PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.577.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
14 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Izlaskom FP pogleda napokon sam dobio igru koju s guštom igram i jedva čekam kad ću je upaliti.

Skoro kao nekad BF3 

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
blackdevil kaže...

također mi se sviđa first person, definitivno napetije od 3rdp. a sad pitance, el 1pp dio ranking laddera ili je not ranked?

Za sad je 1PP unranked.

14 godina
neaktivan
Danas igrao squad na auto mm, dosvlono ni rijeci nisu progovorili, jos jedan odmah na pocetku nestao, vj crashalo. Ugl. rezultat se vidi.
I da znam da postoji printscreen nego sam na wapp slao sliku 😂
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...
blackdevil kaže...

također mi se sviđa first person, definitivno napetije od 3rdp. a sad pitance, el 1pp dio ranking laddera ili je not ranked?

Za sad je 1PP unranked.

A zato 1pp uopce ne ulazi u statistiku i ostalo. Steta. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina

HERO BUSH- TOP 10 PlayerUnknown's Battlegrounds Plays - WBCW #202 (PUBG Top 
10 Kills Gameplay)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...
TomoR kaže...
blackdevil kaže...

Za sad je 1PP unranked.

A zato 1pp uopce ne ulazi u statistiku i ostalo. Steta. 

Zato što je još u implementacijskoj fazi.
I jednostavno da se ljudi još malo naviknu i skillaju.

Barem ja držim da je tako, jer da sam ja dev, to bi mi bio razlog.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
14 godina

Jucer 8-mi bio. Ubijem jednog i sakrijem se pokraj auta i zida idem heal i samo doleti hs sa "kark" :D , dugo se nisam usro ovako xDDD

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Joj i ja neki dan upalila solo FPP, kiša na serveru, kupim ruksak s poda kupaone i samo čujem *fljas* šake nekog ninđe kojeg sam srećom ipak uspjela zašamarat ali ostavila 5 godina života u tom kupatilu

Kiša i FPP su zlo neviđeno :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
15 godina

nakon što je fps izašao jedino sad ima razloga da probam igru

koliko igra košta? Mora se direkt steam uzet?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

nakon što je fps izašao jedino sad ima razloga da probam igru

koliko igra košta? Mora se direkt steam uzet?

Oko 30€.

Razlika u cijeni na key site-ovima je uglavnom mala - 2-3€.

Povremeno ti site-ovi imaju neke popuste, na Kinguinu je sad nekih 14% popust. Ako potražiš možda nađeš još jeftinije.

15 godina
TomoR kaže...

Oko 30€.

Povremeno ti site-ovi imaju neke popuste, na Kinguinu je sad nekih 14% popust. Ako potražiš možda nađeš još jeftinije.

Vidim da internet gori od te igre. Sama ideja mi je ok, ali nije me privuklo tps mode.
Sad mi je kolega poslao acc pa ću preko family share probat malo pa možda i dam 30e da imam što igrat do destinya i coda, to čekam i nadam se da će bit čemu.
Hvala ti na informaciji.

Imaš neki yt video kratki neki tutorial da ne skočim u nepoznato skroz, dok se skida igra.

Hvala.

15 godina
fila2208 kaže...
TomoR kaže...

Oko 30€.

Vidim da internet gori od te igre. Sama ideja mi je ok, ali nije me privuklo tps mode.
Sad mi je kolega poslao acc pa ću preko family share probat malo pa možda i dam 30e da imam što igrat do destinya i coda, to čekam i nadam se da će bit čemu.
Hvala ti na informaciji.

Imaš neki yt video kratki neki tutorial da ne skočim u nepoznato skroz, dok se skida igra.

Hvala.

AculiteFuggletwtfmosesMagnumDopus

kanali čije videove bi trebao pogledati..

14 godina

Dr.Disrespect je presmijesan isto na twitch-u. Ima na youtubeu kad ubija kineze kompilacija 

everyday i'm shuffling...
17 godina

Pubg.me za iteme oružja, damage pregled:

https://pubg.me/items

Mapa sa loot "opcijama":

http://imgur.com/a/jXJl1

Interaktivna mapa sa opcijama gdje se mogu spawnat vozila (nekad je bilo fiksnih spawnova u nekim garažama ali toga više nema):

https://pubgmap.io/erangel.html#3/-127.00/127.00

Što se tiče nekih Youtube tutorijala, a google-aj pa pogledaj par kraćih filmića.

Moja preporuka, za početak ili odi što dalje sa padobranom od putanje leta da možeš koliko toliko u miru lootati (ili uzmi vozilo i odi što dalje od putanje leta), te se polako približavaj rubu kruga.

Ako baš želiš isprobati "pucanje odmah" skači na školu i/ili Military Island (kao i Novorepnoye te Georgopol kontejneri), ali nemoj se čuditi ako brzo zgineš.

Ako misliš igrati samo 1PP za početak, a ne TPS pogled želim ti puno sreće 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Probao par partija. Nešto solo, nešto duo s random ljudima.
Nema wow efekta o koem svi pričaju. Fora je, ali ništa što me na prvui baš toliko privlači.
Igra mi jako loše radi, na 30fps, ne vjerujem da tako loše izgleda a tako loše radi.

Imao sreće jednu rundu i završio 8, ostalo na sredini, klonim se sranja, još ne kužim mapu i onaj plavi mjehur ali ok.
Pucanje je fora, podsjeća na insurgency, a u fps igra tek ima ssmisla. Slučajno ušao u tps jer je čudan matchmaking onaj menu, nema šanse da igram tps.
probat ću još malo, možda mi se i svidi, ali na prvu, ne kužim toliki hype koliki igra ima..možda jer nema ništa za igrat pa je trenutno fora, ili je u timu i skvadu još bolja.

Trebale su mi dvije partije da skužim ads sa scopeom, o kako blesavo i čudno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.8.2017 14:41 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

Kod mene igra dobro radi i dok sam streamo FPS nije padao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Drugi put se igra ruši radi manjka memorije? lol?

wtf sve sam složio posatvke smanjio sve? pa koliko traži ova plastelin grafika? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Meni game radi odlicno a imam slabiji PC od tebe.Moguce da ti je nesto u banani.Imam u FPSu oko 60+frame-a.Moguce da ti je do grafe.Jer je dosta slaba.probaj spustiti detalje sto vise.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.8.2017 17:09 (Endymon).
15 godina

Slabiji pc od mene a imaš gafičku od 8gb memorije ma lol 

nezz poigrao sam se postavkama ali loše to tjera, valjda me jako pregazilo vrijeme što se grafičke tiče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Grafička ti je u banani, meni na 280x trzucka tolko da se bojim pogledat koliko uopce imam fps-a

(G)jokaCRO ingame
15 godina

Pa je, pregazilo ju je vrijeme, dosad niti s jednom igrom nisam imao situaciju -60fps pa mi je to novo.

Čitao sam da imaju i jača računala problema s neoptinmiziranosti iste tako da ja sa svojom šklopocijom tu ionako ne mogu puno.
Obrisao sam igur jer su mi digli tlak kamperi koji čuče u zgradi pola partije i onda poludim idem ih rushat, ali ne primaju moje metke, već ja padam od njih od sačme ili nešto.

Ne kužim zašto je tolika pomama za ovom igrom, odigrao dva sata i i dalje ne kužim.
Budem opet instalirao i probao, ali prvi dojam, ne vjerjeum da su ljudi toliko ludi za ovom igrom.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

Pa je, pregazilo ju je vrijeme, dosad niti s jednom igrom nisam imao situaciju -60fps pa mi je to novo.

Čitao sam da imaju i jača računala problema s neoptinmiziranosti iste tako da ja sa svojom šklopocijom tu ionako ne mogu puno.
Obrisao sam igur jer su mi digli tlak kamperi koji čuče u zgradi pola partije i onda poludim idem ih rushat, ali ne primaju moje metke, već ja padam od njih od sačme ili nešto.

Ne kužim zašto je tolika pomama za ovom igrom, odigrao dva sata i i dalje ne kužim.
Budem opet instalirao i probao, ali prvi dojam, ne vjerjeum da su ljudi toliko ludi za ovom igrom.

Sve bi se popravilo da imas jacu grafu.Ovako...vjerujem da dosta frustrira igra.Pokusaj si stocnut kakvu polovnu grafu ako si tanak sa parama.Vjerujem da bis drugacije gledao na igru :)

17 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.8.2017 21:00 (Ivan M.).

2 0 hvala 0
15 godina
Endymon kaže...
fila2208 kaže...

