League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.424.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
scarface797 kaže...
MacTheBig kaže...

Normal i živciraš se? {#}

Sorry Mr. Its not ranked its only normal so just lets lose the game.

Kako neki ljudi vole pametovat, ali ok.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 20:27 (MacTheBig).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze mi netko preporucit championa za 3v3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

olaf je super na TT

LoL East: SicKnoT8
16 godina
neaktivan
lilwrba kaže...

olaf je super na TT

ti misliš na stari ili na novi 3v3 mapu 

14 godina
League Of Legends

Jel samo meni east down?

EDIT 1: Nevermind.. Bia je down na tri minute disconetalo me i kad sam opet usa unavalilble nije ni na njihovu stranicu htjelo uc al evo sad radi 

EDIT 2: Sad se nemogu logirat kaze server busy...

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 21:32 (Kelam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Tko hoce brzo stici na Free Elo Train To Gold Medal eo savijet :D

Team setup:

1. Darius ili Olaf (mozda i chogath s obzirom da ima true dmg i tanky je like hell)

2. Zilean

3. Kyle

-----

Solo lane: 1.

Duo: 2. i 3.

Ako se bruiser i malo nafida GG :) true dmg i samo s hp itemima :D fuck resist's

Duo lane jednostavno dole ne moze failat zbog prebrutalnog pokea :D (osim ak ste totalnni njubovi :P) u biti sve se svodi na reviveu bruisera :D cak i guardian angel na njemu nije na odmet jos :D

Free Elo Train Free Elo Train
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

novu

LoL East: SicKnoT8
18 godina
neaktivan
League Of Legends

CHOO CHOO MOTHER FUCKER!!

ajde da sam i ja n00b napokon dosao do golda na necemu haha :D

Moto naseg tima je When we die we don't :D{#}

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 22:47 (Keiichi).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
poprilicno je lako doci do golda na 5v5 i na 3v3 imo jer bude puno njubara na pocetku dok se dobiva po vise eloa, tako da ako jos nema neko gold za skin od janne odigrajte 3v3 dode se do golda u jednom danu..
steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
poprilicno je lako doci do golda na 5v5 i na 3v3 imo jer bude puno njubara na pocetku dok se dobiva po vise eloa, tako da ako jos nema neko gold za skin od janne odigrajte 3v3 dode se do golda u jednom danu..

a u biti sada ima puno vise ljudi koji jos zuje na ovoj novoj mapi i pokusavaju junglat i te spike (al srsly ima 3 ili 4 kampa za jungle i nisu nes teska za ubit... pa lako se taj jungle kantrira :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
League Of Legends
moze preporuka jungla i topa
trenutno od topera imam olafa,ire,singed,jax,xin,fiora
jungle:malph,mundo,ww
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Za igrati 3v3 ranked jel se mora imat tim ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
yup moras imat team
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://nerfdarius.com/

I'll just leave this here...

EUW. KaiseRxy EUNE:The Und3rt4k3r

7 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

koje su sve nagrade za medalje, dali mogu dobit link ili ako vam je draze da napisete nagradu za svaku medalju

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
a za gold i vise (plat,diamond) dobijes war hero janna skin...
a ostalo dobivas one okvirice kod ikonice svoje za medalju koju imas npr. imas gold dobijes zlatni okviric oko svoje slike
16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
yup moras imat team

Malo glupo... gdje da nađem još dvoje ljudi ?

15 godina

Postaj thread na lol forumu.

steam:hcplankton
15 godina
neaktivan
League Of Legends

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Znači igram Blitza samnom u timu su Volibear, Gragas, Brand i Vayne. I sad se ne mogu dogovoriti tko će bot tko će top tko će mid. Ja odem bot i njih svih ostali četvero top!

I ja povučem enemy Nunua i napravim first blood, oni se i dalje svađaju i svi stoje top i dalje! I enemy Vayne me harassala i ja trebao recallat i normalno da su uništili turret u 7 minuti. I ja se vraćam u lane, i dalje sam, 4 top 1 bot i Nunu me sa onim svojim E taman pored turreta ubije. I to je bio jedan death. Drugi je bio isti takav samo što sam defao turret u bazi. I meni već dosadilo tako i ja ošo sa njima top i sad nas je 5 top! Mi nismo u stanju bili uništiti turret! I kada smo se vratili u bazu našeg Gragasa ubije 2 puta Vayne i napiše u chat "omg blitz feed vayne uninstall lol".

Je li ima ovoga na Westu? Jer imam najbolju volju da pređem, s ovim Poljacima i Česima više nema smisla igrati.

0 0 hvala 0
16 godina

Na Westu mi se to nikad nije desilo, slobodno prijeđi ako hoćeš nećeš pogriješit...

Daria
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Znači igram Blitza samnom u timu su Volibear, Gragas, Brand i Vayne. I sad se ne mogu dogovoriti tko će bot tko će top tko će mid. Ja odem bot i njih svih ostali četvero top!

I ja povučem enemy Nunua i napravim first blood, oni se i dalje svađaju i svi stoje top i dalje! I enemy Vayne me harassala i ja trebao recallat i normalno da su uništili turret u 7 minuti. I ja se vraćam u lane, i dalje sam, 4 top 1 bot i Nunu me sa onim svojim E taman pored turreta ubije. I to je bio jedan death. Drugi je bio isti takav samo što sam defao turret u bazi. I meni već dosadilo tako i ja ošo sa njima top i sad nas je 5 top! Mi nismo u stanju bili uništiti turret! I kada smo se vratili u bazu našeg Gragasa ubije 2 puta Vayne i napiše u chat "omg blitz feed vayne uninstall lol".

Je li ima ovoga na Westu? Jer imam najbolju volju da pređem, s ovim Poljacima i Česima više nema smisla igrati.

Ako to nije bio ranked vrlo velika je mogucnost da su te strolllali 4 premadea.

two camels in a tiny car
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

U takvim slučajevima ignoriraš cijeli team i pokušaš grati, jer znam da mi se dosta puta dogodilo da sam dobio gameove sa troll pickovima/metama. Ako vidis da tako nesto kreće iz queuea, onda čekaj zadnju sekundu i ako nitko ne leava ti leavaj i sačekaj.

Što se tiče trollanja jednaki su ti east/west. Jedina razlika je poštivanje mete. Dignuo sam lvl30 na oba servera pa znam. Na westu sam junglere i supportove u 70% gameova od 1-30lvla, dok na eastu mislim da sam imao možda 10ak puta lol.

Razlike u rankedu nema, na oba servera se poštuje meta(1200-1400 elo), jedina razlika je ta što na high elou na westu ćeš upast u queue s profićom :D.

steam:hcplankton
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 10:46 (Keops).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Razlika u westu i eastu je da na westu igra Haris

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Ako to nije bio ranked vrlo velika je mogucnost da su te strolllali 4 premadea.

Nije ranked, nisam još 30 level {#}

Keops kaže...

U takvim slučajevima ignoriraš cijeli team i pokušaš grati, jer znam da mi se dosta puta dogodilo da sam dobio gameove sa troll pickovima/metama. Ako vidis da tako nesto kreće iz queuea, onda čekaj zadnju sekundu i ako nitko ne leava ti leavaj i sačekaj.

Što se tiče trollanja jednaki su ti east/west. Jedina razlika je poštivanje mete. Dignuo sam lvl30 na oba servera pa znam. Na westu sam junglere i supportove u 70% gameova od 1-30lvla, dok na eastu mislim da sam imao možda 10ak puta lol.

Razlike u rankedu nema, na oba servera se poštuje meta(1200-1400 elo), jedina razlika je ta što na high elou na westu ćeš upast u queue s profićom :D.

Ma jesam ih pokušavao u početku ignorirati ali sam jednostavno izgubio živce kad u trećoj minuti izgubimo mid turret i u sedmoj izgubimo 3 turreta i inhibitior onda stvarno više nema smisla ništa.

17 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Koliki imaš omjer pobjeda/poraza? Ako je on solidan ( na 400 winova 350 loseva npr. ) ovakve stvari se nebi smjele događati, eventualno ako se ljudi namjerno trolaju. Ako ti je slabiji, e onda dobivaš lošije ljude koji neznaju baš igrat, ljude koji možda i znaju al su rageri i kreteni... A toga ima na svim serverima, ista stvar ti je loš Poljak, Čeh, Rus, Španjolac, Nijemac, Hrvat, Srbin itd...

EDIT: Aha nisi 30. level, pa onda se strpi i pokušaj ostvariti što bolji win/lose ratio. U rankede ne upadaj odmah dok ne budeš siguran da nećeš odmah pasti ispod 1200.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 11:01 (Blizek).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jbt glupi riot sjebali cijelu mapu,sad je bolje igrat dominion nego ovo smece TT!!!!!!!

LoL nick: Dunac

2 15 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

igram ja lijepo s brendom 3na3 na pbe-u i mi pobjeđujemo skoro u bazi samo najedamput kod nas surrender samo ja ne i ova dvojica odu pošto mi se dogodilo da sam otsnem prije par puta i ja lijepo ošo neću valjda sam ostat 

0 0 hvala 0
16 godina
slimyyy kaže...
Lord Nofak kaže...

Soraka je dobra za poke.

Pogotovo s EZom,Urgotom i slicnima.

je za poke ali nije agresivna i to meni osobno smeta, ovisi kako ko voli {#}

Svi vole kad te debele sone agresivno supportaju {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice