PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.577.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
13 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Soldier977 kaže...
phnx kaže...
Soldier977 kaže...

Užas. Trebao si ga naći u RL i ubiti boga u njemu. 

tebe nadjem kod lokalnog svecenika u krilu? koliko si zeljan neke moralne superiornosti, sigurno se motas oko oltara. nikad nisi izazio kritiku kroz psovku nekome koga znas 20 godina? ili se samo nadas da ce ga djavol mucit cijelu vjecnost. 

Ma kakvi. Evo ja i Mrski, družimo se cijeli život i konstantno mu psujem mater, sestru i brata kada pogriješi u flenkanju. Ali se nismo posvađali i družimo se i dalje. Naravno ja nikad ne pogriješim i on meni nikad ne psuje, jer sam u pravu. 

Onda imas zestoki fetiš na takve stvari.

12 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

ovo zapravo i nije bila optimizacija za PUBG, nego update za shadowplay highlights i HBAO+ 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Baš se prekrasno posrao na developere koje upozoravaju na ovaj problem. Čak i neki streameri su već napomenuli i to na twitteru PUnknownu, da zonda treba uzimati više healtha od početka. Baš radi ovoga što je lik radio.

Lik koji na leaderboardsu prvi ili u top 10(il je to taj koreanac?), radi to da se naloota sa puno medicine i onda kempa u plavoj zoni skoro pa do samog kraja. Tek treću zonu prije kraja ulazi u krug,a onda je obično među prvih 10 ili čak pobjedio ovisi od sreće. Napravi kill ili dva i to je to.

Čekaj zašto je to problem?

Jel to dio igre, je? Frajer ima taktiku koja pali i to je to, chicken dinner sa 2-3 killa i to je to.

Legitimna taktika koju igra dopušta. Tko je meni kriv što trčim za akcijom kad mogu ležat cijeli gejm u grmlju. Naravno nitko normalan neće ležat ko pička, ali luđaci kao on hoće i sve će na  kraju izrugati.

kao bunker grčke na euro 2004. Nitko ih nije htio gledati, uništili su nogomet te ogodine, ali izrugali sve i osvojili prvo mjesto. Ako je dozvoljeno, moral je neitabn onda u video igri, to si već trebao dosad skužit. Nije to domaća ekipa pa svi lete u fajt da nam bude zanimljiivo.

AKo nije razumljivo iz posta, ne podržavam i slomio bih mu ruke, ali nažalost ako je legitimno, onda mu samo mogu jebat mater, jer mi nije prijatelj pa ću mu jebat mater :)

ljudi razvrgavaju prijateljstva radi PUBG...player base je <12 godina valjda 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
fila2208 kaže...

Jel to dio igre, je? Frajer ima taktiku koja pali i to je to, chicken dinner sa 2-3 killa i to je to.

Legitimna taktika koju igra dopušta. Tko je meni kriv što trčim za akcijom kad mogu ležat cijeli gejm u grmlju. Naravno nitko normalan neće ležat ko pička, ali luđaci kao on hoće i sve će na  kraju izrugati.

kao bunker grčke na euro 2004. Nitko ih nije htio gledati, uništili su nogomet te ogodine, ali izrugali sve i osvojili prvo mjesto. Ako je dozvoljeno, moral je neitabn onda u video igri, to si već trebao dosad skužit. Nije to domaća ekipa pa svi lete u fajt da nam bude zanimljiivo.

AKo nije razumljivo iz posta, ne podržavam i slomio bih mu ruke, ali nažalost ako je legitimno, onda mu samo mogu jebat mater, jer mi nije prijatelj pa ću mu jebat mater :)

ljudi razvrgavaju prijateljstva radi PUBG...player base je <12 godina valjda 

Ma za ESL i nakakve turnire je malo bezveze. Mislim zar bi rađe gledao gdje se ljudi pucketaju, neke napete situacije, dobre šore i killeve. Ili lika koji 30 minuta trči van borbe i svega samo kako bi došao i nakon tih 30 minuta ubio jednog like te pobjedio.

Onda da stvar bude gore lik na kraju zaglavi u kamenu i bude u top 10 te osvoji turnir.

Da legitimna je to taktika, ali je isto tak bezveze. Taj lik je navodno prvi na svijetu i stalno ovo radi. Da bit igre je preživjeti, ali ovaj preživljava na taj način da stalno bude van zone. Probali par puta kad smo sletjelu u Zharki. Nakupiš se medicine, healaš i gotovo uvijek si među top 10-15.

Slaže se puno ljudi da ta zona treba uzimati više healtha odmah od početka, jer inače nema baš nekog smisla. A za ESL mogu ili promjeniti pravila tako da se killevi više nagrađuju, pogotov pred kraj runde. Ili jednostavno napraviti neki manje mod za ovo.

11 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Jel to dio igre, je?...

Ma za ESL i nakakve turnire je malo bezveze....

Upravu si....dosadno je za gledat,ali nije protivno nicemu u igri.Jbga...ako imas bolju taktiku za win koristi je.

Ja sam primjetio to davno,nakon 2-3 kruga kad trcim na rubu lik doleti u krug i rokne me,ali stas,meni se to neda radit niti mi se igra tako.Ko je meni kriv sto cu radje uletit u guzvu i rokat se,pa krepat odma...

Svejedno kad dodje zadnjh 10-15 on to ne moze vise radit jer krug previse uzima,a to tebi ne mjenja nista ako si i ti uspio doc u zadnjih 10-15,on onda isto mora igrat kao i ti.Suljat se i pazit okolo.Nema sanse da je i sa full healtom u krugu i da saceka krug da zavrsi pa krene trcat jer bi krepa odma koliko uzima healta tad krug.

Nidje veze,svak igra kako oce,sve dok ne koristi cit ko ga hebe.Nadmudri ga,u tom i je čar igre,mislim da se to i spominjalo kako je igra odlicna jer ima milijun nacina za zavrsit itd,a sad kad se ne moze nista,onda trci materi i krivi se...

Origin_Steam: hrka11
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ma za ESL i nakakve turnire je malo bezveze. Mislim zar bi rađe gledao gdje se ljudi pucketaju, neke napete situacije, dobre šore i killeve. Ili lika koji 30 minuta trči van borbe i svega samo kako bi došao i nakon tih 30 minuta ubio jednog like te pobjedio.

Onda da stvar bude gore lik na kraju zaglavi u kamenu i bude u top 10 te osvoji turnir.

Da legitimna je to taktika, ali je isto tak bezveze. Taj lik je navodno prvi na svijetu i stalno ovo radi. Da bit igre je preživjeti, ali ovaj preživljava na taj način da stalno bude van zone. Probali par puta kad smo sletjelu u Zharki. Nakupiš se medicine, healaš i gotovo uvijek si među top 10-15.

Slaže se puno ljudi da ta zona treba uzimati više healtha odmah od početka, jer inače nema baš nekog smisla. A za ESL mogu ili promjeniti pravila tako da se killevi više nagrađuju, pogotov pred kraj runde. Ili jednostavno napraviti neki manje mod za ovo.

Nisi shvatio, iako sam izvukao bit posta posebno da skužiš. Naravno da bih gledao akciju i šoranje oko B zastave nego stručnjaka u kamenu. To je igra kriva jer je neodvršena i dopušta takva sranja.

Ne razumijem šta ste očekivali, igra je RNG looting-hide and seek simulator i sad vi očekujete neku masnu akciju kad se igra za dobru lovu.

Pa igrali smo ''dječji'' skvad rush turnir pa su pojedinci koristili govnarske taktike, da ne pričam što sam sve doživio u turnirima kasnije na eslu itd.

Ova igra je za ''filthy casualse'' kako internet zna reći i ništa više od nje ne može bit i to je to. Kud nema sređen spectator mode i kamerman je gori od dnevnika nove tv, tud je previše stvari random i dozvoljava takve pederske taktike, ali hej, jedan od njih je imao roze čarapice i zato je bilo baš fora gledati..

ovaj turnir je pokazao i potvrdio ono što sam pričao...sredite igru, složite kako spada, za tih pišljivih 3o e a onda kasnije smišljajte turnire i načine kako sve izvest da bude zabavno i napetno.

my 2 cents

9 godina
protjeran

Taj lik da bi osvojio turnin je morao da pobjedi u partiji i to je uradio, koristeci drugu taktiku, procijenio je da je u trecoj partiji bolje da igra sigurno i to mu se isplatilo, iako i ta taktika da igras van kruga ima svojih rizika.

Meni je igra prezabavna za gledati, bas zbog toga sto nema akcije non stop vec si u iscekivanju, ta napetost mi je extra. Na kraju krajeva, pogledao sam sve 3 partije na ovom turniru, i iako je reziser bio malo zbunjen, valjda im treba da se malo naviknu, mogu reci da sam uzivao gledajuci, a vjerovatno je i 150 000 drugih koji su izravno gledali stream.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz... Interesuje me za PUGB minimalni zahtjevi.

Pise da su minimum 

Processor: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
Memory: 6 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 30 GB available space

Ja imam sve navedeno s tim da je I5 procesor ( mislim 3420, znam da je treca generacija, sad pisem s posla ) i imam AMD Radeon HD 7850 ali 1gb.

Moze li mi neko pomoci i reci dal bi mogao pokrenuti i solidno igrati ovu igru na very low detaljima?

I dal moze steam vrsiti refund para direktno na karticu? 

Hvala mnogo

0 0 hvala 0
15 godina

Evo kako radi na laptopu 

kod mene 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...

Nisi shvatio, iako sam izvukao bit posta posebno da skužiš. Naravno da bih gledao akciju i šoranje oko B zastave nego stručnjaka u kamenu. To je igra kriva jer je neodvršena i dopušta takva sranja.

Ne razumijem šta ste očekivali, igra je RNG looting-hide and seek simulator i sad vi očekujete neku masnu akciju kad se igra za dobru lovu.

Pa igrali smo ''dječji'' skvad rush turnir pa su pojedinci koristili govnarske taktike, da ne pričam što sam sve doživio u turnirima kasnije na eslu itd.

Ova igra je za ''filthy casualse'' kako internet zna reći i ništa više od nje ne može bit i to je to. Kud nema sređen spectator mode i kamerman je gori od dnevnika nove tv, tud je previše stvari random i dozvoljava takve pederske taktike, ali hej, jedan od njih je imao roze čarapice i zato je bilo baš fora gledati..

ovaj turnir je pokazao i potvrdio ono što sam pričao...sredite igru, složite kako spada, za tih pišljivih 3o e a onda kasnije smišljajte turnire i načine kako sve izvest da bude zabavno i napetno.

my 2 cents

Ovak za pucketanje i zajebanciju sa kolegama je odlična. Malo šore, pa malo zajebancije kad se loota i trči/vozi po mapi, pa opet malo šore itd. Igra ima dosta dobar replay factor koji tjera da igraš i igraš. 

Za "casual" napucavanje sa drugima je igra vrhunska(bar meni). Pišljivih 30eura, ali nitko te ne tjera da kupiše early access igru, čak ti je to napomenuto kao prva stvar na steamu.

Al za turnire gdje se igra za pare bi se dalo malo još doraditi. RNG je malo prevelik za takvo nešto, a i lag il bug dosta zna sjebati. Već sam pisao da trebaju ili povečati razinu oružija u lootu za te turnire ili napraviti nekakvi mod baš za to kao što sad BF1 ima. A i lika koji upravlja spectatorom treba prije podučiti kako se to radi, a ne da u sred fighta ili kad vidi da se dva tima približavaju, onda frajer switch na nekog lika 3km dalje od svih kako trči po šumi.

Hrka, da nije ništa krivo jer je i to taktika i dopušteno. Igrao lik na sigurno, ali je usput onak javno iskoristio o čemu su mnogi pričali developeru igre da bi možda trebao promjeniti. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 13:27 (Jack Sparrow).
11 godina
Anderson8 kaže...

Ja imam sve navedeno s tim da je I5 procesor ( mislim 3420, znam da je treca generacija, sad pisem s posla ) i imam AMD Radeon HD 7850 ali 1gb.

Moze li mi neko pomoci i reci dal bi mogao pokrenuti i solidno igrati ovu igru na very low detaljima?

Hvala mnogo

Nezz kako ce ti raditi jer nije 100% optimizirana,to samo pise na papiru.A vrse povrat novca,pa ti je najbolje skinit i oprobati ako nevalja vracaj i gotovo.

16 godina

Ono kad skupiše dobar loot i onda se zajebeš pa ne ispališ ni metak

https://clips.twitch.tv/PuzzledTiredMochaKevinTurtle

Disrespect se naljutio na desync/lag

https://clips.twitch.tv/DiligentStrongTrayRuleFive

Prije sam spominjao na komenatore i mislio na ovakav rad sa spectatorom. Ljudi se ubijaju i krepavaju dole, a ljudi gledali kako se dva lika kupaju

https://clips.twitch.tv/RockySparklingQueleaBatChest

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 13:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Jack Sparrow kaže...

Hrka, da nije ništa krivo jer je i to taktika i dopušteno. Igrao lik na sigurno, ali je usput onak javno iskoristio o čemu su mnogi pričali developeru igre da bi možda trebao promjeniti. 

Pricali su oni koji puse radi toga...kao sto sam rekao ne mozes nadmudrit nekog pa odma trci i krivi se mami (developer).

Meni je igra top i nijednu poruku nisam ovde napisao nesto da nevalja jer sam svjestan bio toga na pocetku sta kupujem i ocekivao sam ovo sto sam i dobio.Cak nisam ni mislio da ce bas ovako cesto davati update jer smo navikli kako to idje kod drugih igara.

Popusio sam cesto radi laga ili neoptimiziranosti i svakakvih drugih pizdarija,ali pali ponovo i zezi dalje,posle sam prezivio ili ubio drugog isto zahvaljujuc tome,jbga...tako je za sad i eto.Ako ti ne pase odjebi,nemoj igrat i pristani srat,a ako ne onda zezi do jutra i uzivaj,nisu svi isti niti svak ima ukus isti,jednostavno je.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 13:35 (hrka11).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ovak za pucketanje i zajebanciju sa kolegama je odlična. Malo šore, pa malo zajebancije kad se loota i trči/vozi po mapi, pa opet malo šore itd. Igra ima dosta dobar replay factor koji tjera da igraš i igraš. 

Za "casual" napucavanje sa drugima je igra vrhunska(bar meni). Pišljivih 30eura, ali nitko te ne tjera da kupiše early access igru, čak ti je to napomenuto kao prva stvar na steamu.

Al za turnire gdje se igra za pare bi se dalo malo još doraditi. RNG je malo prevelik za takvo nešto, a i lag il bug dosta zna sjebati. Već sam pisao da trebaju ili povečati razinu oružija u lootu za te turnire ili napraviti nekakvi mod baš za to kao što sad BF1 ima. A i lika koji upravlja spectatorom treba prije podučiti kako se to radi, a ne da u sred fighta ili kad vidi da se dva tima približavaju, onda frajer switch na nekog lika 3km dalje od svih kako trči po šumi.

Više manje sam sve napisao to, samo gramtički i dijakritički točnije.

Igra je full casual zajebancija, da jebeš prijatelju mater i to je to.

Za pišljivioh 30e ne kužiš ruganje od prije par stranica pa se nemoj toga hvatati.

Za turnire igra nije i pitanje hoće li ikad biti kakav god state of the game bude.

Ugl. cista casual zajebancija je igra., ali moraju je gurati u turnire da se diže lova i to je to.

16 godina
hrka11 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pricali su oni koji puse radi toga...kao sto sam rekao ne mozes nadmudrit nekog pa odma trci i krivi se mami (developer).

Meni je igra top i nijednu poruku nisam ovde napisao nesto da nevalja jer sam svjestan bio toga na pocetku sta kupujem i ocekivao sam ovo sto sam i dobio.Cak nisam ni mislio da ce bas ovako cesto davati update jer smo navikli kako to idje kod drugih igara.

Popusio sam cesto radi laga ili neoptimiziranosti i svakakvih drugih pizdarija,ali pali ponovo i zezi dalje,posle sam prezivio ili ubio drugog isto zahvaljujuc tome,jbga...tako je za sad i eto.Ako ti ne pase odjebi,nemoj igrat i pristani srat,a ako ne onda zezi do jutra i uzivaj,nisu svi isti niti svak ima ukus isti,jednostavno je.

Ma ja imam 350 sati igre do sad. Meni isto odlična igra, ali pričamo o natjecanju. Competitive igranju. Gdje ljudi odmjeraju skill.

Da bi nekoga ubio trebaš imati skilla. Moraš se dobro pozicionirati, znati kortorlirati recoil, biti precizan, dobro se kretati itd. A za ovo što je lik radio. Skrivao se van combat zone-a, po kutevima i glitchu, izbjegavao ljude u velikom luku, e za to ti ne treba neki skill. A competitive je najviše o tome. Da to je taktika i strategija kojom je došao do pobjede, ali lik je pobjedio sa kolko ono? 3 killa u 3 partije? Umro 2 puta u 3 partije i to 2 puta od plave zone jer se cijelo vrijeme skirvao vani. Dok je tu jednu dobio tako da je ušao kasno u zonu i ubio zadnjeg lika koji se upravo fightao sa nekime.

Ne važi usporedba sa nogometom i grčom jer iako je Grčka igrala obrambeno i dalje su se morali znati braniti protiv drugih ekipa. Nisu čekali van stadiona i samo od jednom ušli u finale kako bi zabili jedan gol 5 minuta prije kraja i pobjedili.

Velim, lik koji je pobjedio nije ni najmanje kriv, nago mu tek ljudi zahvaljuju jer je pokazao ono na što su mnogi upozoravali streameri koji su igrali i na turniru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 13:49 (Jack Sparrow).
15 godina

Lik je koristio pedersku taktiku u igri koja mu je to dopustila.

Grčka je isto koristila bunker i ubila svima volju za nogometom, kao i on, razjebao i gledatelje i igrače.

Sad si rekao da nije imao skill...kako nije, trebalo je to sve odraditi tako.

Probaj i ti tu taktiku pa pobijedi pa se javi jel skill ili nije.

no ajde, bmk više za lika, turnir i igru, kao što kažeš, pokazao je svima da igra ima velikih problema i ne može bit competitive dok se to sve ne složi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 13:54 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Lik je koristio pedersku taktiku u igri koja mu je to dopustila.

Grčka je isto koristila bunker i ubila svima volju za nogometom, kao i on, razjebao i gledatelje i igrače.

Sad si rekao da nije imao skill...kako nije, trebalo je to sve odraditi tako.

Probaj i ti tu taktiku pa pobijedi pa se javi jel skill ili nije.

no ajde, bmk više za lika, turnir i igru, kao što kažeš, pokazao je svima da igra ima velikih problema i ne može bit competitive dok se to sve ne složi.

Grčka je koristila bunker ali se morala znati braniti. Si ti ikad igrao nogomet? Nije baš tako lako se braniti 90 minuta kad te netko napada. Nema veze što su ubili volju za nogometom, likovi su i dalje morali znati kako se braniti, a i pucati penale ili zabiti barem jedan gol po utakmici. I tako CIJELI turnir. Da je to tako lako u nogometu, onda bi svaka manja ekipa se branila i osvajala prvenstva i turnire. 

Like je u 3 partije samo jednu pobjedio, a ostale dvije je krepao van zone, s tim da se u zadnjoj skrivao u glitchu. Nisam znao da je iskorištavanje glitch skill po novome. U turniru se prvo mjesto nagrađuje 500 bodova, 360 za drugo i 290 za teće itd. A kill pišljivih 5 bodova. 

Pošto je onaj frajer(break?) pobjedio prvu tako da je stvarno bio dobar, a sljedeću taj koreanac.  Svaki su imali po oko 500 bodova. Sljedeću jedino što je trebalo je ostati duže živ. Lik se zglitchao i healao kako bi zavšio u top 5.

Ovak se zbuksao.

https://i.redd.it/sa7ccockwihz.jpg

EDIT: nemoj me krivo shvatiti, nisam mislio da lik nema skilla uopče. Definitivno zna pucati i taj isti lik je pobjeđivao u Overwatch. Ono što govorim kako ti treba više znanja i skilla, za kretati se u zoni gdje se moraš pucati i nadmudriti ljude. Nego da se maniš svega i koristiš glitch kako bi se sakrio. I da nije njegova krivica, nego igrina jer mu dopustila to. I sa glitchom i zonoma, a i bezvezni bodovanjem na tom turniru. Trebali su napraivit kao u H1Z1 da što manje ljudi u gameu, to više bodova kill vrijedi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 14:20 (Jack Sparrow).
14 godina
Endymon kaže...
Soldier977 kaže...
phnx kaže...
Soldier977 kaže...

Užas. Trebao si ga naći u RL i ubiti boga u njemu. 

tebe nadjem kod lokalnog svecenika u krilu? koliko si zeljan neke moralne superiornosti, sigurno se motas oko oltara. nikad nisi izazio kritiku kroz psovku nekome koga znas 20 godina? ili se samo nadas da ce ga djavol mucit cijelu vjecnost. 

Ma kakvi. Evo ja i Mrski, družimo se cijeli život i konstantno mu psujem mater, sestru i brata kada pogriješi u flenkanju. Ali se nismo posvađali i družimo se i dalje. Naravno ja nikad ne pogriješim i on meni nikad ne psuje, jer sam u pravu. 

Onda imas zestoki fetiš na takve stvari.

Naravno.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
I neka dizu lovu.Nitko im nece braniti.Sve dok ja vidim da devovi give a shit za nas smrtnike,omda cu ih uvjek podrzavat
14 godina
Anderson8 kaže...

Pozz... Interesuje me za PUGB minimalni zahtjevi.

Pise da su minimum 

Processor: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
Memory: 6 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 30 GB available space

Hvala mnogo

Neces moci igrati solidno, i s 2GB jedva se pokrece

Burek s mesom
16 godina

Makar šta, ja sa svojom starijom konfom (moj PC) vrtim sve bez problema i bez ikakvog trzanja.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Gamescom PUBG Invitational Highlights Day 1 (Solos)

BTW, oni igrali u LAN-u, a bilo je nekih čudnih lagova i mini portanja. Znači i engine je u pitanju, ne samo internet konekcije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel tko od vas osposobio ovaj shadowplay od nvidie ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AmonZero kaže...

Makar šta, ja sa svojom starijom konfom (moj PC) vrtim sve bez problema i bez ikakvog trzanja.

Ako se referiras na ovo u Moj PC, GTX 960 je jako dobra i jos uvijek mocna kartica, jaca od 7850

Burek s mesom
16 godina

Da, to mi je jedina novija komponenta uz SSD. Sve ostalo iz 2011.

12 godina
AmonZero kaže...

Jel tko od vas osposobio ovaj shadowplay od nvidie ?

Jesam ja, super radi. Udjes u igru, i pod Settings>Graphics imas novu opciju ''Highlights Auto Capture'', to postavis na shadowplay highlights, nakon toga stisnes ALT+Z ingame pa opet settings pa onda Highlights, tam kliknes kvacicu na ''Yes'' i postavis si svoj folder( gdje hoces da ti se spremaju snimke ). I sad ti je jos sam uc u game (tj. stisnu play da udjes u novi game) i onda ce te na pocetku trazit kao hoces da ti automatske sprema te snimke, i na to kliknes Yes. Jedino kaj je 1 kill po 300mb, pa nakon svakog gejma imam po 2 gige toga..

Battleog - 191silvinjo
16 godina

Znači napravio sam sve što si naveo prije sat vremena (našpo guide na youtube). I tražio me tu potvrdu kad sam ušo u game, ali nemam u donjem dosnom kutu onaj UI koji ti kao govori da je to upogonjeno. I naravno ne registira mi niti jedan kill.

12 godina

Jesi

gledao ili ?

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tako je.

12 godina

Na pocetku nisam niti ja imao tu ikonicu u kutu, ali mi je i dalje snimalo killove, kad sam ponovo gasio/palio komp to mi se odjedanput pojavilo.. Ako niti to ne radi, nemam pojma sta je onda 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice