- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rengar new main
Jel Yorick težak za igrat? Vidim da ga svi hvale kao odličnog solotopa pa bih ga mislio kupit.
Jel Yorick težak za igrat? Vidim da ga svi hvale kao odličnog solotopa pa bih ga mislio kupit.
naprotiv prelagan je za igrat sam bacas one duhove i harrasas protivnika u pocetku imas malo problema sa manom al kad nabavis TOG je prilično lagan..
lagan za igrat, težak za igrat pravilno
Povratak Cro4LoL turnira. Za sve zainteresirane:
Triumphant Ryze xD
tia bi van samo predložit nešto, nije van baš profesionalno i lipo vidit kad se admini ili organizatori turnira svađaju ili sarkastično odgovaraju na neka pitanja/izjave, bilo bi van najbolje da troll postove brišete, a na ostale odgovarate šta profesionalnije i objektivnije, ovo je nešto skroz nevezano i skoro nebitno al to mi svaki put bode oči kad oden na Cro4LoL stranicu
Koncept za novo sučelje je tu, evo nekih zanimljivosti kao i SS koncepta
http://www.reignofgaming.net/news/21246-art-director-at-riot-does-an-ama-on-the-wip-ui
Evo kako to trenutno izgleda, za sad work in progress
http://media-titanium.cursecdn.com/attachments/42/814/uifull.jpg
Pool party ziggs i astronaut nautilus na PBE <3
Troll bug forum ne ucitava prvi link kao video -.-
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fWI-3Fb-Exs
Bilo je i vrijeme ,a najbolje je gledat ove ljubomorne sa westa kak se svađaju na chatu :D.
Koncept za novo sučelje je tu, evo nekih zanimljivosti kao i SS koncepta
http://www.reignofgaming.net/news/21246-art-director-at-riot-does-an-ama-on-the-wip-ui
Evo kako to trenutno izgleda, za sad work in progress
http://media-titanium.cursecdn.com/attachments/42/814/uifull.jpg
Sviđa mi se health/mana bar, ali me sve to skupa jako podsjeća na HoN.
lagan za igrat, težak za igrat pravilno
Definiraj mi to pravilno igranje? xD bas kako sam bitchao prije par strana ... pobjedio me je kompletan retard koji ni farmat nije znao kako spada :D 1vs1 je prejak... prelagano farma, prelagano harasa i zona i previse dmga ima 1vs1... plus cak i ako ga ubijes u ganku ultat ce se i facerollat i povuc vjerovatno jos nekoga sa sobom :D
inace sviđa mi se novi interface :Q____
Može li mi netko pomoći oko lol pbe.
Napravio sam acc za to prije ali kad sam skinio to nije mi se htjelo to pokreniti. Sad sam opet to skinio i radi bez greške ali sam zaboravio user name i pass.
Kad idem na ono forgot your user name piše mi da acc s tim mailom ne postoji (valjda je izbrisan zbog neaktivnosti) a kad pravim novi acc kaže mi da se e-mail već koristi (e-mail tek napravljen).
Zna li netko u čemu je problem ili ako netko ima acc viška da mi ga proslijedi bio bih zahvalan.
P.S. znam da su uvode da će se regovi uvoditi svaki 1,2 i 3 u mjesecu a 1.9. je daaaleko
Definiraj mi to pravilno igranje? xD bas kako sam bitchao prije par strana ... pobjedio me je kompletan retard koji ni farmat nije znao kako spada :D 1vs1 je prejak... prelagano farma, prelagano harasa i zona i previse dmga ima 1vs1... plus cak i ako ga ubijes u ganku ultat ce se i facerollat i povuc vjerovatno jos nekoga sa sobom :D
inace sviđa mi se novi interface :Q____
igra san Yoricka stvarno dosta i ono šta san naučija je to da je stvarno jak 1v1 i lako može dobit lane ali u late gameu triba znat igrat sa njin, triba se znat pozicionirat, tajmirat spellove, ultat pravog champa u pravo vrime i takve stvari, ono šta ljudi rade je upravo ovo boldano, ne farmaju sa njin nego harasaju da bi šta prije dobili kill i tako propuštaju farmu, ne kažen ja sad da je on ultra težak za igrat ali sa njin odigrat pošten game i carryat nije toliko jednostavno
Može li mi netko pomoći oko lol pbe.
Napravio sam acc za to prije ali kad sam skinio to nije mi se htjelo to pokreniti. Sad sam opet to skinio i radi bez greške ali sam zaboravio user name i pass.
Kad idem na ono forgot your user name piše mi da acc s tim mailom ne postoji (valjda je izbrisan zbog neaktivnosti) a kad pravim novi acc kaže mi da se e-mail već koristi (e-mail tek napravljen).
Zna li netko u čemu je problem ili ako netko ima acc viška da mi ga proslijedi bio bih zahvalan.
P.S. znam da su uvode da će se regovi uvoditi svaki 1,2 i 3 u mjesecu a 1.9. je daaaleko
Kada zaboravis username ili password na PBE oni nemaju supporta da ti to vrate,znaci ako ga zaboravis mozes se pozdraviti sa accountom.
Znam da vas puno pljuje po Manamune na Ezu, istina da ne daje bas dmg, al sam ga kupio u zadnja 2 matcha i bas mi je dobro kaj mogu bez brige opalit i q i w, dal jos ko koristi?
Pa nije baš da je neki problem kupiti 2x mana pot i imaš dovoljno mane do idućeg recalla.
Počeo sam sve više AD carrye igrat pa bi htio nekog "hard to master" championa... :P (Ashe već imam)
Razmišljao sam o Corkiju i Kog Mawu. Spada li Corki među te "teže" champione? I kakav je AD carry (isplati li ga se uzimat)?
Počeo sam sve više AD carrye igrat pa bi htio nekog "hard to master" championa... :P (Ashe već imam)
Razmišljao sam o Corkiju i Kog Mawu. Spada li Corki među te "teže" champione? I kakav je AD carry (isplati li ga se uzimat)?
Vayne je dosta zeznuta. Corki malo manje. Urgota recimo probaj.
Urgot ili Twitch
Znam da vas puno pljuje po Manamune na Ezu, istina da ne daje bas dmg, al sam ga kupio u zadnja 2 matcha i bas mi je dobro kaj mogu bez brige opalit i q i w, dal jos ko koristi?
Kazes sam da nema bas damagea, sta onda dobijes tim itemom? Naravno da ljudi pljuju po tome jer se tako ne igra AD carry.
Inace lurkam povremeno po ovoj temi ali ovo me je toliko sokiralo da sam morao napravit account, zanima me logika iza takvog razmisljanja.
Zanima me kako da kupim sa debitnom karticom ( Maestro ) RP u league of legendsu ? Vidim da na paypalu je ne mogu staviti ... :$
Ako mogu pod onom opcijom debit card sto trebam upisat pod bank code ?? WTF. Te account name ?? To im je sve pod obavezno
Malo ti je sjebana logika , jer ti moras spammat skillove s manamuneom upravo zbog toga sto ces imat manjak dmga cijeli early/mid game . Razmisli jeli bolje imat manji mana pool i puno vise dmga ili se nemorati brinuti za manu ali imati gotovo neglibilan dmg.
Lol a je ste posrali, da ez neće imat dmg ako kupi manumane? xd. Ja osobno ne kupujen, al ao neko oće nek kupi. Daje ok dmg.