League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.424.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

Pogledajte mi build za twitcha,ima odlicne Hp-e,ima odlican HP reg(75 kada se nastacka),ali ga jos nisam dovrsio jer se ekipa surrendala,inace,kupio bi infitity,last whisper ili tako nesto Osmijeh

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 10:09 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Po mome bi prioritet bio infinity i bloodthirster il bilo koji dmg item jel on ima speed s ultijem i izlaskom iz stelta i kupovanje warmorga mi je bezveze trosenje novaca ... taki itemu su sa tenkove po meni, al aj to sam samo ja anyway dobar score si imao :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Pogledajte mi build za twitcha,ima odlicne Hp-e,ima odlican HP reg(75 kada se nastacka),ali ga jos nisam dovrsio jer se ekipa surrendala,inace,kupio bi infitity,last whisper ili tako nesto Osmijeh

Probaj Infinity i Phantom Dancer,a Warmog je bezvezan item,ako već oćeš neki defanzivni item,uzmi Banshee i to nešto kasnije u igri.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
League Of Legends

Neznam,moram neki healt Item kupit jer on je na HPu tolko slab da ga prikolju svi samo tako,pa sam si uzeo warmogs,ali mogao bi brobat Banshee's vail kako je blizek rekao.Dali da sa twitchem igram Lifesteal ili Crit?

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Neznam,moram neki healt Item kupit jer on je na HPu tolko slab da ga prikolju svi samo tako,pa sam si uzeo warmogs,ali mogao bi brobat Banshee's vail kako je blizek rekao.Dali da sa twitchem igram Lifesteal ili Crit?

Zato se uzme Banshee nešto kasnije u igri. A njegov build bi,po meni,trebao nekako ovako izgledati:

Boots of Mobility / Swiftness

Infinity Edge

Executioner's Calling

Phantom Dancer

Black Cleaver

Banshee's Veil

16 godina
neaktivan
League Of Legends
Jej ovaj Twitch valja, neuništiv sam, imam ovako dedova jer mi je tim pun retarda.

:) :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
Jej ovaj Twitch valja, neuništiv sam, imam ovako dedova jer mi je tim pun retarda.

Nisi trebo stackat IE,radije kupi PD i Bloodthirster umjesto toga.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li skin za Kayle bez kacige? Inace, Kayle th Judicator mi je najljepsi champion u LoL-u. Lice joj se vidi na traileru (ujedno i najboljem traileru kojeg sam u zivotu vidio)

Uzivajte!

MSN - mr.mister32@hotmail.com

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma dobili bi da san ima imalo bolji tim

Svaki dan izgubim kamion živaca na ovoj igri i opet igram

Ovaj kreten šta je igra tanka, izgubi 200 helta a ima 2500 i ode u bazu helat se, a da pomogne nema šanse. Ashe ide pucat onu plavu strijelu pa falije 15m i tako 5x zaredom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
yure32 kaže...

Ima li skin za Kayle bez kacige? Inace, Kayle th Judicator mi je najljepsi champion u LoL-u. Lice joj se vidi na traileru (ujedno i najboljem traileru kojeg sam u zivotu vidio)

Uzivajte!

Ima :)

Unmasked Kayle

16 godina
neaktivan

Ovakav tip igre je po meni jedan od najboljih u multipalyer igrama

Igra je cijela uravnotežena, nema glupog lucka ko u CoD-u, i ti ovisiš o timu kao tim o tebi, teamwork

16 godina
neaktivan
yure32 kaže...

Uzivajte!

Odi na Leaguecraft.com, i tu imas besplatne skinove, uglavnom su dobri.. Naravno samo ih ti mozes vidit u igri al nije li to i bit? :D

@Cerina15 - Mislis da nema lucka? :D svaki drugi put mi se dogodi da im ostane 3-4 hp-a al nemogu se zalit, i ja se nekad izvucem..

Evo jedan koji ja trenutno koristim za kayle:

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 12:46 (puls4R).
16 godina
League Of Legends

Blizek,hvala! Ovaj build za twitcha je odlican,inace,mislio sam ta je twitch smece jer brzo umre,ali ovo,NEUNISTIV.

Tristanu sa 1600 hp-a,3 ili 4 udarca i crkla je Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
yure32 kaže...

Uzivajte!

Ima :)

Unmasked Kayle

Evo screenshota sa trailera.

Trenutno nemogu igrat LoL. Tek za par dana kupujem novi komp.

Kayle Kayle
MSN - mr.mister32@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 13:48 (yure32).
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Blizek,hvala! Ovaj build za twitcha je odlican,inace,mislio sam ta je twitch smece jer brzo umre,ali ovo,NEUNISTIV.

Koji je evo item između Infinity Edgea i Phantom Dancera?

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
Fake_Alert kaže...

Koji je evo item između Infinity Edgea i Phantom Dancera?

Executioner's Calling  - 18% lifesteal, 15% crit.

18 godina
League Of Legends

Sve je to odlično, ali ja bi mu stavio Frozen Mallet umjesto Bansheeja i gankao stalno jer onda ne mogu pobjeći.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Sve je to odlično, ali ja bi mu stavio Frozen Mallet umjesto Bansheeja i gankao stalno jer onda ne mogu pobjeći.

Mislim da Banshee daje mane i Hp-a,to je bolje jer se zna da twitch ima problema s manom,svaki spell skoro 80 mane uzima i to par puta bacis i nemas vise.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nebi smeto, al bih volio nesto znati. Do nedavno mi se pojavila nekakva ikona u igri kraj natpisa nicka. Odkad imam to, primjecujem da dobivam malo veci iznos golda nakon odigrane runde. Jel to svima tako na lvlu 23?

Slika Slika
Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Nebi smeto, al bih volio nesto znati. Do nedavno mi se pojavila nekakva ikona u igri kraj natpisa nicka. Odkad imam to, primjecujem da dobivam malo veci iznos golda nakon odigrane runde. Jel to svima tako na lvlu 23?

Meni tog nema.. i nije bilo na 23. lvl-u.. sad sam 28

16 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

to je sad free Ip boost koji daje RIOT svima koji su igrali u zadnje 2 mjeseca, u roku od 96 sati (od danas) će svi dobiti koji su igrali.

http://eu.leagueoflegends.com/news/free-ip-boosts-active-players

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 16:48 (null).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Uvik zaboravin pitat, jel fps šta znači u igri meni je oko 15-20?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Uvik zaboravin pitat, jel fps šta znači u igri meni je oko 15-20?

Ajme tako malo xD kako ti igras na tom ? meni kad padne FPS na 20-30 je neigrivo... u igri odi options/video i makni vertical sync i stavi fps na benchmark ... meni je tako oko 60 u borbama inace bude 150

btw FPS - frames per second wikipedia quote "Frame rate, or frame frequency, is the frequency (rate) at which an imaging device produces unique consecutive images called frames. The term applies equally well to computer graphics, video cameras, film cameras, and motion capture systems. Frame rate is most often expressed in frames per second (FPS), (fps) and in progressive scan monitors as hertz (Hz)."

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Krivo sam pita.

Znam šta je fps, mislia san pitat jel dosta 15-20 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

60 je optimalno jer tolko oko vidi. meni je uvijek 60, 20 je granica izmedju igrivosti i ne igrivosti

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
null kaže...

60 je optimalno jer tolko oko vidi. meni je uvijek 60, 20 je granica izmedju igrivosti i ne igrivosti

Oko vidi 25-30, a idealno je da je fps iste vrijednosti kao i refresh rate monitora. Nekima 60, nekima 75, to se može zaključati sa Vsyncom.

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

meni je najvise 23, sve na low max reza, kad smanjim rezu na 1024 x 768 i stavim sve na very high imam 30 :) al nemogu igrat s tak malom rezom, jbg,

hebe me dosta, u team fightovima nekad zna bit po 5-6 fpsa, i onda obicno zahebem

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ja ne znam kako vi imate taj bonus, ja ništa.....Viče

BUG je IT biblija!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ni ja nemam taj bonus, a nije da nisam bio aktivan zadnjih 60 dana.

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
18 godina
skandalouz kaže...

Ni ja nemam taj bonus, a nije da nisam bio aktivan zadnjih 60 dana.

Svi igramo na dnevnoj bazi, a moji frendovi su već dobili taj bonus. I sad me živcira kaj smo odigrali par rundi, a oni su dobili duplo od mene.....fcking riot....

BUG je IT biblija!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice