dobar vam je turnir na kojem čiteri uzimju prva mjesta
Pa bio bi još gori da su cheateri zadnji!
kaj su sad ubacili da se svako malo promjeni pocetna pozicija, da ljudi bolje upoznaju mapu?
kaj su sad ubacili da se svako malo promjeni pocetna pozicija, da ljudi bolje upoznaju mapu?
Da se smanji opterecenje servera, tj. pocetni kaos sa 100 ljudi na istom mjestu - tako barem kazu.
utvrdili su ako bude vise random pozicija sa manjim brojem igraca, manje se optereti server te trenutno zaista nema laga....nije mi nijednom zalagalo kako inace zna i nema onog jbnog naprijed nazad bacanja.....
Meni od ovog updatea isto nema laga uopce, odmah prvu igru nakon updejta bio 2. sa 10 kila.
evo vam malo štiva o tome kad već smatrate da ja kenjam
http://www.pcgamer.com/how-many-frames-per-second-can-the-human-eye-really-see/
jel se nekome desilo da ne može check-irati da prihvaća licencu na početku igre , frend sad skinio kaže ne može
Rado bi ti sad stavio sliku od picarda sa facepalmom al ni to ne zasluzujes....trenutno nemam monitor i 60 i 144 fps pa da te pozovem i pokazem razliku, ocito nisi vidio uzivo razliku..... Cak se i na hbnom minecraftu(gdje grafika zbilja losa) vidi razlika izmedu 60 i 144(Fluidnije i lijepse izgleda da budem precizniji)
Netcode u fizickoj formi
Možda je i cheat, ali radi samo u TPP, koliko sam čuo.
Rado bi ti sad stavio sliku od picarda sa facepalmom al ni to ne zasluzujes....trenutno nemam monitor i 60 i 144 fps pa da te pozovem i pokazem razliku, ocito nisi vidio uzivo razliku..... Cak se i na hbnom minecraftu(gdje grafika zbilja losa) vidi razlika izmedu 60 i 144(Fluidnije i lijepse izgleda da budem precizniji)
a da li si ti ikada vidio razliku između fullHD iliti 1080 i 4k iliti 2160 monitora - nešto kaj se "akšuli" vidi i može "opipati" - ajd čisto da ti postavim jedno jednostavno pitanje, da li doma ako imaš led žarulju vidiš da ona titra !?? - sve ćeš si sam odgovoriti s tim !!
meni se pocelo dogadjat u igri to da npr srusi se igra kao eto maloprije kolegi i onda kad se vrati u igru izgleda kao enemy ilti nema iznad glave ime svoje da je u mom teamu . pa ti znaj dal je to tvoj il neki ni hao
Jucer se dva puta teamkillali radi tog glitcha.
uhvatio sam gospodina u problemima
Diagnoza: anal prolapse
Opasan slucaj hemeroida.
Sad nek ga revive-va pa onda jos jednom u rit, da se primi kak treba
upravo sam u igri i imam duplo manji frame rate? jos netko?lp
Nope. Meni sve isto. Jesi update zadnji nvidia driver?
Nope. Meni sve isto. Jesi update zadnji nvidia driver?
nis nisam dirao maloprije sam igrao, sad pokrenem fps upola manji pa jbte da jedna igra moze biti toliko sjebana
lp
Baci komp, kupi novi :)
Baci komp, kupi novi :)
ma komp je zvjer nije do toga
, evo resetirao komp i naravno neki win updejt je zderao resurse u pozadini
pa nabijem ti usrane win10 na k
vise..