Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Tommy_123 kaže...

sad sam pogledao sve nove vvidee s gamescom-a.i prilicno su poboljšali golmane..na nekoliko situcaijavidi se da golman je golman a ne bacva piva koja stoji na golu...tako da..bit ce super igra..barem bolja od pesa 2011 ...

i vidio sam na su uveli mikrofoncic..na glavi suca..haha..xDD

tko zna možda bude 5 golmana u ligi pvaka u pesu kao u stvarnosti..

Golman i dalje nije golman jer dok i dalje padaš na vlastita jaja licem okrenutim zemlji s dvije išćašene ruke ! Zamisli koliko bi bilo ozlijeđenih golmana da se tako ponašaju u stvarnosti ?  To što on obrani ili neobrani nikada mi nije bilo važno no kako izgleda na terenu te da li se ponaša kao pravi golman uvijek me interesiralo !

Nađi mi takvu paradu u stvarnosti i ja ti dam 100 eura a ako je ne nađeš u slijedećih 30 dana ti meni samo 10 eura !

O kakvih se pet golmana radi u ligi prvaka ?  To je nešto novo ?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

sad sam pogledao sve nove vvidee s gamescom-a.i prilicno su poboljšali golmane..na nekoliko situcaijavidi se da golman je golman a ne bacva piva koja stoji na golu...tako da..bit ce super igra..barem bolja od pesa 2011 ...

Golman i dalje nije golman jer dok i dalje padaš na vlastita jaja licem okrenutim zemlji s dvije išćašene ruke ! Zamisli koliko bi bilo ozlijeđenih golmana da se tako ponašaju u stvarnosti ?  To što on obrani ili neobrani nikada mi nije bilo važno no kako izgleda na terenu te da li se ponaša kao pravi golman uvijek me interesiralo !

Nađi mi takvu paradu u stvarnosti i ja ti dam 100 eura a ako je ne nađeš u slijedećih 30 dana ti meni samo 10 eura !

O kakvih se pet golmana radi u ligi prvaka ?  To je nešto novo ?

haha..XD

5 sudaca..sam rekao..u ligi prvaka je uvedeno da 5 sudaca sudi..1 glavni 2 na crti i 2 pokraj gola..

15 godina
Tommy_123 kaže...

još bude bolji i u demu =).Dodali su sudcima i olovku, i sad piše u bilježnicu kartone hehe.

15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
Tommy_123 kaže...

još bude bolji i u demu =).Dodali su sudcima i olovku, i sad piše u bilježnicu kartone hehe.

hah..ima ju slusalicu i morkofon.xD..tko zna o cem pricaju.hahah

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

We're almost there. The things that they've been working on recently have been goalkeeper problems and stuff like that. Tweaking difficulty settings, too. We're doing the Master League Online beta right now which will have an effect also. The online game itself, from what I've seen has improved massively this year. The response time is excellent. There was absolutely no warping. If there was any slowdown because someone is downloading something or they have a s!$t connection, then the game will just slow down a little bit, so you can actually still play.

John Murphy

al nekužim zaš ga nije pitao za zahtjeve..igre..jel se vec znaju i jel ce bit veliki??

i da zabb sam..u Premier Ligi..ce biti licenciran Tottenham Hotspur i Manchester United!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 14:29 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

al nekužim zaš ga nije pitao za zahtjeve..igre..jel se vec znaju i jel ce bit veliki??

neznaju se tj. konami ih još nije objavio ali nebi trebali biti veliki... PES nikad nije bio jako zahtjevan

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

neznaju se tj. konami ih još nije objavio ali nebi trebali biti veliki... PES nikad nije bio jako zahtjevan

znam...rekao je john murphy.da ce proc biti malo veci..a za pes 10 uopce nisu veliki..xD

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Mislim da se nitko ne mora brinut oko zahtjeva, ako ja pes 2010 mogu pokrenut na lapacu sa intel centrinom i integriranom grafom xd

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Mislim da se nitko ne mora brinut oko zahtjeva, ako ja pes 2010 mogu pokrenut na lapacu sa intel centrinom i integriranom grafom xd

haha..xD..

15 godina
neaktivan
Ige kaže...

haha :D, i ja sam pes igro sa athlonom 3000 i nvidiom 7600 na 1024x768 na high i igra je išla glatko...

sad igram sa phenomom 940 i HD5850 i ide još glađe :D

PES ove godine kupujem a FIFU mislim da neću (rekli su dečki iz EA-a da će podržavat LAN, lijepo svi skinemo tunngle i deremo ;) )

ali tek poslje demoa donosim konačnu odluku :)

15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
SolidSnakeCRO kaže...
Tommy_123 kaže...

hah..ima ju slusalicu i morkofon.xD..tko zna o cem pricaju.hahah

Sigurno: "ajd oće se ovaj lik više naigrat da idemo na pivu u Domagoj, više mi ide lik na qurac, samo igra nogomet a mi tu moramo mahat i fućkat dok njem ne dopisdi, beživotnjak jedan." hahaha

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 15:30 (Kora).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kada ce demo za pes i fifu?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
šiloman kaže...

za pes sreddinom rujna a fifa 16.9

15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
šiloman kaže...

A šta je onda 16.9.? Smijeh Koji je to dio rujna?

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Tommy_123 kaže...

ahahah, win...

nebi me čudilo da na isti datum izađu

15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Kora kaže...
Tommy_123 kaže...

ahahah, win...

nebi me čudilo da na isti datum izađu

nezna se jošš..samo su rekli u sredini rujna a to može niti ..bilo kada..pes izlauzi 30.9 a fifa 1.10..haha..pretekao je Konami..svo vam ga na sada...xD

17 godina
Tommy_123 kaže...

haha..XD

5 sudaca..sam rekao..u ligi prvaka je uvedeno da 5 sudaca sudi..1 glavni 2 na crti i 2 pokraj gola..

Znam , ali da malo bude interesantnije pa može i koja provokacija ...

17 godina
Tommy_123 kaže...
šiloman kaže...

znači fifa krajem mjeseca ?

17 godina
Tommy_123 kaže...

nezna se jošš..samo su rekli u sredini rujna a to može niti ..bilo kada..pes izlauzi 30.9 a fifa 1.10..haha..pretekao je Konami..svo vam ga na sada...xD

fifa izlazi 30.09.

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

fifa izlazi 30.09.

pričaju o demu

(btw. koristi tipku uredi, nemoj pisati 3 posta za redom, dat će ti admini karton)

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

fifa izlazi 30.09.

ne nego 1.10

Reći ćete da su PES i Fifa oduvijek imali izravan okršaj zbog svog rivalstva, ali ove godine to će biti izraženije nego inače. Naime, datumi izlazaka ovih dvaju igara ove su godine toliko blizu jedan drugome da je nemoguće vjerovati kako je to samo slučajnost. Electronic Arts se oglasio prvi, samo potvrdivši ionako ustaljeni datum izlaska za Fifu 11 – 1. listopada (demo inače stiže sredinom rujna). Konamiju nije trebalo dugo za odgovor – ovogodišnja inačica njihovog PES-a stiže dan ranije – 30. rujna, kao da su time željeli poručiti nešto u stilu "Ha, eto vam ga na – mi smo prvi, i završit ćemo prvi". Kakogod, obje igre najavljuju masu lijepih stvari, ali trenutno im nitko ne može garantirati da će one ujedno biti i nekakva prevaga koja će im donijeti uspjeh.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 16:27 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

fifa izlazi 30.09.

pričaju o demu

(btw. koristi tipku uredi, nemoj pisati 3 posta za redom, dat će ti admini karton)

ja..koristim.xD..ti to meni ili?

pa ja koritstim..al neznam za druge.movie je napisao 3 posta zaredom..tako da

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 16:40 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

fifa izlazi 30.09.

pričaju o demu

ja..koristim.xD..ti to meni ili?

ma jok, movieu govorim

2 lijepa gola iz bete

(lol, čujte pjesmu u pozadini :D -.-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 16:42 (ph3nom_gamer).
17 godina
Tommy_123 kaže...

ne nego 1.10

Reći ćete da su PES i Fifa oduvijek imali izravan okršaj zbog svog rivalstva, ali ove godine to će biti izraženije nego inače. Naime, datumi izlazaka ovih dvaju igara ove su godine toliko blizu jedan drugome da je nemoguće vjerovati kako je to samo slučajnost. Electronic Arts se oglasio prvi, samo potvrdivši ionako ustaljeni datum izlaska za Fifu 11 – 1. listopada (demo inače stiže sredinom rujna). Konamiju nije trebalo dugo za odgovor – ovogodišnja inačica njihovog PES-a stiže dan ranije – 30. rujna, kao da su time željeli poručiti nešto u stilu "Ha, eto vam ga na – mi smo prvi, i završit ćemo prvi". Kakogod, obje igre najavljuju masu lijepih stvari, ali trenutno im nitko ne može garantirati da će one ujedno biti i nekakva prevaga koja će im donijeti uspjeh.

evo link gdje izlčazi 30.09. a možeš dodati link gdje izlazi 01.10. ?

ako želiš mogu ti dodati još nekoliko linkova na kojima piše da ide 30.09. ???  Reci ?

http://www.fifa4fans.de/news/shownews_e.php?shownews=883

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

ne nego 1.10

evo link gdje izlčazi 30.09. a možeš dodati link gdje izlazi 01.10. ?

ako želiš mogu ti dodati još nekoliko linkova na kojima piše da ide 30.09. ???  Reci ?

http://www.fifa4fans.de/news/shownews_e.php?shownews=883

http://www.hcl.hr/vijesti-izravan-okrsaj-za-pes-2011-i-fifa-11-4623-27.html

http://ps3.kombo.com/article.php?artid=12635

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=254712

napisao si 3 posta zaredom..xD..pa imas gumb uredi..pa pisi koliko ti srce želi!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 16:46 (Tommy_123).
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

ma jok, movieu govorim

Što meni govoriš ?  Pojasni ?

17 godina

Dobro to je jedan koji kaže krivo , a sada mi nađi još jedan koji kaže da izlazi 01.10. a da nije hrvatski ?????

15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
movie kaže...

fifa izlazi 30.09.

pričaju o demu

movie kaže...
ph3nom_gamer kaže...

ma jok, movieu govorim

Što meni govoriš ?  Pojasni ?

ovo podcrtano

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 16:45 (ph3nom_gamer).
17 godina
ph3nom_gamer kaže...
ph3nom_gamer kaže...
movie kaže...

fifa izlazi 30.09.

pričaju o demu

Ako nisu tematski vezani zašto bi sve trpao u jedan post ?

16 godina
movie kaže...

Ako nisu tematski vezani zašto bi sve trpao u jedan post ?

Dvije godine si ovdje i neznaš se ponašat.LOL

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice