Tako je...iza svega stoje masoni i Bin Laden!!!
Gadafi & Sons Co. također
Vidim da se igra otkljucava za 10min, nadam se da ce ovi koji imaju igru vec da nam stave koju sliku...
User score je potpuno nebitan.
jel ovo sarkazam ili fakat tak mislis?
Nije na steamu, barem kod mene
Realno gledajući BF3 je popušio od Mw3 bar po prodajnim rezultatima, ovo je još jedan CoD nastavak koji ruši rekorde.
Ali također realno gledajući BF3 ima puno više noviteta od Mw3 ali je pun bug-ova (katastrofa.)
@Mr.Boro .. Vrtim na svojoj konfi hight 1280x1024 i sve On sa solidnih 60(Otvoreni prostor) 90(zatvoreni)
Dali je netko igrao, da stavi slike, kaze nam kakva je optimizacija, ajmo ljudi 
Dali je netko igrao, da stavi slike, kaze nam kakva je optimizacija, ajmo ljudi 
Optimizacija je super! bar koliko sam vidio, iznenadilo me i još sa tim na onom starom enginu izgleda fenomenalno!
Uspjeli su ga dovesti do savršenstva, ali i dalje stojim na tome da bi trebali bar napraviti novi engine za sljedeći CoD nastavak.
Upravu ste kada kažete da je BF3 za užu publiku, nekada je tako i bolje.
User score je nebitan? nego koji score bi onda trebao bit mjerodavan? Od korumpiranih recenzenata? . Ili sarkazam?
User score je nebitan? nego koji score bi onda trebao bit mjerodavan? Od korumpiranih recenzenata? . Ili sarkazam?
Da nebitni su, samo hajteri .. igra je dobila fenomenalne ocijene, ma kakvi korumpiranih recenzenti? šta pričaš ti? 
Da nebitni su, samo hajteri .. igra je dobila fenomenalne ocijene, ma kakvi korumpiranih recenzenti? šta pričaš ti? 
Gdje?
Ako netko ima Russian to English fileove, neka mi odmah šalje link, hvala doviđenja.
Jesi igrao uopće PC verziju igre?
Normalno da su ljudi hejteri kad su im izmuzli novac i uvalili sranje.
Jesi igrao uopće PC verziju igre?
Normalno da su ljudi hejteri kad su im izmuzli novac i uvalili sranje.
Kako ti znas da su oni kupili mw3?
Evo konačno probao, samo sp...moram priznati da nakon pola sata igranja imam onaj osjećaj been there done that, nevjerojatno kolika je sličnost MW3 sa MW2, mogli su ga slobodno nazvati MW2.1... sve skupa mi se čini ko jedan skupi dlc za MW2 ...
Ajde bar je dobro optimizirana, na mojoj konfi FPS ne pada ispod 70...evo par screensa:
Jel ima HC modova na PC-u? Jer koliko sam vidio na konzolama nema.
Eto CoD Mw3 ruši rekorde kao i prijašnji CoD naslovi ;) ..
U preprodaji otišlo 9 milijuna primjeraka.
Ocekivano. No znate kako kazu da su djeca najbolji potrosaci :)
sad da su djeca najbolji potrošači baš i nije istina,mnogi stariji isto peru po cod
jednostavno igraju ono šta im je zabavnije
Normalno da ne znam za te sve ljude, ali evo igram sa petero ljudi iz klana koji su kupili igru i svi imaju isti dojam, a jedan od njih je da igra ne vrijedi tih para, da su prevareni i da su dobili igru goru od MW2, dok su očekivali da će biti donekle bolja.
Normalno da ne znam za te sve ljude, ali evo igram sa petero ljudi iz klana koji su kupili igru i svi imaju isti dojam, a jedan od njih je da igra ne vrijedi tih para, da su prevareni i da su dobili igru goru od MW2, dok su očekivali da će biti donekle bolja.
Super, ako im se ne svidja ja cu kupit jedan key.
Super, ako im se ne svidja ja cu kupit jedan key.
Može.
Ontopic:
Metacritic - PC User Score
http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3
Ni xbox user score nije nesto bolji
A skor od potplacenih recenzenata je nesto bitniji?
Pa u ovm slučaju i je. Kada vidiš ocjene usera (sve same nule ili same desetek, nema neke sredine), iz tih ocjena se ne može dobiti realno stanje stvari.
Eurogamer je dao 8.
Gamespot je dao 8.5.
Ign je dao 9 ako se ne varam itd.....
Presjek ocjena je daleko realniji kod recenzenata nego kod usera.
Grafika je loša - jako loša - sve mape su jako mračne i klaustrofobične - boje su očajne, pretamne i ružne.
Nisam igrao sve mape, ali sunca nisam vidio nigdje. Ima jedna mapa gdje na početnoj slici prikazuje plavo nebo i sunce, kad ono mračnjak i turobna atmosfera.
Sučelje u lobiju je smiješno - ikonice (titlovi i amblemi) su smiješne - dječje crtarije - svemu tome u lobiju kao da fali pokoji piksel - ono kao da je moj mali uzeo i u paintu nešto našvrljao, a oni zalijepili u igru - smiješno.
Ajde de, moram priznati da na scaru ima recoila :)
Probao sam još MP5 i iskreno recoila se ne sjećam ;)
Uzeo malo Dragunova (pošto sam strastveni snajperist) kad ono imaš što čuti - zvuk snajpera je tako loš da svaki put kad ga čuješ prođe te neka jeza.
Koristio Dragunova 5 minuta i kasnije izbacio snajpere iz upotrebe potpuno jer to nema smisla.
Hit detection je valjda dobar - ubijao sam ih. Ispočetka malo teže dok se nisam ufurao, ali nakon par mapa i attachmenta sve dođe na svoje mjesto.
Ne znam što još da vam kažem osim da sam jako razočaran sveukupnim dojmom.
Ne vjerujem da će mi se mišljenje drastično promijeniti tako da savjetujem svima koji nisu još uzeli igru da dobro razmisle o tome.
Kako stvari stoje BF3 je postavio letvicu previsoko i teško će ju bilo tko uskoro savladati.
To što je prodaja MW3 ogromna i "oficijalne" recenzije odlične možemo zahvaliti popularnosti COD franšize odnosno potkupljivosti recenzenata - nikako kvaliteti posljednje im uratka.
Eh, da - meni osobno je MW2 bila odlična igra - imam skoro 2000 h provedeno igrajući ju i osim nekih piydarija sam većinu vremena uživao.
BO je recimo solidna igra koju nisam pretjerano igrao, ali mi je BO lošiji od MW2, a BO je avion naspram MW3 - mislim da sam ovime sve rekao.
Hvala na pažnji i ugodno igranje BF3 :)
Pa u ovm slučaju i je. Kada vidiš ocjene usera (sve same nule ili same desetek, nema neke sredine), iz tih ocjena se ne može dobiti realno stanje stvari.
Eurogamer je dao 8.
Gamespot je dao 8.5.
Ign je dao 9 ako se ne varam itd.....
Presjek ocjena je daleko realniji kod recenzenata nego kod usera.
Ok, ali zasto Call of Duty konstantno ima povlašten položaj kod recenzenata?
Ima gro igara koje su bile puno bolje no recenzenti su im davali ocjene manje od 8 jer nisu napravili bitnije promjene u odnosu na prethodnike, dok CoD nije apsolutno mrdnuo od MW2 a i dalje pobire top ocjene.
Hvala na pažnji i ugodno igranje BF3 :)
Ovaj dio ti nije trebao.Sve ostalo ovisi o igracu.
Wild guess: zato što im se igra sviđa...
Wild guess: zato što im se igra sviđa...
Ma sviđa im se ne, boje se ako bi dali ocjenu manju od 9 da bi ih developeri, izdavač i ostala ekipa nabila na kolac.
hoće bit tema MW3 da se lakše ekipa skupi