Znam da je sigurno. Malo sam se krivo izjasnil. Mislil sam dal je tko nabavil taj dlc?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cijela moja grupa na steamu (46 članova) za MW3 :
43 članova kupilo BF3 i igra redovito
2 člana prodalo acc i kupilo ME3.
A ja igram BF3, ME3. MW3 više nikad.
Znači svi, baš svi su odbacili MW3.
Cijela moja grupa na steamu (46 članova) za MW3 :
43 članova kupilo BF3 i igra redovito
2 člana prodalo acc i kupilo ME3.
A ja igram BF3, ME3. MW3 više nikad.
Znači svi, baš svi su odbacili MW3.
Dobro jutro ;)
Većina igrača su je igrali prva 2 mjeseca i onda su većina odustala.
Bez uvrede, ali čini mi se da ju samo ti još zagriženo igraš
Skužio sam to. Ali zašto?
Jer sam tek sada shvatio kolko je Black Ops zakon
Viva la Black Ops, viva la Treyarch
pa normalno da je zakon :D isto je i meni stajao 1 godinu i onda kad sam ga malo bolje zaigrao shvatio sam da bolji cod nisam igrao :D
pa normalno da je zakon :D isto je i meni stajao 1 godinu i onda kad sam ga malo bolje zaigrao shvatio sam da bolji cod nisam igrao :D
Jedino mi nije jasno kako mi na steamu piše 300h?
:D pa ubijao sam se u njemu.
I rest my case.
al pogledajte malo dolje, zanimljivo je sto se mw2 i dalje vise igra nego bo :DD
A što ćeš ljudi vole igrati te prastare igre jer ništa drugo ni ne znaju. Pogledaj samo koliko ima cod2 igrača. Biće ni nemaju jači komp za neku noviju igru haha. Ili su probali doći igrati Black ops ili MW2 pa ih izownalo haha.
ako gledas na steamu da, ali po meni trenutno najigraniji fps je cod4 koji je po meni i najbolji u cod serijalu te sam se njega najvise i naigrao :D
Ništa.
E ljudi da li ja kad pokrenem private match mogu vidjeti negdje ip od servera?
Da promijene offsete, zbog hackova.
da ne bi mislili da ne patchaju igru
šta je sve tako pusto, a Double XP Weekend je ^^
Sumnjam da je tak malo igrača na PC. 
45.000 igrača je peak (vrh) danas u MW3, a to je malo!
U početku je bilo i preko 90.000 igrača dnevno aktivno u MP.
Npr. MW2 MP je duplo igriviji od Black Opsa koja je faktički mrtva igra na PC-u.
*napisao sa steam statsa, pc verzije ofc.
Black ops da je mrtav na pc-u pa stari moj nebrem na servere uć navečer kad igram,igra je fakat posebna i jedina takva u cod serialu a S&D je preheben a to kaj ljudi trebaju imati žešči skill za igrat mp to je njihova stvar.
Sumnjam da je tak malo igrača na PC. 
45.000 igrača je peak (vrh) danas u MW3, a to je malo!
U početku je bilo i preko 90.000 igrača dnevno aktivno u MP.
Npr. MW2 MP je duplo igriviji od Black Opsa koja je faktički mrtva igra na PC-u.
*napisao sa steam statsa, pc verzije ofc.
Black ops da je mrtav na pc-u pa stari moj nebrem na servere uć navečer kad igram,igra je fakat posebna i jedina takva u cod serialu a S&D je preheben a to kaj ljudi trebaju imati žešči skill za igrat mp to je njihova stvar.
Istina, najbolji COD ikada, no da su ga jos malo ispolirali bio bi najači na pc, jer igra radi na svakom trećem kompu. Uzmimo na primjer mene, prije tri mjeseca instalirao sam igru i SP je išao na high fps i glatko, 3 mjeseca nakon instalirao opet igru i vuče se na jadnom fps.u, freeza, lagga.......
Black Ops mrtav?
Možda nas je malo al nas ima gotovo kao i u MW3
Kada igram MW3 najdem pun match.
Kada igram BO najdem pun match.
Uvijek nas je x/x
Ma svi C.O.D serijalu su mrtvi na PC ( osim Cod2 i Cod4). Jednostavno, dev. nevidi zaradu u našoj platformi i to je to. Nema ni svrhe svađati se, slati im upite, tweetove sl. Oni zdaju igru na PC tek tako, samo zato što moraju jer je "tradicija", čak im je i Wii platforma važnija od nas ( Wii ima Elite -.-)
I am Sinistar. I hunger!
Black Ops mrtav?
Možda nas je malo al nas ima gotovo kao i u MW3
Kada igram MW3 najdem pun match.
Kada igram BO najdem pun match.
Uvijek nas je x/x
kao šta si i rekao BO nije mrtav ima igrača...ima aktivnih servera..ja svaki put kad igram nadem FULL server tak da nepricajte gluposti oni koji neznate

. Ak vam se ne sviđa CoD MW3, odite negdje drugdje. Za one koji još igraju, ak igrate Drop Zone evo jedan dobar trik.