Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11

Pro Evolution Soccer 2010: Minimal system requirements
• CPU: Intel Pentium 4 with 2.5 GHz or comparable processor
• Graphics card: Nvidia Geforce FX series or Ati Radeon 9700 series or better (128 MiByte, Pixel Shader 2.0)
• Memory: 1 GiByte
• Storage: Min. 8 GByte free disc space

Pro Evolution Soccer 2010: Recommended system requirements
• CPU: Intel core 2 Dou with 2.0 GHz or comparable processor
• Graphics card: Nvidia Geforce 7900 GT or Ati Radeon HD 2400 series or better (256 MiByte, Pixel Shader 3.0)
• Memory: 2 GiByte

Ak su ovo bila od 2010 onda za 2011 bude trebalo malo jače....bezveze uopče pitaš koji su zahtjevi ak su slični pesu 10.I čemu -.-?

Ak imaš neku staru kramu to nije njihov problem.Pa nemože to ić niže.Alo Radeon 9700, znaš ti kak je to staro...ili kak su stari jednojezgreni procevi.

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

totalno je nezahtjevna igra...sta jest jest

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
šiloman kaže...

što je bilo i za očekivati

15 godina
neaktivan
šiloman kaže...

slažem se s tobom..:D

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

preorder na shopto.net je 22 eura,zna li netko mozda koliko bi to ukupno doslo (postarina itd...)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ej ekipa kakva su Vam iskustva s shopto.net? Nakon koliko se obicno dobije igra (tjedan - dva)? Da li ima kakvih problema sa nasom carinom... ?

Respect my authority!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
jerrycro kaže...

Ej ekipa kakva su Vam iskustva s shopto.net? Nakon koliko se obicno dobije igra (tjedan - dva)? Da li ima kakvih problema sa nasom carinom... ?

da,to i mene zanima...

17 godina
chuck norris kaže...

Ja sam ovih dana igrao 2010-ke na top player i nisam vidio ni jednu glupu grešku golmana. I prije dok sam igrao master ligu ne sjećam se nekih velikih golmanskih pogrešaka. Neznam... možda na top player skoro nikako ne griješe, a na manjim težinama jesu...

Kažu ovdje neki da desetka ima 16 smjerova. How yes no... Ja ću pojest ovaj laptop na kojem pišem ako ona ima 16 smjerova. Probao sam s analogom igrat da vidim ima li stvarno 16 smjerova. Igrači u običnom trku mogu promjeniti smjer za najviše 45 stupnjeva što će reći da je 8 mogućih smjerova.

Desetka mi je ok. Najveće njezine mane su mi to što su pasevi loše napravljeni(a čini se da je to popravljeno), 8 smjerova(a čini se da je i to popravljeno) i AI koji na top playeru ne može doć do gola i zbog toga mi master liga nema smisla(i vjerojatno ni ove godine to neće popravit). Na top playeru se brane koliko toliko ok, ali u napadu... nula... I nadam se da će malo i masterligu unaprijedit... Jeli može netko dat link na neki link na pristojan review dema, bilo bi super ako ima i vudeo u reviewu...

Gledam videe od 2011 dema i vidim puno nerealnih dodavanja. Npr. dodaje igraču na 5 sati, a pokret tijela mu je kao da dodaje igraču na 2 sata...

Nadam se da će se moć maknit ova imena iznad glava igrača i da će se power bar moć gledati i u kutu jer ovako mi nekako djeluje prešareno, dječije pogotovo kad vidim onaj napunjeni power bar...

U opcijama nigdje nisam vidio mogućnost micanja prezimena igrača. Isto tako power bar nećeš moći micati u kut. Godinama smo navikli na onu ravnu crtu tako da sada treba ponovo dobiti osjećaj za jačinu udarca ili dodavanja. Po meni , bolje u kutu ravna crta kada smo na nju navikli a i lakše mi je za ocjeniti jačinu udarca.

Što se dodavanja tiće stvar je ista kao i kod udaraca. Neka nisu realna ....

Da ne otvaram novi post , shopto.net je o.k. ali znaju imati bisere tipa nisam ništa kupio zadnjih 30 dana pa mi ne žele prodati bon za PS store jer prednost imaju redoviti kupci zbog male količine bonova na lageru.  Carinu nisam platio nikada ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 20:42 (movie).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

od ovih u videa..najbolja fora je bar meni stepovers..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ako vam se neda zajebavat sa shoptom evo jedan odličan online dučan http://www.zavvi.com

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/pes-2011-pro-evolution-soccer/10173892.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 20:33 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

• Graphics card: Nvidia Geforce FX series or Ati Radeon 9700 series or better (128 MiByte, Pixel Shader 2.0)

• Graphics card: Nvidia Geforce 7900 GT or Ati Radeon HD 2400 series or better (256 MiByte, Pixel Shader 3.0)

Ak su ovo bila od 2010 onda za 2011 bude trebalo malo jače....bezveze uopče pitaš koji su zahtjevi ak su slični pesu 10.I čemu -.-?

Ak imaš neku staru kramu to nije njihov problem.Pa nemože to ić niže.Alo Radeon 9700, znaš ti kak je to staro...ili kak su stari jednojezgreni procevi.

evo mala pomoč kada izađe pes 11 http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

15 godina
neaktivan
gaby_123 kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

evo mala pomoč kada izađe pes 11 http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

koliko ja znam ovdje nisu stavili zahtjeve za pes 10..-.-

15 godina
neaktivan

koliko ja znam ovdje nisu stavili zahtjeve za pes 10..-.-

starija igrica tu samo nove,kolko sam ja skužio al sam i vidio starije igre 

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

PES ove godine spašava master liga :D

bit će puno bolji od pes 2010, ali neće biti dobar kao fifa 2011, bar ne na konzolama...ali uzet ću ga na pcu jer očekujem dosta veliki community za online natjecanje ;)

i ja sam isto planirao sa shop.to naručit pa bilo bi korisno ako netko ima iskustva

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jedan zanimljiv video, slučajno sam naišao na njega. Pokazuje razne stvari iz demo-a

uf, još 3 nepuna dana :)

baš me zanima koji će nam demo bit zanimljiviji

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Jedan zanimljiv video, slučajno sam naišao na njega. Pokazuje razne stvari iz demo-a

uf, još 3 nepuna dana :)

baš me zanima koji će nam demo bit zanimljiviji

lijepa obrana na pocetku..:D

0:57..perfektnoo..:DDD

golamsnke rekacije stvarno dobro izgledaju nasprem 10..uf..jedva cekam..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 23:02 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan

@movie

Možda će se u punoj verziji moć maknuti prezime...  reci mi jeli top player malo bolji nego u desetci?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 23:27 (chuck norris).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

mislim da bi ovaj pes mogao biti bolji od fife,ako ne na konzolama onda barem na pc-u

a koliko vidim po videima na youtubeu,fifa me ne impresionira previše ni na konzolama iako je ljudi hvale na sva zvona

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

http://fodder007.blogspot.com/2010/09/can-pes2011-rival-fifa11.html

Da nam nije dosadno ...  Naravno ovo je samo subjektivno mišljenje čovjeka koji je igrao oba demoa ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
patch123 kaže...

mislim da bi ovaj pes mogao biti bolji od fife,ako ne na konzolama onda barem na pc-u

a koliko vidim po videima na youtubeu,fifa me ne impresionira previše ni na konzolama iako je ljudi hvale na sva zvona

a cuj nzn... vidjeti cemo uskoro, naravno svi ne mozemo docekati :D

naravno biti ce to veliki okrsaj.. a to sto kazes za fifu nzn ipak nam stize na pc poboljsanja verzija najprodavanije sportske igre ikada.. prodana je u 10 milijuna kopija, zbilja impresivna brojka http://www.gamertell.com/gaming/comment/fifa-10-trails-only-modern-warfare-2-in-sales-thanks-to-world-cup-publicity/

15 godina
neaktivan
movie kaže...

Da nam nije dosadno ...  Naravno ovo je samo subjektivno mišljenje čovjeka koji je igrao oba demoa ...

meni je totalno svejedno što drugi govore 

za koji dan ću i ja probati oba dema i vidjeti koja mi se igra više sviđa

kao što kažem,iako svi hvale fifu meni se ne čini nešto posebno prema videima koje sam pogledao

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 23:42 (patch123).
17 godina
patch123 kaže...

meni je totalno svejedno što drugi govore 

za koji dan ću i ja probati oba dema i vidjeti koja mi se igra više sviđa

E vidiš , potpuno ispravno razmišljanje.  Igraš ono što ti se sviđa a to ne mora nužno biti i bolje. Bitno je da se igrajući dobro zabavljaš a što netko drugi kaže najmanje je bitno. Što se top playera tiče mislim da je sada bolji u obrani i u onom dijelu agresije spram mojih igrača. U napadu je predvidljiv i lakše se je obraniti nego zabiti. Bar u ovih par dana.  Naravno svakim danom je sve lakše , no tako je bilo i svih ovih godina.   Kada ga provališ gotovo je ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 1:38 (movie).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

za 2 dana izlazi demo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Movie ovi komentari na njegov blog dobvoljno govore.Lik ga je totalno sjebal sa svojim komentarom koji je potpuno istinit.Nek se fifa fanboy drži fife.

17 godina
SolidSnakeCRO kaže...
movie kaže...

Movie ovi komentari na njegov blog dobvoljno govore.Lik ga je totalno sjebal sa svojim komentarom koji je potpuno istinit.Nek se fifa fanboy drži fife.

Kako rekoh , subjektivno mišljenje.  Sve dijeliš s dva ... no dobro je čuti svačije mišljenje...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

moram priznat iako vise volim fifu ng, da ovaj pes sasvim uredu izgleda naspram 2010

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
dmanz kaže...

moram priznat iako vise volim fifu ng, da ovaj pes sasvim uredu izgleda naspram 2010

meni ovo izgleda cak i bolje od fife ng,mozda zato sto vise volim pes nego fifu,neznam ali stvarno izgleda predobro...

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo danas sam cijelo jutro mlatio na top player i nisam izgubio niti jednu tekmu.  Točnije u desetak tekmi nisam primio gol a u svakoj sam zabio bar jedan.

Sada s odmakom od nekoliko dana i iskustvom od podosta utakmica moram priznati da ne vidim neku razliku u težini između professional i top player.

Poprilično lako obranim svoj gol a u napadu uvijek odigram akciju u kojoj napravim višak i zabijem. Isto tako kada uhvatite rutinu s novim power barom nije nikakav problem zabiti gol s dvadesetak metara. Primjetio sam da je teško pobjeći od centra na gol. Dam idealnu loptu moj igrač utrči i bar je desetak metara od prvog protivničkog. No meni snaga brzo pada i usporavam dok protivnik dodatno ubrzava i bez problema me stiže do šesnaest metara ... Još dva dana pa ćete i sami moći sve ovo isprobati ...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Znači pes je i dalje prelagan, a valjda će fifa11 biti teška.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

da li će se pes demo moći skinuti u srijedu rano ujutro ili ćemo morati čekati do popodnevnih sati kako bi isprobali igru ?

i zna li se veličina dema te koje su ekipe u njemu ? (to mi movie može odgovoriti,iako koliko sam vidio da imaju samo bayern i barcelonu ali nisam siguran)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 16:34 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice