Left 4 Dead

poruka: 205
|
čitano: 36.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead
l)oolvl kaže...
NapalmDeath kaže...
Inspektor Callahan: "Misljenje je ko supak, svatko ga ima."
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:36 (NapalmDeath).
17 godina
protjeran

Ne bih komentirao jer ne priznajem tu top listu, kao što sam i napisao.   I uopće me ne interesira da li milijuni drugih ljudi misli za neku igru da je dobra ako se meni osobno ne sviđa. Naravno da mi bude krivo ako svejedno pobere maksimalne ocjene (navest ću i nedavni primjer - F3), ali o ukusima se ne raspravlja; isto tako treba reći da marketing čuda radi.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Isprobao sam igru. Mogu reći da je prezakon. Igram sa frendom iz škole. Atmosfera je super, timsko pomaganje, zombiji, ufff. Nema šta, igra je najbolji multiplayer naslov 2008. Ne slušajte Dooma, nije igrao igru pa nema pojma. Samo ga ignorirajte, čim ćete se više trudit da mu dokažete da igra valja, on će opet reći da je glupa. Kod svake teme u kojoj napiše post, počne sve vrijeđati.

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Danas sam igro Quick Match sa random švabima i opet mi je bilo predobro, teamwork, zajebancija kad neko umre i na koji način... kad zombiji siluju zadnjeg preživjelog...   sve je prebolesno zabavno.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
NapalmDeath kaže...
l)oolvl kaže...

Ne bih komentirao jer ne priznajem tu top listu, kao što sam i napisao.   I uopće me ne interesira da li milijuni drugih ljudi misli za neku igru da je dobra ako se meni osobno ne sviđa. Naravno da mi bude krivo ako svejedno pobere maksimalne ocjene (navest ću i nedavni primjer - F3), ali o ukusima se ne raspravlja; isto tako treba reći da marketing čuda radi.

Eee onda buraz kad si vec sebi samom dao titulu nekakvog bozanstva, drugi put naglasi da je TEBI igra smece. Nemoj ljudima prodavat svoje prizemne spike koda si neki k... jer nisi. Samo se napuhavas i dajes na vaznosti a u stvari si proziran. Istrcavas ko budala i ne znas o konkretnim stvarima raspravljat...... "Ja bi al ne bi"..... LOL papak :p

da samo zaboravljaš da sam ja barem 5 puta spomenuo da se meni OSOBNO igra ne sviđa.   al šta se ja uopće imam raspravljati s tobom i tebi sličnima koji ne mogu prihvatiti tuđe mišljenje ili argumentirano braniti svoje. 
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Demo isproban na easy težini...   sad idem online heh jedino što mogu reći je da jedva čekam full verziju.

Neki ljudi ne shvaćaju Valve;        LJUDI PA NIJE SVE U GRAFICI!!!

Ako je gameplay predobar ni zvuk ni grafika ni ne znam šta još me neće spriječit da igram non stop, još je tu i nevjerojatna atmosfera...

Da napomenem meni su i grafika i zvuk u L4D predobri za jedan multiplayer FPS, grafika će jedino bit loša Crysis/nextgen = bling bling kič  fanboyevima.

Tako je ima nečeg i u NAFTI.....
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

da samo zaboravljaš da sam ja barem 5 puta spomenuo da se meni OSOBNO igra ne sviđa.   al šta se ja uopće imam raspravljati s tobom i tebi sličnima koji ne mogu prihvatiti tuđe mišljenje ili argumentirano braniti svoje. 
 Argumentirano braniš svoje mišljenje? LOL, takvu glupost nisam čuo više od par mjeseci XD Koji su ti argumenti? Trailer? D, i ja sam ga gledao, igra je 10X bolja, trailer je tu samo da te nabrije i da poželiš rasturati zombije. Igra još nije izašla, nego samo demo koji ima 1/100 šta će imati full verzija. A taj mali djelić je zabavniji od mnogih igara koje su izašle. Već je Nostradamus 21. st. prorekao da je igra sranje jer nije niti taj mali demo odigrao nego je pogledao trailer. Igra se ocjenjuje dok izađe, ti već sad govoriš da je glupost, stoga jer nisi niti demo odigrao. Glupo zvuči, al je istina. S tvojim argumentima si mogu ***************. Sad si ti misli kaj sam napisal. Znaš kaj. Nemoj pisat više u ovoj temi. Prvo pričekaj cijelu igru, igraj ju i onda iznesi svoje mišljenje. Znam da to nećeš napraviti jer ćeš reći da je igra za k**** i da već znaš da ništa ne valja pa ti se ne isplati tratiti svoje dragocjeno vrijeme koje bi potratio vrijeđajući druge igre koje nisu izašle, a kamoli da si ih igrao. Na početku posta mi je bilo smiješno(tvoj zaglupljujući stav). Sad mi je sve to skupa žalosno.
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

rekao sam da se više neću raspravljati, ali samo mi reci prijatelju u čemu je tvoj problem ?

nisam ti zaklao najužu familiju, samo sam rekao da se meni igra ne sviđa i stvarno ne razumijem što si se ti toliko uvrijedio, PA IGRAJ JE J*** TE ONA.  

MENI SE NE SVIĐA   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    

i nimalo me ne interesira što ti imaš reći na to.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

_I_

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:37 (NapalmDeath).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

rekao sam da se više neću raspravljati, ali samo mi reci prijatelju u čemu je tvoj problem ?

nisam ti zaklao najužu familiju, samo sam rekao da se meni igra ne sviđa i stvarno ne razumijem što si se ti toliko uvrijedio, PA IGRAJ JE J*** TE ONA.  

LOL, pa nije problem u tome šta ti se ne sviđa. Problem je u tome da igra još nije niti izašla, a ti već proričeš da je sranje. Izašao je demo, a i on ti je glup,  iako ga nisi odigrao. Nemaš pravo suditi o nečemu šta nisi igrao. Prema trailerima se ništa ne ocjenjuje.
17 godina
Horagio kaže...
l)oolvl kaže...

LOL, pa nije problem u tome šta ti se ne sviđa. Problem je u tome da igra još nije niti izašla, a ti već proričeš da je sranje. Izašao je demo, a i on ti je glup,  iako ga nisi odigrao. Nemaš pravo suditi o nečemu šta nisi igrao. Prema trailerima se ništa ne ocjenjuje.
 S ovim se slažem, jer su i za cod4 mnogi tvrdili da nije nešto, a pogledaj sada.
AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Left 4 Dead

Dajte mi hitno neki link za download (dema), a da nije Steam...

I da nije torrent

thx

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Dajte mi hitno neki link za download (dema), a da nije Steam...

I da nije torrent

thx

Misliš na Steam kao program ili njihov web  link
17 godina
protjeran
Horagio kaže...

gle dečko, bez uvrede, ali ja ne znam što ti sebi zamišljaš tko si ti da bi meni mogao reći prema čemu ću ja   suditi igru. Ako hoću ja ću prema skrinšotu reći da mi je sranje. A ti bi se trebao pomiriti s time da ne moraju svi razmišljati isto kao i ti.

Ovo bi bilo sve od mene upućeno tebi (i tebi sličnima), nadam se da će ti neke stvari brzo sjesti u glavu, jer vidim da čak i od treći put teško sjedaju iako stalno govorim isto. 
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

_I_

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
Horagio kaže...

gle dečko, bez uvrede, ali ja ne znam što ti sebi zamišljaš tko si ti da bi meni mogao reći prema čemu ću ja   suditi igru. Ako hoću ja ću prema skrinšotu reći da mi je sranje. A ti bi se trebao pomiriti s time da ne moraju svi razmišljati isto kao i ti.

Ovo bi bilo sve od mene upućeno tebi (i tebi sličnima), nadam se da će ti neke stvari brzo sjesti u glavu, jer vidim da čak i od treći put teško sjedaju iako stalno govorim isto. 
 gle, dečko(jesi dečko, ne?), bez uvrede, al ako je to tvoj princip ocjenjivanja igre onda si stvarno glup. Prema ss vidiš samo kakva je grafika, a ako si razmaženo derište koje ima makinu od kompjutera i vrti Crysis sa svemu na max. te misli da grafika čini 99% ocjene, onda mi se ne da prepirati. Grafika nije bitna, ako je atmosfera, gameplay i sve ostalo odlično. Ovo bi bilo sve od mene upućeno tebi (i tebi sličnima), nadam se da će ti neke stvari brzo sjesti u glavu, jer vidim da čak i od treći put teško sjedaju iako stalno govorim isto.
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

Igra u SP-u je prosječan survival horror shooter sa osjećajem da igram Serious Sam-a. Tek u MP-u pokazuje pravo lice. Dojmila me se animacija zombija, vrhunski animirani pokreti (onda kada se zalete). U MP-u na trenutke imam dojam kao da igram neki interaktivni film. Zanimljivi bosevi od zombija: Boomer, Hunter, Witch (beatch), Smoker, Tank. Podrška za višejezgrene procesore...

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Igra u SP-u je prosječan survival horror shooter sa osjećajem da igram Serious Sam-a. Tek u MP-u pokazuje pravo lice. Dojmila me se animacija zombija, vrhunski animirani pokreti (onda kada se zalete). U MP-u na trenutke imam dojam kao da igram neki interaktivni film. Zanimljivi bosevi od zombija: Boomer, Hunter, Witch (beatch), Smoker, Tank. Podrška za višejezgrene procesore...

Istina. Ljepše je igrati co-op jer npr. dok te uhvati Smoker, za max. 2 sekunde si oslobođen u singleplayeru, a kda igraš sa frendovima.... Njima treba vremena da shvate da sam zarobljen i ponašaju se ko prava ljudska bića, treba im vremena da me oslobode.  Svejedno, mislim da će versus mod biti najjača karika igre. Zna možda netko kad izlazi retail. Dal će biti i za kupiti igru u pakiranju?
17 godina
neaktivan

Kako ja znam igru je moguce kupiti preko Steam servisa, a izlazi za oko 9 sati od vremena ove poruke Smijeh

Ako kupite sad imate jos 10% popusta na igru, (jebagaja zvucin ko onaj iz TV-prodaje LOL hehe) nije bas nesto ali definitivno bolje nego nista.

PS vidimo se kada igra izadjeCool

E i hoce li mozda i BuG otvoriti game server za L4D?

17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

ako ikako možete kupite preko Steama-a. Na taj nacin ce te usparati 150kn (plus-minus) a i podrzavate direktno taj servis i proizvodjace i ovi lopovi iz nase drzave ostaju bez novcica!

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slap kaže...

E i hoce li mozda i BuG otvoriti game server za L4D?

Mislim da ne jer je tek sad (ako jest, nisam isprobao) pušten u funkcionalnost Bugov TF2 server. A
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

_I_

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...

Evo igra je izasla.... ;). Probao sam Versus mod, igrao sam ko survivor, puno je teze nego igrat protiv kompjuterski upravljanih bossova.

Inace ak igrate preko Steama..... ak je neko za zajednicko napucavanje nek se prijavi na L4D_Croatia grupu:

http://steamcommunity.com/groups/l4d_cro

Skoro sve od ovih sam ja inviteao :) Neka se zna da Zli Luđak i HR_The_Butcher nisu pristupili grupi :(
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

koliko vidim, cijelu igru se može preći sa sačmaricom, što je vrlo jadno ako uzmemo u obzir da u svakom šuteru koji drži do sebe sačmara gubi svoju moć već nakon 5m udaljenost što ovdje očito nije slučaj jer ih lik roka i sa 20m isto kao da puca sa kalašnjikovom (čak i efektivnije).   Štoviše, ovi "drugovi" uz lika što mu cijelo vrijeme smetaju mu zapravo ni ne trebaju uz sačmaricu.

Nadalje, zombiji su definitivno preagilni i zapravo nikad ih nigdje nisam vidio tako brze.   Animacija pokreta je prejednostavna.

Još kad se tome svemu pridoda i gotova nepostojeća pozadinska glazba (a komotno su mogli ubaciti da svira nešto žestoko cijelim putem)   zajedno sa nevjerojatno lošim zvučnim efektima,   dolazim do zaključka da se ovdje definitivno radi o prenapuhanoj igri koja je zapravo smeće ( što je nažalost čest slučaj u zadnje vrijeme   :-( )

U pocetku igre imas izbor sacmarice ili automatika nekog.
Istina je da svaka sacmarica gubi moc sa sve vecom udaljenosti u igre su drugacije od stvarnosti. Ako malo pogledas po wikipediji vidjet ces da vecina sacmarica na udaljenosti od skoro 40 metara ima spread od maksimalno metar ipo, tako da je l4d malo vise realniji nego tvoji 'šuteri'.
I automatik u igri je puno efektivniji dok puca, ali se puno brze ostane bez metaka. Stvar izbora..
'Drugovi' u traileru su botovi, igra se orijentira na multyplayer, razlika je ogromna kad se igra sa pravim ljudima.
Da, zombiji su brzi. Ako ih nigdje nisi vidio tako brze ocito nisi bas gleda zombie filmove koji su izasli u zadnjih 10ak godina. Animacija je fenomenalna, sto bi znao da si probao demo.
Pozadinska glazba i nije nesto ali su ambijentalni zvukovi predobri, sto je meni cak i vaznije.

Pricao si nesto o argumentiranju, evo mojih par argumenata i samo da kazen da ti zapravo nemozes imati svoje argumente ako nisi igrao bar demo nego samo pogledao neki low quality trailer igran u single playeru na easy tezini.
Pozz
17 godina
l)oolvl kaže...

koliko vidim, cijelu igru se može preći sa sačmaricom, što je vrlo jadno ako uzmemo u obzir da u svakom šuteru koji drži do sebe sačmara gubi svoju moć već nakon 5m udaljenost što ovdje očito nije slučaj jer ih lik roka i sa 20m isto kao da puca sa kalašnjikovom (čak i efektivnije).   Štoviše, ovi "drugovi" uz lika što mu cijelo vrijeme smetaju mu zapravo ni ne trebaju uz sačmaricu.

Nadalje, zombiji su definitivno preagilni i zapravo nikad ih nigdje nisam vidio tako brze.   Animacija pokreta je prejednostavna.

Još kad se tome svemu pridoda i gotova nepostojeća pozadinska glazba (a komotno su mogli ubaciti da svira nešto žestoko cijelim putem)   zajedno sa nevjerojatno lošim zvučnim efektima,   dolazim do zaključka da se ovdje definitivno radi o prenapuhanoj igri koja je zapravo smeće ( što je nažalost čest slučaj u zadnje vrijeme   :-( )

Jel ti ovo zakljucak iz pogledanog trailera ili si igra igru pa dosa do ovog zakljucka?
 Ako je iz trailera i ne drzim te za ozbiljno Šutim
madafaka
17 godina
neaktivan
Virty kaže...
l)oolvl kaže...

Jel ti ovo zakljucak iz pogledanog trailera ili si igra igru pa dosa do ovog zakljucka?
 Ako je iz trailera i ne drzim te za ozbiljno Šutim
 Pogledao je neki loš trailer :)
17 godina

Jel tko igro cijelu igru? Kakav je multiplajer ? na Gamespotu ga hvale....

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
neaktivan

Evo igro singleplayer i mogu samo reći tko voli zombače i odlično izvedenu akciju s pokojom dozom filmskog iskustva svakako neka zaigra L4D,pogotovo sa frendovima jer je preludo.Singleplayer je dosta kratak(nekih 2-3sata)ali to je samo zagrijavanje za ono sto slijedi na multiplayer.Valve je opet uspio i donio nam jos jedan hit.

Pozdrav!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice