ja imam neki problem koji ne znam ni kakav je ugl, prije nego krenemo igrati pes dok postavljamo formacije, mijenjamo igrače igra šteka kao nenormalna, ali kada uđemo u pes ne šteka ništa ide normalno na high detaljima rezolucija 1920x1080. kakav to problem može biti? da li je do kopije ili ne mogu da shvatim nikako šta se dešava :/
ja imam neki problem koji ne znam ni kakav je ugl, prije nego krenemo igrati pes dok postavljamo formacije, mijenjamo igrače igra šteka kao nenormalna, ali kada uđemo u pes ne šteka ništa ide normalno na high detaljima rezolucija 1920x1080. kakav to problem može biti? da li je do kopije ili ne mogu da shvatim nikako šta se dešava :/
Ne vjerujem da je do konfiguracije, ako je ta iz "MOJ PC"
jesi pokusao smanjiti rezoluciju? mozda je do ovog boldanog nesto.
instaliravao sam dvije piratske verzije, i prvo sam mislio da je do kopija, ali onda sam pitao frenda, jer sam kod njega prvi put igrao pes 12, čiju on kopiju ima i on mi je odgovorio RELOADED-vu, a nju sam i ja instalirao, a kad samo igrali kod njega njemu nije ništa štekalo, ni u igri ni pripravljenju formacija, još sam skužio poslije da mi zvuk isto zna zaštekati. On ima konfu dual core 3.2, 2 gige rama, hd 4760 512 mb.