Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
movie kaže...
Hacker-ri kaže...

Analog

to se narucilo :p pa da vidimo

Dobar gamepad , imam ga doma ....

hahaa jel su to smanjili cijenu za 5 kn ili? :DD

17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
movie kaže...
Hacker-ri kaže...

Analog

to se narucilo :p pa da vidimo

Dobar gamepad , imam ga doma ....

hahaa jel su to smanjili cijenu za 5 kn ili? :DD

neki su je digli za 20kn :D

potpis :D
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

2:05 kakva obrana golmana,100 % šansa..;)

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

toplo se nadam da ova prezimena se mogu maknut i stavit koji je player...

jer ovo je strasno glupo

vidim da nema imena lijevo i desno od radara pa pretpostavljam da se to nece moc mjenjat,a li ako su to maknuli, mogli su bar radar povecat

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 1:09 (Hacker-ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

moze li se napraviti preorder u technomaxu ili bilo gdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

moze li se napraviti preorder u technomaxu ili bilo gdje?

ima neka predbilježba u crovortexu

http://www.crovortex.com/webshop/igra-5770-Pro_Evolution_Soccer_2011.html

bc2: SaPPhir3
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne znam samo kakvo će biti dodavanje, hoće li biti sve manual ili će se moći namjestit ko u fifi?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Navijači mi se sviđajuOsmijeh

Live another day, Climb a little higher, Find another reason to stay - DT

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kolika je cija uopce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

decki još 3 dana do dema---SmijehSmijeh

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

u ovom novom pesu mi se posebno sviđa to što su maknuli imena pored radara i to što više na semaforu nije znak kluba nego piše slovima kako se zove, a o ovom novom sustavu dodavanja da ne govorim, to je jednostavno nešto najbolje što sam vidio, imaš potpunu slobodu dodavanja kome hoćeš dodati, gdje hoćeš i koliko jako hoćeš dodati i način na koji ćeš dodati, to je jednostavno predobro, novi izbornici mi se posebno sviđaju jer jednostavniji od prijašnjih, nekima se ne sviđa to što ti iznad igrača piše ime, ali je baš dobro jer imaš veću preglednost na utakmici nego da je ime pored radara i s time se postiže veća realnost, kao da gledaš utakmicu na TV-u, vidim da su golmane unaprijedili, ali mislim da bi mogli i mrvicu bolje njihova kretanja poboljšati, i vidim da je na professional teže igrati jer u obrani je kompjuter još bolji nego prije, ali u napadu je još uvijek slab

4 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

evo,rekli su da ce trebati malo jaci procesor ove godine,pa nisam nista htio riskirati sa starim i nabavio novi Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Pulja kaže...

u ovom novom pesu mi se posebno sviđa to što su maknuli imena pored radara i to što više na semaforu nije znak kluba nego piše slovima kako se zove, a o ovom novom sustavu dodavanja da ne govorim, to je jednostavno nešto najbolje što sam vidio, imaš potpunu slobodu dodavanja kome hoćeš dodati, gdje hoćeš i koliko jako hoćeš dodati i način na koji ćeš dodati, to je jednostavno predobro, novi izbornici mi se posebno sviđaju jer jednostavniji od prijašnjih, nekima se ne sviđa to što ti iznad igrača piše ime, ali je baš dobro jer imaš veću preglednost na utakmici nego da je ime pored radara i s time se postiže veća realnost, kao da gledaš utakmicu na TV-u, vidim da su golmane unaprijedili, ali mislim da bi mogli i mrvicu bolje njihova kretanja poboljšati, i vidim da je na professional teže igrati jer u obrani je kompjuter još bolji nego prije, ali u napadu je još uvijek slab

Golmani su unaprijeđeni do neprepoznatljivosti.  Recimo , centriraju mi na 5 metara ja izađem s golmanom a on ne digne ruke pa ga lopta pogodi u prsa i odbije se napadaću koji mi zabije na prazan gol ili recimo stižem loptu na korner liniji i zavrnem je unutra a golman stoji na prvoj stativi i lopta mu prođe kroz noge u gol a on samo sjedne na guzicu ili svaki ulazak na golmana s lijeva ili desna samo lagano pukneš pored njega i gol je jer frajer brani nogama i uvijek je kratak. Igram već nekoliko dana i još mi golman nije uspješno izaša na centaršut. Ili ode u prazno , ili je prespor ili ne digne ruke ????

Gledam ocjenu demoa na PS storeu od korisnika koja je sada već 3.9 a ocjenilo je demo preko tisuću korisnika ??? Nije obećavajuće.

Dobar mi je i sudac , recimo ja u zaleđu pomoćni ne maše već se čuje glavni kako fučka pa tek onda pomoćni maše ???  Zar pomoćni ne bi trebao signalizirati glavnom zaleđe pa onda ovaj fučkati  ??? Pratim i udarce po golu, Opet ima onih koji prkose zakonima fizike. Recimo pukneš vanjskom a lopta dobija kontra felš.

Isto se dešava kada pukneš unutarnjim dijelom stopala.  Fakat izgleda glupo i nerealno. Neke stvari su popravili i krenuli u dobrom smjeru dok su preko nekih samo prešli bez ikakvih poboljšanja. Što se tiče težine na professional u demu im zabijem po tekmi bez problema po tri četiri gola a da oni meni u 10 minute ne uspiju niti puknuti po golu. U većini slučajeva pod rubriku udarci imaju uvijek nula.  U igri ne koristim nikakve poteze i trikove niti podešenja već ih pobjeđujem čisto brzim dodavanjima i proigravanjima u kojima uvijek bez problema stvorim višak ....

Da , kako kažeš posebno je realno kada igrač trči a iznad njega trči i dugačko prezime.  Odvratno je i bit će katastrofa ako se to ne može maknuti. Ako sam si složio postavu i taktiku nisam retardiran da ne znam na kojem dijelu terena mi stoji koji igrač.  Mogu kužiti glupe amerikance no mi europljani ipak prepoznajemo igrače i znamo na kojim pozicijama igraju pa je ovo nepotreno maltretiranje i ubijanje gušta igranja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 14:32 (movie).
15 godina
movie kaže...
Pulja kaže...

Golmani su unaprijeđeni do neprepoznatljivosti.  Recimo , centriraju mi na 5 metara ja izađem s golmanom a on ne digne ruke pa ga lopta pogodi u prsa i odbije se napadaću koji mi zabije na prazan gol ili recimo stižem loptu na korner liniji i zavrnem je unutra a golman stoji na prvoj stativi i lopta mu prođe kroz noge u gol a on samo sjedne na guzicu ili svaki ulazak na golmana s lijeva ili desna samo lagano pukneš pored njega i gol je jer frajer brani nogama i uvijek je kratak. Igram već nekoliko dana i još mi golman nije uspješno izaša na centaršut. Ili ode u prazno , ili je prespor ili ne digne ruke ????

Gledam ocjenu demoa na PS storeu od korisnika koja je sada već 3.9 a ocjenilo je demo preko tisuću korisnika ??? Nije obećavajuće.

Dobar mi je i sudac , recimo ja u zaleđu pomoćni ne maše već se čuje glavni kako fučka pa tek onda pomoćni maše ???  Zar pomoćni ne bi trebao signalizirati glavnom zaleđe pa onda ovaj fučkati  ??? Pratim i udarce po golu, Opet ima onih koji prkose zakonima fizike. Recimo pukneš vanjskom a lopta dobija kontra felš.

Isto se dešava kada pukneš unutarnjim dijelom stopala.  Fakat izgleda glupo i nerealno. Neke stvari su popravili i krenuli u dobrom smjeru dok su preko nekih samo prešli bez ikakvih poboljšanja. Što se tiče težine na professional u demu im zabijem po tekmi bez problema po tri četiri gola a da oni meni u 10 minute ne uspiju niti puknuti po golu. U većini slučajeva pod rubriku udarci imaju uvijek nula.  U igri ne koristim nikakve poteze i trikove niti podešenja već ih pobjeđujem čisto brzim dodavanjima i proigravanjima u kojima uvijek bez problema stvorim višak ....

evo ga,vratio se...

17 godina
antimadridista kaže...

evo ga,vratio se...

A gle , nakon par dana igranja iznosim ti primjedbe koje sam primjetio. Ako je to tebi sve normalno super. No nije mi jasno ako je sve super zašto je tisuću i nešto ljudi dalo ocjenu 3.9 ????  Probat ćeš za par dana pa ćeš vidjeti.  I dalje tvrdim da je ovo najbolji pes do sada na ps3 no još uvijek ima ozbiljnih problema ...

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

evo ga,vratio se...

A gle , nakon par dana igranja iznosim ti primjedbe koje sam primjetio. Ako je to tebi sve normalno super. No nije mi jasno ako je sve super zašto je tisuću i nešto ljudi dalo ocjenu 3.9 ????  Probat ćeš za par dana pa ćeš vidjeti.  I dalje tvrdim da je ovo najbolji pes do sada na ps3 no još uvijek ima ozbiljnih problema ...

pa dobro,zasto onda nisi rekao pozitivne stvari iz igre,nego samo negativne.To radis otkad se otvorila ova tema...

17 godina
antimadridista kaže...

pa dobro,zasto onda nisi rekao pozitivne stvari iz igre,nego samo negativne.To radis otkad se otvorila ova tema...

Hajde vrati se par strana unazad pa čitaj s razumijevanjem što sam do sada napisao o pesu2011. U velikom postu sam iznio sve ono što je novo i pozitivno a danas sam prvi puta iznio nešto što nije dobro i to nakon par dana igranja kako bi se uvjerio da se ovakve loše stvari ponavljaju.   Kada pročitaš što sam napisao o igri u velikom postu vrati se pa mi nabroj dobre stvari i loše stvari koje sam tamo naveo. Također možeš pratiti i daljnju raspravu nakon toga u kojoj sam nekoliko puta iznio pozitivno mišljenje o novom načinu dodavanja i kretanja igrača. Prvo pročitaj pa onda kritiziraj. 

Pa da te podsjetim što sam napisao 09.09.2010.

Evo ovako ! Nakon par odigrani tekmi moja subjektivna ocjena.  Ulazak u igru otkriva nove izbornike meni bolje nego prošlogodišnje a na neki način slične onima od prije dvije godine ( otprilike ). Ulazak u samu tekmu je kao i prošlogodišnji a prvi minus koji me je zasmetao su natpisi iznad glava igrača koje nisam mogao maknuti. Nikada nisam igrao da mi igrač trči a iznad njega dugačko prezime.  Jednostavno me iritira. Valjda će se u ful igri to moći maknuti kao i svake godine do sada pa da biram. Sam izgled igre je lijep. Trava i igrači bez prigovora a za publiku mi se čini kako je prošlogodišnja bila s više detalja. Ova mi niti ne izgleda 3d kao prošlogodišnja.  Igra je doživjela mnoge promjene i sada mi ovo više slići fifi10 nego pesu2010. Naravno jedino nepromjenjen je golman . Isti je kao i u pesu2010.

Bez obzira što će sada obraniti poneki udarac više on je jednostavno u odnosu na ostatak igre u debelom zaostatku. I dalje ne može uhvatiti niti jednu upućenu loptu , i dalje teško izlazi na centaršuteve a kada ukliže igraču u noge kliže po travi kao da je na ledu , neprirodno. U ovogodišnjoj igri mogu puno više kombinirati i proigravati igrače nego prošle godine i ovo sada sliči na ozbiljan nogomet. Novitet je jačina udarca i dodavanja u onom malom poluluku ispod noge igrača pa je za početak teško odrediti pravu jačinu dodavanja ili udarca. Prijašnja crta u ćošku mi je puno bolja no to je valjda stvar navike. Upravljanje igračem daje puno više slobode i promjene smjera. Gljiva je jako osjetljiva i mali pomak pri sprintu gura igrača u neželjenom smjeru. I taj dio će zahtijevati prilagodbu. Čini mi se da se lopta kod dodavanja ponaša malo neprirodno tj. naglo staje. Ne znam da li me kužite. Ono dodam , lopta ide i imam osjećaj s obzirom na početnu brzinu da bi trebala ići još koji metar no ona stane. Općenito taj dio igre je posve nov pa će trebati period privikavanja. Dodavanja su puno teža nego prije. Svaka upućena lopta ne znaći da će je suigrač i primiti. Morat ćete se više potruditi kako bi dali upotrebljivu loptu suigraču. I centaršuti su teži i to sve zbog onog poluluka jer još nemam osjećaj pa uglavnom upućujem predaleke centaršuteve. Dodir mora biti što kraći. Sami udarci po golu glavom ili nogom su iz do sada viđenog bez prigovora. Glavom se lijepo puca i igrač u svakom skoku djeluje prirodno. Primjetio sam iz ovih par tekmi da je teško zabiti gol s dvadesetak metara. Opet zbog onog poluluka pucam prejako pa lopta ide preko gola ili preslabo pa golman brani ali niti te slabe udarce iz daljine ne uspijeva uhvatiti već ih odbija. Obrambeni igrači su puno inteligentniji nego prije i sada na sve načine žele sačuvati svoj gol. Konačno su svestrani kao u fifi. Moram priznati da suca u ovih par tekmi nisam niti primjetio pa ne mogu dati neku ocjenu. Onaj koji nije nikada igrao WC reći će kako je ovo najbolji nogomet. U svakom slučaju po meni ovo je najbolji PES do sada na PS3. Nedostaje mu malo finoće i poliranja a u svakom slučaju i ozbiljna rekonstrukcija golmana da bi rekao ovo je najbolje. U svakom slučaju ovo je pes koji je krenuo u nekom novom smjeru i u sljedećem izdanju možemo očekivati i to završno poliranje igre Fifa već dve tri godine ide istim putem. PES se je na tom putu malo pogubio pa se traži. Ovo su odlični temelji za nastavak razvoja igre. Kako na početku rekoh , ovo su subjektivni dojmovi pa ne bi volio ulaziti u nikakve rasprave. Odigrao sam samo par tekmi a velika većina forumaša niti jednu pa nema smisla dublje raspravljati. Za kraj , da me netko pita palac gore ili dolje rekao bi , definitivno gore. No ovu igru ćemo morati ućiti ispočetka. Toliko je novog i toliko toga zahtijeva učenje ispočetka ....

I da dodam ako nekog interesira , olić mi baš i ne slići na olića ...  i da, iritira što nakon odigrane utakmice koja traje 10 min moraš pogledati filmić od nekoliko minuta koji ne možeš prekinuti kako bi zaigrao sljedeću tekmu ... čisto maltretiranje ..

Da bi 10.09.2010. dodao

Potpuno krivo !  PES izgleda odlično i animacije su potpuno nove i interesantne a igrivost nema nikakve dodirne točke s prošlim PES-om.  Dodavanja su onakva kakvim ih sam napraviš.  Mogu biti spora i kratka ali i nevjerojatno brza i dugačka. Sve ovisi o tebi. Ovi svi filmići varaju i ocjenu možeš dati tek kada osobno zaigraš. PES je napravio veliki korak u odnosu na prošlu godinu i jedino golman kvari dojam. FIFU nisam igrao pa ne mogu o njoj govoriti ali sljedeći tjedan mogu ocjeniti tko je bolji. No to je sve osobna subjektivna ocjena. Ljudi većinom igraju ono što im je veći gušt a ne ono za što drugi misle da je bolje ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 14:48 (movie).
15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Hajde vrati se par strana unazad pa čitaj s razumijevanjem što sam do sada napisao o pesu2011. U velikom postu sam iznio sve ono što je novo i pozitivno a danas sam prvi puta iznio nešto što nije dobro i to nakon par dana igranja kako bi se uvjerio da se ovakve loše stvari ponavljaju.   Kada pročitaš što sam napisao o igri u velikom postu vrati se pa mi nabroj dobre stvari i loše stvari koje sam tamo naveo. Također možeš pratiti i daljnju raspravu nakon toga u kojoj sam nekoliko puta iznio pozitivno mišljenje o novom načinu dodavanja i kretanja igrača. Prvo pročitaj pa onda kritiziraj. 

ma uopce mi se neda s tobom raspravljati,imas temu Fifa 11 pa je hvali do mile volje,nju i njezine golmane,kao da su oni najbitniji dio igre,kao da samo oni postoje...po ovome sto ti pises ja zakljucujem da ti igras PES tako da udes u Training i samo pucas na gol i ubacujes loptu u 16m  da vidis kako ce golman reagirati i samo cekas da napravi pogresku i da to ovdje napises...

17 godina
antimadridista kaže...

ma uopce mi se neda s tobom raspravljati,imas temu Fifa 11 pa je hvali do mile volje,nju i njezine golmane,kao da su oni najbitniji dio igre,kao da samo oni postoje...po ovome sto ti pises ja zakljucujem da ti igras PES tako da udes u Training i samo pucas na gol i ubacujes loptu u 16m  da vidis kako ce golman reagirati i samo cekas da napravi pogresku i da to ovdje napises...

Ne golmani uopće nisu bitan dio igre.  Posve je normalno da golman izađe na centaršut a lopta ga pogodi u prsa i odbije se protivniku koji zabije na prazan gol.  Zamisli da to napravi lončarić što bi mu napravili navijači i tisak ?  Vjerojatno ništa jer je on nebitan dio nogometne igre.  Gle stari , ja sam dao 300 kn za bon onim lopinama u sophosu kako bi mogao probati pes prvi dan.  Igram ga nekoliko dana. Pohvalno sam se izrazio za sve dobro i valjda imam pravo reći i što je loše.  Da je sve dobro ocjena ne bi bila 3.9 nego puno veća ....

Naravno da ti se ne da raspravljati kada nemaš niti jedan argument u ruci nego samo naklapaš kako ti dojde. Glavna je fora i argument o ljubitelju fife i što ja znam. Stvarno je žalosna činjenica da ja kao etiketirani ljubitelj fife s tvoje strane trćim prvi dan potrošiti 300 kn kako bi probao novi demo pesa a ti ljubitelj pesa još uvijek nisi probao novi pes !  I još imaš obraza obraćati mi se na kritiku nećega čega uopće nisi vidio ! Zar to nije tragično po tebe ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 14:57 (movie).
15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Ne golmani uopće nisu bitan dio igre.  Posve je normalno da golman izađe na centaršut a lopta ga pogodi u prsa i odbije se protivniku koji zabije na prazan gol.  Zamisli da to napravi lončarić što bi mu napravili navijači i tisak ?  Vjerojatno ništa jer je on nebitan dio nogometne igre.  Gle stari , ja sam dao 300 kn za bon onim lopinama u sophosu kako bi mogao probati pes prvi dan.  Igram ga nekoliko dana. Pohvalno sam se izrazio za sve dobro i valjda imam pravo reći i što je loše.  Da je sve dobro ocjena ne bi bila 3.9 nego puno veća ....

koliko ja znam,prije si rekao da u ovoj temi vise neces spominjati golmane a vec si prekrsio obecanje...znamo svi da PES ima problema sa golmanima ali ne trebas nam to svaki dan napominjati...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 14:56 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

koliko ja znam,prije si rekao da u ovoj temi vise neces spominjati golmane a vec si prekrsio obecanje...znamo svi da PES ima problema sa golmanima ali ne trebas nam to svaki dan napominjati...

Za 2010 , naravno.  Pošto već nekoliko dana mlatim demo iznio sam sve dobre strane igre a sada iznosim i loše strane igre i to tek nakon nekoliko dana kada sam utvrdio da se ne radi o slučajnosti nego o pravilu. No ako ti to smeta , evo neću više govoriti i lošim stvarima niti u novom pesu jer vidim da nema smisla.  Sve se krivo shvaća ...  rasprava gotova.  Ispričavam se na toliko zauzetog prostora ....

15 godina

a kada izlazi PES 2011 za PC ?

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Za 2010 , naravno.  Pošto već nekoliko dana mlatim demo iznio sam sve dobre strane igre a sada iznosim i loše strane igre i to tek nakon nekoliko dana kada sam utvrdio da se ne radi o slučajnosti nego o pravilu. No ako ti to smeta , evo neću više govoriti i lošim stvarima niti u novom pesu jer vidim da nema smisla.  Sve se krivo shvaća ...  rasprava gotova.  Ispričavam se na toliko zauzetog prostora ....

nisam rekao da ne govoris o losim stranama igre,nego samo za golmane,vec i ptice na grani znaju za te probleme sa njima,nisi samo ti to primjetio,a o ostalome pisi koliko hoces,to me bas i zanima...

15 godina
hardrock kaže...

a kada izlazi PES 2011 za PC ?

30.09 full verzija,a u ovu srijedu demo...

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Naravno da ti se ne da raspravljati kada nemaš niti jedan argument u ruci nego samo naklapaš kako ti dojde. Glavna je fora i argument o ljubitelju fife i što ja znam. Stvarno je žalosna činjenica da ja kao etiketirani ljubitelj fife s tvoje strane trćim prvi dan potrošiti 300 kn kako bi probao novi demo pesa a ti ljubitelj pesa još uvijek nisi probao novi pes !  I još imaš obraza obraćati mi se na kritiku nećega čega uopće nisi vidio ! Zar to nije tragično po tebe ?

evo ga,tipicno za tebe...ja,ja i samo ja.koliko ja znam nisi samo ti probao demo PES 2011,probali su ga i drugi pa nisu napisali 1000 postova o golmanima...

P.S: ja nemam PS3 niti ga ima itko od mojih frendova pa ga nisam imao priliku isprobati ranije...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 15:20 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel je ožda konami izdao zahtjeve?..i koliko se sjecam rekao je da ce biti jako slicni pes-u 10..-.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ajd dečki nemojte srati sad Movie-u.Po meni je jako dobro napravil review dema.Pisal je o dobrim stranama igre, a tako i o lošima.Pa tak se radi review.Nemožeš pisat sve pozitivno o igri, a ono kaj ne valja skroz ignorirat.Takve stvari bi radil samo neki zaluđeni fanboy.Fala bogu da je kritičan prema lošim stvarima, i treba bit tak da KONAMI popravi te stvari.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

jel je ožda konami izdao zahtjeve?..i koliko se sjecam rekao je da ce biti jako slicni pes-u 10..-.-

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=951&game=Pro%20Evolution%20Soccer%202011

Intel Processor: Core 2 Duo E6700 2.66GHz
AMD Processor: Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
Video Graphics Card: Nvidia Geforce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3800 series
RAM Memory: 2 GB
Hard Disk Space: 8 GB
Direct X: 9 & above

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 16:58 (SolidSnakeCRO).
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
Tommy_123 kaže...

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=951&game=Pro%20Evolution%20Soccer%202011

Intel Processor: Core 2 Duo E6700 2.66GHz
AMD Processor: Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
Video Graphics Card: Nvidia Geforce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3800 series
RAM Memory: 2 GB
Hard Disk Space: 8 GB
Direct X: 9 & above

to su samo perdviđanja..

* Predicted System requirements are based on recommended system requirements. If you disagree with our predictions then we encorouge you to login and let us know. Send an email or post a message on our forum. We really want to know! Through your help we can advance our predictions

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ja sam ovih dana igrao 2010-ke na top player i nisam vidio ni jednu glupu grešku golmana. I prije dok sam igrao master ligu ne sjećam se nekih velikih golmanskih pogrešaka. Neznam... možda na top player skoro nikako ne griješe, a na manjim težinama jesu...

Kažu ovdje neki da desetka ima 16 smjerova. How yes no... Ja ću pojest ovaj laptop na kojem pišem ako ona ima 16 smjerova. Probao sam s analogom igrat da vidim ima li stvarno 16 smjerova. Igrači u običnom trku mogu promjeniti smjer za najviše 45 stupnjeva što će reći da je 8 mogućih smjerova.

Desetka mi je ok. Najveće njezine mane su mi to što su pasevi loše napravljeni(a čini se da je to popravljeno), 8 smjerova(a čini se da je i to popravljeno) i AI koji na top playeru ne može doć do gola i zbog toga mi master liga nema smisla(i vjerojatno ni ove godine to neće popravit). Na top playeru se brane koliko toliko ok, ali u napadu... nula... I nadam se da će malo i masterligu unaprijedit... Jeli može netko dat link na neki link na pristojan review dema, bilo bi super ako ima i vudeo u reviewu...

Gledam videe od 2011 dema i vidim puno nerealnih dodavanja. Npr. dodaje igraču na 5 sati, a pokret tijela mu je kao da dodaje igraču na 2 sata...

Nadam se da će se moć maknit ova imena iznad glava igrača i da će se power bar moć gledati i u kutu jer ovako mi nekako djeluje prešareno, dječije pogotovo kad vidim onaj napunjeni power bar...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 17:27 (chuck norris).

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice