D.D Ma ovako zanimame dali ima neka igra MMO(RPG) U Stilu Star Trek Online (znaci da se mogu voziti svemirski brodici,pucati iz GUNa...i ta s*anja) i dali se moze igrati Star Trek OnLine beta te di je mogu skinuti hvala i LP.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EVE Online je jedna od najboljih takvih, ali ne mozes s likom ic po bazama i pucati ljude s likom.
Super igra ali mi treba neka di netrebam Pay an acc.
Koliko ja znam nema ti free MMORPG-a svemirske tematike...
:-( |
-----
A Ima li koj Private Server za ovu EVE Igru?
:-( |
-----
A Ima li koj Private Server za ovu EVE Igru?
Nazalost nema, ali mozes odigrati 14 day free trial.
Uff to mi sve olaksava ma daj 14dana da igram i poslje SHIT NoWhay...Ev ak nek zna neki private server nek mi da luink ili neku igru koje je slicana toj EVE ILI Star trek OnLINE Hvala i LP
(E Da i jos mi niko nije odgovorio dali se moze igrati Star Trek OnLine BETA I Di je skiuti)
HVALA Svima.
Uff to mi sve olaksava ma daj 14dana da igram i poslje SHIT NoWhay...Ev ak nek zna neki private server nek mi da luink ili neku igru koje je slicana toj EVE ILI Star trek OnLINE Hvala i LP
(E Da i jos mi niko nije odgovorio dali se moze igrati Star Trek OnLine BETA I Di je skiuti)
HVALA Svima.
Vise nema bete.
mHm a zna neko di mogu da Kupim ORG Verzju ili DO*NLOADIRAM P*rat Version (ako radi)
mozes kupit prek neta acc, bon i skinut đabe klijent
ili do algoritma pa kupit kutiju. a piratske ne postoje, jel ti treba username i pass :) na oriđiiđi serveru.
a kako ide to kad kupim BOX za taj acc i ima li neka slicna igra kao EVE.