- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.esl.eu/hr/lol/5on5/west_cup1/rankings/#/hr/lol/5on5/west_cup1/signup/
Prijava za go4lol west.
Malo sam uranio xD
pustite admina da prvo napise najavu...to bi bilo negjde oko 5 ujutro...sutra se prijavite xD
kad ce nekog dobrog AD-a izbacit, u prosjeku izbace 17 AP i 3 AD lika :S
slažem se sam dok razmislim bolje možda i to baš nije najbolja ideja. Kad su doveli gravesa nerfali su ga bar 4 puta i još uvijek je premočan te newfriendly,tak da ak misle opet tak nešt dovest,onda nek oni sam rađe rade i dalje ap-e :D
slažem se sam dok razmislim bolje možda i to baš nije najbolja ideja. Kad su doveli gravesa nerfali su ga bar 4 puta i još uvijek je premočan te newfriendly,tak da ak misle opet tak nešt dovest,onda nek oni sam rađe rade i dalje ap-e :D
daj ba pusti to treba nam neko ko udyr/nidalee da poprima neku zivotinjsku formu a da je ad dosta ovig ap koji su svi na isti kalup
daj ba pusti to treba nam neko ko udyr/nidalee da poprima neku zivotinjsku formu a da je ad dosta ovig ap koji su svi na isti kalup
nemora bit ad carry, nekog poput jarvana xina nekog ratnika sa sjekirom ili kopljem da ide i šamara okolo =)
Kakav maraton... sat i deset minuta....
ova vayne prekreativan build ima
ako moze neko da mi pomogne imam problem posle champ selecta ... nece da ocita i pise unable to conect
nemora bit ad carry, nekog poput jarvana xina nekog ratnika sa sjekirom ili kopljem da ide i šamara okolo =)
a najbolje da citav dynasty warriors uzmu
ako moze neko da mi pomogne imam problem posle champ selecta ... nece da ocita i pise unable to conect
jel imaš možda lol recorder upaljen? ako da moraš ga prvo updatat da bi ti lol radio.
nemam upaljeno nista cak sam sve procese pogasio ... a i kada mi pocne imam nenormalan lag ...
League of Legends jedna je od najaktivnijih igara na hrvatskom ESLu. Sva dosadašnja natjecanja održavala su se na east&nordic serveru gdje hrvatski igrači prirodno i spadaju. No, u zadnjih par tjedana dobili smo jako puno zahtjeva za kup na west serveru. Iako smatramo da bi se hrvatska natjecanja trebala održavati na east serveru, odlučili smo napraviti probni kup te otkriti koliko zainteresiranih ekipa možemo skupiti. U slučaju velikog broja prijava postoji mogučnost da paralelno sa dosadašnjim natjecanjima pokrenemo i seriju kupova na west serveru.
Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.
http://www.esl.eu/hr/lol/news/185089/
No coment! 
Lik je uzeo vise cipelica jer se bojao da ce mu se zamazat, a kak se svaki covjek boji smrti uzeo je heal i revive koji ce ga braniti od smrti, uz to umro je vise puta pa se uspanicio i umro jos vise puta. Sve mu je opravdano 
Dat GmanBob
hahaha vidio sam to na streamu i umiro sam.. a i takve treba reportat..
fidd jungler i to na 1960 ELO i na kraju napiše low bob, go back to 1600
bob imo sa gp-om 5/3, a fid 4/4 i samo jednom je uspio pravilno ultu roknut
I na 1700 elo trollovi Lik kaze "Me first time lee sin " > lock in
u 22 min ima lik 0/10 :D
A vidiš, ja prvi put s Teemom maloprije, 16/8 skor, odma ga kupujem, siću košta, a predobar je lik :D
Sad u rankedu nas Taric se napio i misli da igra cait pa uzima cs i pravi carry build , a ja se smijem iako sam izgubio match 
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1809160 oO
Sad u rankedu nas Taric se napio i misli da igra cait pa uzima cs i pravi carry build , a ja se smijem iako sam izgubio match 
Zar nisi rekao da ne igras kad dojdes do 1700 :P
evo dosao sam na lvl 30 i sve vece i vece nubove u timu dobijam, neznaju ni staje ss.
pa bi se prebacio na west samo neznam dali se isplati ili je i tamo isto tako?!
ma isti ku**c

: