Left 4 Dead

poruka: 205
|
čitano: 36.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Približava nam se 20. studenog, dan na koji bi trebao izići željno očekivani naslov – Left 4 Dead. Kako bi svi mi na vrijeme stigli opremiti računala, Valve Corporation je danas objavio minimalne zahtjeve za ovu igru.

Čini mi se da nije otvoren topic za igru, pa evo. Minimalne zahtjeve možete pročitati ovdje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

E ljudi pogledajte novi 5-minutni filmek o left 4 dead http://store.steampowered.com/app/5141/

Jedva cekan da izadje :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead
Slap kaže...

E ljudi pogledajte novi 5-minutni filmek o left 4 dead http://store.steampowered.com/app/5141/

Slikoviti prikaz što se dogodi kada rulja popiz** od inflacije Smijeh

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 19:15 (momak).
17 godina
neaktivan

E ovo je mozda najlegendarniji komentar koji san vidijaŠutim

Svaka cast stari

17 godina
neaktivan
momak kaže...
Slap kaže...

Slikoviti prikaž što se dogodi kada rulja popiz** od inflacije Smijeh

..i korupcije...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

bude se i to trebalo plaćati poput wow i ostatak ekipe?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Kakve veze Left 4 Dead ima sa Wow i ostatkom ekipe?

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Kakve veze Left 4 Dead ima sa Wow i ostatkom ekipe?

nema veze nego samo pitam dali će se i on plaćati za igranje pošto koliko  ja znam neće biti single playera nego samo co-op online.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

L4D je singleplayer co-op + multiplayer kao i svaki drugi FPS!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

awwww, ovo će biti pravi hit kad izađe !

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Igra je odlična. Evo par slika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Igra je odlična. Evo par slika.

Daj opiši malo. Slina mi curi iz zubiju...
Deal with the facts and live with them.
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Po skrinšotovima izgleda da će igra imati Half Lifeov engine.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Ah da, napokon dobri stari zombnači u klasičnom FPS izdanju. Tako nešto nisam zaigrao još od onog moda za Half Life..  

Ne znam zašto taj žanr nije popularniji, ja bih recimo jako rado jednom godišnje (sa sve boljim engine-om) volio bježat iz grada/otoka/divljine probijajuči se kroz horde zombača Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

da li igraš zajedno u timu sa još 3 NPC igrača ?   ako je tako, onda ipak ništa od toga   :(

btw, jel ja to dobro vidim da se onaj četvrti lik na loading screenu zove vjeko, lol ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Dok se gleda video iz igre vidi se da je Valve na njoj itekako poradio. ODličan voice acting, specifični likovi i izvrsna režija.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

da li igraš zajedno u timu sa još 3 NPC igrača ?   ako je tako, onda ipak ništa od toga   :(

btw, jel ja to dobro vidim da se onaj četvrti lik na loading screenu zove vjeko, lol ?

Taj sam ja, a ostali su računalo.
17 godina
neaktivan
Bugy kaže...

Po skrinšotovima izgleda da će igra imati Half Lifeov engine.

daj se mrvicu vise informiraj o igri prije nego sto takvo nesto napises xD
i sigurno si mislio na SOURCE engine (i to unaprijedjen - bolji od onog u HL2)
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Left 4 Dead  Demo  dostupan je na torrentima...skidajte i šaljite dojmove...

Minimum System Requirements

Supported OS: Microsoft Windows XP / Vista / Vista64

Processor: Pentium 4 3.0GHz

Memory: 1 GB

Graphics: 128 MB, Shader model 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 or better

Hard Drive: At least 7.5 GB of free space

Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card

O yeah Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 17:04 (Jerkenovski).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Left 4 Dead  Demo  dostupan je na torrentima...skidajte i šaljite dojmove...

Minimum System Requirements

Supported OS: Microsoft Windows XP / Vista / Vista64

Processor: Pentium 4 3.0GHz

Memory: 1 GB

Graphics: 128 MB, Shader model 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 or better

Hard Drive: At least 7.5 GB of free space

Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card

O yeah Cool

i moja grafička za shit će to pokrenuti!!! za probu je sada dobro dok si ne kupim novu grafu (a to će biti uskoro, čekam vrijeme blagdana).
17 godina
neaktivan

igra je odlicna. proigro demo i na expert je totalno zajebana.

sto se tice pitanja

;

ovo je iduca verzija valveovog engina

ne placa se mjesecno. nije ovo wow.

kupuje se preko steama i kosta 44/ 49 usd

ima SP, versus mode i MP

4 v 4 se igra u versusu.

poprilicno je ispolirana... ja vrtim sve do kraja na max rezolucij--- ne trza....

zombiji su ko zombiji "bez mozga", ali rade cuda penju se skacu, Bossovi su odlicni...

overall filin g je odlican. mjuza je pogodjena i najbitnije sta su stavili

AI DIRECTOR; odlican koncept koji cijelo vrjeme cekira sta ti radis i prema tome prilagodjava kaciju napetoost i sve ostalo.

nikad mi ih nije stavio na isto mjestio (zombije), demo je nesto ko i Diablo demo koji si mogo igrat do butchera i svaki put je bio "drukciji". uglavnom vrlo "nestandardan" gameplay. ME LIKE.

filmic od 5 minuta je intro u igru.

nikako da izadje da se kashimo....

lampica mrak i urlici hehehehehe

vec je zabavno... kashenje ;)

gl hf vidimo se zooooombijiiiiiiiiiiiiiii

17 godina
neaktivan
des kaže...

igra je odlicna. proigro demo i na expert je totalno zajebana.

sto se tice pitanja

;

ovo je iduca verzija valveovog engina

ne placa se mjesecno. nije ovo wow.

kupuje se preko steama i kosta 44/ 49 usd

ima SP, versus mode i MP

4 v 4 se igra u versusu.

poprilicno je ispolirana... ja vrtim sve do kraja na max rezolucij--- ne trza....

zombiji su ko zombiji "bez mozga", ali rade cuda penju se skacu, Bossovi su odlicni...

overall filin g je odlican. mjuza je pogodjena i najbitnije sta su stavili

AI DIRECTOR; odlican koncept koji cijelo vrjeme cekira sta ti radis i prema tome prilagodjava kaciju napetoost i sve ostalo.

nikad mi ih nije stavio na isto mjestio (zombije), demo je nesto ko i Diablo demo koji si mogo igrat do butchera i svaki put je bio "drukciji". uglavnom vrlo "nestandardan" gameplay. ME LIKE.

filmic od 5 minuta je intro u igru.

nikako da izadje da se kashimo....

lampica mrak i urlici hehehehehe

vec je zabavno... kashenje ;)

gl hf vidimo se zooooombijiiiiiiiiiiiiiii

Da li je demo za singl play ili multiplayer, treba li ići na steam i pomoću koje ikone si pokrenul igru?
17 godina
neaktivan

Caka ti je da tribas napraviti preorder za igru pa mozes probati demo.

17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

_I_

Inspektor Callahan: "Misljenje je ko supak, svatko ga ima."
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:39 (NapalmDeath).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Left 4 Dead je meni najisčekivanija igra godine, uz GTA 4 al L4D bih ipak malo više htio zaigrati...   samo ne znam kak da skrpam 250 kn u tjedan dana...

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da ce biti jako dobra igra zasiugurno cu da je zaigram...

Potpisujem...
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Ovo treba zaigratu u co-opu. Igra mi se na prvi pogled nije svidjela, ali čini se da je odlična.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

koliko vidim, cijelu igru se može preći sa sačmaricom, što je vrlo jadno ako uzmemo u obzir da u svakom šuteru koji drži do sebe sačmara gubi svoju moć već nakon 5m udaljenost što ovdje očito nije slučaj jer ih lik roka i sa 20m isto kao da puca sa kalašnjikovom (čak i efektivnije).   Štoviše, ovi "drugovi" uz lika što mu cijelo vrijeme smetaju mu zapravo ni ne trebaju uz sačmaricu.

Nadalje, zombiji su definitivno preagilni i zapravo nikad ih nigdje nisam vidio tako brze.   Animacija pokreta je prejednostavna.

Još kad se tome svemu pridoda i gotova nepostojeća pozadinska glazba (a komotno su mogli ubaciti da svira nešto žestoko cijelim putem)   zajedno sa nevjerojatno lošim zvučnim efektima,   dolazim do zaključka da se ovdje definitivno radi o prenapuhanoj igri koja je zapravo smeće ( što je nažalost čest slučaj u zadnje vrijeme   :-( )

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice