Pozdrav! Odlučio sam se ovdje registrirati da podjelim svoja znanja i iskustva iz LoL-a, ali i za sveopću diskusiju o svemu vezani uz LoL.
Dakle LoL igram već godinu dana i prije par mjeseci sam se prebacio na west. Sada žalim za tih 2600 ili koliko rp-ija jer stvarno nema vam razlike prevelike. N00bova ima i na eastu i na westu.
Jedina razlika je u tome što je competitive lvl veći na west jel ti ga ima više igrača.
Jučer sam bio pokupio bananu jer sam se iživcirao s timom. Naša full nafidana Riven mi krade farmu, ja sam bio underfed Corki. Naš jungler ganka, a mid napiše ss i oni ih dive-ju pod turret i naravno protivnička Morgana double kill.
Fcking great. Ponekad fakat mislim da je bolje da se ne živiciram no... šta'š. Najviše igram jungle i support, no zbog ranked tima kojega smo oformirali nas par prijatelja moram igrati ADC.
Slobodno me dodajte, nick je isti kao i ovdje. Elo mi je takav kakav je zbog toga što sam u rankede ušao s 200 i nešto winova, bez imalo runa i trunke pameti. Naravno sve sam na početku izgubio.
Sada mi je elo 1150 a najniže mi je bio negdje ispod 1000. Neću se niti požaliti na elo hell, on postoji, ali postoje i igrači kao ja koji jednstavno nemogu izaći iz njega zbog, neznam, puke sreće sa usranim timom svaki put.
Nadu ipak podiže duo ranked. Ali i to je tako....
Držite se ljudi!

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!