Sve bi se popravilo da imas jacu grafu.Ovako...vjerujem da dosta frustrira igra.Pokusaj si stocnut kakvu polovnu grafu ako si tanak sa parama.Vjerujem da bis drugacije gledao na igru :)

Vrlo lako moguće, ali, i dok sam gledao streamove i youtube igra me nije privlačila.
Ideja je odlična, ali nije mi to to. Više volim run and gun sheme, nego strpljivo obilaziti kuće i mjenjati različite hlače i majice :)

Budem još probao poigrat se s postavkama, ali nejasno mi je da tako puno traži, a izgledom mi igra nije ništa impreisvna, zato me to frustrira pomalo.
Što bi bilo sad best buy od grafike, onako mid level da me drži godinu dve, jer ova 7950 me držala od 9mj 2013. i radila je dobar posao 

15 godina
fila2208 kaže...
Endymon kaže...
fila2208 kaže...

Vrlo lako moguće, ali, i dok sam gledao streamove i youtube igra me nije privlačila.
Ideja je odlična, ali nije mi to to. Više volim run and gun sheme, nego strpljivo obilaziti kuće i mjenjati različite hlače i majice :)

Budem još probao poigrat se s postavkama, ali nejasno mi je da tako puno traži, a izgledom mi igra nije ništa impreisvna, zato me to frustrira pomalo.
Što bi bilo sad best buy od grafike, onako mid level da me drži godinu dve, jer ova 7950 me držala od 9mj 2013. i radila je dobar posao 

Kao i sve Unreal Engine igre, dosta su CPU hungryšto kod tebe ne bi trebao biti slučaj jer je tebi GPU bottleneck.

First of all, igra još uvijek nema službenu zastupljenost niti kod AMD-a niti kod nVidie s driverima, to je uzrok barem 30% lošijih performansi.

A druga stvar, igra je sama po sebi early access pa ne čudi što još ne radi kako spada.

A ovo što kažeš da nije baš lijepa - probaj staviti sve na ultra pa vidi kako lijepo izgleda.

Jasno nije kao BF4 ili BF1, ali....

I da, ovo je tip igre u kojoj ti ne treba full predivna grafika, bitnije je što prije spotati opasnost zato se većina postavki stavlja na very low/low.

Weekly patch notes

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 8:22 (sudy_freak).
16 godina

Što se tiče zahtjevnosti.. mislim da malo pretjerujete :)

Evo moja žena igra na Pentiumu G4560 (Kaby Lake jeftinjak od 500kn) sa 2 jezgre / 4 threada na 3.5Ghz (3.9Ghz boost?), H110 matična od 450kn, 8GB DDR4 i GTX 1050Ti. Igra radi na high detaljima u 60fps-a na 1080p rezi u 99% situacija (100% res scale, sve postavke na high, ukljucujuci i AA, osim shadows koji su na low zbog bolje preglednosti). Eventualno na početku dok se pada tek fps varira od 35-40-50 ali inače nema nikakvih dropova, nema stekanja, super dobro i fluidno je sve.

Ukupna cijena tog PC-a koji služi većinom kao HTPC ne prelazi 2800-2900kn ukupno (od toga je grafa više od pola cijene)... pa ti vidi.

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 8:39 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Fila prestani cendrati i kupi još bar 2gb rama,s tih 8gb ko neka sirotinja jbt 

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...

wtf sve sam složio posatvke smanjio sve? pa koliko traži ova plastelin grafika

Plastelin grafika? Kupi računalo kako spada a ne kalkulator pa ona pricaj o grafici :) .. Igra izgleda predivno na max detaljima, normalno da je tebi plastelin po ekranu kad imas mid range grafu iz 2011/2012.

EDIT: Jbg.. trebao sam linkati puni album u 4K rezi jer forum sjebe kvalitetu dosta. Nema veze, svejedno je ok.

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 8:53 (mrsmith).
17 godina

Duo pobjeda s Eazy-em (opet...):

Eazy-ev pogled:

Solo pobjeda na kiši, EU server:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ima li vijesti sa kojim će apdejtom  ubaciti ono preskaknje zidova. Bit će fora a i promijeniti taktiku igranja ako bude  mogućnost uskakanja i iskakanja kroz prozor kuća  Malo je glupasto kad stružeš o zid visok 30 cm i ne možeš ga preskočiti bez zaleta. I nadam se da će omogućiti "hold RMB to iam". Nikako se naviknuti na ovaj način da moram samo kliknuti.

@Džukac dok malo središ komp i budeš više igrao igra će ti biti sve bolja. Bar je meni tako. Polako povećavanje napetosti od početnog opuštenog lootanja do sve užeg kruga kad se pretvoriš u uho i oči ti ispadnu gledajući gdje će se šta pomaknuti. Fakat zna nekad biti stresno 

Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice