Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
soja kaže...

sve mi je super.. igra je odlicna.. sve super.. idem i pucam mogu zabit i gol cak.. sve super

al kak se driblja.. zakej nema vise onog bicikla s L2??

kaj su to sad s analogom izmislili?? ja igram na strelice a ne na analog.. daj ako vam nije problem nek mi neko pojasni kak se driblja.. hvala

nema više strelica sad je 360 stupnjeva, a to sa strelicama ne možeš dobit.

Imaš na youtubeu masu tutorijala ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina

kaj sad to znaci da se moram na analog presaltat??

a nije mi baš fora igrat na analogu

16 godina
eZo kaže...
slimyyy kaže...
Quilombo23 kaže...

odigrao sam jos 4 partije i mogu reci da je igra super,djeluje mi nekako puno bolje od PES10 ali,uvijek ima ono aliOsmijeh,sut je katastrofa i 5 od 10 suteva su mi lob udarci(totalna glupost),1000 prekrsaja,malo mu pridjes prekrsajViče,izbornik su trebali pojednostavit,bilo bi dobro da je izbornik s proslog PES10 ali ovako usminkan bez milion bespotrebni opcija,nisam ja MorinjoOsmijeh i jos jedna stvar Konami nece nista promjeniti u full verziji 99% tako da to je to

jel se i tebi desi kad ideš pucat da ga samo malo potkopa i golman ga bez problema uzme u ruke? to mi se zna često desit i kad iden 1v1, stvarno iritirajuće

To ti je r1 lob, a posto vjerojatno drzis sprint onda ti neka prihvati te dvije komande zajedno i potkopa loptu.

al lob nije sa L1? :S

uglavnon to san i ja mislia da je taj lob al ne držin nikad L1, nego bi jedino sprint drža (R1), jedino ako se lobuje sa sprinton, šta bi bilo dosta glupo...

16 godina
soja kaže...

kaj sad to znaci da se moram na analog presaltat??

a nije mi baš fora igrat na analogu

Naviknut ćeš se, ja sam igrao na strelice od ISS Pro-a 98 sve do prošlog nastavka, dakle 11 godina.

Sad mi je nezamislivo igrat sa kursorima, analog wtf.

Trying is the first step towards failure.
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Joj,jedva cekam da ga kupim,samo trebam nac joystick :D
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ljudi zašto svi ocjenjujete demo?

Ovo sa transferima možda bude drugačije u full verziji, iako ne vjerujem.

Ali ono što hoču reči je ocjenjujte cijelu igru jer konami zna ponekad pustiti demo koji dovršen skoro kao beta, takav slučaj je bio i sa pes2010 demo.

Evo par slika:

Sweinsteiger Sweinsteiger
Puyol i Ibra Puyol i Ibra
Olić, nije baš previše sličan sebi Olić, nije baš previše sličan sebi
Messi i Alves Messi i Alves
Muller i Pique Muller i Pique
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ljudi zašto svi ocjenjujete demo?

Ovo sa transferima možda bude drugačije u full verziji, iako ne vjerujem.

Ali ono što hoču reči je ocjenjujte cijelu igru jer konami zna ponekad pustiti demo koji dovršen skoro kao beta, takav slučaj je bio i sa pes2010 demo.

Evo par slika:

ma moramo se malo osvrnuti na igru :) nece sigurno puno toga promjenit jer ne stignu, za transfere se nadam da hoce, isto tako je na fifi nema ozila u RM

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 18:11 (dmanz).
16 godina

Najvjerojatnije će izbacit neki patch par dana nakon izlaska igri da poprave transfere...

Respect my authority!
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo skida se na xboxu i na PC pa ćemo probat. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Dakle, kad namjestas formaciju i sve one đinđe minđe, imaš opciju Link Feints.

Uglavnom, uvijek imaš neke finte već po defaultu stavljene, ovisno o klubu.

Ja sebi obično stavim neke atraktivne finte. Valja napomenuti da se mogu povezati do 4 finte u komadu, tako da maximalno možeš imati 4 seta finti.

Finte izvodiš tako da u igri držiš R1 i pomakneš DESNU gljivu na analogu u jednu stranu (gore dolje, lijevo, desno) i igrat će ti napraviti prvu fintu koja je postavljena za tu stranu na analogu.

