, 4 remija i poraz...5.sam u prvenstvu, 7 bodova iza intera koji je prvi...i hebeno mi je to kaj se moram tak mucit...

Pa mora barem 2 put igrat neriješeno.

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts
15 godina
protjeran
salahudin kaže...
Kora kaže...
salahudin kaže...
Praetorian1 kaže...

Ma ja se volim mučiti, veći je izazov, ako stalno pobjeđuješ postaje dosadno, ali svejedno makar vodio 5:0 ako počnu kretenski se (ne)dodavati, i raditi školske greške pophizdim u trenu. Meni je zapravo važnije da dobro igram, pa makar i izgubio štajaznam 1:0, sve dok sam ja zadovoljan sa svojom  igrom

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
salahudin kaže...
Kora kaže...
salahudin kaže...
Praetorian1 kaže...

Ma ja se volim mučiti, veći je izazov, ako stalno pobjeđuješ postaje dosadno, ali svejedno makar vodio 5:0 ako počnu kretenski se (ne)dodavati, i raditi školske greške pophizdim u trenu. Meni je zapravo važnije da dobro igram, pa makar i izgubio štajaznam 1:0, sve dok sam ja zadovoljan sa svojom  igrom

pa kazem i ja da mi je dobro to mucenje, jedino me zivcira i to vec od proslog pesa kaj se ekipe ko lecce, chievo, bari mogu dodavat do mile volje a ja im nemogu nista...ajde da me milan ili inter tak cimaju al ovi??? meni je vazan samo rez, nekad volim igrat samo na kontre... sve u svemu dobar mi je ovaj pes i necu ni skidat fifu...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Sto mi se mongo ne svidja na ovom pes-u lopta je kao balon, jedva zabiljezim kako treba sut u okvir gola. .
Da li se to moze kako popravit
dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dzelo kaže...
Sto mi se mongo ne svidja na ovom pes-u lopta je kao balon, jedva zabiljezim kako treba sut u okvir gola. .

Samo pucaj dobit ćeš osjećaj.

Ja razvaljujem sa 20 metara sa Minandom u MLO ko ništa :D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
neaktivan

e el jos nekome kad puca penal lopta ode viskoko po sredini gola ili daleko u stranu,tako meni svaki put kad pucam,cak kad niti ne diram smjer i samo lagano jednom stisnem pucanje

SUICIDE-because the world is better place without you
15 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

e el jos nekome kad puca penal lopta ode viskoko po sredini gola ili daleko u stranu,tako meni svaki put kad pucam,cak kad niti ne diram smjer i samo lagano jednom stisnem pucanje

dosta je izmjenjen sustav pucanja

0_o
15 godina
dzelo kaže...

Ne, al moš za promjenu pucat naučit

If you can understand the me, than I can understand the you.
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

joooooj, sad opuco sa iniestom u 89. protiv galastaraya negdje sa centra, i lobuje lopta golmana i pogodi prečku, poludio sam :S

btw. kako da samnjim tezinu videa, s kojim program da snimim replay gola, i koji je najbolji format ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ma meni je smješno kako protivničkim ekipama sve prolazi u prostor, moji uopće ne dodiruju, tj kao da moji igrači ne postoje, i uvijek kroz šumu nogu mojih obrambenih igrača lopta dođe AI napadaču, pa to je nevjerojatno. I jooš je svaki njihov igrač brži od svakog mog. Npr neki lik tamo iz nekog klubčića za koji nikad nisam čuo stigne bez problema Ronalda, jednog od najbržih nogometaša na svijetu,  i uzme mu loptu bez problema. I kad god je rezultat nerješen na kraju, AI ima 1 ili 2 udarca prema golu dok ja imam npr 17(10), tj njegov golman brani nemoguće stvari dok moj Kasiljas mutonja dobiva pacerske golove. Zaključak - superstar nogometaši uopće nisu superstar u igri, tj nemaju ono s čime mogu okrenuti sami tekmu i napraviti razliku.

Dinamo živi vječno

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

joooooj, sad opuco sa iniestom u 89. protiv galastaraya negdje sa centra, i lobuje lopta golmana i pogodi prečku, poludio sam :S

btw. kako da samnjim tezinu videa, s kojim program da snimim replay gola, i koji je najbolji format ?

snimiš sa frapsom i editiraš sa virtual dubom te snimiš file kao avi

potraži malo na netu, ima dosta tutova, uopće nije teško

0_o
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Joj ma ja sam kompresiro i u virtual dubu pa sad miksam u WMM-u, alaj trza, al kad publisham normalan je video, lagga sam dok ga testiram u WMM-u

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

moze li se patchovat xbox verzija pesa ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

odigrao sam vec 20 tekmi u master lig..i sada sam dobio osjecaj za pucanje i dodavanje..predobro..;))

najbolji pes do sada..:DD

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice