a 4po ovome svemu vidim da bi jedna 4850 od 1 gba bila taman dovoljna,ispravite me ako sam u krivu
ljudi, pa gdje je tu logika???
na svojoj kanti (smeću) od računara "moj PC"
igram GTA IV na 1600x900 all high postavke i ide na nekih 60 FPS
don't bullshit
crysis jedva 45 na istoj rezi uspijem na medium postavkama
Imam isti procesor, CrossFire 2xHD4870 512MB, 2GB RAM-a više i Crysis mi leeeti, a GTA IV je na high NEIGIRIV. Loše radi i na low i na medium i na high. Jedino kada SVE ali baš sve stavim na najmanje što postoji dobim stabilnih 60FPS-a, ali to onda izgleda kao GTA: SA.
Kao što je rekao Prison Braker, GTA IV nisam mogao namjestiti da radi bez štekanja. Značajan porast FPS-a se dobije OC-anjem procesora (za one koji imaju dvojezgrene), a sa quad-om ide puno bolje nego sa duo. Veliku ulogu zbog puno tekstura ima i RAM na grafičkoj kartici, igra bolje radi na HD4850 1GB nego na CF HD4870 di su obje 512MB.
Najneoptimiziranija je svakako Saints Row 2.Barem kako ja to gledam jer je meni imao 15 fps na mojoj konfi na high a na nižim je neigrivo.
don't bullshit
ili ti je graficka cudo ili ti krivo govoris...
don't bullshit
ili ti je graficka cudo ili ti krivo govoris...
overclockirano sve
Izmišljaš ti toplu vodu!
Izmišljaš ti toplu vodu!
instaliram opet radi dokaza, javim za 2 dana kad nabavim
Saints Row 2 definitivno...
saints row 2 nisam igro, ali cryzis leti na skoro sve max (nism fraps koristio, niti onu komandu za pokazivanje fps-a, ali ne trzne ni najmanje nikad)
gta4 s druge strane se ucitava pola godine, nije mi ni prinlizno max jer nemam dosta rama na grafi, ocito joj treba oko 4-6GB GDDR da bi se moglo zmaksat, nemam pojma jer mi viewdistance nije ni na pola, one ostale postavke blizu min i javi da mi je graficki ram pun da dalje nemrem dizat
teksture su skoro na max, ali nisu sve, negdje u rangu cryzisa
gta4 s tim postavkama stuca cijelo vrijeme, ram mi je konstantno pun, ako prelazim iz podrucja u podrucje pocne jace stekat dok se opet sve preloada u ram itd.
katastrofa, ne znam kak to cudo radi na xboxu, ali za pc nemam pojma kaj je dovoljno da radi ok na max, kako bi se igra i trebala igrat
ja mislim da je ArmA II među zahtjevnijima
GTA IV definitivno
e sad,ne znam koju bih grafulju uzeo za te 2 ''najjace'' igre,igram na 1024x768 rezi,i jel mi za to dovoljno 4850 521 mb? ili da uzmem jacu pa da novije igre(2010) mogu na ovoj rezi i na high detaljjima.
Ako možeš uzmi jaču.Ja sa 4850 na 1024x768 vrtim sve na high.radit će ti i GTA 4 samo moraš patch stavit.
mozes crysis na VERY HIGH? jer to mi daje do znanja da 4850 ne bude umrla za par mjeseci
Nisam probao jer sam igrao na XP a very high je samo za direct X10,evo sutra instaliram na WIN7 pa ti javim(ako zaboravim podsjeti me).
Crysis nisam puno igrao pa bi mogao dok sam Warhead prešao iako mi nije nešto ali lijepo je.
Probao sam Crysis na Very High na rezoluciji 1024x768,radi na 25-35 FPS,malo zatrza,uglavnom kad je akcija ali nije strašno.
(sve je na stock postavkama)
so obzirom na grafiku, sta kazete na ovog novog batmana ?
saints row 2 nisam igro, ali cryzis leti na skoro sve max (nism fraps koristio, niti onu komandu za pokazivanje fps-a, ali ne trzne ni najmanje nikad)
gta4 s druge strane se ucitava pola godine, nije mi ni prinlizno max jer nemam dosta rama na grafi, ocito joj treba oko 4-6GB GDDR da bi se moglo zmaksat, nemam pojma jer mi viewdistance nije ni na pola, one ostale postavke blizu min i javi da mi je graficki ram pun da dalje nemrem dizat
teksture su skoro na max, ali nisu sve, negdje u rangu cryzisa
gta4 s tim postavkama stuca cijelo vrijeme, ram mi je konstantno pun, ako prelazim iz podrucja u podrucje pocne jace stekat dok se opet sve preloada u ram itd.
katastrofa, ne znam kak to cudo radi na xboxu, ali za pc nemam pojma kaj je dovoljno da radi ok na max, kako bi se igra i trebala igrat
ti ozbiljno sa tom konfom ne možeš igrati gta4 na high? čudno mi se čini to, odlicna je to konfa...
koj rezolucija? jeli original ili pirat?
nije original, nakon sto sam vidio kakva je ne pada mi napamet, presto sam igrat negdje na 30%, odprilike nakon sto se preselite u novi kvart i onda jos nesto misija, nakupovo robe u onom novom gradu...
pogotovo sto i ljudi s najnovijim patchevima nemaju sve glatko.
mozda je stvar u rezoluciji, ali nisam na max postavkama i stekucka
iskreno jos bih preso preko toga, ali igra mi nije ni do koljena GTA:SA, puno toga fali, nema nista novo, graficki mozda je nesto lijepsa, ali pod jako visoku cijenu
Piše se najneoptimirizanija,bar mislim

nemoj vise misliti molim te :)
po meni arma 2 i crysis samo crysis je gladan samo graficke snage dok je arma 2 i graficke i treba dosta RAM-a
crysis2 jest da nije izaso ali cito sam na netu da ce bit jdna od najzahtjevnijih pc igara
stalker clear sky,saints row 2,gta 4,crysis
Dirt 2 nije toliko na minimumu ali na high dx11 definitivno
ARMA 2 .. to izmaxaj i igraj ugodno
sretno!
stalker clear sky,saints row 2,gta 4,crysis
HAHAHAHA.
To san ja upija pokrenit pa caki i malo igrat(Moj PC).
GTA IV nije zahtjevna igra (s obzirom na nekvalitetu grafike), nego kako je hrpa vas već napisao jednostavno jaaako loš port sa konzole. A tako ispadne i puno portova (mislim da je i Halo imao tih problema)...
A što se PC zahtjevnosti tiče, Stalker Clear Sky & Crysis mislim da djele prvo mjesto... dok po mojem osobnom mišljenju Half Life sa onim High Definition packom izgleda bolje od obje igre a nije ni toliko zahtjevan.
Clear Sky baš i ima odličnu grafiku, dok za Crysis mislim da je samo loše optimiziran, jer po meni izgleda lošije od Clear Sky-a...
Prvo sam mislio da je GTA IV, ali kad sam probao Saints Row 2..
Ja ne znam kakvu mašinu moraš imat da to normalno igraš..
To je valjda najgori port sa konzola na PC ikad, neoptimizirano do vraga..
Ja bih rekao da je to Grand Theft Auto 4 zbog rama.
Prvo sam mislio da je GTA IV, ali kad sam probao Saints Row 2..
Ja ne znam kakvu mašinu moraš imat da to normalno igraš..
To je valjda najgori port sa konzola na PC ikad, neoptimizirano do vraga..
Ja san je igra na svom kompu,može se igrat al blokira,ja neznan ako je to zahtjevno onda ja iman makinju od kompa.
Naravno da se može igrat, al pitanje je koliko je to gušt..
GTA IV klizi prema onom..
Pa traži ti samo 2 gb po meni to nije puno ,možda više po grafici i procesoru.
GTA IV nije zahtjevna igra (s obzirom na nekvalitetu grafike), nego kako je hrpa vas već napisao jednostavno jaaako loš port sa konzole. A tako ispadne i puno portova (mislim da je i Halo imao tih problema)...
A što se PC zahtjevnosti tiče, Stalker Clear Sky & Crysis mislim da djele prvo mjesto... dok po mojem osobnom mišljenju Half Life sa onim High Definition packom izgleda bolje od obje igre a nije ni toliko zahtjevan.
Clear Sky baš i ima odličnu grafiku, dok za Crysis mislim da je samo loše optimiziran, jer po meni izgleda lošije od Clear Sky-a...
Meni bilo koji S.T.A.L.K.E.R. izgleda zastarjelo i isprano zbog iznimno loših tekstura. Možda DX10 efekti jesu odlični i ostali dijelovi grafičkog prikaza su super, ali preko tekstura kao temelja ne mogu preći, izgleda mi jednostavno jadno, a Crysis jedno 3 puta bolje.
Pa traži ti samo 2 gb po meni to nije puno ,možda više po grafici i procesoru.
Pa za današnje vrijeme i je kad bolje pogledas,mozda tamo za god. dana bude malo.
Danasnje igre uopce nisu zahtjevni kako neki misle.