Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.381.132
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Antraks part 2. kaže...

Grafika je loša - jako loša - sve mape su jako mračne i klaustrofobične - boje su očajne, pretamne i ružne.

Nisam igrao sve mape, ali sunca nisam vidio nigdje. Ima jedna mapa gdje na početnoj slici prikazuje plavo nebo i sunce, kad ono mračnjak i turobna atmosfera.

Sučelje u lobiju je smiješno - ikonice (titlovi i amblemi) su smiješne - dječje crtarije - svemu tome u lobiju kao da fali pokoji piksel - ono kao da je moj mali uzeo i u paintu nešto našvrljao, a oni zalijepili u igru - smiješno.

Ajde de, moram priznati da na scaru ima recoila :)

Probao sam još MP5 i iskreno recoila se ne sjećam ;)

Uzeo malo Dragunova (pošto sam strastveni snajperist) kad ono imaš što čuti - zvuk snajpera je tako loš da svaki put kad ga čuješ prođe te neka jeza.

Koristio Dragunova 5 minuta i kasnije izbacio snajpere iz upotrebe potpuno jer to nema smisla.

Hit detection je valjda dobar - ubijao sam ih. Ispočetka malo teže dok se nisam ufurao, ali nakon par mapa i attachmenta sve dođe na svoje mjesto.

Ne znam što još da vam kažem osim da sam jako razočaran sveukupnim dojmom.

Ne vjerujem da će mi se mišljenje drastično promijeniti tako da savjetujem svima koji nisu još uzeli igru da dobro razmisle o tome.

Kako stvari stoje BF3 je postavio letvicu previsoko i teško će ju bilo tko uskoro savladati.

To što je prodaja MW3 ogromna i "oficijalne" recenzije odlične možemo zahvaliti popularnosti COD franšize odnosno potkupljivosti recenzenata - nikako kvaliteti posljednje im uratka.

Eh, da - meni osobno je MW2 bila odlična igra - imam skoro 2000 h provedeno igrajući ju i osim nekih piydarija sam većinu vremena uživao.

BO je recimo solidna igra koju nisam pretjerano igrao, ali mi je BO lošiji od MW2, a BO je avion naspram MW3 - mislim da sam ovime sve rekao.

Hvala na pažnji i ugodno igranje BF3 :)

Evo sunca:

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
15 godina
neaktivan

Da dodam...mp je pravi codovski, brz, arkadni, nabijen akcijom, mape su zasad neloše... nije puno, ali ima par zanimljivih noviteta koje se jako dobro uklapaju u mp...da skratim ko je volio mw2 i izgubio sate i sate na njemu , a ne smeta mu (previše) što su praktički reciklirali mw2, obožavat će ovo... a kome smeta neka kupi obični dlc za MW2 bar će uštedit 200-ak kn, ili neka igra BF3...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

A bkt jos se ne mogu odluciti između mw3 i black ops-a.

Ajmo ljudi pomagajte

2 Black ops
42 Modern warfare 3
30 Sacuvati pare i napiti se :P
XFire: armin771 ; Steam: Archy_BiH

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mw3 je puno bolji, svidit ce ti se, pogotovo ako si novi u CoD svijetu... da se razumimo igra nije loša, dapače...ali ,stari , prekaljeni CoD-ovci se mogu osjetiti izdanim jer im se servira isti proizvod za 60 eura...jedino me to boli, ali daleko od toga da je igra loša kao npr BO

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 18:26 (EraserHead).
18 godina
odjavljen

svi su pravi CoD igrači a svako ima drugačije mišljenje,neznam kome vjerovati

kakav je SP,jel bolja grafika od BO?

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Grafika je sasvim prosječna za nekakve današnje standarde, Bf3 npr. ljepše izgleda ...SP je kao u svakog coda, jako intezivan, filmski doživljaj, meni se sviđa, mada ne kupujem tu igru zbog sp-a.

Prosječna grafika ne mora značiti uvijek nešto loše, bar će je oni koji imaju lošije mašine moći pokrenuti na ugodnim detaljima.

Ako me pitaš da li da kupiš , a voliš CoD serijal i codovski mp stil igranja -onda definitivno DA.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 18:52 (EraserHead).
14 godina
protjeran

Evo i ja upravo kupio na Ultimatum game keys :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ja svoj još nisam dobio... poludjet ću

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Di si ga kupio ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

cdkeysmarket.com

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nemam pojma koliko njima treba, dali imaju oni Live Support Chat kao Ultimatum Game Keys

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bulldozer kaže...

Nemam pojma koliko njima treba, dali imaju oni Live Support Chat kao Ultimatum Game Keys

Imaju neki chat...koliko sam skužio od ostalih ljudi, stranicu vodi jedna osoba a naručeno je jako puno ključeva -.-' 

15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Grafika je sasvim prosječna za nekakve današnje standarde, Bf3 npr. ljepše izgleda ...SP je kao u svakog coda, jako intezivan, filmski doživljaj, meni se sviđa, mada ne kupujem tu igru zbog sp-a.

Prosječna grafika ne mora značiti uvijek nešto loše, bar će je oni koji imaju lošije mašine moći pokrenuti na ugodnim detaljima.

Ako me pitaš da li da kupiš , a voliš CoD serijal i codovski mp stil igranja -onda definitivno DA.

Sta mislis oce li moci na moju konfu radit dobro??

XFire: armin771 ; Steam: Archy_BiH
14 godina
protjeran

I predobro, jbt ja moram sutra ic po kutijicu i sve nece da prihvati kupnju nesto hebe, 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Zaboravio sam par detalja pa da se nadopunim:

- matchmaking pati od isti boljki kao i MW2 - dakle nikakvih poboljšanja po tom pitanju - lag, izbacivanje, čekanje da igra krene mada je 12 igrača u lobiju (to mi nikada nije bilo jasno zašto se događa) - nemogućnost spajanja na prijatelja itd - uglavnom faking nat

- dedi nisam ni tražio, a moji pajdaši kažu da ih je svega par aktivno, a i što će nam kad se na njima ne možeš levelirati?

- i za kraj jedna zanimljivost koja potiče kampiranje na višu razinu, a da kampiranja ne nedostaje u cod-u već i vrapci znaju. Dakle, za vrijeme jednog života je moguća rotacija istog killstreaka. Da pojasnim... imao sam killstreak: UAV, Care Package i Predator i za vrijeme jednog života, znači nisu me ubili, sam imao dva puta isti killstreak - dvaput sam bacao paket, uav i predator.

1 0 hvala 0
15 godina

Kupljena je :)

xf: recod8600
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne širim piratstvo (da ne bi bilo kartona), nego ima li crack za ovo? Ne mogu ga naći, a ne želim kupit igru prije nego je probam

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo stigla i moja !!!!

Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
Beagle kaže...

Ne širim piratstvo (da ne bi bilo kartona), nego ima li crack za ovo? Ne mogu ga naći, a ne želim kupit igru prije nego je probam

Nema, čeka raja SKIDROW. 

Btw ima li neko da otvori temu mw3 da se raja skupi?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen

Add me: jjozsa

Valjda ću dobit igru sutra....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Add me: jjozsa

Valjda ću dobit igru sutra....

Steam te nije našao. Moram ga resetovat nakon instalacije igre, nešta je bugovan. Uglavnom ako ništa dodaj ti moj steamid: snu369 ili nick MushRoomD. Ne znam kako to već funkcioniše

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Toni2000 kaže...

optimizacija mi se cini ok, tj na razini mw2 (ko i sve ostalo), jos neki patch i bit ce to to.

nije los ovaj co-op survival mode

inace i meni je od mw2 i sad 3 bio bolji BO, a mogli su od mw-a napravit dobar cod al eto, ne i ne.

Sta imaju optimizirat igru staru 2 godine, samo malo vise blur-a i pici misko ima djece da kupe {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Beagle kaže...

Nema, čeka raja SKIDROW. 

kako nema ima, ali ja sam skroz razočaran sa igrom kao što je već netko napiso nekako mi je sve tmurno a grafika je kao da igraš MW 1

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
16 godina
protjeran
Beagle kaže...

hahahaha...nema,još koji dan,ali ti ne treba jer ti ne širiš piratstvo..{#}

16 godina
protjeran
CANABIS kaže...
Beagle kaže...

Nema, čeka raja SKIDROW. 

kako nema ima, ali ja sam skroz razočaran sa igrom kao što je već netko napiso nekako mi je sve tmurno a grafika je kao da igraš MW 1

ne petljaj kad nema..

16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
CANABIS kaže...

ne petljaj kad nema..

a kako ja igram 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
16 godina
protjeran
CANABIS kaže...
linuxjuzer kaže...
CANABIS kaže...

ne petljaj kad nema..

a kako ja igram 

ne znam,reci mi..ako imaš link na tralalala...baci mi na pp..{#}

16 godina
neaktivan

Probajte u Video opcijama pod Advanced Options promijeniti stavku Image Quality -> na NATIVE

Većini je stavljeno na Extra, a najjača razina grafike je NATIVE.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ne da čovjek link...{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
Beagle kaže...

hahahaha...nema,još koji dan,ali ti ne treba jer ti ne širiš piratstvo..{#}

ma to moderatorima mažem oči {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice