League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.550.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sion ide na abillity power i puno mane na početku. Kada se uzme Lich Bane onda je own

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 19:28 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Cerina15 kaže...

Sion ide na abillity power i puno mane na početku. Kada se uzme Lich Bane onda je own

Probo sam oba builda i bolji je ad Sion vjeruj mi...

U svakom slucaju,oba su Siona prejaka,ali ad Sion je bolji zbog ultija.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto jednostavno ne otključaju sve champove u practise modu, nego ova debilan rotacija. J*beni Riot, i oni riot bodovi su preskupi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

chanpione ne otkljucaju jer oce da ih kupis sa RP da oni zarade, ipak je igra besplatna a to da su preskupi slazem se jer za heroja dat 50kn nije malo

al zamisli kako bi ti bilo da ti daju na pocetku 500Ip i da nema rotacije

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam ni znao da je swain ovako zabavan.. ulti mu je oldican za farmanje, ide predobro sa pasivom.

Jel i vi imate sve heroje na raspolaganju? Od veceras imam sve free, neznam do cega je..

Btw. evo prvi match sa njime :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Nisam ni znao da je swain ovako zabavan.. ulti mu je oldican za farmanje, ide predobro sa pasivom.

Jel i vi imate sve heroje na raspolaganju? Od veceras imam sve free, neznam do cega je..

Btw. evo prvi match sa njime :)

Same here :D svi heroji otkljucani :D valjda su uslisili molitvu od ovog gore xD

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj put nije doslo do buga da su svi heroji free,ovak bude do kraja vikenda

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zna li iko do čega je ovo. Do jutros je sve normalno radilo?
? ?
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=109533

Evo ovaj pro ( kapetan američke ekipe koja je osvojila WCG ) je konačno shvatio da je Ashe najkorisniji carry sa 90% Tristana damagea i 200% njezinog utilitija!

Drago mi je da je Twisted Fate napredovao na listi,pa ljudi moji,radi njega su skoro Europljani osvojili WCG! Moj brat želi kupiti Galia koji je najkorisniji tenk ( to smo oba znali tjedan dana od njegovog izlaska ). Uglavnom se sada slažem 99% sa ovom listom,ali ja bi stavio Swaina malo više i Nasusa također.

P.S. Tko prati redovitije ovu listu zna da su Morgana i Taric najkonstantniji u tier 1! Oni su tamo od pamtivijeka!

0 0 hvala 2
17 godina
Blizek kaže...

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=109533

Evo ovaj pro ( kapetan američke ekipe koja je osvojila WCG ) je konačno shvatio da je Ashe najkorisniji carry sa 90% Tristana damagea i 200% njezinog utilitija!

Drago mi je da je Twisted Fate napredovao na listi,pa ljudi moji,radi njega su skoro Europljani osvojili WCG! Moj brat želi kupiti Galia koji je najkorisniji tenk ( to smo oba znali tjedan dana od njegovog izlaska ). Uglavnom se sada slažem 99% sa ovom listom,ali ja bi stavio Swaina malo više i Nasusa također.

P.S. Tko prati redovitije ovu listu zna da su Morgana i Taric najkonstantniji u tier 1! Oni su tamo od pamtivijeka!

Ja pratim i slažem se, Morgana je postala obavezna na turnirima. Ako si pogledao listu prije WCG-a onda znaš da je u tier 1 bilo samo nekoliko heroja, od kojih je najjači carry bio Kog'Maw dok nedavno Zylor nije pokazao da je Ashe i dalje najjbolji carry, sa Tristanom odmah iza. Twisted je oduvijek bio kralj late gamea zbog ultija i backdoora i mislim da je donedavno bio podcjenjen. Ovaj WCG je napokon ljudima pokazao koji su heroji zaslužili biti u tier 1 i koliko mogu doprinijeti u timu. 

Za sve vas koji nemaju pojma o čemu pričam, pogledajte što znači biti pro sa Ashe. 

http://www.own3d.tv/video/33779/WCG_Grand_Finals_-_Round_Robin_-_SK_Gaming_vs._Another_Story

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Izgleda da uz sve heroje nude i boost :D Evo ja dobio sad 4 win boost a moj lega dobio 1000IPa jedino sad nisam siguran jel to onih 1000 sto su djelili prvi put svima ili je to nesto novo :)

izgleda da im opasno padaju igraci cim su tako dobrodusni :)

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Baš sad igram na US serveru, lvl. 1 sam i igram s kretenima prejako. U startu te napadaju kad si kraj turreta, ako ih ubiješ par puta zaredom livaju :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 12:52 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Izgleda da uz sve heroje nude i boost :D Evo ja dobio sad 4 win boost a moj lega dobio 1000IPa jedino sad nisam siguran jel to onih 1000 sto su djelili prvi put svima ili je to nesto novo :)

Ne nego nas potiču da votamo da dobiu što više nagrada za najbolju online igru.

17 godina
Blizek kaže...
Keiichi kaže...

Da, idu sve gori i gori, moraju poticati i nagovarati igrače da njih izaberu za najbolju igru, a ta igra ide sve gora i gora jer imaju stalno problema sa serverima, stabilnošću, gotovo stalno su unavailable.... 

BUG je IT biblija!
16 godina
Blizek kaže...
Keiichi kaže...

Di ima za vote? Vote-at cu No(Ne).

Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
Keiichi kaže...

Da, idu sve gori i gori, moraju poticati i nagovarati igrače da njih izaberu za najbolju igru, a ta igra ide sve gora i gora jer imaju stalno problema sa serverima, stabilnošću, gotovo stalno su unavailable.... 

Potpuno se slazem,nikad odigrat neku normalnu rundu poslje skole il tak nes a da nisu unvaliable...

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
neaktivan

Šta mislite od ovome? Ja sam Magnum 15

:) :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 14:06 (Cerina15).
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Šta mislite od ovome? Ja sam Magnum 15

Smurf acc,ništa drugo nebi ni očekivao.

15 godina
protjeran
League Of Legends

jel oce ko da napravim clan na clan baseu

pa da igramo clan vs clan

na us serveru

ko ooce nek mi javi na pp

treba imati skype lvl 30 i da zna igrat

mali edit: vec nas je troje

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 14:26 (danfa123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo i ja skinio igru, da probam kakva je i za sad sam odusevljen samo sto mi se nekada neda connectat onaj sa nekim firewalll documents. Ako mi neko moze pojasnit igrinu mehaniku bio bih zahvalan

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sorry ljudi na clan baseu je eu ladder :(((

tak da nis od ovog sto sam govorio

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

WTF svi champovi su otkljucani + bonus ip bootsBogataš

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Iskupljenje za duševnu bol koju su nam nanijeli sa server downtimeom :D

15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Cobanac kaže...

Iskupljenje za duševnu bol koju su nam nanijeli sa server downtimeom :D

Kad promislim, bilo je i vrijeme jer je ono bilo cisto pretjerivanje bez obzira sto je igra besplatna. Samo nek se oni trude da server bude stabilan bez pretjeranog downtimea, a ne da se sad pocnu oslanjat da nakon downtimea daju bonus ip, champove i bok. Stvarno kad vidim tuznog amumua i "server disconnected" ne mogu ga igrat sljedecih 48 sata bez obzira jel radi ili ne koliko zbog tih sra*a izgubim volju da uopce se probam connectat.Mršti se

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

kaj vi pricate, pa bonus ip i free champi su zbog toga jer je League of legends nominiran od strane igraca za najbolju online igricu i osvoji je par nagrada. Zato u znak zahvlanosti jer riot odlucio dati svima free champe i bonus ip.

EDIT: http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=3323364

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 23:11 (Pinc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

a kome se da citat?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

RIOT ima problema sa serverima jer broj igrača prebrzo raste,a ne zato što broj igrača opada.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo sam doznao je kasadin jakoooo mocan heroj :D prvi put kad sam ga igrao sam suckao totalno :S jos davno dok je bio ponuđen... al ajme sad :D premocno :D i btw onaj prvi defeat je zato smo se tolko iskreveljini na sykpu da smo se vise smijali nego igrali i imali smo pijanog swaina koji nikad nije bio u team fightu nego sa strane u laneu xD premocna runda :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 2:46 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Keiichi kaže...

Upravo sam doznao je kasadin jakoooo mocan heroj :D prvi put kad sam ga igrao sam suckao totalno :S jos davno dok je bio ponuđen... al ajme sad :D premocno :D i btw onaj prvi defeat je zato smo se tolko iskreveljini na sykpu da smo se vise smijali nego igrali i imali smo pijanog swaina koji nikad nije bio u team fightu nego sa strane u laneu xD premocna runda :D

Nice, primjetio sam quadra kill....

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Napravio sam novi acc, LvL. Istina zajebavali smo se malo, ali mislim da zasluzuje biti ovdije xD.

LoL - Master Yi, Owned LoL - Master Yi, Owned
[center][IMG]http://i42.tinypic.com/fk1w5i.gif[/img] [IMG]http://i26.tinypic.com/fjg9sm.png[/img] [hr][/td][td][IMG]http://i48.tinypic.com/201kph.png[/img] [center][color=#2ea5dc] Heroes get remembere
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...

Nice, primjetio sam quadra kill....

Yea :D Falila mi je Eve za penta :S Evo i

kako gubimo na kraju partiju :) btw 720p inace se nece nista vidit :S

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice