Slazem sa svime sto si napisao, te se nadam da ce prve dvije tocke koje si naveo što bolje i što prije ispolirati, dok meni ova zadnja tocka osobno ne smeta, cak i daje neku posebnu draž samoj igri. Bez obzira na sve te trenutno negativne strane u igri, meni je ova igra prezabavna (pogotovo kada igram duo ili squad). Zadnjih dva tjedna gotovo niti jednu drugu igru ne igram osim ove. S obzirom da je igra manje od 2 mjeseca vani, igra vec sada po meni moze proci za full igru, cim budu poboljšali servere i popravili glitcheve/bugove. Osobno nisam imao ogromnih problema sa igrom tako da joj ja dajem itekako prolaznu ocjenu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se igram na dual 12 core / 24 threads Xeonima koji imaju dosta nizak clock za igre (3.3 ide turbo sa svim jezgrama, 3.5 na single.. ali tko ce to mijenjati stalno za 200mhz-a) ali svejedno dobijem preko 100 fps-a na 1440p kad igram u low detaljima (u biti da budem iskren, uzeo sam postavke od Summit1G-a). Kad dignem na high detalje ubije igru na 30-40 fps-a... ali ja nisam mjerilo jer jos uvijek koristim GTX970 tako da i to koci dosta.
Ove settingse si koristio? https://clips.twitch.tv/GiantSmilingCormorantTriHard
Nisam još pogledao video, ne znam ima li kakvih ručnih tweakova u CFG-u, ali probat ću...
Lirik solo na serveru protiv squad-ova...
U svakom slučaju od 17-minute otprilike postaje show, iako ima koji kill i prije:
Ja se igram na dual 12 core / 24 threads Xeonima koji imaju dosta nizak clock za igre (3.3 ide turbo sa svim jezgrama, 3.5 na single.. ali tko ce to mijenjati stalno za 200mhz-a) ali svejedno dobijem preko 100 fps-a na 1440p kad igram u low detaljima (u biti da budem iskren, uzeo sam postavke od Summit1G-a). Kad dignem na high detalje ubije igru na 30-40 fps-a... ali ja nisam mjerilo jer jos uvijek koristim GTX970 tako da i to koci dosta.
Ove settingse si koristio? https://clips.twitch.tv/GiantSmilingCormorantTriHard
Nisam još pogledao video, ne znam ima li kakvih ručnih tweakova u CFG-u, ali probat ću...
Yup, bas te postavke s videa. Nekakve dodatne postavke u nVidia control panelu sam štimao s reddita. Screenshot opcija u prilogu (ovo mi je diglo jos 20ak fps-a otprilike) + u Surround tabu PhysX na GPU only.
Launch opcije nemam nikakve, ali mislim da bi to mogao isto isprobati jer kazu ljudi da pomaze.
EDIT: Launch opcije su sljedeće (hvala Teknokyo) -USEALLAVAILABLECORES -malloc=system -sm4 -lowmemory
E sad da i ja kažem koju, da imate po kome pljuvati 
A Vi ste??
U svakom slučaju od 17-minute otprilike postaje show, iako ima koji kill i prije:
To čuvanje mosta jedna od najboljih stvari.
A Vi ste??
Da, mi smo.
1. Igra je užasno grafički i tehnički neoptimizirana iako je PC ekskluziva (BF4 beta je mila majka za ovo a svi smo pljuvali)
2. Hitreg, netcode, tickrate ili kako već zovu je još veće sranje. Od varpanja igrača i auta u vožnji do pucanja po liku na 50 metara ispre mene na livadi iz kojeg svakim metkom šiklja krv i nakon što sam ispucao pola okvira u njega on odskakuće u zaklon ko usplahirena srna. Da ne pričam o tome da nekada ne mogu normalno proći kroz jebena vrata.
3. I ne mogu ali stvarno ne mogu se naviknuti na ovaj pogled iz trećeg lica. Ko da igram GTA. Jebeš to kad stojiš iza zida i sa strana ili preko zida vidiš a ti si duboko u zaklonu. Znam da se može prebaciti u prvo lice ali onda su protivnici u velikoj prednosti. Znam da su najavili "hardcore" mode koji će biti samo iz prvog lica.
Sami koncept igre je dobar i zabavan ali toliko toga me odbija od nje da ću je samo radi "raje" i zezancije na TS povremeno igrati.
Eto... to ti je samo dokaz koliko BF nema duše više. Ova sjebana igra i u tehničkom i svakom drugom smislu je bolja i zabavnija za igrati od BF1 
To čuvanje mosta jedna od najboljih stvari.
Ali ovaj Lirikov video je jebeno nenormalan :D sta je lik napravio ufff.. svaka cast. Chat je podivljao vec nakon 10 killova na mostu 
A Vi ste??
Da, mi smo.
Šimšir Pašić Savbahudin
Hmm, sve više BF-ovaca u PUBG, koliko vidim.
Neka neka!
1. Igra je užasno grafički i tehnički neoptimizirana iako je PC ekskluziva (BF4 beta je mila majka za ovo a svi smo pljuvali)
2. Hitreg, netcode, tickrate ili kako već zovu je još veće sranje. Od varpanja igrača i auta u vožnji do pucanja po liku na 50 metara ispre mene na livadi iz kojeg svakim metkom šiklja krv i nakon što sam ispucao pola okvira u njega on odskakuće u zaklon ko usplahirena srna. Da ne pričam o tome da nekada ne mogu normalno proći kroz jebena vrata.
3. I ne mogu ali stvarno ne mogu se naviknuti na ovaj pogled iz trećeg lica. Ko da igram GTA. Jebeš to kad stojiš iza zida i sa strana ili preko zida vidiš a ti si duboko u zaklonu. Znam da se može prebaciti u prvo lice ali onda su protivnici u velikoj prednosti. Znam da su najavili "hardcore" mode koji će biti samo iz prvog lica.
Sami koncept igre je dobar i zabavan ali toliko toga me odbija od nje da ću je samo radi "raje" i zezancije na TS povremeno igrati.
APSOLUTNI POTPIS....
jučer opet po liku ispucam 8-10 metaka i svaki put iskrvari ( gledam sa 8x scopom ) on se sagne i otrci dalje, down-am jednog pa drugog iz daljine pa se dignu pa opet, pa opet pa tako jednog 5x a drugog 3x pucam po tim down-anima nebi ih ubio nema šanse a svaki metak u njih završi jer sam imao čistu situaciju, meni lik dođe s leđa jednom zajaučem i down, sljedeći metak mrtav pa koja pm.. !?!?!? da ne pricam da mi je došao s leđa a na leđima mi bila zona od koje sam prije 2min popušio pola hp samo kaj sam bio 5-10sec u njoj ( od kud je onda ovaj došao s leđa )...
i tak bude savku 2-3 partiju neko "čudno" zbivanje, bud jako dobrih zanimljivih partija ali opet da li sam ja nekoga ubio jer je ovaj put on imao desinc ili sam dobro odigrao i sljdeći slučaj da li sam ja vidio da stojim u zaklonu a na serveru sam plesao na sredini ceste itd..itd.. - ovo kak je sad je stanje samo za testiranje IMHO a ne za igru..
Yup, meni se recimo dogodilo da sam dosao liku koji je lezao na travi doslovno na guzicu... stojim iza njega i gledam ga i smijem se sam sa sobom. Cucnem se i sacmom ga odvalim u ledja, a lik se lagano digne, okrene i ubije me uzijem u sekund. Ja gledam i ne vjerujem sto se dogodilo, ostao sam paf :D
ovo kak je sad je stanje samo za testiranje IMHO a ne za igru..
Pa gle, igra trenutno i je u fazi "testiranja" jer je još uvijek beta i early access
..ali kako god da bilo, nisam se dugo ovako lijepo zabavljao ingame.
APSOLUTNI POTPIS....
jučer opet po liku ispucam 8-10 metaka i svaki put iskrvari ( gledam sa 8x scopom ) on se sagne i otrci dalje, down-am jednog pa drugog iz daljine pa se dignu pa opet, pa opet pa tako jednog 5x a drugog 3x pucam po tim down-anima nebi ih ubio nema šanse a svaki metak u njih završi jer sam imao čistu situaciju, meni lik dođe s leđa jednom zajaučem i down, sljedeći metak mrtav pa koja pm.. !?!?!? da ne pricam da mi je došao s leđa a na leđima mi bila zona od koje sam prije 2min popušio pola hp samo kaj sam bio 5-10sec u njoj ( od kud je onda ovaj došao s leđa )...
i tak bude savku 2-3 partiju neko "čudno" zbivanje, bud jako dobrih zanimljivih partija ali opet da li sam ja nekoga ubio jer je ovaj put on imao desinc ili sam dobro odigrao i sljdeći slučaj da li sam ja vidio da stojim u zaklonu a na serveru sam plesao na sredini ceste itd..itd.. - ovo kak je sad je stanje samo za testiranje IMHO a ne za igru..
Takva situacija je bila i u BF4 jedno godinu nakon izlaska igre i mi smo navikli pa nam ništa nije čudno 
Eto... to ti je samo dokaz koliko BF nema duše više. Ova sjebana igra i u tehničkom i svakom drugom smislu je bolja i zabavnija za igrati od BF1 
Meni je BF1 i dalje masu bolji i zabavniji, ako baš hoćeš
Međutim, nekako mi je čitava ta usporedba kao da kažeš: "Citroen mi je dobar, ali ipak više volim ćevape". Skroz drukčije igre, s jedinim dodirnim točkama u tome što jedna i druga sadrže oružja i ubijanje.
Drugačiju bi ti pjesmu pjevao da ti ovo nije prvi baterfild.
Zato moraš imati razumijevanja prema veteranima koji nerijetko kukaju.
Drugačiju bi ti pjesmu pjevao da ti ovo nije prvi baterfild.
Zato moraš imati razumijevanja prema veteranima koji nerijetko kukaju.
E sad, razumijevanje, prejaka je to riječ za ovu situaciju - potpuno mi je svejedno što je nekome dobro, a što nije 
kojeg u mjesecu izbacuju montly patch?
Mislim da ide tjedno, ali ovaj tjedan su na godisnjem pa kazu sljedeci patch tek nakon 8.5.
Mislim da ide tjedno, ali ovaj tjedan su na godisnjem pa kazu sljedeci patch tek nakon 8.5.
Ma tjedna izbace neki manji patch, a mjesečno patch sa nekim novim sadržajem i više fixeva. Na to on mislim.
EDIT: i taj patch je došao sredinom mjeseca. Negdje oko 15.
Međutim, nekako mi je čitava ta usporedba kao da kažeš: "Citroen mi je dobar, ali ipak više volim ćevape". Skroz drukčije igre, s jedinim dodirnim točkama u tome što jedna i druga sadrže oružja i ubijanje.
Nisi ti igrao u eri BFa3. Nakon toga je teško bilo dostići visoko podignutu ljestvicu.
Za to boldano... ma ja se malo zajebajem pa pišem gluposti, definitivno nisu igre za usporediti, ali jesu definitivno sa stanovišta zabave koju pružaju u timskoj igri. Dok smo timski prašili BF1 kad je tek izašao, vrlo brzo je nekako sve izgubilo smisao. U Batllegroundsu nije niti vidi da će skoro. BF1 je tehnički najbolji BF, kao što smo milion puta konstatirali, ali niije sve u tehnici, nešto je i u sevdahu...
Ako neko nije shvatia iz bf teme napisat cemo i ovdi, bf1 je smeće, usrali su ga big time... beta je bila super ali ovo sve nakon meeeh užas
That escalated quickly
*grabs popcorn*
Evo službenog eventa Charity Invitational 2017, kreće skoro https://www.twitch.tv/playbattlegrounds
Igra je stvarno zabavna,ali igraci sa kojima me spaja game oni totalno kvare igru.Znaci dal isao squad ili u dva igraca,svaki put me ubaci sa nekim mutavim ljudima.Pa koji vrag igrate u timu,kada ili nemaju mikrofon ili ne zele komunicirat,nego svatko ili vodi na svoj kraj ili trce zamnom ko ovce i ne komuniciraju.Ja neznam kako je nekome zabavno da igra u timu sa 4 covjeka,a da on sam nema mikrofon.Ili barem njih dvoje.Jer ova igra bas trazi timski rad donekle.
Igra je stvarno zabavna,ali igraci sa kojima me spaja game oni totalno kvare igru.Znaci dal isao squad ili u dva igraca,svaki put me ubaci sa nekim mutavim ljudima.Pa koji vrag igrate u timu,kada ili nemaju mikrofon ili ne zele komunicirat,nego svatko ili vodi na svoj kraj ili trce zamnom ko ovce i ne komuniciraju.Ja neznam kako je nekome zabavno da igra u timu sa 4 covjeka,a da on sam nema mikrofon.Ili barem njih dvoje.Jer ova igra bas trazi timski rad donekle.
Haha :D ja sam isto nadobudno prekjucer isprobao squad matchmaking... od 3 igre, 2 puta sam bio u squadu sa ljudima bez mikrofona. Kao muhe bez glave, ne jebu zivu silu. Samo sam se vratio na solo queue :D
Nisi ti igrao u eri BFa3. Nakon toga je teško bilo dostići visoko podignutu ljestvicu.
Nisi ti igrao u eri Bf2 i BC2, njubaro!!!!
Eeeee di si ti bio `91, eee!!!!
Nisi ti igrao u eri Bf2 i BC2, njubaro!!!!
Eeeee di si ti bio `91, eee!!!!
Nisi ni ti igrao BF1942, eh di si bio '42