PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.578.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
12 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
sudy_freak kaže...

Nema Boga da im više kupim krejt il išta..

Šupački su to izveli.

Jedan krejt + jedan key (2,5 USD) = 1 item!

Kupim dva keya, otvorim dva krejta = dvoje jednake jebene hlače dobijem koje su samo muške...

Pfffff

I ne mogu se trejdat još.

Otvorim survivor krejt - dobijem bejzbol faking kapu kojih imam 4

zakaj nisi skupljo bodove, pokupovao sve gamescon crateove, 1 crate = 3€, skupio sam si oko 12€, kupio dlc za jednu igru, ostavio si jedan crate i kupio kljuc i dobijem Slacks (trenutno 6€, ali cijena jos raste)

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Jack Sparrow kaže...
sudy_freak kaže...

Nema Boga da im više kupim krejt il išta..

Šupački su to izveli.

Jedan krejt + jedan key (2,5 USD) = 1 item!

Kupim dva keya, otvorim dva krejta = dvoje jednake jebene hlače dobijem koje su samo muške...

Pfffff

I ne mogu se trejdat još.

Otvorim survivor krejt - dobijem bejzbol faking kapu kojih imam 4

ček ti si stvarno trošio lovu na te stvari?

Kreten, znam hahaha

Btw. ti krejtovi (gamescom) će i dalje biti za prodaju?
jer sam tek danas "aktivirao" steam wallet pa mi nije "30 days old yet" :/

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 19:34 (sudy_freak).
12 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

evo nekoliko slika danas i jedna zanimljiva stvar, frend i ja startamo duo ffp, ali kao da igramo solo ali smo zajedno u serveru, i ako jednog ubije, drugog samo zafriza  btw, izasao je hotfix prije par minuta

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probao sam 1PP solo. Ostao sam jedan na jedan sa likom, imao sam full intact lvl 3 kacigu i lvl 3 armor - lik me na nekih 50m ubio u 3 frejma sa M416 full auto. 

#FeelsBadMan

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

danas frend i ja igrali isto nam se to dogodilo. obukli smo se šareno da se prepoznajemo.

na kraju chicken dinner :D

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1099355592

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 23:36 (zeryx).
17 godina

Meni je igra nakon update-a postala neigriva, takav lag da ne mogu skupiti 1 kill, na svim serverima užasan lag.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Meni je igra nakon update-a postala neigriva, takav lag da ne mogu skupiti 1 kill, na svim serverima užasan lag.

Nista novo, vec je najavljeno da rade na otklanjanu

15 godina
walentkane kaže...

Svima je..

Na Twitteru su napisali vezano za to:

We believe we have tracked the source of the server lag seen today. This will not be an easy fix, so please bear with us.

link

17 godina

OCD - PUBG Month 4 Patch

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

A brate mili dopizdilo mi ovo lootanje. Mozda bi trebali napraviti mod u igri di svaki item/wep/armor bilo sta ima cjenu za poene, pa da si sastavis gear i igras, rokanje i gotovo.

...
Moj PC  
0 11 hvala 0
17 godina

Igraj COD ili BF onda.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

Jučer probao FPS. Zajebano je sad se naviknuti na to, ali definitivno bolje od 3p. Jedino što jebe je onaj odurni lag, pa vrata po 3-4 puta moraš kliknuti da se otvori.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Jučer probao FPS. Zajebano je sad se naviknuti na to, ali definitivno bolje od 3p. Jedino što jebe je onaj odurni lag, pa vrata po 3-4 puta moraš kliknuti da se otvori.

Meni je FPP totalno fora i bolje mi je puno nego 3P.. toliko da mi se uopce neda igrat to vise. Steta da je lag bio sjeban i da je party play bio, tj. jos je, u banani (nema team hud-a i ako netko od dvoje crkne gotova igra za oboje).. ali ajde, budu sredili. Uglavnom FPP je top!

It is always darkest just before the dawn.
17 godina

Našli su lag problem (koji nisu imali prije patch-a, ali je bio i na test serveru, pa su svejedno dali na live...), trude se popraviti:

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/893380805442936836

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Isti vrag samo sto se campa i rusha malo drugacije, odigrao jednu, zavrsio na 4. mjestu, mozda sam mogao i win da me nije ponio greed za kilovima. Uglavnom, meni je bolji 3rd person, nekako mi je napetije i takticki bogatije u 3rd person.

...
15 godina
Evil Access kaže...
Jack Sparrow kaže...

Isti vrag samo sto se campa i rusha malo drugacije, odigrao jednu, zavrsio na 4. mjestu, mozda sam mogao i win da me nije ponio greed za kilovima. Uglavnom, meni je bolji 3rd person, nekako mi je napetije i takticki bogatije u 3rd person.

WHAT?!

Napetije ti je vidjeti protivnika iza zida i znati njegovo kretanje tako da ga lagano dočekaš iz zida?

Ili da i ti moraš izviriti iza zida kako bi ga vidio?

pfff

FPP u PUBG-u mijenja apsolutno svaki aspekt igre!
I pravi ljubitelji FPS-a će profitirati, a CS masteri će još više i bolje profitirati. 

16 godina
Evil Access kaže...

napetije i takticki bogatije u 3rd person.

Upravo suprotno po meni .. TPP je cisto cheesanje i abusanje covera.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2017 11:32 (mrsmith).
17 godina

yeap, 3rdpp je kao wallhack. veća napetost je u 1pp jer jednostavno ne vidiš pola stvari+ voznja dacie je adrenalinska injekcija.

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Evil Access kaže...
Jack Sparrow kaže...

Takticki bogatije kad imas pregled svega >D koji smeh. 

1ps im je puni pogodak, prva postena partija bey laga, top 15. Tocno se vidi kako noobine padaju bez problema. Kempanje iza drveta im ne donosi nikakvu prednost ako se ide 1v1. Brijem da bi cak bio top 10 da sam se malo bolje pozicioniro. 1ps, fenomenalna stvar.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
9 godina
protjeran

Imam sigurno blizu dvije tisuce sati u Boheminim 3rd person pucacinama i igrama u trcem licu, igrao sam ih i u 1st person i moje iskustvo je da se vise kampa u 1st, ma kako god to ludo zvucalo, opet kazem, govorim iz svog iskustva. Ima tu druga strana medalje od ocitog cover camp u 3rd person, a to je da tebi isto tako, ako ces rush nesto 3rd person daje mogucnost da pogledas prije nego izviris glavu. U trecem licu ces camp iza kamena, a u prvom pored kamena, krajnji rezultat je isti, onaj sto campa ima prednost. Jedina stvar kod 3rd person je ta sto ljudi sto su iskusni igrajuci 3rd person imaju veliku prednost nad ljudima koji su navikli na 1st person. Osobno imam 40% top 10 u pubg kada igram solo samo zato sto sam naucio kako igrati 3rd person u Armi. Ali za nekoga tko je upoznat sa oba nacina igranja nema neke razlike, osim sto za dobro igrati 3rd person, protiv ljudi koji znaju, trazi vise truda i mozga nego igrati 1st person. Opet kazem, to je moje iskustvo. 

...
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina

Kad jednom probas pogled iz prvog lica nema nazad :) Potpuno drugačiji i napetiji osjećaj u igri. Još da fiksaju servere i ubace one vaulte preko prepreka... Zna li se kada će biti opcija za 4 member squad? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Kad jednom probas pogled iz prvog lica nema nazad :) Potpuno drugačiji i napetiji osjećaj u igri. Još da fiksaju servere i ubace one vaulte preko prepreka... Zna li se kada će biti opcija za 4 member squad? 

Jedino je čudno kao što neki youtuber rekao. Kao da si mali prema svemu, kao da je baš rađeno za 3p jer izgledaš kao mala beba prema nekim stvarima kad gledaš iz prvog lica.

17 godina

Meni je 1st person los i gubi mi se osjecaj posebnosti igre. 

A ima i puno propusta kao sto je spomenuto vec.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jel itko zna sto je sa reconnect tipkom, jucer imao par crasheva i nema nigdje reconnect iako su napisali da su stavili...
battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
dado16 kaže...
Jel itko zna sto je sa reconnect tipkom, jucer imao par crasheva i nema nigdje reconnect iako su napisali da su stavili...

Maknuli su taj "feature" jer je bilo nekakvih problema. Kažu na twitteru da je isključeno dok se problem ne riješi... vjerojatno će potrajati.

17 godina
mrsmith kaže...
dado16 kaže...

Maknuli su taj "feature" jer je bilo nekakvih problema. Kažu na twitteru da je isključeno dok se problem ne riješi... vjerojatno će potrajati.

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/893120551601885185

15 godina

We've pushed an hotfix to the servers that should fix the issues seen since the update yesterday. Thank you for your patience!

link

Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
Evil Access kaže...

Imam sigurno blizu dvije tisuce sati u Boheminim 3rd person pucacinama i igrama u trcem licu, igrao sam ih i u 1st person i moje iskustvo je da se vise kampa u 1st, ma kako god to ludo zvucalo, opet kazem, govorim iz svog iskustva. Ima tu druga strana medalje od ocitog cover camp u 3rd person, a to je da tebi isto tako, ako ces rush nesto 3rd person daje mogucnost da pogledas prije nego izviris glavu. U trecem licu ces camp iza kamena, a u prvom pored kamena, krajnji rezultat je isti, onaj sto campa ima prednost. Jedina stvar kod 3rd person je ta sto ljudi sto su iskusni igrajuci 3rd person imaju veliku prednost nad ljudima koji su navikli na 1st person. Osobno imam 40% top 10 u pubg kada igram solo samo zato sto sam naucio kako igrati 3rd person u Armi. Ali za nekoga tko je upoznat sa oba nacina igranja nema neke razlike, osim sto za dobro igrati 3rd person, protiv ljudi koji znaju, trazi vise truda i mozga nego igrati 1st person. Opet kazem, to je moje iskustvo. 

O cem pricas ti ? Kako to uopce moze bit isto ? Kako je isto imati potpuni pregled situacije oko sebe bez mogucnosti stradanja ? Lezanja u travi, lagano 3rd i pregled svega oko sebe a ti lezis u travi. Kako je to isto ? 

Igram i ja Armu, sta sad ? 

Ovo zadnje boldano ne zelim uopce komentirat jer nema veze sa ovom dimenzijom, to je next lvl shit sta si napiso.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
9 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Evil Access kaže...

O cem pricas ti ? Kako to uopce moze bit isto ? Kako je isto imati potpuni pregled situacije oko sebe bez mogucnosti stradanja ? Lezanja u travi, lagano 3rd i pregled svega oko sebe a ti lezis u travi. Kako je to isto ? 

Igram i ja Armu, sta sad ? 

Ovo zadnje boldano ne zelim uopce komentirat jer nema veze sa ovom dimenzijom, to je next lvl shit sta si napiso.

Pa u 1st person ti je lezanje u travi puno jaca taktika negu u 3rd, puno ces lakse spotat nekog da lezi u travi u 3rd person nego u 1st... Svodi ti se sve na isto, samo sto u 3rd person campas u coveru, a u 1st van covera, potupuno ista stvar, samo sto je u 1st person malo teze naci dobro mjesto za camp, ali kada ga nadjes onda ti je lakse camp nego u 3rd...

...
14 godina

Zar sam ja jedini kome se sviđa novi update, nisam igru upalio mjesec dana jucer vidio update izasao bio i uhodno se iznenadio. Nema vise laga, ugra je smooth i super se zabavio.

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice