Sion ide na abillity power i puno mane na početku. Kada se uzme Lich Bane onda je own
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sion ide na abillity power i puno mane na početku. Kada se uzme Lich Bane onda je own
Probo sam oba builda i bolji je ad Sion vjeruj mi...
U svakom slucaju,oba su Siona prejaka,ali ad Sion je bolji zbog ultija.
Zašto jednostavno ne otključaju sve champove u practise modu, nego ova debilan rotacija. J*beni Riot, i oni riot bodovi su preskupi
chanpione ne otkljucaju jer oce da ih kupis sa RP da oni zarade, ipak je igra besplatna a to da su preskupi slazem se jer za heroja dat 50kn nije malo
al zamisli kako bi ti bilo da ti daju na pocetku 500Ip i da nema rotacije
Nisam ni znao da je swain ovako zabavan.. ulti mu je oldican za farmanje, ide predobro sa pasivom.
Jel i vi imate sve heroje na raspolaganju? Od veceras imam sve free, neznam do cega je..
Btw. evo prvi match sa njime :)
Same here :D svi heroji otkljucani :D valjda su uslisili molitvu od ovog gore xD
Ovaj put nije doslo do buga da su svi heroji free,ovak bude do kraja vikenda
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=109533
Evo ovaj pro ( kapetan američke ekipe koja je osvojila WCG ) je konačno shvatio da je Ashe najkorisniji carry sa 90% Tristana damagea i 200% njezinog utilitija!
Drago mi je da je Twisted Fate napredovao na listi,pa ljudi moji,radi njega su skoro Europljani osvojili WCG! Moj brat želi kupiti Galia koji je najkorisniji tenk ( to smo oba znali tjedan dana od njegovog izlaska ). Uglavnom se sada slažem 99% sa ovom listom,ali ja bi stavio Swaina malo više i Nasusa također.
P.S. Tko prati redovitije ovu listu zna da su Morgana i Taric najkonstantniji u tier 1! Oni su tamo od pamtivijeka!
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=109533
Evo ovaj pro ( kapetan američke ekipe koja je osvojila WCG ) je konačno shvatio da je Ashe najkorisniji carry sa 90% Tristana damagea i 200% njezinog utilitija!
Drago mi je da je Twisted Fate napredovao na listi,pa ljudi moji,radi njega su skoro Europljani osvojili WCG! Moj brat želi kupiti Galia koji je najkorisniji tenk ( to smo oba znali tjedan dana od njegovog izlaska ). Uglavnom se sada slažem 99% sa ovom listom,ali ja bi stavio Swaina malo više i Nasusa također.
P.S. Tko prati redovitije ovu listu zna da su Morgana i Taric najkonstantniji u tier 1! Oni su tamo od pamtivijeka!
Ja pratim i slažem se, Morgana je postala obavezna na turnirima. Ako si pogledao listu prije WCG-a onda znaš da je u tier 1 bilo samo nekoliko heroja, od kojih je najjači carry bio Kog'Maw dok nedavno Zylor nije pokazao da je Ashe i dalje najjbolji carry, sa Tristanom odmah iza. Twisted je oduvijek bio kralj late gamea zbog ultija i backdoora i mislim da je donedavno bio podcjenjen. Ovaj WCG je napokon ljudima pokazao koji su heroji zaslužili biti u tier 1 i koliko mogu doprinijeti u timu.
Za sve vas koji nemaju pojma o čemu pričam, pogledajte što znači biti pro sa Ashe.
http://www.own3d.tv/video/33779/WCG_Grand_Finals_-_Round_Robin_-_SK_Gaming_vs._Another_Story
Izgleda da uz sve heroje nude i boost :D Evo ja dobio sad 4 win boost a moj lega dobio 1000IPa jedino sad nisam siguran jel to onih 1000 sto su djelili prvi put svima ili je to nesto novo :)
izgleda da im opasno padaju igraci cim su tako dobrodusni :)
Baš sad igram na US serveru, lvl. 1 sam i igram s kretenima prejako. U startu te napadaju kad si kraj turreta, ako ih ubiješ par puta zaredom livaju :D
Izgleda da uz sve heroje nude i boost :D Evo ja dobio sad 4 win boost a moj lega dobio 1000IPa jedino sad nisam siguran jel to onih 1000 sto su djelili prvi put svima ili je to nesto novo :)
Ne nego nas potiču da votamo da dobiu što više nagrada za najbolju online igru.
Da, idu sve gori i gori, moraju poticati i nagovarati igrače da njih izaberu za najbolju igru, a ta igra ide sve gora i gora jer imaju stalno problema sa serverima, stabilnošću, gotovo stalno su unavailable....
Di ima za vote? Vote-at cu No(Ne).
Da, idu sve gori i gori, moraju poticati i nagovarati igrače da njih izaberu za najbolju igru, a ta igra ide sve gora i gora jer imaju stalno problema sa serverima, stabilnošću, gotovo stalno su unavailable....
Potpuno se slazem,nikad odigrat neku normalnu rundu poslje skole il tak nes a da nisu unvaliable...
Šta mislite od ovome? Ja sam Magnum 15
Smurf acc,ništa drugo nebi ni očekivao.
jel oce ko da napravim clan na clan baseu
pa da igramo clan vs clan
na us serveru
ko ooce nek mi javi na pp
treba imati skype lvl 30 i da zna igrat
mali edit: vec nas je troje
Evo i ja skinio igru, da probam kakva je i za sad sam odusevljen samo sto mi se nekada neda connectat onaj sa nekim firewalll documents. Ako mi neko moze pojasnit igrinu mehaniku bio bih zahvalan
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sorry ljudi na clan baseu je eu ladder :(((
tak da nis od ovog sto sam govorio
WTF svi champovi su otkljucani + bonus ip boots
Iskupljenje za duševnu bol koju su nam nanijeli sa server downtimeom :D
Iskupljenje za duševnu bol koju su nam nanijeli sa server downtimeom :D
Kad promislim, bilo je i vrijeme jer je ono bilo cisto pretjerivanje bez obzira sto je igra besplatna. Samo nek se oni trude da server bude stabilan bez pretjeranog downtimea, a ne da se sad pocnu oslanjat da nakon downtimea daju bonus ip, champove i bok. Stvarno kad vidim tuznog amumua i "server disconnected" ne mogu ga igrat sljedecih 48 sata bez obzira jel radi ili ne koliko zbog tih sra*a izgubim volju da uopce se probam connectat.
kaj vi pricate, pa bonus ip i free champi su zbog toga jer je League of legends nominiran od strane igraca za najbolju online igricu i osvoji je par nagrada. Zato u znak zahvlanosti jer riot odlucio dati svima free champe i bonus ip.
EDIT: http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=3323364
a kome se da citat?
RIOT ima problema sa serverima jer broj igrača prebrzo raste,a ne zato što broj igrača opada.
Upravo sam doznao je kasadin jakoooo mocan heroj :D prvi put kad sam ga igrao sam suckao totalno :S jos davno dok je bio ponuđen... al ajme sad :D premocno :D i btw onaj prvi defeat je zato smo se tolko iskreveljini na sykpu da smo se vise smijali nego igrali i imali smo pijanog swaina koji nikad nije bio u team fightu nego sa strane u laneu xD premocna runda :D
Upravo sam doznao je kasadin jakoooo mocan heroj :D prvi put kad sam ga igrao sam suckao totalno :S jos davno dok je bio ponuđen... al ajme sad :D premocno :D i btw onaj prvi defeat je zato smo se tolko iskreveljini na sykpu da smo se vise smijali nego igrali i imali smo pijanog swaina koji nikad nije bio u team fightu nego sa strane u laneu xD premocna runda :D
Nice, primjetio sam quadra kill....
Napravio sam novi acc, LvL. Istina zajebavali smo se malo, ali mislim da zasluzuje biti ovdije xD.
Nice, primjetio sam quadra kill....
Yea :D Falila mi je Eve za penta :S Evo i
kako gubimo na kraju partiju :) btw 720p inace se nece nista vidit :S