Grafika je loša - jako loša - sve mape su jako mračne i klaustrofobične - boje su očajne, pretamne i ružne.
Nisam igrao sve mape, ali sunca nisam vidio nigdje. Ima jedna mapa gdje na početnoj slici prikazuje plavo nebo i sunce, kad ono mračnjak i turobna atmosfera.
Sučelje u lobiju je smiješno - ikonice (titlovi i amblemi) su smiješne - dječje crtarije - svemu tome u lobiju kao da fali pokoji piksel - ono kao da je moj mali uzeo i u paintu nešto našvrljao, a oni zalijepili u igru - smiješno.
Ajde de, moram priznati da na scaru ima recoila :)
Probao sam još MP5 i iskreno recoila se ne sjećam ;)
Uzeo malo Dragunova (pošto sam strastveni snajperist) kad ono imaš što čuti - zvuk snajpera je tako loš da svaki put kad ga čuješ prođe te neka jeza.
Koristio Dragunova 5 minuta i kasnije izbacio snajpere iz upotrebe potpuno jer to nema smisla.
Hit detection je valjda dobar - ubijao sam ih. Ispočetka malo teže dok se nisam ufurao, ali nakon par mapa i attachmenta sve dođe na svoje mjesto.
Ne znam što još da vam kažem osim da sam jako razočaran sveukupnim dojmom.
Ne vjerujem da će mi se mišljenje drastično promijeniti tako da savjetujem svima koji nisu još uzeli igru da dobro razmisle o tome.
Kako stvari stoje BF3 je postavio letvicu previsoko i teško će ju bilo tko uskoro savladati.
To što je prodaja MW3 ogromna i "oficijalne" recenzije odlične možemo zahvaliti popularnosti COD franšize odnosno potkupljivosti recenzenata - nikako kvaliteti posljednje im uratka.
Eh, da - meni osobno je MW2 bila odlična igra - imam skoro 2000 h provedeno igrajući ju i osim nekih piydarija sam većinu vremena uživao.
BO je recimo solidna igra koju nisam pretjerano igrao, ali mi je BO lošiji od MW2, a BO je avion naspram MW3 - mislim da sam ovime sve rekao.
Hvala na pažnji i ugodno igranje BF3 :)
Evo sunca: