Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

nije vise bio je

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Primjetio sam da A.I. i dalje "pomaže" u određenim situacijama, pogotovo u obrani. Nekoliko puta mi je igrač u panici ispucao loptu u korner bez da sam taknuo gamepad. Konami i dalje pokušava igru približiti masama. Za 5 godina možda i naprave pravu simulaciju.

Vrhunac gluposti mi je onaj trailer koji puste nakon završene utakmice (jedini način da ga prekinem je alt + f4).

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
PROTECTOR kaže...

Primjetio sam da A.I. i dalje "pomaže" u određenim situacijama, pogotovo u obrani. Nekoliko puta mi je igrač u panici ispucao loptu u korner bez da sam taknuo gamepad. Konami i dalje pokušava igru približiti masama. Za 5 godina možda i naprave pravu simulaciju.

Vrhunac gluposti mi je onaj trailer koji puste nakon završene utakmice (jedini način da ga prekinem je alt + f4).

Taj video možeš maknut u configu gdje namještaš kontrole. Ugl igra je puno bolja od 10-ke i ovu bi čak mogao i zaigrat, sve ovisi kakva će fifa biti.

Potpis
15 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Pa otvori ikonicu Settings u instalacijskom folderu i tamo ga isključi - stavi kvačicu pod "Disable Movie Playback".

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 14:59 (PESfan).
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Transferi se lako rijese s patchom. To je najmanji problem.

Ukratko, odigrao sam jednu utakmicu i ostao ugodno iznenadjen. Cini mi se da je igra uskracena na fluidnosti, no nema veze - isto sam rekao kad sam presao sa PES-a '09 na '10. Navikne se covjek.

Sam osjecaj vodjenja lopte, dodavanja, pucanja - je odlican, po meni. Primjetno unapredjenje.

Sve u svemu, cim igra bude dostupna, PES2010 se brise i krece se sa frendovima igrati novi PES.

Volio bih jednom da se igra nemora patchirat tj. da naprave posao kako spada. 

Potpis
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo odigrao i ja malo, mogu reći da sam ugodno iznenađen. Istina, ima nekih sitnica koje smetaju, primjerice kada po boku probijam i idem centrirati, niti jednom do sada protivnički igrač nije pokušao zaustaviti centaršut, samo trči uz mene i gleda. No u globalu, veliki napredak u odnosu na prijašnji nastavak. Imam i jedno pitanje. Možda sam slijep, no nisam primijetio u game planu one automatske opcije izmjene postave, namještanja strategije, automatskih izmjena tijekom utakmice...te su stvarčice bile dobrodošle u prošlom nastavku kad mi se nije dalo taktizirati. Jel postoji to ili su to izbacili?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Upravo skidam kad odigram malo javim dojmove.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ogroman napredak novog pesa

odigrao sam 3 utakmice i moram priznati kako igra stvarno nudi mnogo više mogućnosti u napadu nego pes10

dodavanja su super,animacije 100x bolje nego u pes10 a golman zasada nije radio probleme,tj. čini se jako dobar

sve u svemu,vrlo sam zadovoljan sa prve 3 utakmice

moram i pohvaliti novi izbornik

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uvijek mora bit "sitnica koje smetaju", nikako da naprave više savršenu igru.. uvijek nešto fali..

Uravo to mi i najviše smeta:

- Shooting sistem loš. Nakon 15ak odigranih tekmi ovo govorim, možda se još i naviknem.. iako sam dao golova sa 20+ metara to jednostavno nije to.

- Čudni bugovi ponekad - recimo igrač vodi loptu i protivnik ga skrši i ovom se lopta odbije od pete i odleti 20 metara u zrak - ovo mi se dogodilo već 5-6 puta, jednom je recimo golman obranio loptu, pala mu je iza leđa i udarila u nogu..i odletila u gol, jačinom kao da ju je puknuo namjerno.. ima tog još al nemog' se sjetit'.

- Čudne sudačke odluke, i dalje.

- Golmani debili (vidite moj post u "Najbolji screenshotovi iz igara", zadnje 2 slike)

- Lopta se ponekad čudno odbije poslije golmanove intervencije (jednom je odletila 30ak metara u zrak koso nakon što sam nimalo jako pucao glavom)..

- Šećer na kraju - game plan. Zbilja mi se ne da igrat wannabe Football Manager, prekompliciran izbornik.. ne želim podešavat zilijune parametara, želim igrat nogomet. Igra ionako nije simulacija, čemu onda ovo.. A gospoda iz Konamija nikako da se sjete implementirati miš u izbornike pa se sve treba obavit tastaturom/joystickom.. veliki minus.

To bi bile loše strane, dobre:

- Odlična kamera, pravo osviježenje ako se mene pita.. upravo ovako nešto je PES-u trebalo

- Sistem dodavanja je predobar, potrebno je navikavanje ali doistsa nudi više slobode

- Odličan komentator!!!! (nema ga u demu ^^)

- Nove animacije umanjuju ukočenost gameplaya pa sad cijela stvar djeluje dosta fluidnije..

- Ovo je demo, stignu još popravit bugove ali sumnjam da će to napravit..

Sve u svemu, vidljiv napredak u odnosu na 2010, po meni najveći napredak od predhodnih verzija od kad je Next-gen-a. Ali ipak svojevrsno razočaranje.

Moja ocijena: 7.5/10

Trying is the first step towards failure.
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo još svježih dojmova:

Finte, driblinzi su urađeni na dobar način, vrlo intuitivno, lako se odabiru. O koristi istih u igri ne bih rekao puno, uglavnom može se i bez njih.

Sustav postavljanja formacije, igranja menadžera je sjajan. Opcija ima doista puno, a sve se da podesiti u 2 minute. Također vrlo intuitivno.

Sama igra je uistinu dobra, iako mi se sinoć činila nekako fluidnijom, jako drugačijom od prijašnjih pesova, dok sad ipak jasnije vidim one stare mogućnosti i poteze i obilježja PES-a.

Još se nisam sasvim priviknuo na igranje u obrani i na završnicu u napadu. Jednostavno moj "nos za gol" ne radi još. Možda je to zbog kamere, možda nije, vidjet ćemo.

U svakom slučaju napredak od 10-ke se mjeri u kilometrima.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako da ugasim ono poslje tekme video :P

i kako fintice neke radit?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 16:05 (šiloman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

PES 2010 zbogom

http://gtabalkan.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
šiloman kaže...

kako da ugasim ono poslje tekme video :P

u settings-u uključi diseable movie playback

bc2: SaPPhir3
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Evo nakon 30min igranja, ali ne pravih nego onih u PES-u izašao sam van iz igre što reči daleko je to od fife 10 na konzolama, a kamoli  fife11 koja će sigurno biti još bolja. Igra ima dosta novoga, ali sve su to sitnice stvari su se počele mijenjati nabolje no i dalje je igra spora, dodavanja su loša(lošija nego u fifi definitivno), dueli su i dalje isiti odnosno loši i drveni znam da će neki moj post gledati kao na provokaciju ili će odogovriti još jedan fifa fan no nisam igrao sam PES godinama no kada sam probao fifu 10 to je nebo i zemlja.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 16:15 (ZDS).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

daj nek neko javi kad dodes grica na ps store, neda im se svako malo spajat play na net :D

0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
movie kaže...
gaby_123 kaže...

jel igraš fifu demo 

ako igraš de reci jel bolji pes ili fifa i ako može ocjena za obje igre 

Moje subjektivno mišljenje.  PES je puno napredovao ali je to još nedovoljno da bi skinuo WC a odigravši sada već 15-ak tekmi nove fife mogu reći kako je fifa koplje ispred WC pa ti sada vidi. Igra je nevjerojatno dobra. Golman izvrstan i ovaj u pesu je živi smijeh za njega. Jedini što je loše to su meniji koji odudaraju od ovako kvalitetne igre. Grafički su igre tu negdje s time da na fifi lica igrača izgledaju detaljnije i prirodnije ali to je bar meni najmanje važno. Nerviraju me i suci koji bezrazložno cijepaju igru i sviraju zaleđa iako lopta do mene nije niti došla a protivnik ima priliku za kontru. U pesu na top playeru pobjeđujem bez problema a da mi protivnik u 10 minuta niti ne zapuca na gol. U fifi na professionalu u 6 min krvavo se borim da zabijem jedan gol a uvijek ga stignem i primiti. Prilikom jednog gola tako su me izigrali da sam umro od smijeha. Strašna akcija u kojoj sam bio nemoćan. U fifi sve one dodatne atraktivne poteze izvodi i ai tako da je stvarno zanimljivo. Rola me , driblja , prebacuje , odigrava dupli pas i što sve ne. Stvarno se vidi da su poradili na tom dijelu kao i na cijeloj igri općenito. Golman u pesu je razlog zašto ću i ove godine igrati više fifu nego pes ...

PES je daleko jaci u grafici...

Pa ja govorim o PS3 jer imam oba dema i to je tu negdje s time da su face u fifi detaljnije tako da ne znam po čemu je pes jači ? Za PC još ne znamo jer fifa nije izašla tako da ćemo to moći sutra komentirati ... na PS3 ne bi nikome dao prednost. Razlika je mala i u detaljima koje nitko neće niti primjetiti ...

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

odigrao sam jos 4 partije i mogu reci da je igra super,djeluje mi nekako puno bolje od PES10 ali,uvijek ima ono aliOsmijeh,sut je katastrofa i 5 od 10 suteva su mi lob udarci(totalna glupost),1000 prekrsaja,malo mu pridjes prekrsajViče,izbornik su trebali pojednostavit,bilo bi dobro da je izbornik s proslog PES10 ali ovako usminkan bez milion bespotrebni opcija,nisam ja MorinjoOsmijeh i jos jedna stvar Konami nece nista promjeniti u full verziji 99% tako da to je to

1 0 hvala 0
16 godina
Quilombo23 kaže...

odigrao sam jos 4 partije i mogu reci da je igra super,djeluje mi nekako puno bolje od PES10 ali,uvijek ima ono aliOsmijeh,sut je katastrofa i 5 od 10 suteva su mi lob udarci(totalna glupost),1000 prekrsaja,malo mu pridjes prekrsajViče,izbornik su trebali pojednostavit,bilo bi dobro da je izbornik s proslog PES10 ali ovako usminkan bez milion bespotrebni opcija,nisam ja MorinjoOsmijeh i jos jedna stvar Konami nece nista promjeniti u full verziji 99% tako da to je to

jel se i tebi desi kad ideš pucat da ga samo malo potkopa i golman ga bez problema uzme u ruke? to mi se zna često desit i kad iden 1v1, stvarno iritirajuće

17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

pa ni nemogu mjenjat nista, to je gotov kod...

mogu mozda promjenit igrace i transfere, ostalo sigurno ostaje

potpis :D
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

evo igram i ja nekih pol sata:

+ puno bolje od pesa10

+ passing system (ali samo po podu)

+ izbornik

+ formacije

+ kretanje igraca

+ finte

+ golmani iako imaju par sitnica bugova sto cu dolje navesti

+ grafika prelijepa!

---------------

- svaki manji kontakt je j****i FAUL (hvala bogu i da nije zuti nonstop)

- transferi

- pucanje je katastrofa malo napunis ode u tribine

- isto tako kod pucanja cesto izadje jako slabi sut, gore navedeni Lob

- crossovi, jako tesko je dati slabi cross pa da uspijes dobro centrirat, to nisu popravili i bilo je toga u prijasnjim

- kod golmana: nekad se zaleti u mrezu ko ludjak i ne prestaje te rijetko ne kuzi sta se dogadja i samo stoji

- kamere, ali to je demo pa ce valjda ih biti vise u full

toliko od mene ak se jos neceg sjetim reci cu, uglavnom vrijedi probati ali i vrijedi cekati za fifu pa i nju probati da se vide razlike

7 / 10 

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 17:07 (dmanz).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Quilombo23 kaže...

jel se i tebi desi kad ideš pucat da ga samo malo potkopa i golman ga bez problema uzme u ruke? to mi se zna često desit i kad iden 1v1, stvarno iritirajuće

To ti je r1 lob, a posto vjerojatno drzis sprint onda ti neka prihvati te dvije komande zajedno i potkopa loptu.

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

Ako igraš s gamepadom pazi da ne držiš slučajno L1 jer onda kad stisneš kocku (za pucanje) izvodiš lob, uglavnom L1 ti je druga vrsta šuta (lob) dodavanja (igrač ide u for za dupli pas) pa u for po zraku itd...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

baš me zanima hoće li bit bolje od fife

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Vidim da Vas se dosta žali na sporost kretanja (igre), zar nema u postavkama mogućnost podešavanja brzine? Nisam još skinuo demo pa ne mogu provjeriti...

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ja mislim da je demo samo otprilike kako će to izgledat. Vjerojatno će oni u fullu to sve dobro isplanirat i napravit. I nadam se da će sudci bit nešto bolje nego lani

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jerrycro kaže...

Vidim da Vas se dosta žali na sporost kretanja (igre), zar nema u postavkama mogućnost podešavanja brzine? Nisam još skinuo demo pa ne mogu provjeriti...

ima za birat game speed , default je na 0

moze do +2, ja stavio +1 i meni je dobro

16 godina
neaktivan
eZo kaže...
slimyyy kaže...
Quilombo23 kaže...

To ti je r1 lob, a posto vjerojatno drzis sprint onda ti neka prihvati te dvije komande zajedno i potkopa loptu.

Znam to al igrac sam stoji na 20 metara i pritisnem samo kocku a on dobaci do golmana,znam to l1 i r2 cini mi se visoki i niski udarac

16 godina
dmanz kaže...

- kod golmana: nekad se zaleti u mrezu ko ludjak i ne prestaje te rijetko ne kuzi sta se dogadja i samo stoji

Prilažem dokazni materijal.. Smijeh

Trying is the first step towards failure.
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ahahhahahhaOsmijehOsmijeh

0 0 hvala 0
16 godina

sve mi je super.. igra je odlicna.. sve super.. idem i pucam mogu zabit i gol cak.. sve super

al kak se driblja.. zakej nema vise onog bicikla s L2??

kaj su to sad s analogom izmislili?? ja igram na strelice a ne na analog.. daj ako vam nije problem nek mi neko pojasni kak se driblja.. hvala

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice