League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.546.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

u ovom novom patchu stavili su da se moze mobitelom kupovat RP u Hrvatskoj.......ali kad ce se moci potpuno kupit mobitelom ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 22:50 (kazo26).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

sa 1200 na 1700 

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

moze meni boostat :D imam ove: jax, lee sin, shen, xin zhao, nidalee, irelia, akali, kennen, singed, garen, kayle, poppy, teemo, sion

EUNE: kocunar

0 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Da li je još nekome krepao login na EUNE? Taman kad mi je renkana trebala početi mi se zblokirao klijent i sad se više nemogu ulogirat u igru.

Paragon

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Putn1k kaže...

Da li je još nekome krepao login na EUNE? Taman kad mi je renkana trebala početi mi se zblokirao klijent i sad se više nemogu ulogirat u igru.

Dolazi patch za season3 tako da neces moci igrati.

EU West:Venom035 EUNE:Korleone035
16 godina
neaktivan
kocunar kaže...

moze meni boostat :D imam ove: jax, lee sin, shen, xin zhao, nidalee, irelia, akali, kennen, singed, garen, kayle, poppy, teemo, sion

That account needs Riven to be viable for Haris {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
League Of Legends

Koliko ja znam, tek se ranked queue-ovi gase u 00:30, a u 02:00 počinju pripreme za patch kad se gase serveri.

Na satu je 23:34. What gives?

Paragon

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Koliko ja znam, tek se ranked queue-ovi gase u 00:30, a u 02:00 počinju pripreme za patch kad se gase serveri.

Na satu je 23:34. What gives?

Sutra nama patch, chillax, eternum noc is mine!

15 godina
League Of Legends

Ne boostam ja nikakve accountove , ovaj mushroomD ...

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

Ne boostam ja nikakve accountove

Naravno kad nisi siguran jel imaju Riven na accu..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Yeah i meni EUNE isto izbacio i ne mgu se logirati više, a baš bio u queue ranked (1528 atm :))

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
hari85 kaže...

Ne boostam ja nikakve accountove

Naravno kad nisi siguran jel imaju Riven na accu..

Ja imam Riven :D

Možeš li mene boostati? <3

I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pitanje, koja je poanta boostanja?

Nekako ne bih bio sretan da me netko dovukao s 1200 na 1500 i onda da ovdje igram. Radije bih bio i 900 ELO, ali da me moj skill tu drži.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Nekako ne bih bio sretan da me netko dovukao s 1200 na 1500 i onda da ovdje igram. Radije bih bio i 900 ELO, ali da me moj skill tu drži.

Pa u većini slučajeva nema poante.

Nakon bustanja, on će s vremenom pasti nazad na svoj pravi ELO.

Osim ako ne igra supporta ili nije imao sreće u dosadašnjim gameovima, onda možda ostane na tom ELOu(tj. to mu je pravi elo).

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 11:03 (Lord Nofak).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Harise, veceras dota 2 fidanje xD night stalker op

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 12:22 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
X-Plosiv kaže...

Radi se o kompleksu koji igrači imaju. Bitnije im je imati veći elo nego da igraju normalno i zabavljaju se na trenutnom/zasluženom elou.

steam:hcplankton
16 godina
neaktivan
Keops kaže...
X-Plosiv kaže...

Radi se o kompleksu koji igrači imaju. Bitnije im je imati veći elo nego da igraju normalno i zabavljaju se na trenutnom/zasluženom elou.

Ja da se zabavim u igri u kojoj mi je jungler lvl 6 u 14 min? Da se zabavim u igri gdje je njihov top malphite a naš top counterpicka samog sebe uzimajući jaxa? Da se zabavim na elou gdje adc ima 80 csa u 15 min? Da se zabavim u igri gdje support ne kupuje wardove i facechecka busheve? Da se zabavim u igri gdje mid takodjer counterpicka samog sebe jer je uzeo katarinu fp? Nemoguće.

13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Keops kaže...
X-Plosiv kaže...

Ja da se zabavim u igri u kojoj mi je jungler lvl 6 u 14 min? Da se zabavim u igri gdje je njihov top malphite a naš top counterpicka samog sebe uzimajući jaxa? Da se zabavim na elou gdje adc ima 80 csa u 15 min? Da se zabavim u igri gdje support ne kupuje wardove i facechecka busheve? Da se zabavim u igri gdje mid takodjer counterpicka samog sebe jer je uzeo katarinu fp? Nemoguće.

Jebiga, svi smo to prošli, ti vjerojatno i igraš duže od mene. Meni je lijepo da sam se sam uzdignuo na trenutačnih 1528, i da sam većinom to prošao igrajući solo (ne duo). Znam i ja nekada imati 80 CS u 15oj minuti, dapače prošli vikend mi se desilo 80cs u 22min s Ezrealom jer su 2x do 20min bili svih njih 4-5 na botu, a njihov jungler je praktički bio više vremena na botu nego na jungli (zato je naš jungler bio u njegovoj nonstop).

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam je li ovo offtopic, ali jel zna netko u čemu je napravljen League of Legends Client?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Adobe air koliko ja znam.
Trejdam SC2 za WoW gametime
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel neko zna neke dobre jungle masterie za lee-a i amumu-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoRI kaže...

jel neko zna neke dobre jungle masterie za lee-a i amumu-a.

PUT ALL IN DEFENSE!!!

xD

two camels in a tiny car
15 godina
X-Plosiv kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Keops kaže...
X-Plosiv kaže...

Jebiga, svi smo to prošli, ti vjerojatno i igraš duže od mene. Meni je lijepo da sam se sam uzdignuo na trenutačnih 1528, i da sam većinom to prošao igrajući solo (ne duo). Znam i ja nekada imati 80 CS u 15oj minuti, dapače prošli vikend mi se desilo 80cs u 22min s Ezrealom jer su 2x do 20min bili svih njih 4-5 na botu, a njihov jungler je praktički bio više vremena na botu nego na jungli (zato je naš jungler bio u njegovoj nonstop).

Da , uopste nije vazno sto ti je jungler 0-10  . Cilj rankeda je da se TI poboljsas u svom igranju, a ne da gledas kako ti jedna cifra ide gore/dole. Fk elo , baylife !

13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Da , uopste nije vazno sto ti je jungler 0-10  . Cilj rankeda je da se TI poboljsas u svom igranju, a ne da gledas kako ti jedna cifra ide gore/dole. Fk elo , baylife !

hahahah kako mi je to gust cut od tebe , ti koji si mi da username i password od accounta minimalno 3 puta i reka da quitas {#}

EU West: slimyyy
15 godina
Anzulolz kaže...
hari85 kaže...

hahahah kako mi je to gust cut od tebe , ti koji si mi da username i password od accounta minimalno 3 puta i reka da quitas {#}

2 puta sam se zajebavao i dao ti pogresne podatke , a ono je bilo veoma davno {#}

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Anzulolz kaže...
hari85 kaže...

2 puta sam se zajebavao i dao ti pogresne podatke , a ono je bilo veoma davno {#}

Harise sine sebe varaš{#}

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
League Of Legends

dali se build za vayne sad nesto promijenio ili je ostao isti kao inace i dali se na njoj isplati nadogradit cizmice

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

dali se build za vayne sad nesto promijenio ili je ostao isti kao inace i dali se na njoj isplati nadogradit cizmice

Za bootse definitvno furor za extra kitanje, a u build možeš ubaciti mercurial scimtar, statiks shiv, sword of the divine ili blade of the ruined king(i zephyr je ok ali je bolji na bruiserima)

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Na svakome se isplati dignuti cizme, za adc role su preporucene one sa crvenim orbom (sto ti daju ms svaki put kad dmg enemy).

a homeguard čizme su mi epic xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 19:04 (BannedOnThisForum).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice