Evo vidim da postoji mod Stainless Steel 6.2 koji se koncentrira samo na križarske ratove...a budući kako sam ja opsjednut križarima i hospitalima želio bi ga nabaviti...ali neželim skidati bezveze,pa ako mi može netko opisati nacije,slika karte malo poslati i to...da vidim,jer ako je mapa bezvezna onako ravna i grafika ak je koma da ne skidam...nemojte mi davat linkove od foruma engleskih,jer tam nikaj ne kužim...samo opis i slike...i ako sam skužio trebo bi nadograditi medivl na verziju 1.3....pozz i tnx
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Broken Crescent ti se fokusira na križarske ratove, Stainless Steel ti je općenito srenji vijek, ali i križari su super obrađeni kao frakcija.
Preimenuj temu u Broken Crescent
ma to znam...s tobom sam već pričo...xd...ali me zanimaju slike....mapu da vidim i to...
e to me zanimalo..jer sam vidio da prošle verzije imaju ravni kontinetnt..ali ovo je prezakon...isto ko pravi...a vojsku su savršeno napravili...još jedino da skinem nadogradnju za 1.3 i mogu i ovo
Uglavnmom mod ti je prezakon i povijesno je točan samo promijeni naslov teme.
zkj..pa kaj se ne zove tako???? Stainless Steel 6.2 ....ili sam ja možda zabunom kopiro onaj mod za nead for spead???? imam toliko modova naigricama da nije čudo kaj pobrkam
zkj..pa kaj se ne zove tako???? Stainless Steel 6.2 ....ili sam ja možda zabunom kopiro onaj mod za nead for spead???? imam toliko modova naigricama da nije čudo kaj pobrkam
Gledaj Stainlees Steel ti je mod koji ujedinjuje Kingdoms kampanju s Medievalom II, svaka frakcija je prerađena, dodano je par novih, i meni osobno to je najoblji mod za Medival II uz Third Age.
Broken Crescent ti je mod koji se fokusira na KRIŽARSKE RATOVE, 2008 je bio proglašen modom godine.
Jel sad razumiješ zašto kažem da preimenuješ temu u Mediaval II Total War Broken Crescent?
dada...sam kako se mjena????
Jel imaš opciju da promijeniš temu?, možda se čak i nemože.
nemam..to može promjeniti samo moldelator moruma...
Vjerojatno.
jej jedva čekam da dobim neograničeni internet...trebo bi u 11 ili 12 pa da si skinem nadogradnje,pa onda i mod...ovak imam samo 10 gig,a to pređem u 2 dana....hehe...jedva ćekam black ops da nabavim...i frend mi je posudio napoleon total war....e igrica je vrh vrhova taktike,....
Kad nabaviš flat, probaj i Empire Total War s Darth Modom.
evo ja sam upravo na empireu s engleskom provalio u euvrpu, skrsio francuze i spanjole, portugal je moj otprije, svi njemacki narodi su na rubu, male knezevine osvojene, drzave beneluxa pokorene, prusija je potpuno porazena, austriji e ostalo par stotina vojnika i dvije regije, cjela italija moja, afrika, bliski istok, juzna i sjeverna amerika i indija su zauzete jos prije da si osiguram resurse...
ocekujem da ce u narednih godinu dana pasti svi, pa cak i velika rusija (rusi su se prosirili po citavom balkanu, turskoj i skandinaviji, podjednaki smo na vojnoj razini, no ekonomija im nemoze podrzavati dugi rat, tako da cu ih izmoriti dok ih ne natjeram u ofenzivu, posto rusi imaju zastarjelu, no brojnu vojsku, moja ce ih (tehnoloski potpuno razvijena) vojska flankati i malo pomalo desetkovati dok ih ne natjeram na nekoliko tisuća kilometara dugo povlacenje...
TOLIKO JE DETALJNA IGRA
a to nije ni do koljena napoleonu...
Darth Mod ti poboljšava igru do neprepoznatljivosti, zvuk pušaka je povijesno točan, svaka nacija dobiva puno nove vosjke, AI je drastično prepravljen, grafika je puno bolja, uglavnom owna vanillu u svakom segmentu.
ja nemrem igrati niti jednu igricu ,a da nemam modove...kad sam san andreas igro,nabubo sam 2 gig modova...trebali ste vidjeti to...sve sam ljude pretvorio u vitezove,po ulici su bile kočije,bicilki su bili konji....haha a sam bio obučen ko templar....assasim creed mod se zvao brijem...samo kaj sam ga ja još uredio