Po meni bi bilo ovako po zahtjevnosti:
1) Saints Row 2
2) GTA 4
3) Crysis WARHEAD
4) Crysis
1) Saints Row 2
2) GTA 4
3) Crysis WARHEAD
4) Crysis
1) Saints Row 2
2) GTA 4
3) Crysis WARHEAD
4) Crysis
ma dajte ljudi, kakav saints row 2, igram ga ugodno na high... za razliku od GTA 4
Iskreno njega nisam ni probao, ali ove tri ispod jesam, al čuo sam da je zahtjevniji od GTA4 (koji je ionako užasno zahtjevan i spor).
Da nisu to neki patchevi popravili ili šta?
a jbt ja nisam mislio da ste tako GL*PI! da raspravljate ako je crysis ili gta 4 zahtjevnija igra naravno da GTA4
mislim crysis mozes igrat sve na najvecim postavkama sa dual core procesorom i 512 rama na grafi, a za GTA 4 trebas imat quad procesor i 1 gb rama na grafi da bi sve islo glatko na najvecim postavkama!!!
EDIT:i opcenito je GTA4 najzahtjevniji ! to je sigurno sad jedino mozete raspravljat sve ostalo ispod GTA4
i nemojte mislit da cete nesto postici ako cete sad mi tu srackat sa thumb down-ovima jer vasa najdraza igra nije najzahtjevnija
Najzahtjevnija igra?
Hmmmm
Doom 1 mozda?
Najzahtjevnija igra?
Hmmmm
Doom 1 mozda?
uuu koja genijalna fora
Nije 2 nego 2.5GB preporučeno.
o cemu ti? 
O GTA 4.
O GTA 4.
recomended ti je 2gb ali ako hoces na najvece postavke ti treba 3gb
a 2.5 gb ti je recomended za win vistu
Može ono raditi i sa 2gb 
gta 4
Meni bilo koji S.T.A.L.K.E.R. izgleda zastarjelo i isprano zbog iznimno loših tekstura. Možda DX10 efekti jesu odlični i ostali dijelovi grafičkog prikaza su super, ali preko tekstura kao temelja ne mogu preći, izgleda mi jednostavno jadno, a Crysis jedno 3 puta bolje.
Očito ovisi od osobe do osobe, meni npr. Crysis izgleda jadno zbog 68 slojeva (bespotrebnog) Bloom-a...
Clear Sky mi je nekako "prirodniji" , a s druge strane HL2 sa HD packom izgleda bolje od obje igre...
A ova osnovnoškolska generacija u topicu mora počet razlikovat zathjevnu igru sa razlogom (znači zbog odlične grafike), i igru zahtjevnu iz razloga lijenosti developera koji koriste iste jadne konzolne teksture i ne mjenjaju kod igre nego samo nabrzinu naprave da radi na PC-u.
najzahtjevnija igra koju sam ja imao priliku isprobati je ArmA 2
ne opravdava takvu konfiguraciju niti 1% ali eto Bohemia interactive ne misli tako
od prilike trazi core 2 quad,3.5 gb ram i 512 mb gpu 6800 and better
najzahtjevnija igra koju sam ja imao priliku isprobati je ArmA 2
ne opravdava takvu konfiguraciju niti 1% ali eto Bohemia interactive ne misli tako
od prilike trazi core 2 quad,3.5 gb ram i 512 mb gpu 6800 and better
Šta in je sa glavon.
O GTA 4.
E nije vise.
Sad je Saboter:
Minimalno
Core 2 Dual Core 2.4 GHz or AMD equivalent
2 GB
Nvidia Geforce 7800 GTX with 256MB of VRAM or ATI Radeon HD 2600 Pro with 256MB of VRAM
At least 7GB of free space
Uspoređiva san ga sa GTA,za max trzi malo jaci procesor od GTA a ostalo je sve isto.
Kad san prvi put vidio,nisam maga virovat.
Pogledaj konfu moju... GTA IV na 1360x1024 tak nesta vrtim teze malo... Steka malo jace.. Pretrpim ja to... X2 mi je proc
Pogledaj konfu moju... GTA IV na 1360x1024 tak nesta vrtim teze malo... Steka malo jace.. Pretrpim ja to... X2 mi je proc
Moga si jos malo detalja stavit,ovo je pre malo.
Ja mislim da je to možda GTA IV,igram na laptopu od svog brata koji ima 4gb rama,neku clockiranu nvidiu od 512mb i dvo jezgreni procesorom na middle detaljima i igra mi radi veoma dobro,ali čim nešto malkie povećam,odmah mi pada fps.Crysis mi bi inače išao skroz glatko.
Moga si jos malo detalja stavit,ovo je pre malo.
Sta trebaš? Pričaj, sve znam, neda mi se ono nadopunjavat
po meni je cryostasis za sada najneoptimiziranija igrica ikada. pa to šteka kod mene ko ludo na 1440*900 na highu... krizu na 1600*900 vrtim na nekih 23-25 frejmova sve na enthusiast i na 4aa i 16af
najzahtjevnija...
Docker Sokoban
1) Saints Row 2
2) GTA 4
3) Crysis WARHEAD
4) Crysis
Ček ček ček zar Saints Row 2 nije izašao puno prije GTA IV? i hvala ti dao si mi ideju koju igru da skinem hehe
P.S imam neko pitanje bilo šta da stavim na torrent poćne skidat oko 500kb/s i nakon 5 sekundi neće iznad 2-3 kb/s ić to mi natorrentu jel moguće da su ivi iz t-coma blokirali torrent i bit comet?
1) Saints Row 2
2) GTA 4
3) Crysis WARHEAD
4) Crysis
Ček ček ček zar Saints Row 2 nije izašao puno prije GTA IV? i hvala ti dao si mi ideju koju igru da skinem hehe
Saints Row 2,nema veze sa zahtjevnošču,nego sa neoptimaliziranosti.
SR2 je isa na mojoj konfi (Moj PC).
meni je metro 2033 najzahtjevniji,nemogu igrat na max.postavkama,druge igre mogu