Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 482.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Previše zamrzlame oko jedne phare, igrao sam i gledao razne mečeve od 500-3000 i bilo koji champ koji ima skilla mođe radit sranja.

Ali pričat kako je pharah OP je teška glupost, ono je je meni ista cijelo vrijeme, što se nebi moglo reci za neke druge champove.

O top 500 ligi i sličnom ne želim ni komentirati jer bi me od tog ranga netko sa random herojem ionako izovnao ko iz šale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Problem je kaj lik misli da igra treba i mora biti balansirana oko ranka koji je realno smeće.

Nemreš raditi balans na uzorku igrača koji imaju nizak skill i koji rade izniman broj glupih i neforsiranih grešaka i jednostavno nemaju niti skill, niti znanje kako bi sudjelovali i raspravi.

D-wook sam sebe si diskreditirao rečenicom da Widow nije counter, jer mora biti precizna. Ostavi se rasprava o balansu, nije za tebe. Uživaj u igri na kojem good skill levelu/ranku bio, a ozbiljne stvari poput balansa ostavi ljudima koji su plaćeni za to.

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
9 godina
neaktivan

2500 je prosjek ranka. 50% igrača je ispod, polovica iznad. Ja se osobno ove sezone vrtim upravo oko toga broja. Ako igra neće biti balansirana oko većine njezine populacije onda zapravo ona nema smisla. Ja već odavno govorim da bi igra trebala imati dvostruki balans, jedan za silver do diamond, drugi za M GM i pro level. Znači rekao sam da je ispod 3000 ranka Pharah OP što obuhvaća oko 70% populacije Overwatch igrača.

Widow u tom ranku nije counter nikome, a čak i da u timu dobiješ widow koja uspjeva držati Pharu pod kontrolom, njezini nedostatci su uteg za tim koji se teško nadoknađuje. Čast izuzecima, ali tko god kaže da je widow u <3000 dovoljno kompetitivna nema blage veze o čemu priča. Isto vrijedi i za Mcreea, igrači u tom ranku u većini nemaju potreban skill da bi ih kompetitivno koristili.

I sad će se netko javiti kako on Pharu kontinuirano kontrira sa tko zna kojim herojem u premadu sa još 2 ljudi i u komunikaciji sa ostatkom ekipe. To su iznimke, ne pravilo, ako u 2 od 10 partija uopće postoji neka komunikacija je već puno tako da kao relevantne kriterije moraš uzimati one po kojima igra većina populacije, soloq i bez komunikacije s ostatkom ekipe, a ne one po kojima je igra balansirana ili namijenjena igrati.

Osim toga, vi se ponašate kao da sam ja jedini koji tvrdi da je Pharah OP. Pa odi na yubitubi pa vidi tamo koliko ih to isto tvrdi, da ne spominjem reddit i Overwatch official forume. I začudo svi su to počeli spominjati u isto vrijeme, nakon završetka tenkovske mete, različitih nerfanja i buffanja iza kojih je Pharah izašla kao veliki pobjednik.

Pazi, on će sa Widow kontrirati Pharu - u ranku gdje je većina ljudi sretna ako u 1/4 pokušaja uspiju pogoditi winstonovu glavu i to prije smanjenja crita.

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
D-wook kaže...

2500 je prosjek ranka. 50% igrača je ispod, polovica iznad.

Nije. Blizzard je u svom postu rekao da je prosječni rank 2350.

No kao što su ljudi rekli. Svaki heroj može biti OP ispod top 500, a ne ispod 3000.

14 godina
protjeran

Nisam vec duze vrijeme pratio temu niti igru opcenito, al znam da je Hanzo jos uvijek "na nivou". 

17 godina

S druge strane koliko ljudi na tim nižim lvl-ima uopće igra mercy? A bez nje, Pharah postaje jako ranjiva.

Dakle računica je jednostavna, dok dođeš do ranga da ćeš igrati s dobrom Mercy, već ćeš igrati s ljudima kojima nije problem obezglaviti tu istu pharah, s nekim od očiglednih countera.

A dok ne dođeš do tog nivoa, obično ljudi koji igraju Mercy, i nisu tako dobri, a igranje klasičnog healera nije baš popularno...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

gle ja igram s frendovim drugim acc-u na kojem ima 2000 jer nemremo igrat zajedno pošto sam dosta više iznad njega (nekih 1400 bodova) i mogu Vam reć da je u tom goldu takva kaljež da je to strašno.

ekipa i zaslužuje taj rank ,jednostavno sami pick heroja ponekad izaziva smijeh ,a o samoj igri da ne pričam.

ako nam se desi da imamo pharu u kontra teamu ,mi je nemamo s čim kontrirat jer ekipa jednostavno ili je blesava ili retardirana.

nema healera tj  ako ga netko uzme to je jackpot, i onda ako ja uzmem primjer anu ,nema tanka nego svi rokaju dps, (a nitko ne radi posao dps-a).

užas, znači ja sam u diamondu blizu mastera i tamo stvarno ekipa bira šta fali, komuniciraju i šta je najbitinije svi igraju jako dobro i mečevi su napeti ,a razlika između diamonda i ovog golda je nebo i zemlja,

tak da te rankove od 2000-2500 nemojte uzimati pod neko mjerilo jer jedino mjerilo koje jesu su low skill njubare koji igraju competitive kao qp.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gle ja igram s frendovim drugim acc-u na kojem ima 2000 jer nemremo igrat zajedno pošto sam dosta više iznad njega (nekih 1400 bodova) i mogu Vam reć da je u tom goldu takva kaljež da je to strašno.

ekipa i zaslužuje taj rank ,jednostavno sami pick heroja ponekad izaziva smijeh ,a o samoj igri da ne pričam.

ako nam se desi da imamo pharu u kontra teamu ,mi je nemamo s čim kontrirat jer ekipa jednostavno ili je blesava ili retardirana.

nema healera tj  ako ga netko uzme to je jackpot, i onda ako ja uzmem primjer anu ,nema tanka nego svi rokaju dps, (a nitko ne radi posao dps-a).

užas, znači ja sam u diamondu blizu mastera i tamo stvarno ekipa bira šta fali, komuniciraju i šta je najbitinije svi igraju jako dobro i mečevi su napeti ,a razlika između diamonda i ovog golda je nebo i zemlja,

tak da te rankove od 2000-2500 nemojte uzimati pod neko mjerilo jer jedino mjerilo koje jesu su low skill njubare koji igraju competitive kao qp.

Sad se zenge kurci jer je prije tj dana presao u diamond i pokupio svu pamet ekipe iz rankova preko 3k sr .  Sta se tice kantera phare , dajte mi soldiera i to je to , main kanter . Ako soldier nemoze drzat pharu u gejmu i  kanterat ju onda nema sta igrat soldiera uopce . 

Sta se tice rankova sta zenge kaze to od 2k do 2500 su vecinom idioti i rijetko ces naic na ekipu koja je spremna popunit u teamu sta fali i pricat ingame . Ukoliko igram solo Comp onda pikam zadnji da barem nesto popunim sta nam fali . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
11 godina
neaktivan
D-wook kaže...

2500 je prosjek ranka. 50% igrača je ispod, polovica iznad. Ja se osobno ove sezone vrtim upravo oko toga broja. Ako igra neće biti balansirana oko većine njezine populacije onda zapravo ona nema smisla. Ja već odavno govorim da bi igra trebala imati dvostruki balans, jedan za silver do diamond, drugi za M GM i pro level. Znači rekao sam da je ispod 3000 ranka Pharah OP što obuhvaća oko 70% populacije Overwatch igrača.

Widow u tom ranku nije counter nikome, a čak i da u timu dobiješ widow koja uspjeva držati Pharu pod kontrolom, njezini nedostatci su uteg za tim koji se teško nadoknađuje. Čast izuzecima, ali tko god kaže da je widow u <3000 dovoljno kompetitivna nema blage veze o čemu priča. Isto vrijedi i za Mcreea, igrači u tom ranku u većini nemaju potreban skill da bi ih kompetitivno koristili.

I sad će se netko javiti kako on Pharu kontinuirano kontrira sa tko zna kojim herojem u premadu sa još 2 ljudi i u komunikaciji sa ostatkom ekipe. To su iznimke, ne pravilo, ako u 2 od 10 partija uopće postoji neka komunikacija je već puno tako da kao relevantne kriterije moraš uzimati one po kojima igra većina populacije, soloq i bez komunikacije s ostatkom ekipe, a ne one po kojima je igra balansirana ili namijenjena igrati.

Osim toga, vi se ponašate kao da sam ja jedini koji tvrdi da je Pharah OP. Pa odi na yubitubi pa vidi tamo koliko ih to isto tvrdi, da ne spominjem reddit i Overwatch official forume. I začudo svi su to počeli spominjati u isto vrijeme, nakon završetka tenkovske mete, različitih nerfanja i buffanja iza kojih je Pharah izašla kao veliki pobjednik.

Pazi, on će sa Widow kontrirati Pharu - u ranku gdje je većina ljudi sretna ako u 1/4 pokušaja uspiju pogoditi winstonovu glavu i to prije smanjenja crita.

Frende to sto si ti scrub teski sa Widow ne znaci da ostali jesu,visim na redditu svaki dan nitko ne prica da je phara OP a youtune djeca i njihova misljenja who cares ?
Na kraju krajeva 10 ljudi ti je reklo da si "pijan" ti jos odbijas da prihvatis cinjenicu da si jednostavno mozda los i da ti je aim shit teski i NE ZNAS vs phare.
Ili se nauci ili prilagodi ili quitaj igru ali Phara nije OP zivio sve najbolje.

Imas mentalitet i stav ja znam sve nitko mi nista ne moze reci ili me nauciti sama cinjenica sa pricas da 76 i widow nisu counter je dovoljan dokaz da vidim da ne znas o cemu pricas,pa makar ti rank bio 5000.
Overwatch official forums su jebena sala puna bronze likova koji prosipaju pamet a igraju na 1500 ratingu ni mape jos ne znaju kako treba,ali dobro ako ces ti citati i vjerovati svemu na OW Forumima onda je i Junkrat OP.

Solidan widow apsolutmo moze dominirati enemy cap i pocistiti 3-4 heroja zavisno od setupa,ako imaju 3-4 1 shootbable heroja Widow je potpuno dobar pick ti si kao oni dok sam iz golda izlazio cim pickam widow "omfg not widow she sucks" ocistim cap ubijem 3-4 enemy heroja odjecnom nice job widow.

Evo 3 bezze vidsa sto sam se sjetio sejvati od mene,a uzmi u obzir da sam ja u najbolju ruku prosjecan Widow ni dobar niti imam mozda 30tak sati sa Widow pa opet se moze,sada zamisli Widowa koji nije prosjecan i jos x3 puta bolji od mene sta tek radi.

https://vimeo.com/209354019

https://vimeo.com/209353974

https://vimeo.com/209353972

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.3.2017 10:47 (Wack).
14 godina
Adict kaže...

Sad se zenge kurci jer je prije tj dana presao u diamond i pokupio svu pamet ekipe iz rankova preko 3k sr .  Sta se tice kantera phare , dajte mi soldiera i to je to , main kanter . Ako soldier nemoze drzat pharu u gejmu i  kanterat ju onda nema sta igrat soldiera uopce . 

Sta se tice rankova sta zenge kaze to od 2k do 2500 su vecinom idioti i rijetko ces naic na ekipu koja je spremna popunit u teamu sta fali i pricat ingame . Ukoliko igram solo Comp onda pikam zadnji da barem nesto popunim sta nam fali . 

Soldier moze drzati Pharu ako je sama tj ako nema pocket Mercy. Ako je na njoj Mercy i/ili Zenov orb, stvar postaje puno teza i nerealno je ocekivati od jednog soldiera da sam countera taj combo. Mozes ih srediti kad imas ult ali izvan toga jako tesko, jedino sa odlicnim aimom  i to samo ako su oni glupi i hoveraju sporo u zraku na otvorenom i Pharah ne puca nazad na njega...

16 godina

Orisa vam je online

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kako je moguce da mi nakon dobivenog meca SR poraste za samo 4???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vi kukate oko Pharah, pogledajte šta napraviše od Orise.

U dvije odigrane partije, imam osječaj da je mogu zaustaviti samo Orisa, ili pol drugog tima 

Gun je prejak, štit korisniji od onog Reinovog, a Fortify je samo šlag na tortu.

Sad sastavi tim, s Orisom, bastionom, tjobornom, pharah, mercy, lucio. U trenutku kad se nešto brani.

Good luck to pass that.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa zato je se ne može igrati u comp. Blizzard je valjda sto puta naglasio da PTR nije pravno testno područje jer ljudi ne igraju ozbiljno, a ono što oni tesitraju in house je očito hit and miss. imamo tjedan dana vidjeti kako to šljaka u quick playu pa ako je stvarno op nerfat ce je. još nisam stigao probat jer ow nije radio, ali sada cu bacit koji match.

17 godina
rooswelt1991 kaže...

Vi kukate oko Pharah, pogledajte šta napraviše od Orise.

U dvije odigrane partije, imam osječaj da je mogu zaustaviti samo Orisa, ili pol drugog tima 

Gun je prejak, štit korisniji od onog Reinovog, a Fortify je samo šlag na tortu.

Sad sastavi tim, s Orisom, bastionom, tjobornom, pharah, mercy, lucio. U trenutku kad se nešto brani.

Good luck to pass that.

Meni je baš kontra, shiled je 900 dosta slab, s pharuh je skinem dok se ni ne snađe.

Meni je useles champ, a tank još gori.

Jedino je fora ono na desni klik što spoji enemije i veoma korisno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.3.2017 22:20 (amd freak).
17 godina

Overwatch - Orisa Guide " Complete Hero Breakdown"

Overwatch March 21st Patch in a Minute

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

pogledajte šta napraviše od Orise.

Čim sam je isprobao odmah sam shvatio da nešto nije u redu.

Damage output je OP za tenka:

1.) cca 144 dmg/s - identičan output kao i DVa, bez fallofa, sa mnogo manjim spreadom i single projectile učinkom što znači i mnogo veći domet i mnogo veću opasnost za squishye. Dva mora biti ekstremno blizu da bi svi peleti pogodili, dok Orisa može operirati na većim udaljenostima, a u isto vrijeme se može barikadirati štitom, dok DVa nema mogućnost istovremenog korištenja matrice i damage outputa. A to sve bez spominjanja fortify abilitya.

2.) isti HP kao i Zarya, ali mnogo veća izdržljivost, uz nešto veći hitbox. Zarya ima 2 sec zaštite, Orisa ima štit od 900 hp-a i 4 sekunde duplog hp-a.

Pošto se DVa nakon nerfa mora igrati pod zaštitom Rheina, njezina jedina potencijalna ofenzivna prednost u obliku dive in-kill squishy-get out pred Orisom je od neznatne važnosti. Zaryna jedina prednost je njezin ultimate.

Orisa se ne bori za mjesto u timu protiv Rheinhardta, već protiv drugog brawlera poput Zarye i Dve. Rheinhardt je i dalje siguran pick sa svojim mobilnim 2000 hp štitom. I dok Orisa sa štitom ulazi u njegov teritorij, iznenađujuće istovremeno ulazi u teritorij Zarye (fortify, halt) i Dve (damage). U ovakvom stanju teško je zamisliti bolju kombinaciju tenkova od Rhein+Orisa. Tim sa njima jednostavno dobiva toliko dobro frontline utvrđivanje koje dovoljno dugo traje do mid ili čak i post teamfighta ako su ulti u igri.

Moramo vidjeti kako će funkcionirati u competitive okruženju, QP je glupost iz koje se nemogu izvući zaključci.

Ostale patch novosti:

Ana

• Biotic Rifle
    • Damage decreased from 80 to 60

Developer Comments:Ana’s kit has several strong components, which makes her difficult to replace. Reducing her damage output will make her less threatening on attack and reduce her dueling capabilities.

Anin nerfing se nastavlja, do kada će biti u nemilosti developera? Sada je potpuno izgubila dueling sposobnost protiv backline harassera i ostalih flankera, Pharah će još više dominirati nebom. Njezin fokus se premješta na healanje i supportanje, ne više na damage dealing. Što je možda i bolje za igru, a i objektivno govoreći Ana je bila nezamjenjiva u većini situacija.

Junkrat

• Total Mayhem
    • Junkrat’s explosions no longer hurt himself

Developer Comments: Previously, Junkrat’s projectile speed made him difficult to use at long ranges, but the damage he took from his own explosions made him difficult to use at close ranges. This change makes him more effective at close ranges, allowing Junkrat players to explore new strategies.

Konačno... Junkrat i na blizu može stvarati nered, ali još uvijek ne dolazi na nivo reliable DPS-a na koji se tim može osloniti.

Sombra

• Hack
    • Sombra’s teammates can now see hacked healthpacks through walls
  • Stealth
    • Sound effects and VO distance has been reduced to 15 meters when Sombra enters or exits Stealth
  • Translocator
    • Cooldown reduced from 6 seconds to 4 seconds

Developer Comments: Sombra can be devastating in the right hands, but infiltrating and harassing enemies could often feel difficult. These changes should increase her effectiveness and teamplay.

Sombra još uvijek prolazi kroz buffing entuzijazam. Njezina popularnost i zabavan gameplay glavni su razlog tome i ovim buffovima definitivno postaje kompetitivnog karaktera. Čak će i loši igrači s njom u najmanju ruku moći odraditi dio posla u obliku ometanja suportta i izbjegavanja čestog umiranja.

Winston

• Barrier Projector
    • Ability cooldown now starts when the barrier is placed, instead of when it ends

Developer Comments: This change should help Winston do what he does best: distract the enemy team and block damage.

Winston je nedavnim buffovima počeo biti zamjetna smetnja, a izgledno je da će se niz i nastaviti.

Zenyatta

• Orb of Destruction
    • Alternate fire cooldown has been reduced from 1 seconds to 0.6 seconds
    • Weapon spread has been removed

Developer Comments: Zenyatta’s alternate fire often felt too difficult to use due to its long recovery time. This reduction should make it a more viable option. Also, his weapon has always had a very small amount of spread. This wasn’t enough to change the way he was played, but it would occasionally cause shots to miss that would normally hit their target. Removing this small variance should help him feel more consistent.

Zeny solo uz pomoć discord orba otopi nebranjene tenkove u rekordnom vremenu, a sada će to raditi još lakše.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________-

ZAKLJUČAK sadašnje mete:

1) 3DPS compositions se nameće kao najoptimalniji i najbolji sastav tima

2) Ana je i dalje, za nekoordinirani tim, bolji pick za attack od ostalih supporta

3) Koliko god buffanja i nerfova bilo, Roadhog hook combo je još uvijek lijek za probleme

4) Pharah je OP i bez direktnog countera

5) Reaper se još uvijek nemože igrati soloq

6) Soldier je i dalje nezamjenjiv i glavni DPS

I još jedan savjet ako igrate Roadhoga. Iako je paradigma da ako dolazi do trejdanja najbolje trejdati svojeg off tenka/2nd tenka za jednog od protivničkih healera, to se je u praksi u ranku u kojem ja igram pokazalo pogrešnim. Naime, ako protivnički tim igra sa 2 healera (Ana i Mercy najbolje), trejdanje Roadhoga za jednog healera nema značajniji učinak pošto i Ana i Mercy mogu održavati ostatak tima na životu tijekom midfighta.

No, trejdanje Roadhoga za protivničkog glavnog DPS-a - Soldiera, dovodi do potpuno drukčijeg rezultata - najčešće relativno laganog teamwipea. Jednostavno rečeno, ukupni DPS protvničkog tima bez Soldiera tijekom midfighta nije ni približno dovoljan za pobjedu u nekom prosjeku. Naravno korištenjem i kombinacijom ulteva ili povećom razlikom u skillu se taj nedostatk može donekle kompenzirati, no većinom se ovakva situacija odigra kako sam opisao.

gl&hf

13 godina
neaktivan

Otkad je to Pharah OP? Jesam propustio neki ogromni buff? 

Trava raste tamo gdje je posadiš.
9 godina
neaktivan

Proveo jučer cijelu smjenu na Overwatchu, samo još više utvrdio poznate činjenice.

Kad god je Pharah bila u igri (veoma često), nije bilo toliko zabavno. A s vremenom će biti još gore kako ljudi postaju još bolji i kako je novi počinju igrati kad skuže da je trenutno OP. A i sve je češće u igri, možda 2/10 partija da se Pharah uopće ne pojavi.

A i razvili su i neke advance strategije da još više unište igru. Na escort mapama ostaju što više u zraku jer je protivnik orijentiran na payload i tamo se koncentrira tako da nema potrebe silaziti, a rakete imaju dovoljan damage i AOE da obave svoj posao. Na tim visinama, soldier i ostatak njezinih tzv. countera su bespomoćni. U takvoj situaciji Pharah umire zadnja i to jedino kada prethodno dođe do teamwipea, protivnik iskontrolira cijelo područje pa se ova nema više gdje spustiti nego na doček. Toliko za Escort mape.

Što se tiče CP mapa situacija je još gora, pogotovo ako protivnički tim kontrolira objective. Tu je strategija diving na izolirane mete - squishije, primarno soldiera, da se riješi potencijalne prijetnje, a zatim lagano driftanje i rejpanje tenkova. Nemoram vam ni govoriti kako to završava. Soldier po nebu traži Pharu, ova iskoči iza neke zgrade, prizemlja ili s neba na 5 ili manje metara od njega, 2 rakete u 2 sekunde i ciao papa. Iz takvog konflikta Pharah uvijek izlazi sa 100+ HP-a tako da joj nešto malo soldier uspije oduzeti sa svojom reakcijom ako uopće odluči pucati po njoj, a većinu si sama oduzme jer zapiči raketu na 1 metar udaljenosti sa koje je nemoguće fulati.

Ništa, nadam se da će postovi upućeni Jeffu Kaplanu biti dovoljni da se Pharah dovede u red.

0 4 hvala 0
15 godina
Medikus kaže...

Otkad je to Pharah OP? Jesam propustio neki ogromni buff? 

u newb krugovima OP (tzv. "i aim like a retard" krugovi), u pro krugovima cannon fodder koji pada čim izviri 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina

ti oćeš reći da tvoj cijeli team jedna phara rejpa i nitko joj nemože kontrirat?

zato postoji switch heroja, pa se uzme jedan soldier u kombinaciji sa mccraeom i nema boga da ti ta phara išta može.

soldier/mccrae je riješe ako je phara solo ,a ako je u kombinaciji sa mercy onda oba  budu u teamu i problem riješen.

ja uopće ne vidim da je ta phara po ičemu tako dobra/bolja od ostalih attackera.

naravno svaki heroj u dobrim rukama je odličan ,ali tvrdit da za pharu nema pravog countera je naprosto smiješno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
D-wook kaže...

Proveo jučer cijelu smjenu na Overwatchu, samo još više utvrdio poznate činjenice.

Kad god je Pharah bila u igri (veoma često), nije bilo toliko zabavno. A s vremenom će biti još gore kako ljudi postaju još bolji i kako je novi počinju igrati kad skuže da je trenutno OP. A i sve je češće u igri, možda 2/10 partija da se Pharah uopće ne pojavi.

A i razvili su i neke advance strategije da još više unište igru. Na escort mapama ostaju što više u zraku jer je protivnik orijentiran na payload i tamo se koncentrira tako da nema potrebe silaziti, a rakete imaju dovoljan damage i AOE da obave svoj posao. Na tim visinama, soldier i ostatak njezinih tzv. countera su bespomoćni. U takvoj situaciji Pharah umire zadnja i to jedino kada prethodno dođe do teamwipea, protivnik iskontrolira cijelo područje pa se ova nema više gdje spustiti nego na doček. Toliko za Escort mape.

Što se tiče CP mapa situacija je još gora, pogotovo ako protivnički tim kontrolira objective. Tu je strategija diving na izolirane mete - squishije, primarno soldiera, da se riješi potencijalne prijetnje, a zatim lagano driftanje i rejpanje tenkova. Nemoram vam ni govoriti kako to završava. Soldier po nebu traži Pharu, ova iskoči iza neke zgrade, prizemlja ili s neba na 5 ili manje metara od njega, 2 rakete u 2 sekunde i ciao papa. Iz takvog konflikta Pharah uvijek izlazi sa 100+ HP-a tako da joj nešto malo soldier uspije oduzeti sa svojom reakcijom ako uopće odluči pucati po njoj, a većinu si sama oduzme jer zapiči raketu na 1 metar udaljenosti sa koje je nemoguće fulati.

Ništa, nadam se da će postovi upućeni Jeffu Kaplanu biti dovoljni da se Pharah dovede u red.

Nije pharah OP nego je tvoj tim pun njubina i debila koji je neznaju iskontrolirat.

Pharah solo nema šanse protiv dobrih 2-3-4 igrača. A priče da se drži u zraku cijelo vrijeme su idiotarija jer i ona ima cooldawn pa se mora kad tad spustit gdje je mccrea pojede za doručak.

A to ti pričam kao main pharah igrač i znam kako me poneki znaju sjebat.

Sve je do tima, nema ništa solo, jasno da je skill skill, ali zaboravi da ce ti pharah solo samo tako kerijati meč ako je kontra tim imalo pametan.

Čak da je i OP treba dosta vremena da se mastera, pa evo ja osobno sam utukao sate i sate s njom i još uvijek zajebem 50% njezinih ultija. To je ta, teško je vsaki puta pogoditi pravo vrijeme za ult.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 10:19 (amd freak).
11 godina
neaktivan

Strategija divinga na izolirane mete ? :D wtf ti pricas covjece svaki wall of text je veci isprdak za isprdkom solider ima sprint i  ne mozes nikada biti izoliran jer mozes biti na drugoj lokaciji kroz 5 sec.
Nadam se da Jeff nece poslusati whining little bitches poput tebe,sjedne lik igra 2 sata pew-pew-a i instant je balans expert i sve zna koji mentalitet jbt....prije bi HDZovcu objasnio da HDZ ne valja nego da ti ne znas igrati.

Jos jedan tip solider dropa svoj medic station,malo naucis strejfati i ciljati i ubijes pharu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 10:41 (Wack).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sa nevjerovatnom brzinom pravljenja novih likova, 3 po godini i nerfanjem broken likova svakih pola godine do godine ocekujem da ce overwatch postat 2027-e vrhunska competitve igra i popularni esport za pracenje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 11:07 (haydara).

0 4 hvala 0
11 godina
neaktivan

Prvo ovo nije moba da svaki mjesec izlazi heroj,ima tu puno vise balansiranja i testiranja nego sto vi balans experti mislite.
Igra je poprilicno balansirana kad uzmes u obzir koliko heroja,abilitija i ultimate ablitija ima.
Biti los u igri nasprem nebalansirane igre su 2 razlicite stvari.
Sto bi rekli tryhardovi na internetu git gut.

Samo eto da tu Pharu nerfaju jer 1 shoota po 6 heroja u 2 sec.

Ali to je   poremeceni mentalitet danasnjih igraca ne samo OWa nego generalno,ako me netko ubije ili je no lifer ili cheater ili naprosto igra nije balansirana,sve je lakse kriviti nego reci sebi mozda mi treba jos vjezbe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 11:22 (Wack).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Wack jesi se osjetio napadnutim? Ako jesi ispricavam se, nezelim da ides rastresen u skolu popodne.

11 godina
neaktivan

Zavrsio ja sine skolu prije 10 i kusur godina,ne osjecam se napadnutim uopste ne brini se ti za mene,samo mi ovo malo dlaka na celavoj glavi skoci kad procitam toliku kolicinu smeca u tako malo recenica kao sto si ti napisao.

Prva glupost je hero release cycle koji su rekli da ce biti izmedju 3-5mj dok igra jos nije ni izasla a ti ocekujes neki moba release cyle u igri gdje su svi heroji i mape free,drugo balans komentar dovoljno govori da nisi nikad preko 2k ranka ni vidio a i ako jesi boostao te netko pa su te zgazili kad si solo igrao pa si odlucio plakati da je igra nebalansirana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 11:38 (Wack).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kakvi kompleksi, vrijeme je da napustis zamraceni podrum i odes udahnut svijezi zrak.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice