gle ja igram s frendovim drugim acc-u na kojem ima 2000 jer nemremo igrat zajedno pošto sam dosta više iznad njega (nekih 1400 bodova) i mogu Vam reć da je u tom goldu takva kaljež da je to strašno.
ekipa i zaslužuje taj rank ,jednostavno sami pick heroja ponekad izaziva smijeh ,a o samoj igri da ne pričam.
ako nam se desi da imamo pharu u kontra teamu ,mi je nemamo s čim kontrirat jer ekipa jednostavno ili je blesava ili retardirana.
nema healera tj ako ga netko uzme to je jackpot, i onda ako ja uzmem primjer anu ,nema tanka nego svi rokaju dps, (a nitko ne radi posao dps-a).
užas, znači ja sam u diamondu blizu mastera i tamo stvarno ekipa bira šta fali, komuniciraju i šta je najbitinije svi igraju jako dobro i mečevi su napeti ,a razlika između diamonda i ovog golda je nebo i zemlja,
tak da te rankove od 2000-2500 nemojte uzimati pod neko mjerilo jer jedino mjerilo koje jesu su low skill njubare koji igraju competitive kao qp.

Sta se tice kantera phare , dajte mi soldiera i to je to , main kanter . Ako soldier nemoze drzat pharu u gejmu i kanterat ju onda nema sta igrat soldiera uopce . 

Trava raste tamo gdje je posadiš.

.