Pogledajte mi build za twitcha,ima odlicne Hp-e,ima odlican HP reg(75 kada se nastacka),ali ga jos nisam dovrsio jer se ekipa surrendala,inace,kupio bi infitity,last whisper ili tako nesto 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Pogledajte mi build za twitcha,ima odlicne Hp-e,ima odlican HP reg(75 kada se nastacka),ali ga jos nisam dovrsio jer se ekipa surrendala,inace,kupio bi infitity,last whisper ili tako nesto 
Probaj Infinity i Phantom Dancer,a Warmog je bezvezan item,ako već oćeš neki defanzivni item,uzmi Banshee i to nešto kasnije u igri.
Neznam,moram neki healt Item kupit jer on je na HPu tolko slab da ga prikolju svi samo tako,pa sam si uzeo warmogs,ali mogao bi brobat Banshee's vail kako je blizek rekao.Dali da sa twitchem igram Lifesteal ili Crit?
Neznam,moram neki healt Item kupit jer on je na HPu tolko slab da ga prikolju svi samo tako,pa sam si uzeo warmogs,ali mogao bi brobat Banshee's vail kako je blizek rekao.Dali da sa twitchem igram Lifesteal ili Crit?
Zato se uzme Banshee nešto kasnije u igri. A njegov build bi,po meni,trebao nekako ovako izgledati:
Boots of Mobility / Swiftness
Infinity Edge
Executioner's Calling
Phantom Dancer
Black Cleaver
Banshee's Veil
Nisi trebo stackat IE,radije kupi PD i Bloodthirster umjesto toga.
Ma dobili bi da san ima imalo bolji tim
Svaki dan izgubim kamion živaca na ovoj igri i opet igram
Ovaj kreten šta je igra tanka, izgubi 200 helta a ima 2500 i ode u bazu helat se, a da pomogne nema šanse. Ashe ide pucat onu plavu strijelu pa falije 15m i tako 5x zaredom.
Ovakav tip igre je po meni jedan od najboljih u multipalyer igrama
Igra je cijela uravnotežena, nema glupog lucka ko u CoD-u, i ti ovisiš o timu kao tim o tebi, teamwork
Odi na Leaguecraft.com, i tu imas besplatne skinove, uglavnom su dobri.. Naravno samo ih ti mozes vidit u igri al nije li to i bit? :D
@Cerina15 - Mislis da nema lucka? :D svaki drugi put mi se dogodi da im ostane 3-4 hp-a al nemogu se zalit, i ja se nekad izvucem..
Evo jedan koji ja trenutno koristim za kayle:
Evo screenshota sa trailera.
Trenutno nemogu igrat LoL. Tek za par dana kupujem novi komp.
Blizek,hvala! Ovaj build za twitcha je odlican,inace,mislio sam ta je twitch smece jer brzo umre,ali ovo,NEUNISTIV.
Tristanu sa 1600 hp-a,3 ili 4 udarca i crkla je 
Koji je evo item između Infinity Edgea i Phantom Dancera?
Blizek,hvala! Ovaj build za twitcha je odlican,inace,mislio sam ta je twitch smece jer brzo umre,ali ovo,NEUNISTIV.
Tristanu sa 1600 hp-a,3 ili 4 udarca i crkla je 
Koji je evo item između Infinity Edgea i Phantom Dancera?
Executioner's Calling - 18% lifesteal, 15% crit.
Sve je to odlično, ali ja bi mu stavio Frozen Mallet umjesto Bansheeja i gankao stalno jer onda ne mogu pobjeći.
Sve je to odlično, ali ja bi mu stavio Frozen Mallet umjesto Bansheeja i gankao stalno jer onda ne mogu pobjeći.
Mislim da Banshee daje mane i Hp-a,to je bolje jer se zna da twitch ima problema s manom,svaki spell skoro 80 mane uzima i to par puta bacis i nemas vise.
Nebi smeto, al bih volio nesto znati. Do nedavno mi se pojavila nekakva ikona u igri kraj natpisa nicka. Odkad imam to, primjecujem da dobivam malo veci iznos golda nakon odigrane runde. Jel to svima tako na lvlu 23?
Nebi smeto, al bih volio nesto znati. Do nedavno mi se pojavila nekakva ikona u igri kraj natpisa nicka. Odkad imam to, primjecujem da dobivam malo veci iznos golda nakon odigrane runde. Jel to svima tako na lvlu 23?
Meni tog nema.. i nije bilo na 23. lvl-u.. sad sam 28
to je sad free Ip boost koji daje RIOT svima koji su igrali u zadnje 2 mjeseca, u roku od 96 sati (od danas) će svi dobiti koji su igrali.
http://eu.leagueoflegends.com/news/free-ip-boosts-active-players
Uvik zaboravin pitat, jel fps šta znači u igri meni je oko 15-20?
Uvik zaboravin pitat, jel fps šta znači u igri meni je oko 15-20?
Ajme tako malo xD kako ti igras na tom ? meni kad padne FPS na 20-30 je neigrivo... u igri odi options/video i makni vertical sync i stavi fps na benchmark ... meni je tako oko 60 u borbama inace bude 150
btw FPS - frames per second wikipedia quote "Frame rate, or frame frequency, is the frequency (rate) at which an imaging device produces unique consecutive images called frames. The term applies equally well to computer graphics, video cameras, film cameras, and motion capture systems. Frame rate is most often expressed in frames per second (FPS), (fps) and in progressive scan monitors as hertz (Hz)."
Krivo sam pita.
Znam šta je fps, mislia san pitat jel dosta 15-20 :)
60 je optimalno jer tolko oko vidi. meni je uvijek 60, 20 je granica izmedju igrivosti i ne igrivosti
60 je optimalno jer tolko oko vidi. meni je uvijek 60, 20 je granica izmedju igrivosti i ne igrivosti
Oko vidi 25-30, a idealno je da je fps iste vrijednosti kao i refresh rate monitora. Nekima 60, nekima 75, to se može zaključati sa Vsyncom.
meni je najvise 23, sve na low max reza, kad smanjim rezu na 1024 x 768 i stavim sve na very high imam 30 :) al nemogu igrat s tak malom rezom, jbg,
hebe me dosta, u team fightovima nekad zna bit po 5-6 fpsa, i onda obicno zahebem
Ja ne znam kako vi imate taj bonus, ja ništa.....
Ni ja nemam taj bonus, a nije da nisam bio aktivan zadnjih 60 dana.
Ni ja nemam taj bonus, a nije da nisam bio aktivan zadnjih 60 dana.
Svi igramo na dnevnoj bazi, a moji frendovi su već dobili taj bonus. I sad me živcira kaj smo odigrali par rundi, a oni su dobili duplo od mene.....fcking riot....