PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.578.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
15 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Endymon kaže...

Pozzz Zenge.Mi mozes reci koliko fps.a imas sa svojim postavkama?Posto imamo tu negdje PC.Ja sam sve zivo tamo pogasio i sada mi bolje radi,ali mi je dosta blijeda slika.

ako se ne varam držim jedino texture ultra ,view distance ultra i mislim antialising ultra, u steam launch optionsu sam ostavio samo  -useavailablecores i nekaj sam dodavao po onim .ini file-ima. po ovome :

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=922518948

brightness sam malo pojačao i to je to otprilke .

u igri imam nekih 60-70 fps. ,nekad dropa do 40-50-ak ali na trentuke , inače je tak oko 60-tak fps.

15 godina
mrsmith kaže...
Endymon kaže...

Pozzz Zenge.Mi mozes reci koliko fps.a imas sa svojim postavkama?Posto imamo tu negdje PC.Ja sam sve zivo tamo pogasio i sada mi bolje radi,ali mi je dosta blijeda slika.

Nemate baš "tu negdje" PC :) Njegov GPU je skoro pa duplo brži. Ajde nije duplo ali podosta.

EDIT: Blijeda ti je slika jer imas shadows na low/very low i vjerojatno brightness na max. Uglavnom je tako i bolje :) Puno je preglednija igra nego ovako kontrastno gdje ti jednostavno nesto promakne.

Ako si stavio sve na low/very low onda je vrlo moguce da ti zbog toga radi losije.. koliko god nelogicno bilo. Naime, sve pada na CPU u tom slucaju. Jednostavno digni AA na ultra i teksture na High - raditi ce ti brze nego na low/very low. Isprobano ;)

E bas ti hvala na postu nisam se bas nesto puno ni zanimao kako radi na losijim grafickim karticama ali izgleda da mi je jako pomoglo sto se tice ovih tvojih postavki posto sam trenutno odsutan od kuce a laptop korsitim za navecer malo sa ekipom koji squad odigram.Uglavnom radi se o modelu i3 4030u sa gt 840m 2GB DDR3 povecao sam si fps a i igra puno bolje radi aa sam stavio na high i teksture na high.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.5.2017 12:58 (dreadmoore).
16 godina
dreadmoore kaže...

E bas ti hvala na postu nisam se bas nesto puno ni zanimao kako radi na losijim grafickim karticama ali izgleda da mi je jako pomoglo sto se tice ovih tvojih postavki posto sam trenutno odsutan od kuce a laptop korsitim za navecer malo sa ekipom koji squad odigram.Uglavnom radi se o modelu i3 4030u sa gt 840m 2GB DDR3 povecao sam si fps a i igra puno bolje radi aa sam stavio na high i teksture na high.

Nema problema :) drago mi je da ti je pomoglo. Meni je isto bio drastičan skok kad sam to promijenio - totalno nema logike, ali baš primjetno bolje radi.

It is always darkest just before the dawn.
15 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

A sto je najzinimljiije u svemu da recimo s ovim postavkama kao na slici 75°C gpu i procesor a stare postavke i do 88°C gpu i procesor Graficku klokao za nekih 15-20%

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.5.2017 13:08 (dreadmoore).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Yey,druga pobjeda :)

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Nakon inicijalnog patcha, skida opet nešto od 463 MB 

Batllelog: sudy_freak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

Yey,druga pobjeda :)

Bravo Stole majstore.... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina

Weekly patches are for critical bug fixes & improving anti-cheat system. Monthly for client improvements, server performance & new content.

The next monthly will be on May 25th and it is focused on client performance. June will be focusing on server performance and reducing lag.

Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Weekly patches are for critical bug fixes & improving anti-cheat system. Monthly for client improvements, server performance & new content.

The next monthly will be on May 25th and it is focused on client performance. June will be focusing on server performance and reducing lag.

idu u pravom smjeru :) iako ok radi dok ne sjednem u auto, onda osjetim pad fps.a ali svakako moze i treba bolje :)

live and let live
8 godina
neaktivan

Pozdrav ekipica , evo samo da se predstavim ja sam Roland "Spices" Perin i stremam puno na najpopularnijoj streaming platformi twtich pa ako vam se da odvojit minuticu vremena da mi pogledate twitch kanal i ovaj jedan moj live isjecak na youtubeu puno bi mi znacilo. Ako vam se svidi ostavite sub, like ili sherate negdje jer to nama jako puno znaci:)) Stavim linkove dolje: 

https://www.twitch.tv/spicesisback

1 0 hvala 0
15 godina

Win u duo jučer! Prejeben game bio  Ja i kolega sakupili ukupno 14 killova  xd

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Baldurion kaže...

Pa čovječe, kako si se uspio ustat?

Više nije bilo čitera nakon što sam ja otišao?

13 godina
mrsmith kaže...
dreadmoore kaže...

Nema problema :) drago mi je da ti je pomoglo. Meni je isto bio drastičan skok kad sam to promijenio - totalno nema logike, ali baš primjetno bolje radi.

Dobivas 30fpsa sa tom konfom ? Jer ja imam i5 - 4210, 840m, 8gb rama + SSD. Pa se dvoumim da igram.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2017 8:32 (SimeKZ).
15 godina
TomoR kaže..

Pa čovječe, kako si se uspio ustat?

Više nije bilo čitera nakon što sam ja otišao?

Nisam ni išao spavat tj. nismo  Pa mislim da i nije bilo hakera, nisam primjetio. Možda je još 1 lik bio sumnjiv u jednom game-u, ali nisam bio siguran da li haka.  Danas navečer nastavljamo, dođem oko 21-22h 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2017 8:37 (Baldurion).
17 godina
Baldurion kaže...

BTW, evo Eazy-ev pogled na taj win:

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2017 9:03 (TomoR).
14 godina

od jucer poslje patcha igra radi vrhunski, nisam u 5-6 partija primjetio desinc ili da me neko ubio na mutav nacin ( tipa iza cover-a ili da se napucavamo pa da ga roknem 5 puta a on mene 1-2 puta i da ja krepam a on odskakuce bez primljenog valjda ijednog metka itd ) - stvarno je puno bolje radilo, sad se samo nadam da bu tak i ostalo..

rekao bi da sad puno bolje hitreg radi a samim time i client/server veza/sync

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VooDooZg kaže...

od jucer poslje patcha igra radi vrhunski, nisam u 5-6 partija primjetio desinc ili da me neko ubio na mutav nacin ( tipa iza cover-a ili da se napucavamo pa da ga roknem 5 puta a on mene 1-2 puta i da ja krepam a on odskakuce bez primljenog valjda ijednog metka itd ) - stvarno je puno bolje radilo, sad se samo nadam da bu tak i ostalo..

Sa svakim patch-em resetiraju i servere, i onda radi dobro 3-4 dana...

Nakon toga se opet počinje pogoršavati...

14 godina
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

Da to sam si točno mislio da je tak :(

BTW pa kaj ih idioti ne resetiraju onda svaki dan tipa u 3 ujutro za EU server !?!?!?!??!?!  pa da rješe muke i nas i njih ??

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2017 10:23 (VooDooZg).
14 godina
VooDooZg kaže...
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

BTW pa kaj ih idioti ne resetiraju onda svaki dan tipa u 3 ujutro za EU server !?!?!?!??!?!  pa da rješe muke i nas i njih ??

Ovaj što radi treću smjenu na godišnjem. Ostalo mu lanjskog........

14 godina
MRSKI kaže...
VooDooZg kaže...
TomoR kaže...
VooDooZg kaže...

Ovaj što radi treću smjenu na godišnjem. Ostalo mu lanjskog........

Ostalo mu starog bolovanja :)

11 godina
neaktivan
Ako je neko za igrat Duo/Squad dodajte me na steam https://steamcommunity.com/id/mmandrej . Imam par prijatelja koji isto igraju pa se uvijek da skupit ljudi.

0 0 hvala 0
14 godina

Opet ista prica desync na EU serveru ali sad je apsolutno neigriv tipa pogodi me šaticom oneshoot-a sa stepenica dok sam ja ušao u sobu već prem drugoj prostoriji - znači tipa 10-15m trcanja = 2-3 sec sam u otklonu client vs server ( takav odvratan desync nikad nisam vidio, čak je i onaj u The division-u dječja igra u odnosu na ovu igru ) - tak da igra ide na uninstall dok ne odluce da li misle postat igra ili misle ostati super projekt koji će ostati na "mogla je biti dobvra igra",, nemaju dovoljno dobre jake servere za ovaj broj igraca ili ih jebe netcode ili 100 drugih stvari jer igra je jučer savršeno radila ali očito su pod pritiskom popustili i maknuli ono da te izbaci ak si u desyncu i zato danas opet imamo fantomske okršaje koji nemaju veze s mozgom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
VooDooZg kaže...

Opet ista prica desync na EU serveru ali sad je apsolutno neigriv tipa pogodi me šaticom oneshoot-a sa stepenica dok sam ja ušao u sobu već prem drugoj prostoriji - znači tipa 10-15m trcanja = 2-3 sec sam u otklonu client vs server ( takav odvratan desync nikad nisam vidio, čak je i onaj u The division-u dječja igra u odnosu na ovu igru ) - tak da igra ide na uninstall dok ne odluce da li misle postat igra ili misle ostati super projekt koji će ostati na "mogla je biti dobvra igra",, nemaju dovoljno dobre jake servere za ovaj broj igraca ili ih jebe netcode ili 100 drugih stvari jer igra je jučer savršeno radila ali očito su pod pritiskom popustili i maknuli ono da te izbaci ak si u desyncu i zato danas opet imamo fantomske okršaje koji nemaju veze s mozgom...

Svima je isto, opusti se i uzivaj. 

...
13 godina
VooDooZg kaže...

Ocito nikad nisi igrao DayZ Standalone xDDDD

13 godina
neaktivan
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne losa igra. Dosta veliki problem je optimizacija i desync ( nadam se da ce to uskoro popravit ). 

NuclearDisaster na steamu, pa me dodajte da maznemo koju u squadu. Za sada, najbolje 8. mjesto. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Jebo vas led pa stoliko kukate. Igra je u early access-u sta imas ocekivat od toga.Isto sranje je svima i ne zaje..tebe (ne odnosi se na nikog posebno) samo kao pojedinca pa da ostalim svima savrseno radi.

Igraj i uzivaj,idje mi na k...kad neko ko igra nesto i svako malo dolazi u temu pisat nevalja,nevalja.

Da je igra zavrsena pa da ima probleme kao sada onda ok,ali ovako ili igraj i uzivaj ili sjasi s igre i dimi iz teme.Kog boli neka stvar sto tebi trza kad i nas 100 sto igra imamo iste probleme pa niko nista ne spominje.

Igra kao ovakva ne zavrsena zarazna je do bola i ovo je jedina stvar sto nas nekoliko (a ima nas) sad najvise igra.

bf4: [G] hrka11
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2017 8:18 (hrka11).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
hrka11 kaže...

Jebo vas led pa stoliko kukate. Igra je u early access-u sta imas ocekivat od toga.Isto sranje je svima i ne zaje..tebe (ne odnosi se na nikog posebno) samo kao pojedinca pa da ostalim svima savrseno radi.

Igraj i uzivaj,idje mi na k...kad neko ko igra nesto i svako malo dolazi u temu pisat nevalja,nevalja.

Da je igra zavrsena pa da ima probleme kao sada onda ok,ali ovako ili igraj i uzivaj ili sjasi s igre i dimi iz teme.Kog boli neka stvar sto tebi trza kad i nas 100 sto igra imamo iste probleme pa niko nista ne spominje.

Igra kao ovakva ne zavrsena zarazna je do bola i ovo je jedina stvar sto nas nekoliko (a ima nas) sad najvise igra.

Molim admine da upozore ovog člana foruma na riječnik i lijepo ponašanje. Ovdje smo došli da razmjenimo mišljenja i iskustva, a ne da se vrijeđamo.

Njemu predlažem da prije opet nešto ovako napiše popije nešto za smirenje i  pročita ovo

11 godina
MRSKI kaže...

Molim admine da upozore ovog člana foruma na riječnik i lijepo ponašanje. Ovdje smo došli da razmjenimo mišljenja i iskustva, a ne da se vrijeđamo.

Njemu predlažem da prije opet nešto ovako napiše popije nešto za smirenje i  pročita ovo

Hahahahahahaha....dobra.

bf4: [G] hrka11
14 godina

Pa jebo te Mrski ženi se čovjek, moraš mu malo popustiti. Sjeti se samo sebe u tim danima... Oluke si glavom ulupljivao.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice