Povećanje performansi u PES 2011

poruka: 33
|
čitano: 9.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Povećanje performansi u PES 2012

ja imam neki problem koji ne znam ni kakav je ugl, prije nego krenemo igrati pes dok postavljamo formacije, mijenjamo igrače igra šteka kao nenormalna, ali kada uđemo u pes ne šteka ništa ide normalno na high detaljima rezolucija 1920x1080. kakav to problem može biti? da li je do kopije ili ne mogu da shvatim nikako šta se dešava :/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Povećanje performansi u PES 2012
lithiumion kaže...

ja imam neki problem koji ne znam ni kakav je ugl, prije nego krenemo igrati pes dok postavljamo formacije, mijenjamo igrače igra šteka kao nenormalna, ali kada uđemo u pes ne šteka ništa ide normalno na high detaljima rezolucija 1920x1080. kakav to problem može biti? da li je do kopije ili ne mogu da shvatim nikako šta se dešava :/ 

Ne vjerujem da je do konfiguracije, ako je ta iz "MOJ PC"

jesi pokusao smanjiti rezoluciju? mozda je do ovog boldanog nesto.

13 godina
neaktivan
Re: Povećanje performansi u PES 2012

instaliravao sam dvije piratske verzije, i prvo sam mislio da je do kopija, ali onda sam pitao frenda, jer sam kod njega prvi put igrao pes 12, čiju on kopiju ima i on mi je odgovorio RELOADED-vu, a nju sam i ja instalirao, a kad samo igrali kod njega njemu nije ništa štekalo, ni u igri ni pripravljenju formacija, još sam skužio poslije da mi zvuk isto zna zaštekati. On ima konfu dual core 3.2, 2 gige rama, hd 4760 512 mb.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice