Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 216.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Metro 2033
WItcher kaže...

Slika kad staviš na bug se smanji a usto jpg format ti je jako loš ako želiš nešto tako prikazati .

tvoj post objašnjava sve

toliko je mala razlika da slika mora biti ogromna i visoke kvaliteti kako bi se primjetila razika

i to je još bilo uključeno 4xAA

vjerovatno ovo ispada da sebe tješim,ali ja zapravo hoću da dokažem da je onaj optimal requirements glupost

tako će vjerovatno biti i u metro 2033

optimum requiremenst zahtjeva duplo skuplji komp od onoga sa recommended a razlika neće biti vidljiva

a ako stvarno budu toliki requirements znači da je igra totalno neoptimizirana

naravno,ne vjerujem da će se to dogoditi

ja se u te requirements ne pouzdam

kad bi se gledalo to,ja bfbc2 ne bih mogao vrtiti na high

kad bi se gledalo to,moj prijatelj bi nba 2k10 vrtio na 50fps a ne na 25-30fps  zašto?? jer i najbolji kompovi na nba2k10 ne izvlače više od 50fps na većim rezama,igra pati od velikog problema sa fps

smatram da je sve do toga koliko je igra optimizirana,ove requirements lupe 10x jače nego što je to stvarno potrebno

da,prva je bez aa

a sada ,nakon što sam napisao ovaj ogromni post,idem doručkovati

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 9:58 (patch123).
17 godina
protjeran

Ne radi se o tome da slika treba nuzno biti ogromna, no tvoj screen je smanjen i zbog smanjivanja se ne vidi tako izrazeno - vec na originalnoj rezoluciji je razlika daleko uocljivija. No, naravno da ne moras ukljucivati i naravno da ima ljudi kojima to ne smeta.

Optimum req nema veze s icim, jedino ako ces uzimati naocale za 3d i 120Hz monitor - to smo vec rekli.

Inace se requrements ne lupa bas bezveze, vec se testira na odredjenim konfiguracijama.

sto se  BFBC2 tice, vjerovatno nisu ocekivali da ce netko staviti grafu od prosle godine u komp star 4-5 god :P

Nobody expects the Spanish inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 10:09 (PsychoticBaklava).
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

doso novi trailer 

predobar je

igra ce imat puno horror elemenata

najjaca su mi ona svjetla koja sama idu

Odlično izgleda.. FEAR returns.

Google is your friend
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Ne radi se o tome da slika treba nuzno biti ogromna, no tvoj screen je smanjen i zbog smanjivanja se ne vidi tako izrazeno - vec na originalnoj rezoluciji je razlika daleko uocljivija. No, naravno da ne moras ukljucivati i naravno da ima ljudi kojima to ne smeta.

Optimum req nema veze s icim, jedino ako ces uzimati naocale za 3d i 120Hz monitor - to smo vec rekli.

Inace se requrements ne lupa bas bezveze, vec se testira na odredjenim konfiguracijama.

sto se  BFBC2 tice, vjerovatno nisu ocekivali da ce netko staviti grafu od prosle godine u komp star 4-5 god :P

Neni nesmeta pošto ga nemogu uključiti :) .

Ne znam kaj da napišem !
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

NBA 2K10

System Requirements*

Intel Processor - Pentium 4 3.0GHz

AMD Processor - Athlon 64 3000+

Nvidia Graphics Card - Geforce 7600 GT 256MB

ATI Graphics Card - Radeon X1800 Series 256MB

RAM Memory - 1.5 GB

Hard Disk Space - 11 GB

Direct X - 9

* System requirements displayed are based on recommended system requirements and should be used as a guide only.

lik koji ima 100x bolju konfu od navedene žali se da mu igra ide na 30 fps http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/nba-2k10-problem/47597.aspx?page=0&jumpto=823407&sort=asc&view=flat

također se i svi na 2k sports forumima žale,a svi imaju debelo iznad recommended konfe

ja ne znam na čemu su likovi iz 2k sportsa testirali ovu igru,jer na ovoj recommended konfi igra ne bi išla iznad 10 fps-a na high a ne vjerujem da bi išla iznad 20 fps na medium

ponavljam,ovo je RECOMMENDED

znam da se igre testiraju,onaj post prije nisam baš tako mislio nego sam želio reći da proizvođači nekad stvarno lupnu ove requirements

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 11:58 (patch123).
17 godina
protjeran
Metro 2033

Problem je s nekim igrama sto idu prvenstveno za konzolu, tako da me tih 30fps-a uopce ne cudi. Slazem se da sys req ne treba uzimati (pre)doslovno, no treba isto tako znati i sta ocekivati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Problem je s nekim igrama sto idu prvenstveno za konzolu, tako da me tih 30fps-a uopce ne cudi. Slazem se da sys req ne treba uzimati (pre)doslovno, no treba isto tako znati i sta ocekivati.

ali i one igre što idu za konzolu opet trebaju imati valjani system requirements

oni su vjerovatni dali ovako nizak requirements kako bi više ljudi kupilo ovu igru

smatram da bi developeri trebali više pozornosti usredotočiti u optimizranje igre,ljudi sad kupuju nove grafe kako bi igrali bfbc2 na medium/high

da su igu bolje optimizirali ( a smtram da su odradili dosta dobar posao) još bi više ljudi kupilo igru

metro 2033 ću uzeti ako bude dobra i optimizirana igra

može igra biti najbolja ali zbog optimizacije gubi veliki broj kupaca ( gta IV )

16 godina
patch123 kaže...
Kill Frenzy kaže...

neš na slici baš vidit razliku.moraš baš u igri gledat. sa aa i bez aa rubovi su sasvim drugačiji imao to oko sokolovo ili pepeljarke. mišljenje je jedno činjenice su drugo a ovdje se radi o činjenicama

a ako baš tvrdiš da nevidiš onda muljaš sam sebe

ne muljam sam sebe

da bi vidio razčiku moraš se zagledat

po meni taj AA nema smisla,niti je išta revolucionarno donio,niti radi nekakvu razliku u igri osim što spušta fps

da ne bude skroz off topic,mislim da će zajtjevi za metro 2033 igrati na high biti puno manji nego što je sada napisano

nemoraš se skroz zagledat da bi ga vidio.vidio se kao iz aviona. očito ti neznaš čemu služi pa ne kontaš

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

ovisi ti dosta i o samoj igri meni se najveca razlika vidjela na fallout 3

i da dosta se vidjela mislim da bi to i moja baka vidjela

evo resident evil5

reza 1600x900

sve na high

pogodite koja je slika bez aa a koja sa aa i recite zašto

vidi se na onoj gore letvi u gornjem desnom kutu, na prvoj je malo pixelizirana

16 godina
odjavljen
Metro 2033

evo mu primjera, onome ko ne zna ili ne vidi razliku!?

i solve my problems with the gun
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 14:17 (skank666).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

evo mu primjera, onome ko ne znam ili ne vidi razliku!?

to je na niskoj rezi a sta ide veca to se bas ni ne vidi, zato je meni na FullHD razlika izmedu 4 i 16 minorna, cak ni ne moran ukljucivat ili samo na 4 stavit

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 14:55 (Mitsuoka).
16 godina
odjavljen

ne bih se slozio bar ne u slucaju kad je neki kadar gdje se prikazuje neka gusta vegetacija (npr crysis). bez AA ti kadrovi jednostavno ruzno izgledaju.

on topic

uf jedva cekam da odigram malo ovog metroa, po svemu videnom izgleda da ce biti odlicna. ipak ce je valjat prije kupnje testirat 

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ne bih se slozio bar ne u slucaju kad je neki kadar gdje se prikazuje neka gusta vegetacija (npr crysis). bez AA ti kadrovi jednostavno ruzno izgledaju.

on topic

uf jedva cekam da odigram malo ovog metroa, po svemu videnom izgleda da ce biti odlicna. ipak ce je valjat prije kupnje testirat 

slikam ti sa AA i bez u BF BC2 pa stavim na net u FullHD

15 godina
odjavljen
skank666 kaže...

evo mu primjera, onome ko ne zna ili ne vidi razliku!?

Je ti dobar primjer Counter-Strike, nadi nesto moderno, Bad Company 2, DiRT 2, Alien vs Predator, S.T.A.L.K.E.R Call of Prypiat i slično.

16 godina
odjavljen

samo sam to nasao, nabrzinu. sto fali slici lijepo pokazuje ,onom tko ne zna, sto taj AA radi

16 godina
neaktivan
Metro 2033

Evo BFBC2

8xAA

4xAA

1xAA

1xAA 1xAA
4xAA 4xAA
8xAA (maximum) 8xAA (maximum)

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Evo BFBC2

8xAA

4xAA

1xAA

Taman prelazim tu misiju. Ja igram sve max, uključujući AA i one filtere.

16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

ne zelim cjepidlacit, na ovim slikama se stvarno ne vidi razlika. ali kao sto rekoh : kod kadrova guste vegetacije se jednostvno vidi kad je AA on i off. pa ne tupim bezveze. BFBC2 nema mogucnost potpunog iskljucivanja AA (osim mozda preko CCC ili NCP), pa je i razumljivo da razlike nema ili je toliko mala da se ni ne kuzi. 

17 godina
neaktivan
Metro 2033
Serenity Now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gaus kaže...

PC version actually does not feel completely ready. To the total absence of course also multiplayer feels like a disappointement."

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
protjeran
Metro 2033

ako zvuci malo cudno, to je zbog google translate-a

While the game is immediately in need of a proper patch when it is almost impossible to get Metro to flow nicely regardless of computer.

Poznato zar ne, sjetimo se prvog stalker-a hehe

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 19:06 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Na velikim rezama je dovoljno staviti na x4 jer kažu da se poslije  x4 znaju teksture zamutiti .

Kao što ste vidjeli primjer s pištoljem 2 i 8 nema puno razlike .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Metro 2033

ma pustite sad AA mene brine kaj ovi pisu o pc verziji Viče

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Da, slažem se. Jesu li testirali igru na 480-tkama?

Znam da je NV usko surađivala sa razvojnim timom Metro-a pa me strah da se ipak ne obistini ono što sam spomenuo. (da igra poleti na novim NV karticama, a da radi užasno na ATI -> Crysis)

Doduše, u tekstu je rečeno da bez obzira na mašinu igra radi loše... jbg...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 22:17 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Evo launch trailer, ispričavam se ako je netko već stavio, uopće nisam provjerio, btw jeste primjetili kako se lijepo uklapa ova 28 days later glazba?

No one gets left behind.
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Hmm sto vise gledam trailere i gameplaye manje mi se igra, ali ne jer bi mogla biti losa nego znate vec... ughm... *kašlj*strah*kašlj*.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Da, strah od toga kako igra radi Belji se

3D Designer
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Da, strah od toga kako igra radi Belji se

u tom jednu reviewu kao bad su naveli "poorly optimized"

17 godina
protjeran
Metro 2033

Ne moramo vise cekati, danas cemo saznati kako se vrti to cudo iz prve rukeCool..

Ocekujem novih 16 spam, pardon topica s naslovom ''konfa za metro 2033'' Belji se

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Ne moramo vise cekati, danas cemo saznati kako se vrti to cudo iz prve rukeCool..

Ocekujem novih 16 spam, pardon topica s naslovom ''konfa za metro 2033'' Belji se

zar igra ne izlazi 19. ???

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice