....jackfrags je obicna ea drolja, ko to ne zna jucer se ocito izlego iz jajeta..... poput menadjmenta te firme koja je imala ideju naplacivati municiju u mp igrama.... moras bit zesci retard potpisat nekakvu peticiju ili imat ikakav drugi interes u vezi te ekipe....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Točno, hrpa streamera se prodala, EA su počeli sa stvarno sa govnarskim potezima. I to im se obilo o glavu sa Battlefrontom 2.
Što se mene tiče, nek naprave Battle Royale. Ako bude bolji od PUBG i neće imati mikrotransakcije, odlično, imamo novu igru za igrati.
Ako naprave sranje, i ne svidi mi se, ili ubace (pay to win) mikrotransakcije, preskočim ko Battlefront, ili Hardline i nikome ništa.

Mikrotransakcije su današnja stvarnost, na žalost i nećemo ih se tako brzo riješiti. Zbog toga je sadašnji direktor EA Wilson i promoviran na tu poziciju. Lik je prvo uveo mikrotransakcije u EA Sports naslove i onda kao CEO u sve ostale igre. Čini mi se da je jedan youtuber spominjao 60% veću zaradu od uvođenja mikrotransakcija (lootboxeva) nego prije njih. Prijatelju, za 60% veću zaradu ljudi se međusobno doslovno ubijaju, a kamoli će li tko mariti na moral, poštenje i zaštitu potrošača.
I ne samo to, nego je očito neki njihov analitičar izračunao da postoji mogućnost da ako naglasak stave SAMO na mikrotransakcije i ukinu Premium izdanja, mogu zaraditi više novaca nego li starim sistemom što su pokušali s SWBF2. To im se na sreću obilo o glavu, ali takvih pokušaja za veću zaradu će biti još.
Iako su mikrotransakcije cancer gaminga, ako već moram birati uzeo bih OW lootboxove kao ogledni primjer prihvatljivih mikrotransakcija. Samo estetika i masa lootboxeva koje možeš dobiti samim igranjem.
....jackfrags je obicna ea drolja, ko to ne zna jucer se ocito izlego iz jajeta..... poput menadjmenta te firme koja je imala ideju naplacivati municiju u mp igrama.... moras bit zesci retard potpisat nekakvu peticiju ili imat ikakav drugi interes u vezi te ekipe....
Objektivnost svih youtubera svatko treba držati pod upitnikom. To je postao biznis, kao i svaki drugi i nije otporan na novac kojim se potrošači mogu manipulirati. Youtuberi su vremenom prostali produžena ruka marketinškog odjela kompanija. Pa mislim pogledaj "How to play" ili kako se već zove stranicu u BF1 - sve ti je jasno.
Stvar je u tome što youtuber doslovno mora raditi ono što mu ovi kažu jer mu inače mogu zabiti copyright claim i može se pozdraviti s karijerom. Problem je što su zakoni još uvijek napisani tako da reguliraju konvencionalno reklamiranje i marketing, a youtuberi i ostali internet celebritiji su ništa drugo nego marketinški odjeli kompanija koje ništa ne regulira.
Pa tek su krajem prošle godine uvidjeli kakav je to kaos pa su konačno onoj Kardashianki i svima ostalima u SAD-u zabranili "reklamiranje" odnosno bilo kakvo spominjanje proizvoda ako su za to primili novac, bez da to i obznane gledateljima. Youtube i društvene mreže su mainstream od 2010. godine a njima je 8 godina trebalo da skuže kako je spominjanje bilo kakvog proizvoda ako za to primiš novac ili bilo kakvu materijalnu ili nematerijalnu vrijednost bez da o tome obavijestiš publiku zapravo protuzakonita aktivnost.
Nikad cuo za to smece od stranice, a dosta sam pratio te 3rd party resellere za keyeve. Radje daj 2€ vise i kupi na ovoj provjerenoj stranici.
edit: nisam znao da je stranica official reseller
ja jesam*, kupio sam dosad 4 igre i sve je bilo super.
official seller* su, jos k tome se oglasavaju na redditu/gamedeals temi di se mogu oglasavati samo provjereni shopovi.
svaka preporuka
Ja igram samo SC2 i RBR, nisam igrao ni minute PUBG od kad sam prošli put postao u temi. Ali glavno da sad imam igru koju mogu igrat cijelu večer kad mi se pojavi prilika. Zapalit joint i igrat do jutra. Žao mi je svakog sata zaglupljivanja u CODovima, BF3 i 4 kad vidim ovu igru.
Jebat ga, da je ovo Frostbite to bi bilo čudo - ali licence za najbolje engine današnjice, Frostbite, ili Cryengine koji je ipak ispred svog vremena i nije za ovaj koncept, koštaju puste pare. A nije ni do engina koliko je ovo projekt koji traži veliki tim iskusnih developera, što je već rečeno.
Što se tiče cheatera s vremenom možda bude bolje, možda stave bar region lock - a možda unište igru - nebitno. Bitno je da je FPS evoluirao sa ovim genijalnim konceptom. Recimo S&D je mod koji je zamišljen odlično, ali nakon nekog vremena ekipa toliko naštreba mapu, toliko izgika one nejdove i sve crte da tu pamet više nema šta tražit.
I za kraj ću samo reć da nisam ništa gluplje od tenkova i aviona vidio u FPS-u.
Igrali prije dva dana i primjetili jednog lika. Prvo se stalno pokazivao u kill feedu, a onda nas pobio bez da je imao trunčicu recoila. Išao pogledati u replay i vidim cijeli njegov tim kao da nema recoil(kao da imaju no recoil skriptu) ili su stvarno tako dobri pa kontroliraju boljen nego shroud i takve pro igrači.
Najviše me začudilo to što lik sa M249 kojeg je teško kontrolirati u microburtovima, a lik opalio automatski bez imalo trzaja.
Ili lik na 1:33 koji nas ujedno i sašio na kraju. Ono na 200 metri full auto iz M416 puca, a recoila nema.
Evo pa procijenite
Replay ti pogrešno prikazuje recoil, i nije valjan za optužbe. Tak vele developeri.
yeap norecoil i čini mi se wh po načinu kako avoida lika u shacku. samo report i nek im je sa srecom :D
EDIT; na replayu se vidi recoil, ovdje svaki metak ide na isto mjesto
Ili lik na 1:33 koji nas ujedno i sašio na kraju. Ono na 200 metri full auto iz M416 puca, a recoila nema.
...ako imas replay, vrijeme trebas staviti na 0,25x, samo tako ces moci vidjeti jel ima ili nema recoila. Ako vara nece ga biti uopce, a ako je samo jako dobar bit ce ga pa makar milimetar. Velim, u realnom vremenu to nemres 100% ocjeniti.
Evo kupio igru preko voidu stranice, kod odmah dobio. Sto se tice ovih koji su govorili da nema sanse da pokrenem igru vrtim ju na full HD medium postavke sa 50/60 fps
Ako netko hoce zaigrat neka me kontaktira na PM ili doda na steam Macgyver_Cro
Jednom kad se navikne igrat na 120+ fps nema povratka na 60fps. Ja sam na 60fps kao slijep.
Evo kupio igru preko voidu stranice, kod odmah dobio. Sto se tice ovih koji su govorili da nema sanse da pokrenem igru vrtim ju na full HD medium postavke sa 50/60 fps
Kupon Voidu3 za dodatni popust od 59 centa :)
https://cdn.discordapp.com/attachments/371387444991361037/405390059106205706/Plakat2.png
Turnir uživo pratimo na https://gaming.youtube.com/channel/UC4xRrsJHF3bYhcWKVf6dqPg/live odbrojavanje je već krenulo :wink:
YouTube Gaming
2. REGIONALNI 🏆PUBG Croatia🏆 TURNIR - YouTube Gaming
👉Donirajte koji Euro za organizaciju idućeg turnira: https://streamlabs.com/pubgcroatia 👉INFO Ovaj stream ne predstavlja mene kao pojedinca nego predstavlj...
Znači, PUBG cro, organizira 2. regionalni turnir u PUBG fpp i tpp...feel free da zavirite na njihove kanale po linku od prije neki dan, i naravno, prijavite se....
GG....GL and HF
Eo, ekipa organizira turnir, nagrada je zanimljiva, da vas vidimo :D

official seller* su, jos k tome se oglasavaju na redditu/gamedeals temi di se mogu oglasavati samo provjereni shopovi.
svaka preporuka
Ubuduće ću provjeriti prije nego budem išao blatiti. My bad
Btw., šta je to neka novija stranica? Nikad čuo za nju, a stvarno dosta pratim cijene tih 3rd party reseller stranica(allkeyshop). Pretpostavljam da imaju dosta veće cijene keyeva za većinu igara pa zato nisam ni znao za tu stranicu pošto onda budu pri dnu popisa za određeni key za određenu igru.
https://cdn.discordapp.com/attachments/371387444991361037/405390059106205706/Plakat2.png
Turnir uživo pratimo na https://gaming.youtube.com/channel/UC4xRrsJHF3bYhcWKVf6dqPg/live odbrojavanje je već krenulo :wink:
YouTube Gaming
2. REGIONALNI 🏆PUBG Croatia🏆 TURNIR - YouTube Gaming
👉Donirajte koji Euro za organizaciju idućeg turnira: https://streamlabs.com/pubgcroatia 👉INFO Ovaj stream ne predstavlja mene kao pojedinca nego predstavlj...
Znači, PUBG cro, organizira 2. regionalni turnir u PUBG fpp i tpp...feel free da zavirite na njihove kanale po linku od prije neki dan, i naravno, prijavite se....
GG....GL and HF
Eo, ekipa organizira turnir, nagrada je zanimljiva, da vas vidimo :D
Oce igrat i Silvinjo?

Turnir u kojem igra lik koji ima legit PBBan-ove u drugim MP igrama nije legit turnir - pogotovo što ima toliko "neotkrivenih" hack-ova u PUBG da je to smiješno.
Bojkot!
Pikila, pikila...
... treba maloj djecici sve objasnit, i brisat im guzu
Eto, kad sazrijete ćete se sjetiti što sam sve napisao. Jebiga, ja igram od dooma-a 2, znači od prve multiplayer igre na svijetu
Pikila, pikila...
Eto, kad sazrijete ćete se sjetiti što sam sve napisao. Jebiga, ja igram od dooma-a 2, znači od prve multiplayer igre na svijetu
To pričaš za 120 hz? Evo ja sam igrao na 144Hz monitoru (LG 34UC79G) i na 4K 60Hz monitoru (LG 27UD69). Da, istina, fluidnije je na 100+ hza ako imaš takav fps i jako lijepo i glatko to ide... ali pričat bajke kako je nemoguće više igrat na 60hz i kako si slijep na 60hz itd itd... je u najmanju ruku pretjerivanje. Evo ja u zadnje vrijeme preferiram igrati sve igre 60hz 4K uz brutalnu oštrinu i kvalitetu slike naspram ultrawide 144hz.. jer se jednostavno 4K mora iskusit da bi razumio koliko je to lijepo.
Pikila, pikila...
To pričaš za 120 hz? Evo ja sam igrao na 144Hz monitoru (LG 34UC79G) i na 4K 60Hz monitoru (LG 27UD69). Da, istina, fluidnije je na 100+ hza ako imaš takav fps i jako lijepo i glatko to ide... ali pričat bajke kako je nemoguće više igrat na 60hz i kako si slijep na 60hz itd itd... je u najmanju ruku pretjerivanje. Evo ja u zadnje vrijeme preferiram igrati sve igre 60hz 4K uz brutalnu oštrinu i kvalitetu slike naspram ultrawide 144hz.. jer se jednostavno 4K mora iskusit da bi razumio koliko je to lijepo.
60fps su uveli kao standard sa LCD monitorima. Pogledaj frekvencije osvježavanja koje smo imali na CRT monitorima, monitorima sa katodnom cijevi.
Tek sa 120 se dobiva prava fluidnost i tada se igra kako smo igrali. Ja namjerno nisam išao na 4K monitor nego na 144hz full hd monitor. Meni se oči privikavaju par sati na 60fps.
Osim igranja na visokom frame rate-u, miša se može komodno stavit na 500dpi a ne ga stavljat na 12000dpi i mučit se. To je samo marketing.
I multiplayer na low postavkama stavljat bez obzira na snagu hardware-a, jer je ljepše igrati, mozak se ne bavi obradom gluposti nego se koncentrira na igru. Sjetit ćete se mojih riječi.
Ali zato ako prelazite kampanju Crysis-a 3 recimo, BF1 itd - nabite detalje i uživajte. Mislim, pazite da imate bar tih 60fps - ali se naguštajte tih vizualnih slatkiša... koji u muliplayeru samo smetaju.
Što se tiče igara, i cod4 je bio zabavan i neka kompetitivna igra. Danas je cod4 meni kao super mario ili space invaders. To je obična arkada. Jednostavno je gaming evoluirao. Svi to moramo proć ali nakon određenog broja sati, godina - ljudi postaju svjesni stupidnost nekih načina igranja. Zato i je player unknown napravio ovaj mod za Armu 3, jer je stari igrač koji se zasitio jednih te istih igara, od cod-a2 - do BF1 i želio je igru u kojoj praktički nema repetitivnosti.
PUBG (tj. battle royale mod, nemojte se vezat uz igricu nikad, sve je to u rukama developera koji gledaju samo pare i hebe ih se za igraču zajednicu... inače bi BF1 imao modding tools i već bi igrali BR u Frostbite-u) je uz Starcraft 2 jedina igra u kojoj se može improvizirat i koristit mozak a ne samo oštrit reflekse i štrebat mapu.. Cijena za to je težina igre na početku ali zato ovaj koncept ne može dosadit i tu se možete nastavit razvijati kao igrači.
Koliko sam samo početnicima u životu olakšao sa svojim savjetima. Netko je i godinama nakon igrao po svome... ali kad tak skuži. Pročitao je napisano i to je gotovo, to je memorirano.
svaka preporuka
Ubuduće ću provjeriti prije nego budem išao blatiti. My bad
Btw., šta je to neka novija stranica? Nikad čuo za nju, a stvarno dosta pratim cijene tih 3rd party reseller stranica(allkeyshop). Pretpostavljam da imaju dosta veće cijene keyeva za većinu igara pa zato nisam ni znao za tu stranicu pošto onda budu pri dnu popisa za određeni key za određenu igru.
jeste, tek je kojih mjesec dana u pogonu i vec je pomela svu konkurenciju (gamersgate, gmg, gamesplanet, itd).
ja sam uzeo par igara a jedna od njih je i pubg koji me kostao 21e sto je jeftinije nego na grey marketu ^^
Jel samo meni nece connectat i izbacuje servers are too busy?
Jel samo meni nece connectat i izbacuje servers are too busy?
Ne.
https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/956505084967387136