prešao sam prva 3 chaptera i moji dojmovi su pozitivni,konačno zanimljiv shooter iz trećeg lica nakog dugo vremena,grafički lijepo igra izgleda,sačuvala je korijene starog dobrog max pejna,oni special killovi su odlično odrađeni,pogotvo krvavi dodatci i rupe od metaka (konačno neka pucačina gdje ima krvi kako bog zapovijeda) 
priča ono može proć za sada,nastavlja se na prethodnike,iako nisam igrao puno tak da ne mogu još ništa puno reći po tom pitanju,uglavnom igra koja će se odigrati više nego jednom u svakom slučaju,i moram priznat kako je i na normal težini poprilično teška igra što mi se sviđa,neprijatelji nisu tulavi da lete ko muve bez glave,nego se služe zaklonima,bacanjem bombi itd.,a par puta sam dobio ladno head shot što je instant death.
i dosta je optimizirana igra,na mojoj konfi na postavkama ispod bez beda radi,sve u svemu Rockstar je lijepo odradio posao
konačnu ocijenu dam kada pređem igru,sad odo uživat dalje.
zašto 59hz?

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO

je popraceno vrlo dobrim animacijama)..... ragdoll fizika nije prisutna. Nazalost, vise se ne mozete dodge-roll-ati (znate ono.... W+A+SPACE ili W+D+SPACE kao prije), umjesto toga se mozete rollati samo prema naprijed aka default G tipka). Trcanje mi je malo glupo zato sto se kamera vertikalno locka i mis je za to vrijeme gotovo pa neupotrebljiv, tu malo gubite kontrolu nad igrom, no, kada se bacite u slo-mo i kada ubijete nekoga/ili ne ubijete, mozete ostati lezati na podu do zore i pucati tako, ili jednostavno samo lezati hah sto je meni osobno dobro i bitnije od trcanja (u igri naravno xD), to isto mozete i u starom Max Payne-u tako da to nije novina (a u MP-u ce vam to lezanje biti vrlo korisno, vjerujte na rijec... inace, dizete se pomocu tipki za hodanje... kad bi u RL bilo tako lako lol). Igrao sam na najvecoj dostupnoj tezini, stajao u zaklonu i cekao.... na moje iznenadenje, protivnici nisu samo stajali ko mutavi nego su bacali bombe, isli naprijed, isli do mene, pokrivali se etc, a ponekada, bez obzira koliko pazio = one-shoot kill (to mi se dogodilo vise puta)... tu i tamo sam par puta nastradao onako u zaru borbe, sto je dobro s obzirom da ovo nije najteze (ostalo je zakljucano), ova igra se treba igrati na najtezim postavkama, easy je za novice Max Payne gamere. Bomba, ne samo da ce bas ubitii, odnosno moze ubiti... moze vas i baciti u vis/daljinu ako imate srece i na neko vrijeme ste bespomocni dok ne dodete sebi (naravno, ako vas prije toga netko ne kokne) i to sve je popraceno odlicnim animacijama (ne izgledaju uvijek isto). Mozete koristiti i melee (samo u MP-u), ali to nije isto kao u drugim igrama... ovdje, ako vam se protivnik nalazi na podu, nabit cete ga nogom.... ako je malo udaljeniji, gurnut cete nogu naprijed prema njemu u nadi da cete ga "ownati"... ako je pak blizu vas, jednostavno cete ga nabit oruzjem o glavu.... nije to bas skroz obicna skripta, morate biti dosta blizu i nije dovoljno samo pritisnuti tipku za melee, niti blizina vam nece pomoci uvijek jer mozete lako fulati, morate bas gledati prema neprijatelju. (animacije takoder odlicne, nije samo copy> paste, ovisi o situaciji kako ce izgledati). Trupla u MP-u (pa tako i oruzja) nece nestati (nisam siguran, nece li uopce ili je neko odredeno vrijeme) tako da cete ih moci pokupiti poslije, a lako cete ostati bez municije...
.