Sad nisam 100% siguran da li treba micati gljivu opet u istu stranu da bi nadovezao drugu fintu za tu stranu, ili samo držati. i tako opet dok ne nadovežeš i 4. fintu za jednu stranu na analogu.

I takvih kombinacija je 4, svaka za jednu stranu, i na svaku se nadovezuju još 3 finte. Valja napomenuti da ne moraš namjestgiti da ti se nadovezuju 3 finte na jednu stranu, nego ako hoćeš samo jedna za recimo prelazak jednog igrača.

Neznam jesi li razumio, ako nisi potraži na YT-u

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Baš me interesira dal će BBB bojkotirat i PES 2011... ipak je Dinamo u nj. :)

Respect my authority!
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

evo moja najveća pobjeda do sada

igrao sam na top player

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Kako mogu uključiti one game planove kao, odnosno strategies... prije je bilo sa LB + KOCKA,KRUG,X ILI TROKUT ALI SAD MI NE FUNKCIONIRA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo odigrao sam prvu tekmu. Nije loše. Iako i dalje nije dovoljno teško. Na top playeru sam u prvoj akciji zabio gol. Međutim, zanemarit ćemo to.

Sviđa mi se muvment igrača, ponašanje na terenu i sam osjećaj igre. Posebno mi se sviđa power bar kod dodavanja jer daje veću kontrolu nad samom igrom.

Golmani su isti, što su neki već primijetili.

Međutim, ono što moram napomenuti je da ovu igru sigurno nećete moći kako spada igrati ako ne koristite neki kontroler sa xinputom, jer obični kontroleri ne mogu ponuditi kontroliranje igrača u 360°. Zato trk u dućan po xbox360 kontroler ili Logitech Chillstream.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

2 0 hvala 0
17 godina
slimyyy kaže...

jel se i tebi desi kad ideš pucat da ga samo malo potkopa i golman ga bez problema uzme u ruke? to mi se zna često desit i kad iden 1v1, stvarno iritirajuće

Meni se to na PS3 verziji nije događalo a PC verziju sam odigrao samo jednom pa nisam primjetio. Mene više muči brzo trčanje koje i nije brzo ...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo ovako, napokon sam i ja probo novi pes pa da skomentiram :P

Prvi dojam je odlican, komp nije bas tezak na top player (il sam ja predobar, kajgod xD) al to nema veze kad ionako igram s kompicima cijelo vrijeme... izbornik raden za PC, ne za ps3 al ne smeta.. kamera cudnija al oke, treba se naviknut.. gameplay se moze ubrzat sto je odlicno pa kome se igrica cini spora  zna sta treba.. suci zasad oke(cak sam zamjetio dva puta pustanje prednosti), golmani se nisu imali prilike iskazat osim kod ispucavanja sto je odlicno napravljeno.. duel igra odlicna, nova ...  power bar odlican

dosta inovacija - dobrih inovacija, trenutno bez zamjerki

sta se tice imena iznad igraca - trenutno se ne mogu maknuti ali ce se moci, al ne kuzim zasto vam to smeta.. bar znas s kojim igracem drzis loptu i sta taj igrac moze napr (dribljat, dat dobru dugu loptu, pucat s 30m) .. meni osobno je to obvezno al oke, stvar ukusa..

1 0 hvala 0
17 godina
P3ks kaže...

Prvi dojam je odlican, komp nije bas tezak na top player (il sam ja predobar, kajgod xD) al to nema veze kad ionako igram s kompicima cijelo vrijeme... izbornik raden za PC, ne za ps3 al ne smeta.. kamera cudnija al oke, treba se naviknut.. gameplay se moze ubrzat sto je odlicno pa kome se igrica cini spora  zna sta treba.. suci zasad oke(cak sam zamjetio dva puta pustanje prednosti), golmani se nisu imali prilike iskazat osim kod ispucavanja sto je odlicno napravljeno.. duel igra odlicna, nova ...  power bar odlican

sta se tice imena iznad igraca - trenutno se ne mogu maknuti ali ce se moci, al ne kuzim zasto vam to smeta.. bar znas s kojim igracem drzis loptu i sta taj igrac moze napr (dribljat, dat dobru dugu loptu, pucat s 30m) .. meni osobno je to obvezno al oke, stvar ukusa..

A što će mi to ? Kužim glupe amere koji se baš i ne kuže u nogač ali mi europljani ? Znam s kojom ekipom igram i znam na kojoj mi poziciji stoje pojedini igrači a još su i fizički jako slični pravima tako da zabune nema. Ovo prezime koje trči samo poružnjuje igru.

15 godina
neaktivan
movie kaže...
P3ks kaže...

A što će mi to ? Kužim glupe amere koji se baš i ne kuže u nogač ali mi europljani ? Znam s kojom ekipom igram i znam na kojoj mi poziciji stoje pojedini igrači a još su i fizički jako slični pravima tako da zabune nema. Ovo prezime koje trči samo poružnjuje igru.

kao sto rekoh, stvar ukusa... ja obicno igram tako da mi igraci cesto mjenjaju pozicije, kod kornera i odbijene lopte nije uvijek isti igrac na istoj poziciji, a i moze se dogodit (npr Arsenal) da zamjenim igrace jer su slicni iz daljine/ visine..

ugl ocu samo rec da je meni ta opcija odlicna, zbog takvih stvari mogu osvajat turnire po zagrebu ;)

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ja osobno ne mogu zamisliti igru bez imena iznad igrača. Neznam zbog čega, al još od PES-a 4 tako igram. Nije da ne znam koji je igrač, ali kad tog nema smetnem uopće s uma s kojim igračem igram, a kad vidim npr. Gerrard ili Henry   odmah potežem s 30 metara.

Evo odigrao i FIFU demo. Igra je dobra, malo mi je kamera čudna i nikako da si ju sto posto naštelam. Pas igra je dosta fluidnija nego u PES-u, kontrole su odlične. Zasad jedina zamjerka kamera i pomalo loša grafika (trava mi se ne sviđa) ali to ni na šta ne utječe, tako da je zasad FIFA u maloj, maloj prednosti.

Mislim da će se ove godine igrati obadvije igre.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Moje misljenje barem o demoima obe igre . . . PC verzija . .

Fifa 11 PC:

Igraci pre agilni, u napadu, obrani i sa loptom i kod oduzimanja lopte . .

Kamera ima jako glup/cudan ugao  . . i nemoze se podesavati . .

Iz daleka tesko pogoditi zeljeni ugao, zbog tako cudne kamere . .

Igra jako trza pri replayu . . /fps 20tak . .

Nabacivanja su lijepo odradjena, pasovi solidno . .

Animacije mi se svidjaju kao i "atmosfera" u igri . .

PES 11 PC:

Igraci pre tromi, pogotovo sa loptom . .

Sut je jako tezak / dosadan . . preosjetljivo . .

Ponasanje suigraca jako lose, izgledaju kao djeca na terenu, svi trci na loptu i jebi sve ostalo . . (4 obrambena igraca stoje vise manje na sredini terena, nitko na krilo ne ide . . )

Igra se osjeca ono nekako PESovski prazna . . fali ta atmosfera . .

Nabacivanja jako jako losa, glupa . . 

Pass je jako dobar, mozda cak i overpowered, s obzirom na tromost igraca . .

Kamera ima predobar ugao . .

Modeli igraca kao i teren su jako dobro  .. kao i boje . .

To je do sada sto mogu reci . .

A ono najbitnije, PES 2010 JE ZABAVNIJI OD OBA DEMOA! (EXIBITION MATCH) . .

moje subjektivno misljenje . .

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

evo skida se fifa 11 demo (mislio sam da izlazi sutra)

malo ću i fifu zaigrati pa vidjeti šta mi je zabavnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo nakon nekoliko sati igranja demoa igra mi je postala dosta bolja. Igrači se ne čine tromi, igra je fluidnija.

Uz malo navike mogla bi bit sjajna igra.

Sutra ću zaigrat fifu 2011 pa ćemo usporedit :D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

I meni su igrači bili tromi,ali kada sam stavio speed na +1,jednostavno nova igra

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

nezz dal je ko do sad napisal,dal je vama kamera čudna?

Stavim na wide i da prati loptu,al nekako mi je kamera čudna,ko da ne uhvati sve što treba...?Neodlučan

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 20:44 (kc-kb).

1 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Bolje nego lani to svakako ali...čemu brljanje sa wide camerom????

Mogu li se ikako drugačije vidjet imena igrača a da to nije iznad njih??? Takodjer i stamina jer ovo iznad samih igrača je čista debilana. zašto su to morali mijenjat zaštooooo???PlačPlačPlač

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rulF kaže...

Moje misljenje barem o demoima obe igre . . . PC verzija . .

Fifa 11 PC:

Igraci pre agilni, u napadu, obrani i sa loptom i kod oduzimanja lopte . .

Kamera ima jako glup/cudan ugao  . . i nemoze se podesavati . .

Iz daleka tesko pogoditi zeljeni ugao, zbog tako cudne kamere . .

Igra jako trza pri replayu . . /fps 20tak . .

Nabacivanja su lijepo odradjena, pasovi solidno . .

Animacije mi se svidjaju kao i "atmosfera" u igri . .

PES 11 PC:

Igraci pre tromi, pogotovo sa loptom . .

Sut je jako tezak / dosadan . . preosjetljivo . .

Ponasanje suigraca jako lose, izgledaju kao djeca na terenu, svi trci na loptu i jebi sve ostalo . . (4 obrambena igraca stoje vise manje na sredini terena, nitko na krilo ne ide . . )

Igra se osjeca ono nekako PESovski prazna . . fali ta atmosfera . .

Nabacivanja jako jako losa, glupa . . 

Pass je jako dobar, mozda cak i overpowered, s obzirom na tromost igraca . .

Kamera ima predobar ugao . .

Modeli igraca kao i teren su jako dobro  .. kao i boje . .

To je do sada sto mogu reci . .

A ono najbitnije, PES 2010 JE ZABAVNIJI OD OBA DEMOA! (EXIBITION MATCH) . .

moje subjektivno misljenje . .

Žao mi je što ti moram reći, ali jesi siguran da si to PES 2011 igrao, da nisi možda neki drugi nastavak igrao?

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

probao sam i fifa 11 demo i moram priznati da sam iznenađen fifom

fifa je zadnjih godina bila smeće na pc-u,sada je ovo vrlo dobra igra ali mi se pes 11 više sviđa

golman jest bolji u fifi,to se vidi ali mi ostatak gameplaya čini bolji u pesu

centaršutevi u fifi su mi uvijek bila bezvezna pa su mi tako i u ovoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Probao oba demoa za PC.

Nemam dvojbi.

PES će se igrati.

FIFA je za mase, PES za one koji hoće više.

Nitko nije savršen pa ni PES, ali FIFA u startu pati od vidljivih dječjih bolesti iako je ovo vjerojatno najbolja ikad napravljena FIFA za PC. Teren preuzak, zapinje i trokira na jakom kompjuteru, grafika nije na razini PES-a, ni detalji, ni oštrina... dovoljno da PES u startu uhvati prednost. FIFA je mogla bez ovih gluposti biti jako, jako dobra, nije puno falilo da "izravnaju" sa PES-om, a preskočiti bi ga mogli zbog mnoštva liga i licenci, no, pali su i ovaj put. U nadi je spas (za FIFA-u, naravno).

PES je kod mene pobjednik i ove godine.

3 1 hvala 0
16 godina
PESfan kaže...

Probao oba demoa za PC.

Nemam dvojbi.

PES će se igrati.

FIFA je za mase, PES za one koji hoće više.

Nitko nije savršen pa ni PES, ali FIFA u startu pati od vidljivih dječjih bolesti iako je ovo vjerojatno najbolja ikad napravljena FIFA za PC. Teren preuzak, zapinje i trokira na jakom kompjuteru, grafika nije na razini PES-a, ni detalji, ni oštrina... dovoljno da PES u startu uhvati prednost. FIFA je mogla bez ovih gluposti biti jako, jako dobra, nije puno falilo da "izravnaju" sa PES-om, a preskočiti bi ga mogli zbog mnoštva liga i licenci, no, pali su i ovaj put. U nadi je spas (za FIFA-u, naravno).

PES je kod mene pobjednik i ove godine.

Ma najbolja FIFA za PC ikada je FIFA 98 RTWC! Nema bolje :)

Respect my authority!
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nisam skidao demo, ali iz screenshotova cini se da igraci ne slice previse na sebe ili se to meni samo cini...

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice