Annie AD hahaha ovo sam prvi puta vidio..šta je bacala te male vatrene kuglice
i čak skupila 2 killa 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Annie AD hahaha ovo sam prvi puta vidio..šta je bacala te male vatrene kuglice
i čak skupila 2 killa 
ad ryze FTW :@
ovaj game je bia epic,ubijemo 3 i trcimo mi do nexusa jer je jedino on osta dok nasa 2 lika farmaju top lane i ubiju nas i zavrse kad se revivamo,ljudi su bili preteski za ikvakvi carry 
Jbg sve jasno cyber je igrao taj game zato je nemoguce carry, danas mi igramo napet game napravili preokret vodili nas oko 8 killova,i ja na ts kazem cyber nemoj samo da te uhvati nije proslo 5 sec "an allied has been slained" i naravno izgubimo game... -.-''
inb4 scar carry kennen pic
skupih 3150 IP ponovo
| 26 | Gangplank |
|---|---|
| 8 | Shaco |
| 0 | Anivia |
| 2 | Olaf |
| 4 | Karthus |
evo, prebacio sam se na west, nemam nikog, pa me dodajte na AngryBastard
ovaj game je bia epic,ubijemo 3 i trcimo mi do nexusa jer je jedino on osta dok nasa 2 lika farmaju top lane i ubiju nas i zavrse kad se revivamo,ljudi su bili preteski za ikvakvi carry 
Jbg sve jasno cyber je igrao taj game zato je nemoguce carry, danas mi igramo napet game napravili preokret vodili nas oko 8 killova,i ja na ts kazem cyber nemoj samo da te uhvati nije proslo 5 sec "an allied has been slained" i naravno izgubimo game... -.-''
Lipo san ti reka sta je bilo.Ja san svoj line dobia i to dobro,zato nisan kriv za game.over.
skupih 3150 IP ponovo
Shaco po meni najbolji izbor... teško ga je igrati ali je brutalan kada naučiš ili 2. izbor Khartus zbog brutalnog ultija... Gangplank tek treći po meni
Shaco po meni najbolji izbor... teško ga je igrati ali je brutalan kada naučiš ili 2. izbor Khartus zbog brutalnog ultija... Gangplank tek treći po meni
Shaca i karthusa je puno teže masterati nego GPa. A s GPom se dobivaju rankedi u low elu.
uzeo bih ja shacu rado , no problem je sto ga svi hoce igrat, a posto imam spor net tesko da cu ga lovit :/
nakon 6 lose streaka konacno win,doduse ad carry je pobjedio,ja sam samo malo pomogao i sa supportom smo dosli do pobjede.ono sto meni smeta u lolu su igraci kao sto sam sad imao siona.ap sion stuna pa se shilda,zasto boze ja takve kretene iznova i iznova dobivam u 15 minuti je imao 0-8,i normalno krivi mene kao junglera za njegov top fail protiv riven,a probo sam 4 puta genkat i taj lik jednostavno pokvari sve stunam ja riven sa udyrom i odma on stuna,normalno stun se zavrsi,riven aoe stun i pobjegne.tesko da ce se lol ikad popravit,jednostavno kad ljudi nemogu nauciti takve osnovne stvari kao da nekoristis 2 stuna odmah na liku,kako da izvedu nekakav komplikovaniji potez
We Love Cats AHAHAHA!
Podsjetnik svima da se ovaj četvrtak (16.02) održava probni turnir za West igrače na hrvatskom ESLu. Odlučili smo napraviti probni kup te otkriti koliko zainteresiranih ekipa možemo skupiti. U slučaju velikog broja prijava postoji mogučnost da paralelno sa dosadašnjim natjecanjima pokrenemo i seriju kupova na West serveru. Moguće da ćemo i streamat neke matcheve, ali o tome više govora na IRCu na dan kupa.
Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.
http://www.esl.eu/hr/lol/news/185089/
jel igra ko na east?
Skupilo se malo IP-a pa me zanima vaše mišljenje:
| 12 | Kennen |
|---|---|
| 3 | Malzahar |
| 19 | Cassiopeia |
| 7 | Brand |
Kennen hyper ap/ad/as noobstomper, push mid, gank lanes, win
Malzahar - push lanes :P
Cass - LAND THOSE SKILLSHOTS BRAH OR U FUCK UP
Brand - land stun = win
Malzahar...
Nakon dugo nećkanja nedavno ja priuštio ga sebi.
Najjači mid...nema kaj.
E spell, W pa ulti...otopi svakog, bio tenk ili carry.
Malzahar...
Najjači mid...nema kaj.
that is so not true,najjaci ti je veigar na midu,pa leblanc
Malzahar...
Najjači mid...nema kaj.
that is so not true,najjaci ti je veigar na midu,pa leblanc
Meh i ljudi se zale da je 1300 elo hell podrucje i da tamo ima najvise trollova , a zapravo sve je isto . Kad ti dode pijani wetdream nafida s poppy ili ovaj heimer bude ti mutno u ocima -.-
evo uploadao sam i replay ako ko hoce da gleda http://www.2shared.com/file/_DQRYnsC/Too_hard_to_carry.html
Meh i ljudi se zale da je 1300 elo hell podrucje i da tamo ima najvise trollova , a zapravo sve je isto . Kad ti dode pijani wetdream nafida s poppy ili ovaj heimer bude ti mutno u ocima -.-
evo uploadao sam i replay ako ko hoce da gleda http://www.2shared.com/file/_DQRYnsC/Too_hard_to_carry.html
ma kojih 1300, 900 ELO je žešći dernek
Predobar jungler.
Al mi je nekako prespor MS 
Alistar BUFFZ 
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1818718
Predobar jungler.
Al mi je nekako prespor MS 
Alistar BUFFZ 
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1818718
Mislin da mu je base MS tipa 300. Xypherous je reka da mu nisu dali da stavi manji. Ali kao ... ima sidro, pa to malo kompenzira. Bumo videli, čim patch ode live.
Build za Teemo-a. Kako ga vi gradite koji igrate? Da li idete na AD ili AP? Meni je draže na AP ali sam vidio da ga ljudi grade i kao AD... pa me zanima. Jer kada idem na AP gljive i Poison rade pun k šteše protivnicma i uz sve to kada mu atack speed dižem