Manji hardverski zahtjevi u igrama

poruka: 12
|
čitano: 2.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Manji hardverski zahtjevi u igrama.h

Dali zna neko neki program gdje mogu smanjiti grafiku u igri.
Dobio sam Prototype za PC. Ali mi je laptop preslab. Pokreće ga na negdje 8-9 fps.
Pa ako netko zna neko molio bih da mi da link.
Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa u glavnom meniju odi u options ili setting i onda na graphics settings/video settings i tamo si smanji rezoluciju,efekte i sl.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Manji hardverski zahtjevi u igrama.h

Nema, osim smanjivanja detalja u samom izborniku igre. Stavi sve na low/ili off, smanji rezoluciju do kraja.

Dodatne peffomanse mozes izvuc eventualno clockiranjem grafičke, i instaliranjem novih drivera, ali s obzirom da imas stari komp, nemoras ocekivat ogromno poboljsanje.

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
17 godina
neaktivan
gamer5494 kaže...

Dali zna neko neki program gdje mogu smanjiti grafiku u igri.
Dobio sam Prototype za PC. Ali mi je laptop preslab. Pokreće ga na negdje 8-9 fps.
Pa ako netko zna neko molio bih da mi da link.
Hvala.

ako nije alienware Namigiva, ne očekuj čuda. nisu laptopi namijenjeni za igranje. osim profi gejmerskih koji koštaju 5, 6 i više tisuća dolara

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
18 godina

Nemojte tako; prije tri godine sam za 8 i nešt sitno tisuća kuna kupio laptop koji i dan danas tjera igre.

Nebiste rekli ali Prototype npr tjera glatko i to bez frame-dropova. Crysis mu uopće nije bio problem.

Danas se solidan laptop za igranje može kupiti već za oko 6000 Kn. A tek za 8...

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Manji hardverski zahtjevi u igrama
dncrmt kaže...

Pa u glavnom meniju odi u options ili setting i onda na graphics settings/video settings i tamo si smanji rezoluciju,efekte i sl.

Nisam ja toliko No0b.

fabijan654321 kaže...

Nema, osim smanjivanja detalja u samom izborniku igre. Stavi sve na low/ili off, smanji rezoluciju do kraja.

Dodatne peffomanse mozes izvuc eventualno clockiranjem grafičke, i instaliranjem novih drivera, ali s obzirom da imas stari komp, nemoras ocekivat ogromno poboljsanje.

Ma kakvi driveri. Možda mi povećaju za 1 fps ako......ali imam najnovije drivere ja mislim

191x7 kaže...

Nemojte tako; prije tri godine sam za 8 i nešt sitno tisuća kuna kupio laptop koji i dan danas tjera igre.

Nebiste rekli ali Prototype npr tjera glatko i to bez frame-dropova. Crysis mu uopće nije bio problem.

Danas se solidan laptop za igranje može kupiti već za oko 6000 Kn. A tek za 8...

A jbg.

Ja imam GMA 965, 2GB Rama, Dual Core 1.8

Pa ma je nekako čudno jer u minimalnoj konfiguraciji na internetu za Prototype i imam zavodovoljavajuči laptop.

Da nije možda zato što je gusar? Ali mi se to još nije događalo.

I znam da ima nekih configure programa za neke igre i tako ali za Prototype nema ni jedan. Barem sam ja toliko skužio.

17 godina
odjavljen

A mozda je i do integrirane graficke, imas mozda dovoljno graficke memorije, al integrirana graficka nemore progulit bas takvu igru

moje misljenje :)

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To sam i ja mislio..
16 godina
protjeran
gamer5494 kaže...

Ma kakvi driveri. Možda mi povećaju za 1 fps ako......ali imam najnovije drivere ja mislim

Meni novi driveri uvjek donesu par fps-ova i sve se glade vrti. Posto ti imas integriranu graficku, nema teorije povecanja dodatnih perfomansi.

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ako nije alienware Namigiva, ne očekuj čuda. nisu laptopi namijenjeni za igranje. osim profi gejmerskih koji koštaju 5, 6 i više tisuća dolara

Kao što ti je već rečeno, malo si ga prećero. I Alienwarei sa 1920x1080 ekranom i GTX2xx ili nekim Radeonom te snage se mogu naći već za 1500 funti (cca 12.000 Kn a u dolarima to nije ni 3 soma). Doduše u Engleskoj ali vjerojatno ima i negdje bliže za sličnu cijenu.

A to je vrh. Solidan gaming laptop srednje klase se nađe i za 8 somova. Ima i akcija tu i tamo po dućanima kod nas.

17 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...
jurluk kaže...

Kao što ti je već rečeno, malo si ga prećero. I Alienwarei sa 1920x1080 ekranom i GTX2xx ili nekim Radeonom te snage se mogu naći već za 1500 funti (cca 12.000 Kn a u dolarima to nije ni 3 soma). Doduše u Engleskoj ali vjerojatno ima i negdje bliže za sličnu cijenu.

A to je vrh. Solidan gaming laptop srednje klase se nađe i za 8 somova. Ima i akcija tu i tamo po dućanima kod nas.

Znači nema Prototypa za mene :((

17 godina

na intelovim inetgriranim grafama nemoj ni pokušavat tjerat bilo kakve novije igre jer jednostavno ne idu. ja sam u svom stolnom pc-u imao intelovu integrirku (64mb). nisam mogao pol toga gurat (npr.Obscure uopće nije prepoznao tu grafu;Brothers in Arms stigo do menua i zaledio se itd.)intelove integrirke nisu za igranje nego za uredske poslove.

to ti ne ovisi o hardverskim zahtjevima jer je intelov grafički čip jednostavno preslab za igranje igara (osim starijih) ako imaš neki stolni pc s normalnom grafom probaj na njemu gurat. sigurno će ti duplo bolje radit.

ako se hoćeš igrat na lapu 5000kn i Toshiba ili Acer...druge ti nažalost nema.Namigiva

Welcome to my nightmare!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 22:50 (pc ovisnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice