League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.548.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends
Boots,3 dorana, pa phantom je tebi los build na vayne?
LoL NordicEU : Heineken01
13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

da? gledaj nije problem sta ti buildas tako niko tebi ne brani , ali nemoj dolazit i davat krive informacije pocetnicima na forumu jer onda ne pomazes ni sebi ni njima , covik je tek pocea igrat ovu igru i vec je skonta da je takav build za smijanje a ti jos nisi {#}

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Maksimalno 2 dorana bi trebao kupiti, a PD nije uvijek dobar kao prvi item na vayne, veci dio vremena 

IE/BT su bolji prvi itemi.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nikad nije pametno rushat PD,osim možda na Kog'Mawu.
No,Nunu je OP support,bloodboil je nenormalno jak spell,

pogotovo late game,no need for AS :D 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Nikad nije pametno rushat PD,osim možda na Kog'Mawu.
No,Nunu je OP support,bloodboil je nenormalno jak spell,

pogotovo late game,no need for AS :D 

Nunu uopšte nije OP support. Early game je itekako jak, ima dobar poke i debuff za enemy carry u laning phase. U late game nunu već dosta opada, ta grudva neće značiti nešto mnogo i jedino od čega nunu ovisi za dobar tf je da je enemy team glup pa ne čuva cc za njegov ult, jer taj MS i AS debuff je ENORMAN a da ne pričam o samom aoe dmg na ultu. Nunu nije OP support jer nije late game support i ne pridodaje ništa dobro timu osim AS buffa svom ADC i AS debuffa njihovom adc

Što se tiče Vayne builda

Uvijek, ali uvijek, Berserkers > 2 dorans > Infinity edge (ukoliko je lane izgubljen) ili bloodthirster (ukoliko nije) > phantom dancer

Inače pd uzmem samo ako imam nunua, dat mobility {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 15:27 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
LMAO, nunu je op u late gameu, jel ti shvaćaš kakav taj AS damage bonus carryu sa full buildom??? + ms sto uveliko pomaže. I baš zato što nije op je pickan/banan na turnirima 99% gameova
15 godina
neaktivan
double post, nema edita ovdje na mobu, malo nerazumno piše tamo: ... taj AS daje bonus damagea(brdo više hitova će napravit)* + lagano je protectat carrya s njime s tolko debuffova ak imaš exh up.
16 godina
neaktivan
cro)kiselo_mlijeko kaže...
LMAO, nunu je op u late gameu, jel ti shvaćaš kakav taj AS damage bonus carryu sa full buildom??? + ms sto uveliko pomaže. I baš zato što nije op je pickan/banan na turnirima 99% gameova

Jedina stvar koju on ima da je korisna za tim je AS buff na adc i ult koji služi kao bait za enemy cc. To je sve. Samim tim činjenicama ga smatram balansiranim supportom, a ne OP. Ima puno korisnijih supportova od njega, recimo korisniji su oni koji mogu čuvati svog carry-ja (leona, blitz, koji također mogu biti game changeri a to nunu ne može) nego support koji može ubrzati svog adc i ne može ga zaštititi.

EDIT: ne oslanjaj se previše na exhaust, to imaju sada svi supportovi. Opet je nunu 6/10

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 15:58 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Jedina stvar koju on ima da je korisna za tim je AS buff na adc i ult koji služi kao bait za enemy cc. To je sve. Samim tim činjenicama ga smatram balansiranim supportom, a ne OP. Ima puno korisnijih supportova od njega, recimo korisniji su oni koji mogu čuvati svog carry-ja (leona, blitz, koji također mogu biti game changeri a to nunu ne može) nego support koji može ubrzati svog adc i ne može ga zaštititi.

EDIT: ne oslanjaj se previše na exhaust, to imaju sada svi supportovi. Opet je nunu 6/10

Nunu je uz Lulu najpopularniji support na turnirima. Nije najbolji za štititi tvog AD carrija, ali nije niti Sona pa je ona dugo vremena bila daleko najpickaniji support. Taj buff jako pomaže tvom AD carriju ne samo radi dmga, već i radi MS-a. Veći MS- lakše kiteanje. Gruda je dosta dobra za štititi AD carrija ( opet olakšava kiteanje te oslabljuje protivnikov AS ), a ulta je sjajan zoning tool jer osim što može forsirati protivnika na trošenje CC-a, također usporava protivnikov AS i MS te ima nezanemariv dmg.

Slažem se da Nunu nije možda najbolji izbor za solo queue jer se oslanjaš na svog carrija više nego inače, ali ako ste due queue ili je turnir, on je vrlo,vrlo jak.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
League Of Legends

moj main je Vayne, i mislim da s njim jedino sto je dobro startat sa potovima i bootsima, nema predobar escape ability tipa flash kao corki i ez tako da treba opreznije, a kasnije uvijek rusham prvo vampiric koji je sada jos vise viable jer daje i AD uz life steal dok sam na lainu jer je jednostavno must have, a poslije toga idem na bf sword, dalje ovisi o sitaciji i feedu (cs i killovi) hocu rushat na BT ili cu ako imam vise golda odmah na IE, ali drugi veci item je mislim isto must phantom jer jednostavno treba ti movement i AS bez kojeg si nista sa vayne jer nema nikakvih abilitya, sve se temelji na basic atatcku...

znaci boots+3 pots > dorans > beserke > pa vampiric > ovisi o goldu hocu na IE ili na BT > PD > sad ovisi o situaciji (hocu LW, SOD, GA...)

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Nunu je uz Lulu najpopularniji support na turnirima. Nije najbolji za štititi tvog AD carrija, ali nije niti Sona pa je ona dugo vremena bila daleko najpickaniji support. Taj buff jako pomaže tvom AD carriju ne samo radi dmga, već i radi MS-a. Veći MS- lakše kiteanje. Gruda je dosta dobra za štititi AD carrija ( opet olakšava kiteanje te oslabljuje protivnikov AS ), a ulta je sjajan zoning tool jer osim što može forsirati protivnika na trošenje CC-a, također usporava protivnikov AS i MS te ima nezanemariv dmg.

Slažem se da Nunu nije možda najbolji izbor za solo queue jer se oslanjaš na svog carrija više nego inače, ali ako ste due queue ili je turnir, on je vrlo,vrlo jak.

Ja svaki svoj post dajem za solo q, ne za duo/full premade.

17 godina
League Of Legends

Jedan od najboljh mečeva.. Sat i deset izjednačene borbe i na kraju ipak pobjeda.. Fantastičan meč, pun preokreta...

Skoro identičan k/d/a ratio; za četiri broja...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 17:12 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jedan od najboljh mečeva.. Sat i deset izjednačene borbe i na kraju ipak pobjeda.. Fantastičan meč, pun preokreta...

shvati ovo kao prijateljsku sugestiju;

IMHO umjesto Liandris tornmenta bolja solucija je bila uzeti WotA, prvenstveno jer void+sorc shoes daju dovoljno mpen-a, a rylai ti već daje slow.

Pogotovo jer si imao Karthusa u teamu koji bi dosta profitirao od WotA-e, a i ostali teammatesi u određenoj mjeri.

doduše i ovo mi isto nema smisla, da ni jungler ni support nemaju zajedno niti Frozen Heart i Randuins. bitno da Voli uzima 2 aegisa i support GA pored ova dva essential itema..

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 17:36 (FlyBoy).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ima koga na euw da je zainteresiran za 5v5 ranked tem , dodajte me Pomahnitaly (n:980 wins ,r:500(ccas2+s3), elo:1440)

0 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...
doktor1 kaže...

shvati ovo kao prijateljsku sugestiju;

IMHO umjesto Liandris tornmenta bolja solucija je bila uzeti WotA, prvenstveno jer void+sorc shoes daju dovoljno mpen-a, a rylai ti već daje slow.

Pogotovo jer si imao Karthusa u teamu koji bi dosta profitirao od WotA-e, a i ostali teammatesi u određenoj mjeri.

doduše i ovo mi isto nema smisla, da ni jungler ni support nemaju zajedno niti Froten Hearth i Randuins. bitno da Voli uzima 2 aegisa i support GA pored ova dva essential itema..

Support je bio debil totalni. Niti jedan ward, niti jungler, mapu smo wardali ja i Ez. karthus je bio napočetku fino "nahranio" Lux itd....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

Nunu je jedan od najjačih late game supportova. Daje ogroman as buff i ms buff, štiti te odlično jer ima ms/as debuff. I još ult koji slowa sve... Problem kod nunua je kaj u early game bas i nije nesto,sona/lulu/zyra i sl. imaju prevelik haras,dok nunu baš i nemože tu ništa pretrjerano osim davat as svom carryu i koju kuglicu bacit na protivnickog.

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Nunu je jedan od najjačih late game supportova. Daje ogroman as buff i ms buff, štiti te odlično jer ima ms/as debuff. I još ult koji slowa sve... Problem kod nunua je kaj u early game bas i nije nesto,sona/lulu/zyra i sl. imaju prevelik haras,dok nunu baš i nemože tu ništa pretrjerano osim davat as svom carryu i koju kuglicu bacit na protivnickog.

Zapravo slimyyy me naucio jednu dobru stvar kad sam ga supportao nunuom, a to je da kuglicu bacas kad tvoj carry hoce da harass-a aa/ability-ima. I jedna stvar što me UŽASNO nervira kod nunu supportova je što me ne buffaju uvijek, to je za solo q i nekako razumljivo dok me u premade kad smo na skype pogotovo nervira jer mu moram 20 puta reci da me buffa, dosad bi trebali shvatiti to al jok

15 godina
death_zombi kaže...

Zapravo slimyyy me naucio jednu dobru stvar kad sam ga supportao nunuom, a to je da kuglicu bacas kad tvoj carry hoce da harass-a aa/ability-ima. I jedna stvar što me UŽASNO nervira kod nunu supportova je što me ne buffaju uvijek, to je za solo q i nekako razumljivo dok me u premade kad smo na skype pogotovo nervira jer mu moram 20 puta reci da me buffa, dosad bi trebali shvatiti to al jok

Šta bi tebi njubu trebao dati buff ? {#}

Bolje mi je dati cannon minionu ms i attack speed {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Wasted CC na supporta umjesto na AD/AP carry-a.
I ugl,late game je OP,jer na full buildu će vjerovatno i imati 200-tinjak AP,što

mu ulti daje nekih 1000MD,sto sasvim lagano melta AP/AD carry upola,kao i supporta,

barem po mom iskustvu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Wasted CC na supporta umjesto na AD/AP carry-a.
I ugl,late game je OP,jer na full buildu će vjerovatno i imati 200-tinjak AP,što

mu ulti daje nekih 1000MD,sto sasvim lagano melta AP/AD carry upola,kao i supporta,

barem po mom iskustvu. 

Ti to o Nunu pricas?

200 AP-a?

Kakav bi to build bio?

Što se tice meltanja Carrya i supporta u late gameu, to ce se tesko dogodit

svoji ult koristis da zastitis svojeg carrya od bruisera ili assassina(LB,eve,akali itd)

jer oni skacu na njega a ne protivnicki carry.

I prestanite razbacivat s izrazom OP.

PRIMJER:Nunu nije OP u late game-u, nekog je JAK u late game-u.

two camels in a tiny car
14 godina
To je build za smijanje? Slozit cu se da su 3 dorana previse, no da je rushanje phantoma na vayneci uzasan potez, jednostavno ne mozes rec.
14 godina

+ samo da se izjasnim, ja tako ne igram i ne buildam vayne... već idem standardno s vampiricom i BT/IE ovisno o situaciji

sorry na double postu

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:54 (KKristijan).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne igram cesto adc, no kad igram, igram Vayne. Sto se builda tice, volim poceti s bootsama i 3 pota, zatim 2 dorana, pa samo zeal(ne cijeli pd) i onda bt ili ie ovisno o situaciji itd.. Svidja mi se kod zeala sto mi daje crit chance sto me mnogo puta spasilo u borbi protiv protivnickog adc-a (u normal game-ovima, pod ne igram cesto adc mislim na rankedu), recimo protiv Graves-a ili nekog protiv koga nemam nikakve sanse u borbi dmg vs dmg (bas zbog razloga koji je netko prije naveo jer se vayne oslanja samo na basic attackove), tu me spasava onaj 3. hit i poneki crit koje on nema s bf swordom, a ja ipak imam neki dmg zbog dorana. Inace moj main je jungle pa nemogu bas govoriti sto je najbolje za adc-a, a sto nije, no mislim da je ovakav pocetak na Vayne sasvim ok, dapace dobar protiv adc-a poput Gravesa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 19:43 (šobi121).

0 0 hvala 0
15 godina

To ti malo ne drži vodu jer je vayne vjerojatno najteži adc za igrat iako se trenutno igra puno vise nego prije, bit ce da je zbog turnira gdje ljudi vide profice kak igraju i rade veliki damage ali evo ja sam dobio zadnjih 5 gameova sa sivir i od tog sam ja mislim dva puta igrao protiv Vayne. Problem je što za igrati vayne moras biti iskusan u igranju ad carrya i postavljanja, evo primjer, jedan od tih gameova vayne se nafidala, moju jadnu janna je leona valjda svaki put pogodila sa E i tak je vayne zavrsila laning sa negdje 8 killova. Ja sam doduse skupio 2 ali bilo je puno farme i assista pomagali su suigrači. I mi smo tu partiju lagano dobili, ta vayne se nije znala postavljat dok sam ja uvijek bio iza svojih tankova i samo sam ih rešetao. Oni su imali hard cc, leona shen ali nisu imali nikog ko bi mene mogao brzo ubiti tako da je to bio easy win iako je vayne bila tak nafidana. Ad carry je jako jako važan i bez dobrog ad carry šanse za pobjedu bitno padaju jer on ipak ima najveći damage.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Standardni build na supportovima u S2 mi je bio:

BootsOfMob,Zeke's,Shureyla's,Locket,Aegis, i Deathcap

ako bih imao dovoljno golda za to.

I da,u S3 ima onaj item koji daje AP,i GP10,i onaj Active,

SoTI,ima ih par tj,pa mi fora buildat njih,jer Zeke's je beskoristan postao,

Aegis je još normalan,sad je Locket junak isto,iako nema GP10 itema u receptu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Kao support nunu DCap je debilno buildat, just saying, radije uzmi frozen heart.

15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Neznam.Osobno(mainam supporta) u ozbiljnom gameu nebi kupio cap na nunu.

Nakon standardnog builda: mercuri,ruby sightstone,locket (sooo imba),mikaels,runic bulwak/zeke,

radije bi isao na jos koji support/def item poput twin shadow/guardian prije nego bi kupio cap.

Mislim takvu, za supporta ogromnu, kolicinu golda ulozit za samo 100-200 dmga se ne isplati.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 20:55 (Lord Nofak).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Rabadons i je preskup što se toga tiče,no fora je,ali samo u slučaju teškog nafidavanja od njihove strane.
Jer po mom iskustvu,nemam puno gameova s njima,ali dobijem veliku većinu,Nunu su FullChanell ultom

prepolovi squishije samo tako,a Zeke's i BB je u S2 Tristani davao skoro 2AS bez njenog Q i solidnog AS itema.

No,dajte par dobrih S3 support itema,vidim to čudo od RS-a,Runic i tako. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kako se vec prica o vayne i laningu morate uzet u obzir iako vayne nije toliko jaka u laneu ka sta je u late gameu ona moze lako pobjedit svoj lane , dosta ljudi misli kako zbog low range-a moze izgubit tradeanje , dapace njezino tradeanje je dosta jako i prije lvla 6  ima jos jedan faktor sta je niko bas ne uzima u obzir a to je support , support je nekad i vazniji pick nego ADC kad se govori o counteranju lanea , supportovi sa dosta CC-a mogu lako zoneat ADC-e low rangea i bez escapea sa pravilnin postavljanjen i agresivnoscu lanea support moze sam pobjedit lane koji bi triba bit izgubljen ako se gledaju ADC ima jos jedna faktor , neki ljudi se bolje snalaze u laning fazi nego u teamfightu pa tako se mogu nafidat sa vayne na laneu pa bit useless kasnije ne vidin razlog da pricamo samo o ADC-a ako je i support isto bitan ako ne i vise , iman dosta iskustva sa ADC-a maina san ih 2 i nesto godine iako se nisan tia ukljucivat u temu mislia san da je bilo vrlo vazno da se ovo rece 

EU West: slimyyy

2 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

A zbog kojeg razloga se phantom dancer rusha na Kogu?

Primijetio sam to na ovim zadnjim prijenosima.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice