League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.435.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Annie AD hahaha ovo sam prvi puta vidio..šta je bacala te male vatrene kuglice {#} i čak skupila 2 killa {#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: League Of Legends
Lantomin kaže...

Annie AD hahaha ovo sam prvi puta vidio..šta je bacala te male vatrene kuglice {#} i čak skupila 2 killa {#}

ad ryze FTW :@

15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

ovaj game je bia epic,ubijemo 3 i trcimo mi do nexusa jer je jedino on osta dok nasa 2 lika farmaju top lane i ubiju nas i zavrse kad se revivamo,ljudi su bili preteski za ikvakvi carry {#}

Jbg sve jasno cyber je igrao taj game zato je nemoguce carry, danas mi igramo napet game napravili preokret vodili nas oko 8 killova,i ja na ts kazem cyber nemoj samo da te uhvati nije proslo 5 sec "an allied has been slained" i naravno izgubimo game... -.-''

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

inb4 scar carry kennen pic

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

skupih 3150 IP ponovo

26 Gangplank
8 Shaco
0 Anivia
2 Olaf
4 Karthus
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

evo, prebacio sam se na west, nemam nikog, pa me dodajte na AngryBastard

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Imao jedan fin ranked match, dobar nasus čovjek bio, super sve, pogledam mu match history, insta feel sorry for him

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Anzulolz kaže...

ovaj game je bia epic,ubijemo 3 i trcimo mi do nexusa jer je jedino on osta dok nasa 2 lika farmaju top lane i ubiju nas i zavrse kad se revivamo,ljudi su bili preteski za ikvakvi carry {#}

Jbg sve jasno cyber je igrao taj game zato je nemoguce carry, danas mi igramo napet game napravili preokret vodili nas oko 8 killova,i ja na ts kazem cyber nemoj samo da te uhvati nije proslo 5 sec "an allied has been slained" i naravno izgubimo game... -.-''

Lipo san ti reka sta je bilo.Ja san svoj line dobia i to dobro,zato nisan kriv za game.over.

18 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

skupih 3150 IP ponovo

Shaco po meni najbolji izbor... teško ga je igrati ali je brutalan kada naučiš ili 2. izbor Khartus zbog brutalnog ultija... Gangplank tek treći po meni

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Shaco po meni najbolji izbor... teško ga je igrati ali je brutalan kada naučiš ili 2. izbor Khartus zbog brutalnog ultija... Gangplank tek treći po meni

Shaca i karthusa je puno teže masterati nego GPa. A s GPom se dobivaju rankedi u low elu.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
League Of Legends

uzeo bih ja shacu rado , no problem je sto ga svi hoce igrat, a posto imam spor net tesko da cu ga lovit :/

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

nakon 6 lose streaka konacno win,doduse ad carry je pobjedio,ja sam samo malo pomogao i sa supportom smo dosli do pobjede.ono sto meni smeta u lolu su igraci kao sto sam sad imao siona.ap sion stuna pa se shilda,zasto boze ja takve kretene iznova i iznova dobivam u 15 minuti je imao 0-8,i normalno krivi mene kao junglera za njegov top fail protiv riven,a probo sam 4 puta genkat i taj lik jednostavno pokvari sve stunam ja riven sa udyrom i odma on stuna,normalno stun se zavrsi,riven aoe stun i pobjegne.tesko da ce se lol ikad popravit,jednostavno kad ljudi nemogu nauciti takve osnovne stvari kao da nekoristis 2 stuna odmah na liku,kako da izvedu nekakav komplikovaniji potez

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ma joj gp mi je najdrazi heroj i neces pogrjesit ako ga kupis evo ti pjesma za nabrijavanje

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo dokaz da nemožeš kerijat sam ekipu bez mozga

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

We Love Cats AHAHAHA!

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Podsjetnik svima da se ovaj četvrtak (16.02) održava probni turnir za West igrače na hrvatskom ESLu. Odlučili smo napraviti probni kup te otkriti koliko zainteresiranih ekipa možemo skupiti. U slučaju velikog broja prijava postoji mogučnost da paralelno sa dosadašnjim natjecanjima pokrenemo i seriju kupova na West serveru. Moguće da ćemo i streamat neke matcheve, ali o tome više govora na IRCu na dan kupa.

Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.

http://www.esl.eu/hr/lol/news/185089/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel igra ko na east?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Skupilo se malo IP-a pa me zanima vaše mišljenje:

12 Kennen
3 Malzahar
19 Cassiopeia
7 Brand
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ANJžnj kaže...

Kennen hyper ap/ad/as noobstomper, push mid, gank lanes, win

Malzahar - push lanes :P

Cass - LAND THOSE SKILLSHOTS BRAH OR U FUCK UP

Brand - land stun = win

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
ANJžnj kaže...

Malzahar...

Nakon dugo nećkanja nedavno ja priuštio ga sebi.

Najjači mid...nema kaj.

E spell, W pa ulti...otopi svakog, bio tenk ili carry.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
14 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
ANJžnj kaže...

Malzahar...

Najjači mid...nema kaj.

that is so not true,najjaci ti je veigar na midu,pa leblanc

16 godina
League Of Legends

I enter Queue  > im last pick and our first pick is Wetdream > Not sure if gusta cause he wants top

edit:Drunkdream -.- 

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 0:55 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Doxy_CRO kaže...
ANJžnj kaže...

Malzahar...

Najjači mid...nema kaj.

that is so not true,najjaci ti je veigar na midu,pa leblanc

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

Meh i ljudi se zale da je 1300 elo hell podrucje i  da tamo ima najvise trollova , a zapravo sve je isto . Kad ti dode pijani  wetdream nafida s poppy ili ovaj heimer bude ti mutno u ocima -.- 

evo uploadao sam i replay ako ko hoce da gleda http://www.2shared.com/file/_DQRYnsC/Too_hard_to_carry.html

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Meh i ljudi se zale da je 1300 elo hell podrucje i  da tamo ima najvise trollova , a zapravo sve je isto . Kad ti dode pijani  wetdream nafida s poppy ili ovaj heimer bude ti mutno u ocima -.- 

evo uploadao sam i replay ako ko hoce da gleda http://www.2shared.com/file/_DQRYnsC/Too_hard_to_carry.html

ma kojih 1300, 900 ELO je žešći dernek

16 godina
neaktivan
League Of Legends
I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Prva s Jannom, nije loše :D.

Janna Janna
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

1 0 hvala 0
17 godina

Predobar jungler.

Al mi je nekako prespor MS {#}

Alistar BUFFZ {#}

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1818718

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 11:10 (AmonZero).
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Predobar jungler.

Al mi je nekako prespor MS {#}

Alistar BUFFZ {#}

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1818718

Mislin da mu je base MS tipa 300. Xypherous je reka da mu nisu dali da stavi manji. Ali kao ... ima sidro, pa to malo kompenzira. Bumo videli, čim patch ode live.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
18 godina
neaktivan

Build za Teemo-a. Kako ga vi gradite koji igrate? Da li idete na AD ili AP? Meni je draže na AP ali sam vidio da ga ljudi grade i kao AD... pa me zanima. Jer kada idem na AP gljive i Poison rade pun k šteše protivnicma i uz sve to kada mu atack speed dižem

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice