Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.026.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

lol, pa jel ima veze ako izlazi 30.9 ili 1.10...

glavno da je NG Smijeh

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
ph3nom_gamer kaže...

lol, pa jel ima veze ako izlazi 30.9 ili 1.10...

glavno da je NG Smijeh

istina..OsmijehSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 17:06 (Tommy_123).
17 godina
Kill Frenzy kaže...
movie kaže...

Ako nisu tematski vezani zašto bi sve trpao u jedan post ?

Dvije godine si ovdje i neznaš se ponašat.LOL

Ne !  Naučio sam da ako odgovaram trojci različitih ljudi odgovrim svakome posebno. Teeoretski je moglo ispasti  da su moja tri posta odvojena nekom drugom raspravom i sve bi bilo u redu , ovako nije ...

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Kill Frenzy kaže...
movie kaže...

Ako nisu tematski vezani zašto bi sve trpao u jedan post ?

Dvije godine si ovdje i neznaš se ponašat.LOL

Ne !  Naučio sam da ako odgovaram trojci različitih ljudi odgovrim svakome posebno. Teeoretski je moglo ispasti  da su moja tri posta odvojena nekom drugom raspravom i sve bi bilo u redu , ovako nije ...

a visestruko citiranje?

to nisi naucio?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
17 godina
šiloman kaže...

a visestruko citiranje?

to nisi naucio?

Ne , ovako mi je preglednije !  Neki dan se neki pak bunio zašto višestruko citiranje ?   Mislim , tko će svima udovoljiti ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 18:28 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
šiloman kaže...

a visestruko citiranje?

to nisi naucio?

Ne , ovako mi je preglednije !

1.10

hmm nez..i ja sam pogledao neki za 30.9,neki za 1.10..neznam vidjeti cemo..

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 18:28 (Tommy_123).
17 godina
Tommy_123 kaže...

1.10

Vidim da si uporan !  No dobro , malo sam pogledao na netu i neke stranice stvarno imaju najavu za 01.10. a neke za 30.09.

U utorak na presici su najavili da igra izlazi 30.09.  Sada , zašto neke stranice navode kao datum 30.09 a neke 01.10 stvarno ne znam.

Nego kako da sada ovaj odgovr Tommyu složim u neki prijašnji koji nema veze s njim i njegovom konstatacijom ?  Da li će on to primjetiti ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 18:27 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Vidim da si uporan !  No dobro , malo sam pogledao na netu i neke stranice stvarno imaju najavu za 01.10. a neke za 30.09.

U utorak na presici su najavili da igra izlazi 30.09.  Sada , zašto neke stranice navode kao datum 30.09 a neke 01.10 stvarno ne znam.

Nego kako da sada ovaj odgovr Tommyu složim u neki prijašnji koji nema veze s njim i njegovom konstatacijom ?  Da li će on to primjetiti ?

pa nemoraš taj odgovor gore u tvojim starim postovima pisat nego kad odgovaraš na više postova koristi višestruko citiranje...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako se nešto lagano zabija golovi u ovoj tekmi.haha..messi i c.ronaldo opet glavni..!..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Tommy, jel se ti to zajebavaš ili?

Messi je zabio najnormalnije ona 2 gola, a CR je dosta toga fulo. Na kraju krajeva, pa Mess i CR rulaju i u stvarnosti xD

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

kako se nešto lagano zabija golovi u ovoj tekmi.haha..messi i c.ronaldo opet glavni..!..

prelijepa grafika, ste vidili travu na replayu messievog gola, mreza se prelijepo zatrese. izgleda odlicno!!

██████████████████████████████████████████████████████████████████
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Tommy, jel se ti to zajebavaš ili?

Messi je zabio najnormalnije ona 2 gola, a CR je dosta toga fulo. Na kraju krajeva, pa Mess i CR rulaju i u stvarnosti xD

pa znam zato i kažem..dosta golova,prilika..savršeno

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

golmani imaju cudne reakcije i cudno se nekako bacaju dok ide lopta

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dmanz kaže...

Daj mi otvaraj staru ranu ... kada to kažem kažu mi da sam picajzla ...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
dmanz kaže...

Daj mi otvaraj staru ranu ... kada to kažem kažu mi da sam picajzla ...

ahhahah... ma znamo već svi da su golmani glavni problem u PES-u i da ga vjerojatno ni ove godine neće ispravit (možda nas iznenade!). Bolji će biti od onih sa 10-tke ali fifini su trenutno nedodirljivi

ali ako sve ostalo dovedu na nivo više, iduće godine će imati više vremena za programiranje golmana...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

PES 10 imam, kao što sam i FIFA-u 10 probao, govorim o PC-u. I PES igram godinama.

Što reći? FIFA je jad i bijeda, mizerna grafika, travnjak zelen kao da je flomasterom iscrtan, igrači pogrbljeni kao majmuni, velike glave, kratki vratovi, skvrčene ruke i noge, ništa s ničim. Kretanje kao da je 2D, a ne 3D, teško za procijeniti poziciju igrača koji vodi loptu prema golu i stati mu u putanju, svi trče pogrbljeni kao majmuni... Ma užas. Kao da je napravljena 2000-te, tako izgleda. PES 10 je u usporedbi sa FIFA-om igra koja izgleda kao da je novija deset godina. Grafika... na želim ni uspoređivati. Niti jedan segment grafike jer je bezpredmetno.

Ovo pišem jer ne shvaćam kako netko može pričati o FIFA-i u hvalospjevima uspoređujujući je s PES-om, ili je dijete koje igra na "easy" nivou, ili ima prastaru kantu od kompjutera pa i ne vidi razliku niti može pokrenuti PES, nema druge.

FIFA-u na konzoli nisam vidio, kao ni PES, ali ovo što imam i vidim na PC-u je N-E-U-S-P-O-R--E-D-I-V-O bolje u korist PES-a.

Što ne valja na PES-u? (Jer na FIFA-i ionako sve ne valja (na PC-u))

Ne valja što je svake godine siromašniji za bar jednu opciju koju je imao prethodne godine. (Bundesliga, nekoć je trebalo samo imena izmijeniti, sada nema ničega već dvije-tri godine)

Ne valja što nemaju licence.

Ne valja što ne možeš praviti face igrača kao u starim PES-ovima kombinacijom stvarnih faca i stvarnih frizura, brade, brkova i sl... ova sada je bezveze.

Ne valja što su izbacili prljanje dresova koje je bilo u jednom PES-u.

Ne valja što ima premalo stadiona.

Ne valja što ne postoji opcija za download novih.

Ne valja online, LAN...

Ne valjaju sustavi natjecanja u igri, neki su izbačeni koji su bili u starijim PES-ovima, a novi stvarni nisu uvedeni.

Ne valja ona glupost sa šarotinama koju ubacuju u PES 11 (power bar)...

Ne valjaju vratari koji uhvate neku bezveznu loptu na rubu šesnaesterca i onda se bacaju kao cirkusanti.

Ne valja kad izvođač slobodnog udarca pogodi u zid i lopta mu se odbije pred noge pa stoji kao mulac i ne može se pokrenuti.

Ne valja što se živi zid postavlja i na 40 metara od gola i ne možeš određivati broj igrača u zidu, a prije se u PES-u moglo itd,  itd...

Ako su i potrefili nešto što valja uvesti u jedan PES, to su već iduće godine izbacili (kao što sam gore spomenuo u par navrata).

Od PES-a 11 ne očekujem ništa u smislu poboljšanja, očekujem još koju opciju manje nego što je bilo i to je to. I nešto uljepšaniju grafiku. Ipak, i takav okrnjen apsolutni je vladar na PC-u jer je FIFA daleko prebijedna da bi bila ikakva konkurencija. I oni u Konamiju to znaju, na žalost igrača.

2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

@ ^ Imas patch. Bundesliga 1. i 2.. U21 reprezentacije i ostale sitnice.

Sto se mene tice, igraci mogu igrati i u pidzami, s jednom bijelom loptom i na jednom stadionu - pa makar to bila Kantrida. Ok, malo pretjerujem, no shvacate...

Po onome sto sam citao, izgleda da ja( za vas ne znam) necu biti razocaran novim PES-om.

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PESfan kaže...

PES 10 imam, kao što sam i FIFA-u 10 probao, govorim o PC-u. I PES igram godinama.

Što reći? FIFA je jad i bijeda, mizerna grafika, travnjak zelen kao da je flomasterom iscrtan, igrači pogrbljeni kao majmuni, velike glave, kratki vratovi, skvrčene ruke i noge, ništa s ničim. Kretanje kao da je 2D, a ne 3D, teško za procijeniti poziciju igrača koji vodi loptu prema golu i stati mu u putanju, svi trče pogrbljeni kao majmuni... Ma užas. Kao da je napravljena 2000-te, tako izgleda. PES 10 je u usporedbi sa FIFA-om igra koja izgleda kao da je novija deset godina. Grafika... na želim ni uspoređivati. Niti jedan segment grafike jer je bezpredmetno.

Ovo pišem jer ne shvaćam kako netko može pričati o FIFA-i u hvalospjevima uspoređujujući je s PES-om, ili je dijete koje igra na "easy" nivou, ili ima prastaru kantu od kompjutera pa i ne vidi razliku niti može pokrenuti PES, nema druge.

FIFA-u na konzoli nisam vidio, kao ni PES, ali ovo što imam i vidim na PC-u je N-E-U-S-P-O-R--E-D-I-V-O bolje u korist PES-a.

Što ne valja na PES-u? (Jer na FIFA-i ionako sve ne valja (na PC-u))

Od PES-a 11 ne očekujem ništa u smislu poboljšanja, očekujem još koju opciju manje nego što je bilo i to je to. I nešto uljepšaniju grafiku. Ipak, i takav okrnjen apsolutni je vladar na PC-u jer je FIFA daleko prebijedna da bi bila ikakva konkurencija. I oni u Konamiju to znaju, na žalost igrača.

ok, to sve što si napisao mjenja se ove godine izlaskom obje igre...

već i vrapci na granama znaju da ove će godine FIFA 11 na PC-u biti next gen...

fifa je takva bila zato što je to bio stari engine (mislim čak sa ps2)

zasad obje igre izgledaju odlično... demo-i izlaze na identičan datum kao i cijela igra!

to nam sve govori da bi ove godine trebala biti bliska borba ovih rivala (mada je fifa u prednosti jer je već dokazano dobra dok se pes tek treba dokazat)

i btw. pes je isti na konzolama i na PC-u

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 3:07 (ph3nom_gamer).
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nije isti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Nije isti.

objasni?

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nije isti na konzoli i na PCu.  Sta da ti dodatno objasnjavam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa reci što je drugačije na PC tj. na konzolama

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Mislim da PES ima istin engine za sve konzole

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pes je isti na konzoli i na pc jer je portan s konzole na pc svake godine kak ce sad i fifa biti

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PESfan kaže...

to cemo jos vidjeti kad izade nova fifa 11 koja je ng a po ovome ti usporedujes pes 11 s starom fifom na pc-u, sve ce biti jasno za mjesec dana

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Pratim malo temu Fifa11 i pes11, sve što vidim je kako se neka djeca svađaju što je ili što če biti bolje fifa ili pes.

Ljudi pa dajte neku informaciju rađe, a ne tu se natežete oko gluposti. Svako ima svoj ukus i svakome se sviđa druga igra.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pratim malo temu Fifa11 i pes11, sve što vidim je kako se neka djeca svađajušto je ili što če biti bolje fifa ili pes.

Ljudi pa dajte neku informaciju rađe, a ne tu se natežete oko gluposti. Svako ima svoj ukus i svakome se sviđa druga igra.

a mozda zato to rade jer su djeca?

anyway treba vise informacija slazem se i mislim da oba 2 igre ove godine se trude u stilu ko ce biti bolji

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ajmo dosta tog glupog raspravljanja, "FIFA je bolja" , nijeeeeeeeeee "PES je bolji" itd. Ma daj kao mala djeca ste kad se prepiru "ja sam to prvi vidio", "nisi ja sam" :S 

Sve cemo vidjeti kad obje igre izadju!!!

BTW oce bit PES 11 za ps2?

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

nece, jedino ak prerade neki stariji pes za ps2 kak su to napravili sa desetkom (mislim obicni ljudi ne ovi iz konamija)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

nece, jedino ak prerade neki stariji pes za ps2 kak su to napravili sa desetkom (mislim obicni ljudi ne ovi iz konamija)

steta, a bas sam si mislio da cu turnire radit na svojem sonyu Izlanuo se

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice